اون مرحله آخره!نقل قول:
Printable View
اون مرحله آخره!نقل قول:
نه خیر نیومده.نقل قول:
ممنون.
اومده این پچ ؟
اگه نه تاریخ اومدنشون کی هست؟
تاریخش هم فکر نمیکنم گفته باشن یا من خبر ندارم!:46:
آقا من يه جائي مرحله 2 گير كردم
بعد از عبور از گردو غبار يه جائيه كه ظاهرا بايد يه ديوار رو خراب كني بري اونور و يه ماشين زرهي هست كه دخل آدم رو مياره. نميدونم چكار كنم سوار اون ماشينه كه نميتونم بشم ديوار رو خراب كنم چون پس از كشتن سرنشينش باز هم دخل آدم رو با موشك مياره
نقل قول:
چرا یه جا همون دورو برا یه تانک هست که پشت یه دیواره !! سوارش شو و بعد از خرد کردن دیوار :31: ! راحت دخل اون تانکیو که دخلتو میاورد رو در بیار :31:یکم جستجو کن :20:
این که تموم شد هوس کرایسیس 1 کردم :31:
برم نصب کنم بازی کنم ... نمیدونم بعد از این نسخه بهم نسخه ی قبلی میچسبه یا نه :11:
سلام ...
من يه جا رسيدم روي پشت بوم يه ساختمون ...
يه در هست ...از اين رمزيا ...
ميگه :
locate the nanusuit deep scan cradle:blast open the security doors
اين يعني چي؟؟
اگه میشه سیستم مورد نیاز بازی رو بذارید. اگه گذاشته بودین هم صفحه رو بگین تا بدونم.
.
.
.
یعنی با آرپی جی بزن درو نفله کننقل قول:
رو در C4 کار بزارنقل قول:
تو تنظیمات گرافیکیش سه تا گزینه بیشتر نداره.
advanced
hardcore
gamer
رو کدوماش میره ته گرافیکش ؟ :31:
شما اپدیت 1.4 نصب کردی ؟!:31: چون تو اپدیت های 1.1 و 1.2 این تنظیمات اسمشون عوض میشد :20:نقل قول:
+
به هر حال همون Hardcore بالاترینشه !! :20:
نصب نکردم :37:نقل قول:
ممنون از راهنماییت ...
gamer از advanced بهتره یا نه ؟
من گفتم شاید advanced یعنی پیشرفته از همه شون بالاتر باشه :31:
این آپدیته که گفتی چیز خوبیه نصب کنم ؟
لینک مستقیم میخوام :20::31:
من پیشنهاد میدم بازی رو فقط روی آخرین درجه ی سختیش بازی کنید چون خیلی حال میده ... خودم یه بار رو ایزی تموم کردم الان که دارم رو سختش بازی میکنم میفهمم سری پیش که بازی کردم اصلا مزه ی بازی رو نفهمیدم :31:
ram:2 g
graphic:ati 5570 2gig
کرایسیس 2 خوب اجرا می شه؟
آره ... میتونی به آخرین گرافیکش بازی کنی :10:نقل قول:
سلام ميتوني سيو مراحل 1تا 7 رو اينجا بزاريد خيلي نيازدارم :19::19::19::19::19::19::19:
باتشكر
گیمر همون low و اونم normal شما ببینید :31:اره من تصمیم دارم یه بار دییگه رو درجه ی سختی بالا شروع کنم در اینده :20:خوشم اومده بود :31::20:نقل قول:
من هم بازی رو تموم کردم اما آخرش زیاد قشنگ و اون جوری که فکر می کردم تموم نشد :20:
البته با 5570 نمیشه با آخرین گرافیک بازی کرد... روی Very High یا همون مدیوم میتونن بازی کنن احتمالا در رزولیشن 1280X1024.نقل قول:
آره ... میتونی به آخرین گرافیکش بازی کنی
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
آره آخر بازی چه از نظر Boss Fight و چه از نظر لوکیشن زیاد جالب نبود...نقل قول:
من هم بازی رو تموم کردم اما آخرش زیاد قشنگ و اون جوری که فکر می کردم تموم نشد
من که دارم با 5570 البته از نوع XFXش روی آخرین گرافیک و رزولیشن 1200*1900 بازی میکنم، هیچ مشکلیم نداره :10:نقل قول:
البته با 5570 نمیشه با آخرین گرافیک بازی کرد... روی Very High یا همون مدیوم میتونن بازی کنن احتمالا در رزولیشن 1280X1024.
سلام
من توی اون مرحله(eye of strom) که از هواپیما میاد بیرون بعدش شنا میکنه به یه جزیزه میرسه بعد از تموم کردن هدف اول , بعد از اینکه هارگریو باهات صحبت میکنه به یه جای تاریک مخروبه میرسم که زیرش چندتا بشکه است صدای باز و بسته شدن در هم میاد اما نمیتونم ردش کنم!
باید چکار کنم؟
احتمالا شما 5770 دارید... البته به فریم که میگیرید هم بستگی داره.نقل قول:
من که دارم با 5570 البته از نوع XFXش روی آخرین گرافیک و رزولیشن 1200*1900 بازی میکنم، هیچ مشکلیم نداره
کرایسیس-کرایسیس که میگفتن همین بود؟؟
تمام مراحل تکراری!
اونقدرها هم گرافیک نداشت!!
بیشتر صحنه ها مخصوصا آخرهای بازی انوقدر تاریک بود که ادم مجبور میشه از دوربین گرمایی استفاده کنه!
هیجان هم در حد معمولی!
انوقدر باگ های خنده دار داشت که آدمو یاد بازی های سال 2003-2002 می ندازه!
بیشتر اوقات توی دموها این یارو آلکاتراز گیج میزد و بی حال بود!!!
حرکات ترکیبیش هم تقلید MW2 بود!!(کلیک چپ و راست!)
================================================== ====
واقعا یه تار موی سری COD به ده تا از اینجور بازیها می ارزه!!
هر کسی نظری داره ممنون !نقل قول:
بازی خیلی ایرادات داره ولی واقعا خوبیهاش اینقدر هست که بدیهاش به چشم نیاد !
در ضمن باید از اینطور سبکی هم خوشت بیاد مثلا شما cod پر تحرک و بکش بکش رو با این که یک اکشن استراتژِیکی هست مقایسه میکنید ؟
شما باید با چیدن استراتژی بازی را پیش ببرید یعنی از قدرتهای نانو سوئیت استفاده کنید م به شخصه از بازی خیلی خوشم اومد همین الانم در حال خرید بازی برای ps3 هستم تا بعدا آنلاینش هم بازی کنم !
من قابلیت سه بعدی کردن تصاویر رو توسط کارت گرافیک رو فعال کردم و با عینکی که خودم ساخته بودم (این عینکهای قرمز آبی قدیمی) روفتم تو دو تا بازی.
یکی Assassins Creed Brotherhood و دیگری Crysis 2.
به نظر من قابلیت سه بعدی شدن تصائیر تو Assassins Creed بسیار بهتر بود به قدری که حتی یه بار یه آدم رو اونقدر تو تصویر نزدیک به خودم حس کردم که واقعا فکر کردم کسی خونه است و کله اش رو آورده جلوی مانیتور و واقعا ترسیدم اما تو کرایسیس که اینقدر به سه بعدی بودنش می نازیدند و می گفتند که جیمز کامرون هم اون رو تحسین کرده ، اصلا اینجوری نبود.
نمیدونم شاید چون مانیتور سه بعدی نداریم اینجوریه !!!
نه ربطی به این نداره من خودمنقل قول:
3d asssasin creed رو چک کردم واقعا زیباست خیلی با حاله ولی crysis 2 مالی نیست !
شما که 3D کار هستی مجید جان حتما روی کارتت یه کارایی کردی فراتر از اورکلاکنقل قول:
چون من الان با 5670 HIS اورکلاک شده روی 1920 * 1080 بیشتر از Very High نمیتونم بازی کنم . روون هست ولی Full frame نیست .
این نظر شماست و من بهش احترام میزارم...نقل قول:
ولی:
مراحل تکراری منظورتون چیه؟ تا اواسط بازی درسته کمی خسته کننده شده بود... ولی از اواسط به بعد شدیدا زیبا شد و طراحی مراحل هم عالی بود...
تاریکی رو نمیدونم من که به این مشکل بر نخوردم! احتمالا شما Gamma رو درست تنظیم نکرده بودید...
باگ ها رو کاملا موافقم!
ولی در کل به نظرم یکی از قویترین گرافیک ها رو داشت... اگه کمی به سیستم نور پردازی-سایه زنی بازی دقت کنید متوجه میشید که تقریبا بی رقیبه!(تقریبا به خاطر Metro 2033 گفتم)
Global Illumination و Ambient Occlusion که در این گیم استفاده شده در DX9 واقعا افسانه ای هست...
اثرات نور ها حجم دار بر اجسام محیط و تعداد زیاد منابع نور هم به گفته های بالا اضافه کنید.
نقل قول:
احتمالا شما 5770 دارید... البته به فریم که میگیرید هم بستگی داره.
.نقل قول:
شما که 3D کار هستی مجید جان حتما روی کارتت یه کارایی کردی فراتر از اورکلاک
چون من الان با 5670 HIS اورکلاک شده روی 1920 * 1080 بیشتر از Very High نمیتونم بازی کنم . روون هست ولی Full frame نیست
اوه اوه چه سوتی بزرگی دادم ... آره راست میگی 5770 xfx دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوایل فقط کشتن ادم ها بود بعد فضایی هانقل قول:
یه بار حسرت به دل موندیم با هواپیما یا هلی کوپتر بریم به جنگ سفینه های فضایی ها
یا مثلا با ماشین از چنگ یه هیولایی چیزی فرار کنیم!
خیلی شلوغ-پلوغ بود!
اسلحه هاش کلا حس نداشت.مثلن خلی بی روح میرفت پشت مسلسل ماشین ها!(مقایسه کنید با نشستن پشت مسلسل ماشین زرهی توی MW2 )
حرفهای شما هم کاملا قبوله.ولی کلا از این سبک هایی که یه تنه بری به جنگ یه عالمه هیولا خوشم نمیاد!نقل قول:
گرافیکش که انصاصا خیلی شاخه ! :20:نقل قول:
کرایسیس-کرایسیس که میگفتن همین بود؟؟
تمام مراحل تکراری!
اونقدرها هم گرافیک نداشت!!
بیشتر صحنه ها مخصوصا آخرهای بازی انوقدر تاریک بود که ادم مجبور میشه از دوربین گرمایی استفاده کنه!
هیجان هم در حد معمولی!
انوقدر باگ های خنده دار داشت که آدمو یاد بازی های سال 2003-2002 می ندازه!
بیشتر اوقات توی دموها این یارو آلکاتراز گیج میزد و بی حال بود!!!
حرکات ترکیبیش هم تقلید MW2 بود!!(کلیک چپ و راست!)
================================================== ====
واقعا یه تار موی سری COD به ده تا از اینجور بازیها می ارزه!!
من کرایسیس 1 رو نصب کردم رو سیستمم بعدش دو رو بازی کردم، به این نتیجه رسیدم باید یکو پاک کنم :20:
گرافیکش واقعا فوق العاده س !! مخصوصا نورپردازیش.
خیلی جالبه حرفت !! خب اون مرحله جوری بوده که فضا تاریکه و حتما باید از دوربین گرمایی استفاده کنی تا ببینی ... این میشه ضعف مرحله و بازی :18: به نظر من دوربین گرمایی این بازی طبیعی ترین دوربینی بود که تا حالا دیده بودم :31: رو آخرین درجه ی سختی بازی کن تا هیجانشو بچشی :11:
حالا یه بازی دیگه بیاد حرکات ترکیبی راست و چپ بزاره این دلیل میشه که داره تقلید میکنه ؟ :18: اگه اینجوریه پس bulletstorm هم تقلید بوده از cod !! :10:
خب جوری میگفتن کرایسیس که ما گفتیم حتما از فضا اومده!نقل قول:
منظورم تاریکی یه مرحله نبود!چندتا مرحله آخرش زیادی تاریک بود!!:5:
================================================== ========
ولی یه نکته مثبت:
وقتی خودم رو مخفی میکردم وبا دوربین گرمایی دور و بر نگاه میکردم یاد فیلم غارترگر(پریدیتور )افتادم که اون هیولا این خصوصیات رو داشت!
یادش بخیر:20:
بیشتر تمرکز بازی روی قابلیت های نانو سویت بود و شاید به خاطر همین هلیکوپتر و اینا نبود!نقل قول:
اوایل فقط کشتن ادم ها بود بعد فضایی ها
یه بار حسرت به دل موندیم با هواپیما یا هلی کوپتر بریم به جنگ سفینه های فضایی ها
یا مثلا با ماشین از چنگ یه هیولایی چیزی فرار کنیم!
خیلی شلوغ-پلوغ بود!
اسلحه هاش کلا حس نداشت.مثلن خلی بی روح میرفت پشت مسلسل ماشین ها!(مقایسه کنید با نشستن پشت مسلسل ماشین زرهی توی MW2 )
حالا یه نکته ای که من متوجه شدم اینه که کلا سری Crysis رو بار دوم که بازی کنید بسیار بیشتر از دفعه اول لذت میبرید!:18::21:
من خودم چه Crysis 1 و چه 2 رو بار دوم که بازی میکردم خیلی بیشتر بهم حال میداد... بیشتر به خاطر اینه که وقتی با محیط آشنا باشید میتونید خیلی بهتر از قابلیت های نانوسویت (مخصوصا Cloak) استفاده کنید و در کل بازی رو سینمایی تر میتونید بازی کنید...
آیا دوستان دیگه هم همین احساس رو دارن؟!
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
آره خوب توقعات بیشتر بود...نقل قول:
خب جوری میگفتن کرایسیس که ما گفتیم حتما از فضا اومده!
درسته من هم باهاتون موافقم ! بازی حالش به همین نانو سوئیت هست !نقل قول:
بیشتر به خاطر اینه که وقتی با محیط آشنا باشید میتونید خیلی بهتر از قابلیت های نانوسویت (مخصوصا Cloak) استفاده کنید و در کل بازی رو سینمایی تر میتونید بازی کنید...
آیا دوستان دیگه هم همین احساس رو دارن؟!
نقل قول:
اره باهات موافقم . نکته اش اینجاست چون بازی سیر داستانی خیلی توپی نداره واسه همین دوباره رفتن بازی واست فرقی نداره ولی این اشنایی با محیط خیلی تاثیر گذاره تو گیم پلی دوباره ات که بیشتر حال میده . الان من دارم دوباره میرم . فقط میخوام صبر کنم واسه پچ DX 11 ببینم چی میشه . یا یه پچ کلی واسه رفع باگ های بازی .
بعد از 7 ساعت و خورده ای تمومش کردم...
ولی از اوایلش بیشتر خوشم اومد .... کلا از بازی ای که با مخیلات بجنگه..خوشم نمیاد
سلام بعد از آن یک مرحله بیشتر نیست. باید بری داخل خود موجود فضائی مادر و یک کمی سخته ولی تموم میشهنقل قول:
کاملا موافقم :10:نقل قول:
حالا یه نکته ای که من متوجه شدم اینه که کلا سری Crysis رو بار دوم که بازی کنید بسیار بیشتر از دفعه اول لذت میبرید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اول روی easy بازی رو تا آخرش رفتم ولی لذتش اصلا قابل مقایسه با آخرین درجه ی سختیش نیس !! الان که دفعه دومه بازی میکنم شدیدا بهم حال میده در صورتی که سری پیش بازی کردم میگفتم چه بازی کسل کننده ایه فقط باید بکشی بری جلو :31:
آخه روی درجه ی سختش چون هم زود میمیری و هم انرژی نانو سوئیت زودتر تموم میشه و البته زودترم پر میشه واسه همین حتما باید با یه استراتژی بری جلو و دشمنارو بکشی وگرنه اونا میکشنت ... یاد بازی آی جی آی میفتم وقتی بازی میکنم :20:
از یه چیز cloak که خوشم میاد اینه که وقتی تیر میزنی از حالت غیبی در میای، این خودش باعث میشه حساسیت بازی بره بالا.
منم همینطور ...نقل قول:
بعد از 7 ساعت و خورده ای تمومش کردم...
ولی از اوایلش بیشتر خوشم اومد .... کلا از بازی ای که با مخیلات بجنگه..خوشم نمیاد
با آدماش میجنگم خیلی بیشتر حال میده تا رباطاش !!
جای دشمنایی که تو کرایسیس 1 بودن و خودشون نانوسوئیت داشتن خیلی خالیه.:37:
فقط اون آخراش رباطاش غیب میشن ...
میدونستی در مود Cloak و با اسلحه تک تیر با صداخفه کن(مثل کلت+silencer یا مسلسل مود تک تیر + silencer یا ...) میتونی تیر بزنی و از cloak بیرون نیای...(البته از انرژی کم میشه)نقل قول:
از یه چیز cloak که خوشم میاد اینه که وقتی تیر میزنی از حالت غیبی در میای، این خودش باعث میشه حساسیت بازی بره بالا.
من این رو بار اول که تموم کردم نمیدونستم:18:
هر کدوم یه کیفی داره... ولی درسته با آدم ها میشه با استراتژی جنگید... با Alien ها نه!نقل قول:
با آدماش میجنگم خیلی بیشتر حال میده تا رباطاش !!
در مولتی پلیر این هست!نقل قول:
جای دشمنایی که تو کرایسیس 1 بودن و خودشون نانوسوئیت داشتن خیلی خالیه.
فقط اون آخراش رباطاش غیب میشن ...
آره تو هینتاش مینویسه، وقتی لود میشه. یه سری واسه من اینو نوشت.نقل قول:
میدونستی در مود Cloak و با اسلحه تک تیر با صداخفه کن(مثل کلت+silencer یا مسلسل مود تک تیر + silencer یا ...) میتونی تیر بزنی و از cloak بیرون نیای...(البته از انرژی کم میشه)
من این رو بار اول که تموم کردم نمیدونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اونجا دیگه با هوش مصنوعی سر کار نداری ... هوش واقعیه :31: یعنی یکی باهات بازی میکنه و این قابلیتو داره ... درسته ؟نقل قول:
در مولتی پلیر این هست!
تا زمانی با انسانها میجنگیدم خیلی حال میداد اما بعدش با اومدن اون موحودات کمی بازی برای من بی مزه شد چون اون موجودات خیلی جالب نبودن البته نه همه اون روباط بزرگه باحاله ولی بقیه کمی برای یک بازی به این جدیت جالب نبودند مثله این میمونه توی یک فیلم جدی زی زی گلو دشمن باشه !:31:نقل قول: