اون نرم افزارو که اگه میشد پیدا کرد یا ساین کرد من تا حالا کرده بودم ... تنها راه اضافه کردن تم افکت فقط هکه
فایل های اصلی هم خیلی هاشون بدرد میخورن ... افزایش کیفیت دوربین , افزایش سرعت گوشی و خیلی کارایه دیگه .
Printable View
اون نرم افزارو که اگه میشد پیدا کرد یا ساین کرد من تا حالا کرده بودم ... تنها راه اضافه کردن تم افکت فقط هکه
فایل های اصلی هم خیلی هاشون بدرد میخورن ... افزایش کیفیت دوربین , افزایش سرعت گوشی و خیلی کارایه دیگه .
لینکشو پیدا کنم واست میزارمنقل قول:
فایل های اصلی رو دوستان تغییرات دادن در مورد کیفیت دوربین باید بگم که اصلا کیفیت دوربین به اون معنی بالا نمی ره فقط یه کم شارپ نس و شاید کانتراست رو اینور اونور می کنن که این هم یه ذره تاثیر داره حالا این سوال پیش میاد که میخوام ازتون بپرمس به نظرتون چرا نوکیا خودش این تغییرات رو نداده تا بهترین عکس از گوشی دربیاد و باید شما حک کنید تا به کیفیت مطلوب برسید؟ یا واقعا یه مشکلی اینجاست که نوکیا نمیخواد یا اینکه شما با حک کردن فکر می کنید که کیفیت بالا می ره ! نظرت چیه دوست من؟
ببین اگه با ه+ک بتونی این زوم لعنتی این گوشی رو از اینکه یوهو بالا پایین شه رو به مقدار کم تغییر بدی خیلی خوب میشه ببین این راه وجود داره می تونی؟
افزایش سرعت گوشی مثلا چیکار می کنید ؟ از سی پی یو از حد توانش بیشتر بهره می برید مثل اآورکلاک می کنید یا برنامه های رزیدنت تو رم رو می بندید؟
ممنون میشم اینا رو کامل واسم توضیح بدی
به نظر من خوده نوکیا داره همین کارو میکنه با آپدیت هایه جدیدی که ارائه میده . مثلا من یادمه موقعی که 5800 داشتم یه سری خطای قرمز موقعه عکس گرفتن بود وقتی آپدیت کردم دیدم حل شده که یعدش تو یه سایت خوندم که نوشته بود از بین بردن خط های قرمز توسط دستکاریه فایلها ( اسم دقیق فایلش یادم نیست)
من تو 5800 تست کردم 100% جواب داد . بیشتر سرعت گالریو بالا میبره موقعی که میخواد عکسارو لود کنه .
اسمارت مووی که البته من نمیدونم ورژن چندشو دارم ، اما فکر کنم که ورژن جدید تر از مال من هم باشهنقل قول:
در ضمن اون برنامه ی avi رو هم بگو
---------------------
ممنونم از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر توضیحات خوبش در رابطه با gprs .
اما من اصلا تا حالا دنبال اطلاعات درمورد gprs نبودم و الان هم چند تا سوال بچه گانه برام پیش اومده
1_ آیا نیازه که برای وصل شدن به gprs قبلش بریم و با اپراتورمون هماهنگ کنیم ( شرمنده خیلی بد نوشتم )
2_ اگه من همه ی این توضیحات رو رعابت کنم دیگه میتونم از خاصیت های این gprs استفاده کنم ؟
البته من تو شهری زندگی میکنم که حالا حالا ها نقشش نمیاد
ممنون میشم اگه کمکم کنید
برنامه ی smart movie که البته فکر کنم ورژن جدیدش هم اومدهنقل قول:
در ضمن اون برنامه ی avi رو هم بگو
-------------------
از دوست عزیز جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر میکنم
اما من هنوز مشکلاتی دارم چون که تا به حال در مورد این gps اطلاعاتی کسب نکردم
یکی از مشکلاتم اینه که مثلا من اگه بخوام به gps وصل بشم باید قبلش با اپراتور هماهنگ کنم ( شرمنده اگه بد مطرح کردم اینجاش رو )
یکی دیگه هم این که مثلا من الان گوشی x6 دارم
میرم توی appilicatons ، بعد میرم توی location ، اونجا میزنم GPS data . بعد میرم تو trip distace ، Option رو میزنم و گزینه satellite status رو انتخاب میکنم ، صفحه ای رو میاره که نوشته signal strengths . خب حالا من اگه سوار ماشین بشم و گزینه استارت رو بزنم و مشخصات سرعت منو یباره ، یعنی که gps فعاله ؟
البته در مورد نقشه ها امیدی نیست چون که من جایی هستم که حالا حالا ها نقشه واسش نمیاد
پس هرجا رو که دلت خواست شخصی سازی و خصئی سازی می کنی! و نمی دونی که شاید این قسمت ایراد و ضری برا گوشیت وارد کنهنقل قول:
یادمه که یکی از بچه ها داشت با این کار صدای گوشی کا750 سونی اریکسون رو یه زمانی بالاببره آخه اگه توجه داشته باشین صدا تو رینگ تون زیاده ولی همون آهنگ رو با پلیر پخش می کنی صداش کمتره. ولی این کار رو که میکنی متاسفانه کیفیت پخش آهنگ اومد پایین ولی بلندیش رفت بالا! مصرف باتری دگرگون شد و خیلی کارا!
ان 95 رو هم تا ه+ک نمی کردی خیلی برنامه ها بدون ساین نصب نمی شد--------------
بلخره دس مریضاد احسنت و بارک الله که بلاخره دارین زحمت می کشین و چیزهای جدیدی یاد می گیریم!
-----------------------
سلام
نوکیا ovi map رو چه جوری فعال کنم؟GPS گوشی رو چه جوری فعال کنم؟
جالبه دوستان برای حل مشکلشون حاضر نیستن چند صفحه قبل رو بخونن
برای gps
اگر در قسمت positioning methods فقط bluetooth gps دارید باید گوشیتون رو با برنامه یNSU که از سایت نوکیا میگیرید با کابل+adsl آپدیت کنید
اگه منظورت منم باید بگم که صفحات قبل رو درست خوندمنقل قول:
به جز اون بلوتوث 3 تای دیگه رو هم داره ولی نمیدونم که چجور میشه باهاش کار کرد
1.اسمارت مووی جدیدش 4.15 هستشنقل قول:
2.داداش من! جی پی اس بدون اتصال اینترنت کار می کنه و نیازی به کانکشن نداره مثل من! نه عزیزم هماهنگی با اپراتور نمیخواد اصلا بدون سیمکارت هم کار می کنهکد:http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie&page=download&platform=symbian
3.بله! حتی بهتر از اون اگه اون مواردی رو که گفتم رعایت کنی و بری mps رو باز کنی (همیشه نیازی به لوکیشن نیست) و بزنی my position و منتظر شی که مکانی که توشی رو نشون بده می بینی که فعاله!
4.دقیقا واسه من هم نقشه نیست ولی میاد ان شا الله اگه نیاز مهرز داری از ایمارت کام باید استفاده کنی یا گارمین
---------- Post added at 05:50 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
من راه اندازی بلوتوث رو تو سه پست بصورت مبتدی توضیح دادمنقل قول:
lمن 7.5 از حافظم پر شده و اجازه نمیده فایل بیشتری وارد گوشی کنم
در حالی که 7 گیگ دیگه خالی دارم مشکل از کجاست ؟
دیگه اینکه اگه فضای رم بیشتر پر شه ایا سرعت کار با گوشی افت میکنه ؟
ممنون
سلام. امیدوارم خوب باشید.
می خواستم بدونم اگه نرم افزار رو ساین کنید بریزیم رو گوشی گارانتی گوشی باطل میشه ؟
ممنون
آقا کسی میدونه که برای X6 یاهو مسنجر هم هست یا نه ؟
سری به mobile9.com بزن سعی کن فری ویرfreeware باشه رایگان و اگه مدت دار باشه حتما کرک و ساین یادت نرهنقل قول:
این سایت پر تم و وال پیپیر و نرم افزاره
منم میخوام:5:نقل قول:
من 7.5 از حافظم پر شده و اجازه نمیده فایل بیشتری وارد گوشی کنم
در حالی که 7 گیگ دیگه خالی دارم مشکل از کجاست ؟
دیگه اینکه اگه فضای رم بیشتر پر شه ایا سرعت کار با گوشی افت میکنه ؟
لطفا راهنمایی کنید
خیر به هیچ وجه ربطی به گارانتی نداره.نقل قول:
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
فکر کنم مسنجر slick باشه میگردم اگه بود آپ میکنم.نقل قول:
ویرایش: لینک دانلود از کمپانی:
کد:http://www.lonelycatgames.com/download/slick/slick_symbian_lcg_0_62.zip
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
حجم فایلتون از 7 گیگ بیشتره؟نقل قول:
خیر سرعت رم بستگی مسنقیم به شماره کلاس رم داره و از اونجایی که رم اینترنال و سرعتش هم بالاست.
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
فروم به نقل از ویکیپدیا: تالار گفتگو، فروم (به انگلیسی: forum) یا سُخَنگاه به برنامههای مبتنی بر وب گفته میشود که برای نگهداری بحثها و نوشتههای کاربرهای یک وبگاه به کار میروند.نقل قول:
شما اگه نمیتونی جواب بدی لازم نیست یه پست بدی واسه ندونستنت . حالا بگذرد نمیخوای ج بدی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام به این لینک برید 10 ها مسنجر برای گوشی نوکیا x6 هست :40:
کد:http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x6-softwares_2481/1/?kw=messenger
سلام به ايكس شيشي ها،ميخوام بين ايكس 6 و ويواز يكيو بخرم ولي بيشتر ايكس چشمو گرفته.
1-ميگن ايكس 6سرعتش به ويواز نميرسه و مموريش وقتي پر بشه سرعتش پايين مياد.
2-ويواز درسته دوربينش بالاتر ولي ميگن زياد با ايكس 6 فرقي نداره تازه ميگن عكسهاي ايكس 6 شفاف تره!
3-نرم افزار خور ايكس 6 چطوره؟
اگه x6 ايرادهاي ديگه اي داره لطفا بگين .
خلاصه ميتونيد منو قانع كنيد به جاي ويواز ،x6 بخرم.
با تشكر فراوان
جانم؟:18::18:نقل قول:
ببخشید گوشی شما کلاس مموریش چی هست؟
X6 مگه مموری کارت میخوره که داری میگی کلاس چنده باشه!!؟:27:
رمتون رو یبار فرمت کنید.نقل قول:
فریم ویر گوشیتون آپ دیت باشه
اگه اصلا درست نشد یه بک آپی بگیر بعد ری ست کلی کن گوشیتو
طبیعیه که رم پر بشه سرعت گوشی تو گالری یکم پایین بیاد ولی به هیچ عنوان این گوشی هنگ نداره و همون سرعت اولیشه ای که تو گالری داره رو حفظ می کنه! این گوشی با این مشخصات سخت افزاری با 32 گیگ رم به بازار وارد شده بود اگه قرار بود هنگ کنه یا سرعتش کند بشه هرگز 32 روش نمی زاشتن. پس خیالت تخت تخت. چون تو ایران هم 32 فروش نکرد 16 رو با حرکت زیرکانه وارد بازار کردند. در ضمن تست عملی هم شده 14 گیگ رو پر کردن اصلا خم به ابرو نیاورده. البته این گوشی چون سی پی یپی ضعیفی داره تو گالری کندی ای که داره به خاطر اونه. برو حالتو ببر با گوشی
salam
man nagsheye mahvareie tabrizo danlod kardam(az safeye 146)vali aslan nemitonam be goshi entegal bedam
khaheshan saritar rahnemayim konid
mersi
خیالت راحت راحت! اینجوری بگم اصلا ساین کردن برنامه ربطی به گارانتی گوشی نداره. تعویض پروداکت کد موجب ابطال گارانتی میشه. آپ دیت فریم ویر هم ربطی به گارانتی نداره!نقل قول:
salam lotfan darmorede entegal va rahandazie nagsheye mahvarei tozih bedin
نقل قول:فکر کنم منظور دوستمون از رم ایکس 6 همون رم داخلیش بودهنقل قول:
لطف می کنید در مورد کلاس و مدرسه رم ها توضیحاتی بفرمایید! :27:منظورتون باس و سرعت فرکانس یا کلاک ریت رم هاست؟
1. داداش من این گوشی با این سخت افزار داره 32 گیگ رم رو ساپورت میکنه. پایین اومدی سرعت با پر شدن گالری تو همه گوشی ها هستش حتی تو کامیپتر ولی باید بگمهنگ نداره این گوشی و سرعتش تو گالری از اول کمه. این یه ابهامی بیش نیس. سی پی یوی ویواز قوی تر از این گوشیه. بای دحق بدی سرعتش بالاتر هم باشهنقل قول:
2.در مورد دوربین باید بگم که ویواز واسه دوربین فیلمبرداریش بهینه شده. تاچشم مقاومتیه ودر مقایل تاچ ایکس 6 حرفی برای گفتن نداره. دوربین ایکس 6 بنا به گشادگی دهانه لنز و سنسورش بالاتر از 5800 هستش ولی با ویواز تست نزدم از لحاظ مشخصاتش! اسمارت فون و دوربین دو مقوله جدا از همه! این ان 8 هستش که دوربین خوبی داره
3.خیلی خوب نرم افزار میخوره ولی بعضی نرم افزارهای 5800 با ایکس 6 سازگاریت نداره
این مسائل زیاد صحبت شده لطف کنی چند صفحه قبل رو بگردی موارد زیادی دستگیرت میشه ولی با این حال میگم
1.ایکس 6 قاب پشتش یکم لقه و کلا گوشی یکدستی نیست
2.دوربینش زیاد قوی نیست
3.اگه اهل تعویض دم به دقیق هسیمکارتی باید بگم موقع تعویض سیمکارت یا درآوردن باتری بدیلل نداشتن باتری سی موس ساعت و تاریخ گوشی می پره
4.قسمت زوم کردنش تو فیلمبرداری ضایعه و ریز ریز زوم نمی کنه
5.قسمت بالا پایین گوشی از پلاستیک شفافه و زود خش میوفته روش و لکه بر میداره ولی چنان محسوس نیست
6.صدای بلندگوش به اندازه 5800 قوی نیست ولی کیفیتش بالاتره
7.صدای مخاطب یه جوریه ولی باعث میشه گوش آدمو اذیت نکنه و صدا واضح به گوش میرسه
8.گالریش یه ذره کنده که بنا به سی پی یوش طبیعیه
اگه بازم یادم بیوفته میگم
از مزایا
جی پی اس این گوشی از بهترین نباشه یکی از بهترین هاست حرف نداره
تاچش بهترین تو نوکیاست چون اولین تاچ خازنیه
گوشی کوچیک و خوشدسته و تنوع رنگ داره
صدای بلندگوش یه جوری استریو هستش که حال عجیبی به آدم میده
هدفونش فوق العادس اولین باریه که از نوکی یه همچی هدفونی دیدم خیلی باحاله
باتریش دوام خوبی داره
غیره و غیره و غیره
نقل قول:اینجا رو کامل بخون واست توضیحاتشو کامل نوشتم واست.نقل قول:
سعی کن فارسی بنویسی زور میبره ترجمه کردن:31:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5194322&postcount=1475
سلام
گوشی رو چه جوری آپدیت کنم؟
من x6 دارم بابام vivazنقل قول:
در مورد سرعتش به نظر من هیچ تفاوتی نداره و الان من نصف حافظه ام پره ولی کند نشده.
در مورد دوربین vivaz نمی تونم بگم چون استفاده ای نداریم ولی به نظرم X6 همش رو حالت اتوماتیک فلش می زنه و تو محیط کم نور برای عکاسی از دور بهتره تنظیماتش رو دستی کرد.
نرم افزاراش هم که تا حالا هرچی از 5800 گرفتم روش ریختم و خیلی های دیگه هم روش کار کردن.
تاچش هم خیلی بهتر از vivaz هست و اگه باهاش کار کنی بعد یه vivaz بگیری احتمالا کلافه بشی.
vivaz دو تا ایراد ساختاری اعصاب خورد کن داره:
1-دکمه خاموش روشنش بد طراحی شده و تو چند روز اول داشتنش 3 .4 بار اشتباهی خاموش روشن شد.
(دکمه خاموش و روشن کردن vivaz برآمده هست و دکمه x6 فرو رفته):13:
2-شارژ به پورت USB وصل میشه و حداقل برای ما وصل کردنش با توجه به نوع پوشش USB دردسر داره.:2:
ایراد های X6
1-من خیلی اوقات اشتباهی وقتی دستم دور صفحه گوشیه به علت تاچ حساسش یه یه عکس العمل نشون میده.:18:
2-خط شارژش انگار مخدر مصرف کرده:24:, کلی مدت پر می مونه ولی وقتی به نصف می رسه خیلی سریع خالی میشه.
3-نداشتن قلم. البته این مورد بستگی به مصرف کننده داره.
تشکر جای دوری نمی ره
خوب خوب خوب ممنونم از دوست عزیزمون که نظراتشو بیان کردم در تکمیل فرمایشات دوستم موارد زیر رو اشاره می کنمنقل قول:
1.در مورد سرعت گوشی عرض کردم که اصلا نگران نباشید کندی در گالری گوشی ایکس 6 یه امری طبیعیه ولی دیگه کندیش با پر شدن حافظه اصلا زیاد نمیشه همون کندی ای رو داره که اولش داشته اینم به سی پی یوش مربوطه
2.تمام دوربین های موبایل تو حالت اتوماتیک هستن ن و فلاش میزنن حتما بای دتنظیمات دستی رو هر گوشی ای انجام بشه. فلاش اصولا در محل های کاملا تاریک باید استفاده بشه و گرنه عکس رو واقعا تاریک و بد می کنه تو اتاق پر نور و..
3.در مورد تاچ ایکس 6 حق یا دوستمونه اصلا قایل مقایسه با ویواز و هر گوشی تاچ مقاومتی نیست. تکنولوژی جدیده!
توضیحات مربوط به ایراداتی که دوستمون فرمودند باید بگم
1. تاچ این گوشی حساس به لمسه حساس به فشار نیست اگه دستت بخوره بهش باید روشن بشه و این امر اصلا ایراد برای این گوشی نیست. میتونید از دکمه قفل ال سی دی استفاده کنید. در ضمن برای اینکه تو منوها از لمس ناگهانی اجتناب بشه اگه توجه کنید خیلی جاها دولمسیه. یعنی یکبار باید کلیک کنی برای انتخاب و یکبار دیگه برای اجرا البته تو آیکن ها فقط یبار لمس لازمه!
2.در مورد یوزر اینترفیس مربوط به باتری که میگین پره ولی خیلی طول میکشه نصف بشه و بعد فوری ته میکشه باید بگم در این مورد کل گوشی های نوکیا بخصوص سیمبیانشون اینجورین. این ایرادات کلی نوکیا هستش. در این مورد سونی اریکسون خیل خیلی عالیه چون درصدی نشون میده و این ایراد برای ایکس 6 نیست بلکه مربوط به نوکیاست
3.دوستان گوشی های خازنی قلم ندارند و اصلا با قلم کار نمی کنند. تکنولوژی گوشی های لمسی خازنی فقط از طریق شارش الکترونهای دست در آن نقطه هستش. اصلا با ناخن دست هم کار نمی کنه! بتازگی قلمهای مخصوص گوشی های خازنی هم اومده که بعید میدونم فعلا تو بازار ایران باشه ولی نوکیا تولیدش کرده! که از این طریق قابلیت handwriting reconization هم عملی میشه
این چندمین باریه که این سوال پرسیده شده خواهشا دوستان یه مطالعه و یه سرچی بزنید بعد سوال بفرمایید ولی بازم من چون خاطرخواهتونم جواب رو مینوسمنقل قول:
1.برنامه OVI SUITE یا NSU رو از europe.nokia.com دانلود کن (ازمه این کار ADSL هستش)
2.برنامه رو نصب کن تو کامیپتر
3. گوشی رو کانکت کن با مد PC SUITE و در پروفایل جنرال. برای اینکار نباید از گوشی استفاده کنی. برای اجتناب از تماسهای احتمالی گوشیتو به خط دیگه ای دایورت کن. باتری گوشیت باید کامل شارژ شده باشه
4.از منوی tools برنامه اگه خواستی بک آپ بگیری و اطلاعات مهمی داری تو گوشی ولاغیر بیخیال شو
5. برو آخرین سربرگ همونی که علامت فلش دارهو منتظر باش تو قسمت دوم که مربوط به فریم ویر گوشیته فریم ویرهای مربوط به گوشیتو پیدا کنه و بگه که نیاز به آپ دیت داری یا نه
6. درکمه update رو بزن و تمامش کن
----------------
بع داین کار که 138 مگ فایلهای فریم ویرته دانلود و آپ دیت کرد گوشیتو گوشیتو یبار جدا کن از کامیپتر بعد دوباره کانکت کن. برو به همون سربرگ آپ دیت بعد دوباره این دفعه نرم افزارهای همراه رو آپ دیت کن و نرم افزار shazam رو انتخاب نکن چون داخل فریم ویر هستش.
بعد دوباره گوشی رو جدا کن و داخل گوشی به برنامه maps برو و اجرا کن یه پیام میاد تاییدش کن بعد ببین دبرنامه رو دوباره کانکت کن ایندفعه تو برنامه برو به سربرگmaps و نقشه های مربوط به ایاران و راهنمای صوتی رو دانلود کن
بازم کمک خواستی بفرما
حدود 28 نفر (البته تا الان) پیام خصوصی دادن گفتن اگه نیای ما هم میریم!نقل قول:
راستی اگه گوشی رو آپدیت کنی همه اطلاعات می پره یا ممکنه بپره؟:9:
خیر ممکنه که بپره! ولی دفترتلفنات و اس ام اسات به احتمال قوی بپره همچنین تنظیمات گوشیت!نقل قول:
نقل قول:
من خوندم ولي وقتي مي خوام به گوشي انتقال بدم با پيغام زير مواجه ميشم:
error copyfile
there is not enough free space on the device.
ممنون
خيلي ممنون از NOKIA_N95 و GUNSHIP ،من گزينه اي واسه تشكر نميبينم فكر كنم چون تازه عضو شدم اينجوريه.
به هر حال ممنون از راهنماييهاتون.
GPRS دزد اول همراه آخر:
و GPRS ایرانگِل هم:کد:http://mci.ir/web/guest/224
شاد باشینکد:http://irancell.ir/Layer2/?id=73
آی شلوغ! اینا رو که خودم دیده بودم. ولی بازم ممنون:31:نقل قول:
بقول شما نوکیایی باشین:10:
چندوقتیه نیستی؟راستی راجع به محل شکونتت که نوشتی در قلب اومنظور قلب دیوید کاپرفیلده؟ چون his ضمیرملکی سوم شخص مفرد برای مذکراست!:5:
این تی تو دانلود بدجور ازم شیکاره! تو میدونی چرا؟
:31:نقل قول:
آخه من همه تنظیمات ایرانسل رو با سیمکارت و همراه آخر رو با دادن درخواست به سایتش می گیرم. Password اش هم متاسفانه معلوم نبود؛ به همین دلیل ریسک نکردم بگذارم.
آره... من و دیوید با هم از طریق ذهن ارتباط داریم! :31::18::10:
بنده خدا فکر کرده تو گزارش عکس آواتارش رو دادی که ممنوع الآواتارش کردن! :31:
شاد باشین