با این که باختیم و هنوز در شوک هستم:n30: اما مهم اینه تجربه بچه ها بیشتر بشه و پخته تر بشن...
ایشاا.... شهریور ماه جام ملت ها از ان ما هست.:n09:
در اولین سال حضور چنین افتخاری عالی بود.... و بهتره منطقی فکر کنیم!
محتوای مخفی: .....
Printable View
با این که باختیم و هنوز در شوک هستم:n30: اما مهم اینه تجربه بچه ها بیشتر بشه و پخته تر بشن...
ایشاا.... شهریور ماه جام ملت ها از ان ما هست.:n09:
در اولین سال حضور چنین افتخاری عالی بود.... و بهتره منطقی فکر کنیم!
محتوای مخفی: .....
درسته بازی امشب خیلی غم انگیز بود ولی در کل خاطره خوبی از این دوره برای مردم به جا موند. ایتالیا و کوبا رو بردیم المان رو سه هیچ زدیم صربستان رو بردیم .
ولی چیزی که به نظرم تو دو سه تورنومنت اخیر برای تیم ملی داره اتفاق میفته باخت تو بازی های اخر و بازیهاییه که همه احتمال برد میدن. تو جام جهانی صربستان و لهستان رو بردیم ولی به چین 3 -0 باختیم.
تو انتخابی المپیک فقط مونده بود استرالیا تو بازی اخر فک کنم اونجا هم 3-0 باختیم. اینجا هم به المان.
در یک کلام عالی بودن . دستشون درد نکنه
در ضمن دوستان از نظر شخصی بنده امروز بدترین بازیکن ما سعید معروف و ظریف بودند . معروف به شدت در پاسوریش بی دقب بود که باعث شده بود نظم تیمی کلا بهم بخوره. ظریف هم چندین بار در توپهای برگشتی نتونست خوب عمل کنه .
شب همگی بخیر انشالله سالها در همچین تاپیکهایی با همین عنوان دور هم جمع بشیم:n12::n16:
امیر غفور دیگه کاملا رو شده بود برای المانیا. بدجوری کنترلش کرده بودن. بهترین کار همین بود که به جای اون از زرینی و شهرام محمودی استفاده شدنقل قول:
من بی صبرانه منتظر بازگشت محمد محمدکاظم بعد از دوسال مصدومیت هستم واقعا نبود یه قطر پاسور شش دونگ تو تیم احساس میشه غفور و محمودی رو همدیگه جمع بزنیم میشه یه قطر پاسور خوب غفور فقط میزنه تو زاویه محمدی هم فقط با دست دفاع بازی میکنه که این اصرار محودی به این کار خیلی خطرناکه و موقعیتای حساسی هم تا به اینجا خراب کرده فراموش نکنید موقعی ارزش قطر پاسور معلوم میشه که توپای رو که کسی فکرشو نمیکنه تبدیل به امتیاز کنه نه موقعیتایی که پاسور قبلش دفاع حریف جا گذاشته مثل زایتسف آتاناسوویچ استنلی پاولوف بازیکنایی مثل مجتبی غیاثی(ارزشمندترین بازیکن نوجوانا جهان سال 2007) هم میتونن تو این پست به کار گفته شن ولی متاسفانه ولاسکو اعتقاد عجیبی به غفور دارهنقل قول:
بچه ها خسته بودن نه ؟ روزه هم میگرین اینا ؟ اگه روزه بودن که دیگه دهنشون سرویسه خداییش . ساعت 9 شب یه ربع بعد از اذون که اصلا نمیشه . احتمالا همون روزه نبودن . اما شاید چندتا از بچه ها روزه بودن که همچین مشکلی داشتن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولاسکو: شکست در برابر آلمان دلایل روحی و روانی دارد
سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: شکست در بازی دوم در برابر آلمان حصوصیات و دلایل روحی و روانی دارد که در فرصت های مناسب در باره آنان صحبت خواهم کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، خولیو ولاسکو در نشست خبری بعد از بازی با آلمان افزود: در بازی امروز در همه پست ها مشکل داشتیم. برخی بازیکنان دیگر انرژی نداشتند. ما در تمام بازی های می توانیم چیزی یاد بگیریم. هر چند نتیجه آن بازی با توقعات ما همخوانی نداشته باشد.
وی با بیان اینکه تیم ملی مدتی تمرینات خود را تعطیل خواهد کرد، گفت: برنامه بعدی حضور در مسابقات قهرمانی آسیا است. اما کاری سختی در قهرمانی آسیا داریم، از یک سو تیم هایی همچون کره جنوبی، چین ، استرالیا و ژاپن در فکر شکست تیم ایران به عنوان قهرمان دوره قبل و همچنین پدیده لیگ جهانی هستند و با تمام توان به مصاف ایران خواهند آمد.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران تصریح کرد: بازی های آینده آسیایی برای ایران متفاوت با دوره قبل است . ذهنیت بازیکنان ایران نیز مشکل خواهد داشت زیرا آنان تیم های همچون ایتالیا، صربستان، آلمان و کوبا را شکست دادند و در بازی های آسیایی با غرور بازی خواهند کرد که همین موضوع مشکل اصلی ایران خواهد شد.
وی در باره شکست در برابر آلمان در بازی دوم خاطر نشان کرد: دهنیت باخت و برد، احساسی است که نباید به راحتی از آن گذشت. ایران می توانست در بازی دوم با المان هم پیروز شود اما از نظر روانی آماده پیروزی نبود. من این پیروزی را به تیم آلمان تبریک می گویم.
تیم ملی والیبال ایران با پذیرش شکست در بازی دوم برابر آلمان به کار خود در لیگ جهانی والیبال پایان داد که پنج پیروزی و پنج شکست ره آورد این تیم بود.
واقعا بد باختیم
نمی گم حتما باید می بردیم ولی دیگه اینطور هم نباید می باختیم خدایش باخت داریم تا باخت.
اینم از پایان لیگ جهانی 2013. یکی از اساتید لطف کنه تاپیک رو قفل کنه همه برن بخوابن.:n27:
خواهش می کنم به عنوان یک هوادار و تماشاچی شما هم یاد بگیرید که همپای تیم ملی پیشرفت کنید ، همین رفتارهاست که تفاوت ما جهان سومی هارو با جهان پیشرفته نشون میده!
امروز تیم بد بازی کرد حالا به هر دلیلی ، همه دنبال این میگردند تا تمام تقصیرهارو سر یکی خالی کنن ، اینطوری به آرامش میرسید؟! متاسفم برای افرادی که برای مزاح و خنده افراد رو سوژه می کنند و باعث میشن خطاهاشون بیشتر و بزرگتر از بقیه به چشم بیاد. گزینش بازیکن ها بر اساس آمار و ارقام هست و شما شک نداشته باشید که اگه کسی در مجموع بهتر از حمزه زرینی وجود داشت به جای ایشون به تیم ملی دعوت میشد.
ولاسکو هم با نگهداشتن زرینی در زمین ثابت کرد که واقعآ یک مربی بزرگ و باتجربه است (برخلاف مربیان داخلی که در چنین شرایطی به کل بازیکن رو نابود می کنن و برای همیشه از تیم ملی خطش می زنند!!!). تعویض زرینی در امتیازات پایانی ست اخر هیچ کمکی به امتیاز اوری تیم ایران نمی کرد چون نفرات جایگزین هم امتحانشون رو پس داده بودند ولی این تعویض اگه صورت می گرفت باعث میشد تا این بازیکن از نظر روحی و روانی شکسته بشه و اعتماد به نفسشو از دست بده. در ورزش حرفه ای بازیکن های بزرگی بودند که با یک شکست یا اشتباه به سراشیبی سقوط افتادند و از دوران اوجشون فاصله گرفتند. حمزه زرینی سالها در تیم ایران بازیکن تاثیر گذار و خوبی بوده ولی بازی در لیگ جهانی ضعف های این بازیکن رو حداقل به خودش نشون داد حالا ما میتونیم به خاطر چند بازی ایشون رو کلآ از تیم ملی خط بزنیم یا بهش فرصت بدیم تا خودشو پیدا کنه و بالا بکشه. فکر می کنم ولاسکو در اینجا به زرینی اعتماد کرد و بهش فرصت داد تا خودشو پیدا کنه.
در مورد نتیجه بازی هم بنده اصلآ غافلگیر نشدم ، تفاوت قدرت والیبال ایران و المان نه بازی دیروز بود و نه امروز. نه باید تو باد پیروزی بر ایتالیا و المان خوابید و نه از این شکست ها متاسف شد یک نگاه به نتایج باقی تیم ها بندازید! در مورد المان هم بگم که این تیم در بازی اولش در زمین ایتالیا به راحتی 3 بر صفر تسلیم شد (25-15 ، 25-23 ، 25-21) ولی در بازی دوم ایتالیایی ها که دو ست اول رو باخته بودند (25-22 و 25-19) نفسشون بریده شد تا به سختی تونستند بازی رو 3 بر 2 جمع کنند.
امیدوارم ما هم یاد بگیریم که هم استانه تحمل و هم استانه جو زدگی مون رو بالا بریم!
حرف شما کاملا درسته و حمزه زرینی هم به غیر از مشکلاتی که در دریافت داره یکی از بهترین اسپکرهای ایرانه و دفاع روی تورشم عالیه منتهی باید اینم در نظرگرفت انتخاب کردن بازیکنا در تیم ملی وحی منزل نیست یه نمونه مثال میزنم برای رقابتهای گزینشی المپیک پارسال دقیقه 90 شهرام محمدی (که من همین دو سه پست بالا یه مقدار ازش انتقاد کردم) خط خورد و بجاش رضا قرا تو تیم جای گرفت قرا عملکرد مطلوبی نداشت و بعد از اون مسابقات برای انتخابی لیگ جهانی محمودی دعوت شد که به نسبت قرا عملکرد بهتری داشت یا با مصدومیت آرش کمالوند فرصت برای بازیکنی مثل قائمی پدید اومد که الان طرفداران خیلی زیادی هم درسطح جامعه پیدا کرده تو این پست هم بازیکنایی در لیگ داریم مثل مجتبی میزاجانپور حامد طاری وردی امیربرزگر که جوان و جویای نام هستن و فقط اسم ندارن و منتظرند تا به اونها میدان داده بشه ضمن اینکه بازیکنای با تجربه ای مثل نظری افشار هم هستن اینا رو هم باید در نظر گرفتنقل قول:
آخه چه دلیل روحی و روانی مرد حسابی؟:n15:نقل قول:
ولاسکو: شکست در برابر آلمان دلایل روحی و روانی دارد
تو زمین خودتونین،با اون حمایت سنگین تماشاچیا 3-0 باختین قبول ندارین کلا ضعیف بودن بازیکنا میگی حالا روحیشون بد بوده و فلان و...
مثل آدم نظر بده یا نده
آلمانی های محترم تو بازی های قبلی گفتن ایران خیلی خوب بازی کرد و برد حقش بود ولی یکی مثل تو میگه بخاطر دلایل روحی و روانی ایران باخت و...:n21:
خوليو ولاسکو پس از شکست سه بر صفر تيم ملي واليبال ايران برابر آلمان در نشست خبري حاضر شد و اظهار داشت: فکر ميکنم امروز همه مشکل داشتيم. در سرويس و اسپک دچار مشکل بوديم و بازيکنان انرژي کافي را نداشتند.نقل قول:
به گزارش فارس، وي افزود: در تمام بازيهاي ليگ جهاني ميتوانيم نکاتي را ياد بگيريم و امروز هم نکاتي را آموختيم، بايد بدانيم در هر بازي چگونه بازي کنيم. بعدها در مورد اين بازيها بيشتر صحبت خواهيم کرد.به آلمانها هم تبريک ميگويم چرا که امروز خيلي خوب بازي کردند.
کد خبر : 1012752 زمان ارسال : شنبه 1392/04/22 23:54
پس میخواستی این حرفا رو هم نزنه؟:n09:نقل قول:
تو بیشتر خبرگذاری ها سعی کرده یجوری باز قضیه رو به نفع خودشون کنه عنوان بیشتر خبرهاشم مشخصه
اینطور موشکافی که تو کرده 60-70 درصد ایرانی ها نمیکنند و به عنوان خبر و نظراتش پسنده میکنن:دی
ولی باید قبول کنی که بیشتر(کادر فنی) آلمانی ها گفتن ایران خوب بازی کرده تا (کادر فنی)ایرانیا بگن(تو همین تاپیک هم آمارش بیشتره)
اینا چشون بود؟؟
کلا تفاوت اجرای بهزاد کاویانی از دیشب تا امشب خیلی جالب بود:دی
به ولاسکو باختیمش،هیچ تاکتیکی برای غلبه نداشت،هی بازیکن عوض میکرد!
جالب اینجاست قبل بازی اول هیونن سرمربی آلمان گفته بود ولاسکو خیلی از من بیشتر دانش داره،حالا میفهمم به کنایه گفته ناکِس:دی
پیش از پایان کار تیم ملی والیبال ایران در لیگ جهانی، خولیو ولاسکو به مسئولان فدراسیون پیشنهاد جالبی را ارائه داد.
خولیو ولاسکو سرمربی تیم ملی والیبال ایران پیش از آخرین بازی ایران در لیگ جهانی 2013 به مسئولان فدراسیون پیشنهاد داد تا درخواست رسمی خود برای میزبانی مرحله نهایی دورههای بعدی لیگ جهانی را به فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) ارائه کنند.
بر اساس گزارش ایسنا، سرمربی آرژانتین تیم ملی والیبال ایران که در زمره بهترین مربیان حال حاضر والیبال جهان است و با کمک او ایران توانست در مرحله مقدماتی لیگ جهانی 2013 والیبال به یک پدیده تبدیل شود؛ علاوه بر بازیکنان و مسائل فنی آنان از امکانات و شرایط میزبانی ایران نیز شناخت بسیار خوبی را پیدا کرده است.
وی پیش از بازیهای ایران مقابل آلمان به مسئولان فدراسیون والیبال کشورمان پیشنهاد داد تا با توجه به شرایط بسیار خوب ایران از نظر اسکان تیمها و همچنین وجود سالنهایی همچون سالن 12 هزار نفری آزادی و سالن غدیر ارومیه درخواست رسمی خود را برای میزبانی مرحله نهایی دورههای بعدی لیگ جهانی والیبال را به فدراسیون جهانی (FIVB) ارائه کند.
ولاسکو همچنین به مسئولان فدراسیون والیبال اعلام کرده که هرچند ایران در صورت میزبانی مرحله پایانی لیگ جهانی باید ورودیه بیشتری را به فدراسیون جهانی بپردازد ولی در صورت موافقت فدراسیون جهانی والیبال با درخواست ایران، مسئولان فدراسیون کشورمان میتوانند درآمدزایی بسیار بیشتری نسبت به حق ورودیه پرداختی خود داشته باشند. البته در این پیشنهاد ولاسکو به بحث حضور بانوان در سالن مسابقهها نیز اشاره کرده و اظهار امیدواری نموده که مسئولان ورزش ایران برای این مورد نیز چارهای بیندیشند چرا که از نظر او ایران به لحاظ امکانات سختافزاری، شرایط مناسبی برای این بازیها دارد و تنها چالش بزرگ پیش روی این میزبانی میتواند بحث عدم حضور بانوان در سالن مسابقهها باشد.
مسئولان فدراسیون والیبال در حال بررسی پیشنهاد "ولاسکو" هستند تا در نهایت به یک جمعبندی درست برسند.
بر این اساس در لیگ جهانی 2013 که آرژانتین میزبان مرحله پایانی آن است، تیم والیبال این کشور مستقیما در جمع 6 تیم برتر مرحله پایانی قرار گرفته است و ایران نیز در صورت کسب این میزبانی در سالهای آتی میتواند خود را در زمره 6 تیم برتر جهان قرار داده و با قدرتهای بزرگ والیبال جهان برای قهرمانی مبارزه کند.
ایران در لیگ جهانی والیبال در سال 2013 به مصاف تیمهای روسیه، صربستان، کوبا، ایتالیا و آلمان رفت که با پیروزیهای درخشان و قابل قبول مقابل تیمهای قدرتمندی همچون صربستان، ایتالیا، کوبا و آلمان به عنوان پدیده و تیم شگفتیساز این دوره از مسابقهها مطرح شد، هر چند در آخرین بازی خود مقابل آلمان شکست خورد.
ولاسکو بنده خدا حتما خبر از سانسور بازیهای قبلی نداره وگرنه عمرا همچین پیشنهادی نمیداد:n08:نقل قول:
حرفای ولاسکو در مورد بازی جالب بود
صحبتای مربی آلمان هم نکات جالبی داره. اون صحبتش در تمرین ایران و نوع اعتراض به داور در حین بازی، کلا عکس ولاسکو بودش.
سرمربی آلمان: بازیکنان من هر چه خواستم انجام دادند
سرمربی تیم ملی والیبال آلمان گفت: برخی مواقع بازیکنان انتظارات مربی را بر آورده نمی کنند، اما امروز ملی پوشان آلمان هر چه من خواستم برآورده کردند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، ویتال هیننه در نشست خبری بعد از بازی دوم با ایران، افزود: مربی بودن کار بسیار سختی است. سوالی که ذهن من را مشغول کرده این است که چرا دیروز خیلی بد بودیم و امروز خیلی خوب؟ من دیروز مربی بدی بودم اما امروز خوب، واقعا چرا اینگونه شد؟
وی تصریح کرد: بازیکنان آلمان امروز خوب سرویس زدند، در دفاع عالی کار کردند، بهتر از روز گذشته پاس دادیم و این عوامل کافی بود تا پیروز شویم.
سرمربی تیم ملی والیبال آلمان در مورد عملکرد ایران گفت: لیگ جهانی دو پدیده داشت؛ ایران و آلمان. تیم آلمان هم اکنون در جایگاه سوم قرار دارد.
وی در تشریح دلایل حضورش در تمرین تیم ملی والیبال ایران و گفتن این جمله "شما که پیروز شدید، چرا تمرین می کنید" گفت: من معتقد بودم ایران دیروز خیلی خوب بازی کرد و تحت تاثیر بازی آنان قرار گرفتم. به نظر من خیلی خوب بودید و نیاز به تمرین نداشتید.
کاپیتان تیم ملی والیبال آلمان نیز در این نشست خبری گفت: افتخار میکنیم که از نظر روحی، روانی و جسمی نسبت به بازی دیروز بهتر بازی کردیم. نتیجه سه بر صفر امروز بسیار شفاف و روشن بود.
وی با بیان اینکه نسبت به بازی اول در برابر ایران به مراتب بهتر بودیم، خاطر نشان کرد: دریافت ما عالی بود و ایران را تحت فشار قرار دادیم.
---------------------------
این بازی هم دو تا عروسک شیر جذاب! کنار زمین داشتیم، شمایلشون که خاص تعزیه بود، از بی سلیقگی مسئولین.
از همه بدتر موقع حمله ایران بودن که دهنشون نیم متر باز بود یه کله درسته تو حلقشون بازی رو نگاه میکرد :n09:
تیتر و سوتیتر خبر رو که دیگه ولاسکو انتخاب نمیکنه، اون با خبرگذاره که کدوم بخش رو هایلایت کنه.نقل قول:
در مقابل تعریف آلمانها از تیم ایران، جنگ روانی و شلوغ کاری زیادی رو هم از مربی آلمان داشتیم که به هیچ وجه ولاسکو نداشت.(اگرم داشت بد نبود ولی این تیپی نیست)
چه جنگ روانی آخه؟نقل قول:
جنگ روانی و شلوغ کاری زیادی رو هم از مربی آلمان داشتیم که به هیچ وجه ولاسکو نداشت
تا جایی که میدونم المانیا از ایرانیا تعریف کردن
اگه مربیشون وسط بازی شلوغ کاری کرده واسه اعتراض به داور و... بوده مسائل رو حاشیه ایش نکرده
اوج عقده ای بودن بعضی اون شکست ایتالیا بود که...:n21:
به هر حال حیف شد که باختن میتونستیم رتبمون رو بالا تر ببریم. فکر کنم زیادی مطمئن بودیم که میبریم
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
کری خوانی بر سر تمرین ایران رو بهش میگن حاشیه و جنگ روانی، اینکه بگی شما که بردید چرا تمرین میکنید...(البته فکر میکنم از موضوع اطلاعی ندارید....)نقل قول:
+توجیه ایشون در مصاحبه بعد بازی(دوم):
هینن در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید چرا شما امروز در تمرین تیم ملی ایران حاضر شدید و به بازیکنان گفتید که شما در بازی قبلی ما را 3 بر صفر بردید و چرا حالا مشغول تمرین هستید، تصریح کرد: برای اینکه ایران دیروز خیلی خوب بازی کرد و من تحت تأثیر قرار گرفتم، من میتوانم بگویم که خیلی خوب بودم و نیازی نبود باز هم تمرین کنند.
ایرانیها در بازی نخست فوقالعاده بودند و من نیز به آنها گفتم که خیلی خوب بودید. اگر آنها همانند بازی نخست بازی میکردند باز هم ما به مشکل میخوردیم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که از وی پرسید بهتر نیست مربیان تیمهای حاضر در لیگ جهانی هم نکاتی را از هم یاد بگیرند، خاطرنشان کرد: من را نباید با ولاسکو مقایسه کنید، من در بازی به داور اعتراض میکردم اما در پایان مسابقه هیچ حرفی در خصوص مسابقه نمیزنم. فکر میکنم در جریان بازی برخی مواقع باید اعتراض کرد اما در پایان بازی نباید حرفی در مورد داوری زد
اعتراضاتش به داور هم جاهای فقط برای وقفه در بازی بود و معلوم نبود به چی اعتراض میکنه...
(قبول کردن خودش:
وی در خصوص عصبانیتش در گیم دوم(بازی اول) عنوان کرد: شما اگر جای من بودید چه میکردید؟ من سعی میکردم شرایط را تغییر دهم و بعد از بازی هم چیزی به داور مسابقه نگفتم. ما باخته بودیم و حرفی نزدم.)
-توضیح اینکه ولاسکو در مورد صحنه های مشکوک بازی دیشب اونهم در امتیازاتی که میتوانست ایران رو به بازی برگردونه اعتراض اینچنینی نداشت.
اون قضیه فـیس بوک هم رفتار خیلی زشت و بی معنی و غلط عده ای بود، ولی ربطی به این موضوع نداره(رفتار مربیان)
اینم آخرین سری عکس های با شرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایی زیبا از سالن والیبال مجموعه ورزشی آزادی
تیم فوتبال فولاد خوزستان
اگه سرمربی آلمان بازم شلوغ کرد با این حسابشو میرسم!
سرود ملی
نه حمزه تو قول دادی!
هرچه زدیم دفاع شد
چقدر بگم حرص و جوش نخور فشارت میره بالا
ناراحتی غفور از عملکرد خودش
وزیر با خوشحالی:جایزه و پاداش پر!
از اون بالا کفتر میاد :n02:
اسپکهای فوق العاده شماره 1 آلمان , Fromm
حمزه اومد تو بازی خودتون میدونید چی کار کنید دیگه
حتی هواداران هم مثل شب گذشته نبودند
تک دفاع
ساعد های جفت و جور حمزه
آخ جون بعد بازی ولاسکو رو تخریب میکنیم
شکست
باختیم ولی بازم بچه ها متشکریم
یادآور بشم حمزه و هر بازیکن دیگه ای که باهاش شوخی میشه بسیار ارزشمند هستن و زحمت کشیدن برای تیم اگه هم نقطه ضعفی هست امیدواریم برطرف بشه :n01: همونطور که تو برد همه سهیم هستن تو باخت هم همه از ولاسکو تا معروف و حمزه و ... ضمن اینکه دیشب همه بد بودن!:n15:
بهترین های ایران در پایان دور گروهی:
امتیاز آورترین بازیکن:محمد موسوی (23) هر موقع به کار گرفته شد در خط حمله موفق بوده و کمتر دفاع شد
بهترین اسپکر:امیر غفور(34) ایران برای امتیاز گیری وابسته به 1 بازیکن نیست ضمن اینکه نفرات زیادی رو به کار گرفتیم تو این پست
بهترین مدافع:محمد موسوی(1) مهمترین عامل شناسایی مهاجم واقعی و پرش به موقع هست بهترین مدافع مسابقات شایسته موسوی بود
بهترین سرویس زن:رحمان داوودی(20) با اینکه چند بازی حضور نداشت ولی آمار سرویس بسیار خوبی داره و درصد خطای پایین
بهترین توپ گیر:فرهاد ظریف(9) عالی در مسیر توپ قرار میگیره ساعد مطمئن و البته هیچ وقت توپ رو رها نمیکنه
بهترین دریافت کننده:مباشری (19) دریافت کننده خوبی هست و با دقت و هوش بازی میکنه
بهترین پاسور:سعید معروف(13) اگه نیاز باشه تو نقش مهاجم هم خوب ظاهر میشه جاخالی های عالی البته کمی ضعف رو توپهای برگشتی وجود داره
هرچند شروع و پایان خوشی نداشتیم ولی در مجموع عملکرد عالی و کاملا قابل قبول بود :
نگاهی به عملکرد تیم ملی والیبال ایران در لیگ جهانی
تیم ملی والیبال ایران نخستین حضور خود در لیگ جهانی را در بیست و چهارمین دوره این رقابت ها تجربه کرد که به نوعی شگفتی ساز این رقابت ها لقب گرفت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نخستین حضور تیم ملی والیبال ایران در رقابت های لیگ جهانی همراه با پنج پیروزی و پنج شکست بود که 15 امتیاز نیز برای ملی پوشان ایران به ارمغان داشت.
تیم ملی والیبال ایران با تیم های روسیه، ایتالیا، آلمان، صربستان و کوبا در گروه دوم دور مقدماتی لیگ جهانی همگروه بود که در پایان 10 مسابقه خود با 15امتیاز رتبه پنجم گروه را به دست آورد.
ملی پوشان ایران در اولین و دومین دیدار خود در لیگ جهانی والیبال، مهمان روسیه قهرمان المپیک بودند که در مجموع هفت ست بازی کردند و گرفتن امتیاز یک ست از روسیه (25 بر 17) ره آورد آنان از هفته دوم این رقابت ها بود.
تیم ملی والیبال ایران در هفته چهارم دور مقدماتی لیگ جهانی در تهران میزبان صربستان بود که در بازی نخست موفق به کسب نخستین امتیاز لیگ جهانی ایران شد و در دیدار دوم نیز نخستین پیروزی خود را در این رقابت ها به ثبت رساند. ایران در مجموع دو بازی امتیاز پنج ست را به حریف واگذار کرد و امتیاز پنج ست را از صربستان قهرمان اروپا گرفت. بنابر این می توان گفت تیم ملی والیبال ایران در مجموع دو بازی با صربستان مساوی بود.
شگفتی های تیم ملی والیبال ایران از هفته پنجم دور مقدماتی لیگ جهانی والیبال رقم خود که در بازی نخست با ایتالیا در حالی در زمین حریف بازی می کرد، سه بر یک به پیروزی رسید و نخستین پیروزی خارج از خانه خود را نیز به دست آورد.
تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی با ایتالیا که در جزیره ساساری برگزار شد، سه بر دو مغلوب ایتالیا شد و در مجموع دو دیدار امتیاز پنج ست را از حریف گرفت و نتیجه چهار ست را به ایتالیا واگذار کرد که عملکرد بسیار خوبی برای ملی پوشان کشورمان بود.
حریف بعدی تیم ایران، کوبا در شهر هاوانا بود که تیم ملی والیبال ایران موفق به شکست این تیم با سابقه لیگ جهانی در دو دیدار متوالی شد. ملی پوشان ایران در بازی اول سه بر دو و در بازی دوم نیز سه بر یک کوبا را شکست دادند تا این تیم قعر نشین جدول این رقابت ها شود. بنابر این نخستین دو پیروزی تیم ایران نیز در هفته ششم لیگ جهانی رقم خورد.
غیور مردان والیبال ایران در هفته هفتم دور مقدماتی در تهران میزبان آلمان بودند. آنان دو روز قبل از بازی باآلمان با خستگی فراوان از سفر طولانی از کوبا به کشور بازگشتند. ملی پوشان ایران در دو دیدار با المان یک پیروزی و یک شکست به دست آوردند.
در بازی اول تیم ملی والیبال ایران نخستین پیروزی سه بر صفر خود در این رقابت ها را به دست آورد و در دیدار دوم نیز سه بر صفر مغلوب آلمان شد.
در مجموع تیم ملی والیبال ایران در 10 بازی خود در دور مقدماتی لیگ جهانی والیبال سال 2013 ، ضمن کسب رتبه پنجم جدول، 15 امتیاز از پنج پیروزی و پنج شکست به دست آورد.
نتایج کل بازی های تیم ملی والیبال ایران در دور مقدماتی لیگ جهانی به قرار زیر است:
روسیه 3– ایران صفر (25- 21، 25-22 و 25- 17)
روسیه 3- ایران یک ( 25-23، 25-22، 17- 25 و 25- 18)
ایران 2- صربستان 3 (24- 26، 23- 25، 25- 17، 25- 14 و 16- 18)
ایران 3- صربستان 2 (25- 20، 24- 26، 23- 25، 25-22 و 15-12)
ایتالیا یک – ایران 3 (23- 25، 22- 25، 25-22 و 30- 32)
ایتالیا 3- ایران 2 (25- 22، 25- 20، 20- 25، 18- 25 و 15-13)
کوبا 2- ایران 3 (26- 24، 25-19، 19- 25، 22 – 25 و 14- 16)
کوبا یک – ایران 3 (25-22، 20- 25، 18- 25 و 22- 25)
ایران 3- آلمان صفر (25- 19، 25- 18 و 25- 20)
ایران صفر - آلمان 3 ( 21- 25، 23- 25 و 22-25)
با آرزوی موفقیت در مسابقات آینده :n16:
آقا به نظر شما حمزه زرینی چه نقشی داشت در تیم ملی؟! :n02:
فقط بعضی سرویس هاش خوب بود وگرنه نه دفاعی داشت، نه چیزی. به نظر شما افت نکرده؟!:n03:
نقش علی دایی در تیم ملینقل قول:
دیدار برگشت تیمهای ملی ایران و آلمان
عکاس: جاوید نیکپور
خب لیگ امسال هم تموم شد و تاپیک از حالت استاتیکی در آومد و رفتیم تا سال بعد...
حیف شد به آلمان باختیم.با برد مجدد و خفیف میتونستیم یک رشد خوب در رده بندی جدید پیدا کنیم.
دیروز بازی بچهه ا خیلی عجیب بود ولی همانجوری که دوستان گفتند به نظرم من هم خستگی عامل شکست بود.تا حدی که ما یک سرویس مناسب از غفور و داوودی ندیدم(در حالی بازی اول شاهکار بود سرویسهاشون )
بازی والیبال به نظرم یکی از سخت ترین بازیهای توپی هست و تمرکز بالای بازیکنها را میطلبه کافی در همنگام دریافت اول توپ ذهنتون درگیر مسئله دیگه ای باشه، دیگه در اون شرایط و با اون سرعت توپ هیچ کاری نمیشه کرد...
حالی هر چی بود تموم شد و به نظرم همین قدر هم جای تشکر و قدردانی ویژه از والبیالیستها کشورمون داره.مایی که به باختهای ابرومندانه قانع بودیم حالا از 10 بازی 5 برد قانع نیستیم.همینجوری پیش بره دو سه سال دیگه قهرمانی المپیک و جهان رو میخواهیم.امیدوارم روند جایگزینی نفرات جدید و تزریق اونها به تیم ملی به درستی و پیوسته ادامه دار باشه
و امیدوارم با این نتایج وزرات ورزش بعدی به فکر بر پا کردن زمینهای والیبال در تمامی محلات شهر ها بیافته
و یک تشکر ویژه هم از کیانوش عزیز که با شوخ طبعی خاص خودش زمینه شادکامی مارا فراهم کرد:n02:
لیلا بلوكات و دختران هنرمند در سالن والیبال آزادی
منبع:jamnews.ir
جا داره واقعاً تبریک بگیم
امیدوارم سال بعد بااستفاده از همین تجربیات و اضافه شدن جوانان بیشتر به تیم تیمی خوب شایسته قهرمانی روانه لیگ کنیم
معلوم شد اینا آدم بشو نیستن
آخه نمیگین ملت 1000 کیلومتر میکوبن میان اونجا که یه امتیازم نه؛ یه ست هم نگرفتین شماها
آخه این انصافه؟!:n02:
شروع بد، اوج گیری پله ای و پایانی ضعیف
برنامه ای تکراری از بچه های تیم ملی
در مورد بازی بحث شد اون چیزی که من از نزدیک دیدم و تفاوت بازی اول و دوم ایران بود یکی این بود که آلمانها سرویس خراب نمیکردن (به جز ست دوم که سرویسهایی که خراب کردن بازم اون فاصله 7 امتیازی رو جبران کرد) و بچه های خودمون که در دریافت (رحمان، حمزه و مباشری) در دفاع (موسوی, غلامی و معروف) و در حمله (غفور و محمودی) ضعیف بودیم (و این ضعیف بودن به معنای اونه که در حد بهترین های جهان نبودیم و یا اینکه در حد بازیهای قبل خودمون نبودیم)
ولی میزبانی ما نکات + و - داشت
نکته مثبتش شعور فوق العاده بالای تماشاگرای والیبال بود که اصلا ذره ای قابل قیاس با فوتبال نیست :n12:
تماشاگرا جایی که باید آلمانها رو هو میکردن، هو کردن جایی که باید تشویقشون میکردن تشویق کردن و در تمام بازی (قبل از شروع، در حین بازی و در پایان بازی چه در داخل سالن و چه در محوطه بیرونی ورزشگاه) حامی تیم ملی بودن و صدای ایران ایران هیچ وقت خاموش نمیشد
انصافا در طول 4-5 ساعت حضور در سال هیچ لفظ ناپسندی نشنیدم
البته اواخر ست سوم دیگه خیلی جو سنگین شده بود یه سنگ کوچولو رفت تو زمین که اونو میذاریم رو حساب فشار بالا واقعا خیلی اعصاب خوردی بود:n24:
ضمن اینکه همون طور که در عکسها دیده شد حالا غیر از عوامل فنی و خبرنگارها حدودا 70-80 خانم هم کنار جایگاه ویژه حضور داشتن که فکر میکنم نه حضور اونها برای کسی ایجاد اشکال کرد نه خودشون اذیت شدن و نه هیچ چیز دیگه
نکات منفی میزبانی اما برخورد نیروانتظامی بود (مثل همیشه) خوب اسمش بلیت فروشی اینترنتی بود ولی هیچ تفاوتی با شرایط قبلی نبود اینکه یکی دو ساعت زیر آفتاب و جلوی در سالن ملت رو علاف کردن 2-3 بار بازرسی (من و دوستام هم که کوله داشتیم که دیگه واویلا!) اوایل بلیتها بررسی میشد ولی در اواخر همچین برنامه ای نبود و خلاصه همت مسئولین برای آزار رسوندن به تماشاگرها کاملا مشخص بود
تا وقتی که برای هر صندلی یک بلیت خاص غیر قابل جعل وجود نداشته باشه کاری از پیش نمی بریم
دیروز دقیقا داشتم به همین موضوع فکر میکردم که اگه ژاپن همچین تیمی و همچین تماشاگرهایی داشت لحظه ای غفلت نمیکرد و یا چنگ و دندون به فکر گرفتن میزبانی سال بعد میبود ولی ضلع سوم این ماجرا در کشور ما بیش از اندازه ضعیف و از لحاظ فکری عقب موندس:n21:نقل قول:
پیش از پایان کار تیم ملی والیبال ایران در لیگ جهانی، خولیو ولاسکو به مسئولان فدراسیون پیشنهاد جالبی را ارائه داد.
خولیو ولاسکو سرمربی تیم ملی والیبال ایران پیش از آخرین بازی ایران در لیگ جهانی 2013 به مسئولان فدراسیون پیشنهاد داد تا درخواست رسمی خود برای میزبانی مرحله نهایی دورههای بعدی لیگ جهانی را به فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) ارائه کنند.
ای بابا یه ندا میدادی با هم آشنا میشدیم نزدیک هم بودیما :31:نقل قول:
وسط عکس پایین، اون پیراهن زرده به اضافه بغل دستیاش منو و دوستام بودیم
بازیهای مرحله فینال رو از کدوم شبکه ها ( رایگان ) میشه دنبال کرد ؟
شما کلا در همه ی تاپیک های ورزشی حضور داری و سعی داری بری رو اعصاب همه با این حرفا عموما (خودتم خوب میدونی)نقل قول:
که چی مثلا میخوای با اینکارا ولاسکو رو پیش مردم ایران یا بچه های این تاپیک یا تو کل دنیا کوچیک کنی؟!!!!
مثلا چی رو میخوای ثابت کنی با این همه منفی بافی علیه تیم های ملی ایران (از وزنه برداری و کشتی کج و واتر پلو گرفته تا فوتبال و والیبال و کشتی و غیره رو میای بکوبی که خودتون اثبات کنی؟؟!!!! )
در این که والیبال ایران در لیگ جهانی عالی کار کرد و اگر یکم خوش شانس تر بود میتونست راحت بین 2تیم اول قرار بگیره هیچ شکی نیست اما حالم از این نوع مصاحبه هایی که بعد از باخت 0-3 به المان از تلویزیون پخش شد که نمیدونم دلیل باختمون دست کم گرفتن تیم المان و خستگی بازیکنا و مصدوم شدن بهترین بازیکنمون بود بهم میخوره نمیدونم با این مصاحبه ها چی میخوایم ثابت کنیم:n21:
دلیل باخت تو بازی دوم تموم شدن اثر درمان موقتی بچه ها بود
اینطور که از خبرا برمیومد تیم بعد از سفر 30 ساعتش از هاوانا و مسکو خیلی خسته بودن و خواب بسیار کمی داشتنو انرژیشون تخلیه شده بود هیچ راهی نبود جز تلاش متخصصین برای استفاده از بهترین راه در کمتارین زمان برای ریکاوری نتیجشم بازی خوب و باورنکردی ایران در بازی اول جلوی آلمان بود در حالیکه انتظار میرفت جلوی این تیم قدرتمند کم بیاریم درمان موقتاً نتیجه داد اما تو بازی دوم ظاهراً دیگه خستگی مضاعف رو نمیشد کاریش کرد و دیگه بچه ها رمقی برای بازی جانانه همیششون نداشتن
به نظرم خستگی واقعاً علت باخت سنگین تو بازی آخر بود همونطور که علت باخت تو دو بازی اول عدم خودباوری بود
نباید به این تیم انتقاد کرد انتقاد صحیح همیشه خوبه منتها نکته قضیه اینه که امکان نقد صحیح وقتی هست که سواد و اطلاعات منتقد بهش این اجازه رو بده در حالیکه دانش کارشناسان والیبال کشور ما بسیار پایینه و باهاش نمیتونن عملکرد اسطوره تاریخ مربیگری والیبال دنیارو که بهترین مربیان و بازیکنان هم برای دیدنش سرودست میشکنن (از جمله بازیکن قرن لورنزو برناردی !) و برای دیدنش به اردوی تیم ایران میانو نقد کنن
دور مقدماتی لیگ جهانی والیبال سال ۲۰۱۳ به پایان رسید و تیم ملی والیبال ایران درنخستین حضور خود در این رقابت ها با کسب ۱۵ امتیاز در بین ۱۸ تیم شرکت کننده در این رقابت ها در بین تیم های آسیایی بهترین شد.
مشرق، دور مقدماتی لیگ جهانی والیبال سال ۲۰۱۳ از دهم خردادماه با حضور ۱۸ تیم در سه گروه آغاز شد و یکشنبه شب با برگزاری آخرین دیدار این مرحله بین تیم های برزیل و ایالات متحده به پایان رسید.
تیم ملی والیبال ایران در مجموع ۱۰ دیدار خود پنج پیروزی در برابر صربستان، ایتالیا، کوبا (دوبازی) و آلمان به دست آورد و در پنج دیدار (روسیه (دو بازی)، صربستان، اتیالیا و آلمان) شکست را تجربه کرد. ملی پوشان کشورمان در مجموع این بازی ها ۱۵ امتیاز کسب کردند که از نظر امتیاز در بین ۱۸ تیم شرکت کننده رتبه نهمی است.
برنامه و نتایج کامل به همراه جدول رده بندی لیگ جهانی ۲۰۱۳ را در اینجا می توانید ببینید.
در مجموع برزیل پرافتخارترین تیم لیگ جهانی با ۹ بار قهرمانی، با ۲۵ امتیاز و ۹ پیروزی و یک شکست بهترین دور مقدماتی شد. تیم های کانادا و هلند در گروه سوم به ترتیب با ۲۳ و ۲۲ امتیاز در رتبه های دوم و سوم این داده آماری قرار می گیرند.
تیم های بلغارستان، ایتالیا و روسیه نیز با ۱۹ امتیاز و هفت پیروزی و سه شکست در رتبه های چهارم تا ششم دور مقدماتی قرار می گیرند. کشورهای آلمان، صربستان و ایران که در گروه دوم نیز قرار داشتند، به ترتیب با ۱۷، ۱۶ و ۱۵ امتیاز با پنج پیروزی و پنج شکست در مکان های هفتم تا نهم دور مقدماتی قرار می گیرند. البته تیم فرانسه در گروه اول نیز ۱۵ امتیازی است اما معدل امتیازهای ایران شرایط بهتری نسبت به این تیم دارد و فرانسه دهم می شود.
تیم های لهستان (۱۴)، کره جنوبی (۱۳)، فنلاند (۱۲)، ایالات متحده (۱۲)، پرتغال (۱۱)، ژاپن (۹)، آرژانتین (۵) و کوبا (۴) امتیاز به دست آوردند و در مکان های یازدهم تا هجدهم دور مقدماتی از نظر امتیاز قرار می گیرند.
به گزارش روابط عمومی این فدراسیون، از قاره کهن آسیا سه کشور ایران، کره جنوبی و ژاپن در لیگ جهانی حضور داشتند که تیم های ژاپن و کره در گروه سوم بودند. در بین کشورهای آسیایی نیز ایران بهترین تیم بود چون کره جنوبی با چهار پیروزی و شش شکست و کسب ۱۳ امتیاز رتبه دوم آسیا را به دست آورد و ژاپن نیز با هفت شکست و سه پیروزی و کسب ۹ امتیاز در مکان سوم آسیا است.
گفتنی است تیم ملی والیبال کشورمان با کسب این رتبه در لیگ جهانی والیبال، ۱۰ امتیاز به امتیازهای خود در رده بندی جهانی اضافه خواهد کرد تا جایگاه از رتبه چهاردهمی به رتبه های بهتر ارتقاء یابد.
در مجموع شش تیم برزیل و بلغارستان از گروه اول، ایتالیا و روسیه از گروه دوم، کانادا از گروه سوم و آرژانتین (میزبان) به مرحله نهایی لیگ جهانی راه یافتند که رقابت های خود را از چهارشنبه ۲۶ تیرماه در آرژانتین آغاز خواهند کرد.
برزیل روسیه و کانادا تو گروه E ایتالیا آرژانتین و بلغارستان گروه D
مرحله نهایی از 27 ام شروع میشه
ایتالیا قرعه مناسبی داره امیدوارم بتونن به شرایط قهرمانی نزدیک بشنو در نهایت قهرمان بشن
تیم جوونی دارن ولی با کمک زایتسف امکان قهرمانیشون هست
به نظرم برزیل فعلاً شرایط برای قهرمانیش بیشتره اما باید دید چی در روزهای آخر رقم میخوره
چند تیم والیبال باشگاهی ایتالیا خواهان جذب بازیکنان تیم ملی ایران به منظور بازی در سری A ایتالیا شدند.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، پس از درخشش مردان والیبال ایران در لیگ جهانی والیبال و کسب پنج برد و پنج شکست و نائل شدن به مقام نهم در اولین حضور خود در تاریخ برگزاری این رقابت ها و پیروزی 4 بر 2 در ایتالیا مقابل تیم ملی این کشور، چند تیم باشگاهی ایتالیایی به منظور جذب چند بازیکن ایران ابراز تمایل و علاقمندی کردند.
از این بین می توان به پیشنهاد تیم ویبو والنتینای ایتالیا به فرهاد ظریف لیبروی تیم ملی کشورمان اشاره کرد که احتمال و قوت بیشتر دارد. این تیم جز هشت تیم برتر سری A محسوب می شود.
فرهاد ظریف در این خصوص گفت: در حال حاضر در حال مذاکره و بررسی شرایط هستم. من از دو تیم ایرانی نیز پیشنهاد دارم و می خواهم با دقت زیادی این انتخاب را انجام دهم. چرا که امسال سال حساسی برای تیم ملی کشورمان است و در سال آینده نیز باید در لیگ جهانی شرکت کنیم. پس باید طوری برنامه ریزی کنم که بتوانم بهترین عملکرد را در سال جاری داشته باشم و برای شرکت در لیگ جهانی سال آینده در سطح آمادگی خوبی قرار گیرم. خیلی دوست دارم بازی در سری A را تجربه کنم ولی باید همه جوانب را در نظر بگیرم.
ادبیات سخیف پیروزی
قانون آنلاین - این روزها یک ادبیاتی در رسانههای ما مخصوصا رسانه ملی به راه افتاده که میتوان نام آن را ادبیات سخیف پیروزی نهاد. به این صورت که وقتی یکی از تیمهای کشورمان در مسابقهای پیروز میشود، برای هر چه بزرگتر جلوه دادن پیروزیمان حریف را آنچنان میکوبیم و خار و خفیف میکنیم که آبا و اجدادشان جلوی چشمشان رژه منظم میرود. مثلا به همین مسابقات لیگ جهانی والیبال که به تازگی برگزار شد نگاه کنیم متوجه میشویم بعد از هر پیروزی که مقابل تیمهای قوی و قدرتمند جهان کسب کردیم گزارشگر اخبار پیروزی تیممان را با جملاتی مانند «به خاک سیاه نشاندن صربستان»، « زمین گیر کردن ایتالیا»، « در هم کوبیدن کوبا»، «خرد و خاک شیر کردن آلمان»و.. . تفسیر میکرد. حالا یک مقداری تندتر و یا نرمتر.
در ادامه اخبار به صورتی از پیروزی تیم ملی در مقابل ایتالیا میگفت گویی تیم ملی بود که موسیلینی را با قلابهای مخصوص قصابی از سقف ایستگاه پمپ بنزین آویزان کرد تا مردم وی را سنگباران کنند. یا به صورتی از پیروزی در مقابل آلمان میگفت که شنونده بیطرف فکر میکرد تیم ملی والیبال بود که در جنگ جهانی دوم باعث شکست هیتلر و آلمان نازی شد. حالا یک قرابتی با کوبا در مبارزه با امپریالیسم داریم وگرنه فیدل کاسترو و چگوارا را نیز به صلابه میکشیدیم. به هر حال به صورتی از شکست تیم های دیگر سخن به زبان میآمد که شنونده را به یاد پدرکشتگی و دعوای عشیرهای و سالها انتظار برای انتقام های خونین میانداخت.شاید این ادبیات به دلیل تجربه نداشتن در کسب پیروزی است. شاید هم با خرد کردن تیمهای مقابل ، قابلیتهای تیمهای ملی ما بیشتر دیده میشود. اما باید یادمان باشد تیم ما هم بالاخره روزهای بدی دارد و امکانش هست در مسابقهای نتیجه مطلوب کسب نکند. آیا راضی هستیم وقتی تیم خودمان باخت با چنین ادبیاتی که به تیمهای دیگر میتازیم و تخریبشان میکنیم در مورد خودمان استفاده شود؟ اگر به عنوان مثال از عباراتی مانند «پیروزی شیرین تیم ملی در مقابل فلان» یا «پیروزی دل چسب در مقابل بهمان» استفاده کنیم اتفاق بدی میافتد؟ از قابلیتهای تیممان چیزی کاسته میشود؟ انتقام سالها شکست خوردنمان گرفته نمیشود؟ به جان خودم که این پیروزی ها تنها سه امتیاز دارد !
باید حواسمان باشد استفاده از ادبیات سخیف و خشن آن هم در رسانه ملی، تولید خشونت را در جامعه افزایش میدهد. آن هم در جامعهای که همه فقط و فقط رسانه ملی را تماشا میکنند مگر به صورت اتفاقی در تاکسی ماهواره ببینند! وقتی خشونت در جامعه تولید شد آنوقت سر شهرآورد استقلال و پرسپولیس دوربین به دست میگیریم و در میان جمعیت میرویم و از آنها میخواییم وقتی به استادیوم آمدند فقط تیم خودشان را تشویق کنند. در صورتی که خودمان در رسانه ملی آموزش دادیم باید تیم حریف را کوبید !
یه کلیپی از عکس بازیهای ایران صربستان و ایتالیا ساختم دوتا سایت گذاشتم اینجا هم میگذارم ایشالا که خوشدون بیاد
کلیپ زیبایی بود !! دمت گرمنقل قول:
فقط اگه جناب کفاشیان توش نبود بهتر میشد :n09:
خب روسیه دیشب تو یه بازی تماشایی برزیل رو سه دو شکست داد !
حالا یه بازی راحت جلوی کانادا دارن که به احتمال زیاد به فینال میرسن
بلغارستان هم آرژانتین رو 3 دو شکست داد