اگه میتونید اون قسمتی که منوچ داد میزد رو هم بزارید تا دانلود کنیم!
ممنون
Printable View
اگه میتونید اون قسمتی که منوچ داد میزد رو هم بزارید تا دانلود کنیم!
ممنون
واقعا طنز بي نظيري هستش!
متاسفانه اين ساعت خيلي كم پيش مياد خونه باشم و از دست ميدمش ولي هر وقت ديدم فوق العاده بود!
به عشق تيكه هايي كه آخرش ميندازن نگاه ميكنمش...
دم همشون گرم...
بیا عزیز...:10:نقل قول:
تازه الان فهمیدم منوچ چی گفت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://p30forlife.persiangig.com/p30world/Sharifi.zip
اسبِ حیوان، شریفیست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع پخش دقت نکرده بودم چی میگه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاعلی:11:
اونجا كه رامبد گفت من به طنزي اعتقاد دارم كه مشكلات جامعه رو موشكافانه بررسي كنه هم جالب بود
کاش به این زودی ها تموم نشه....تازه بهش عادت کردیم...:45:
دوستان... همین الان تلویزیون زیر نویس زد که 7:20 دقیقه پخشش میکنه...
pcforlife جان ، شما تموم گذارشات پایانی رو داری ؟! :دی از کجا میشه گیر آورد به نظرت همش رو !؟
pcforlife اگه کل گذارشات رو زیپ کنی و آپلود کنی کلی دعای خیر پشت سرته ها ! میک ا ویش و همه رو توی یه لینک آپلود کن تضمین میدم برآورده شه :D
نقل قول:نه عزیزان:10:نقل قول:
من کل گزارش های پایانی رو ندارم... حقیقت تلخ! اینه که من تا جایی که تونستم قسمت های مسافران رو ضبط کردم (سری بعد از ماه رمضان) ولی... هر قسمت رو بعد از یه هفته 10 روز پاک میکنم (اون قدر هارد ندارم!) البته جاهای جالبه قسمت های قدیمی و حتی گزارش هاشو جدا کردم و نگه داشتم...به هر حال...اگه دوست دارید به مرور بخش های جالب و گزارشهای برجستهی بهرام رو واستون بذارم... (یه تجدید خاطره ای هم میشه!:31:) ...نظرتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا جانه هرکی که دوست دارید منو با نام آیدیم خطاب نکنید!:19: حسین هستم...حسین!!:31:
خیلی ها مثل من ضبط می کنند و آپلود میکنند... مثلا شاید اگه به مدیرهای سایت های زیر بگی، بتونه واست یه کاری کنند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو گوگل و یوتیوب هم بسرچی، فکر کنم مطالب خوبی گیرت بیاد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چند چهار روز دیگه سروش کل قسمتاشو میده بیون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از کجا میشه گیر آورد به نظرت همش رو
اینم همون سایتایی که میگم:
کد:http://pafa.ir/
ببخشید... پرحرفی کردم...:11:کد:http://tvi.ir/
پیشاپیش عید غدیر رو به همتون تبریک میگم...
قربون همتون...:40:
یاعلی
ممنون حسین جان ! :دی اگه تونستی ، کاری رو که گفتی بکن ... :دی ممنون
امشب ساعت چند شروع میشه ؟
این خفه شدن کیوان کیهان منش چقدر شبیه مردن بابای فیونا! (تو انیمیشن شرک 3) بودش....!!:27:
اينا كي دادن ؟
اي بابا
بچه ها چند قسمت دیگه مونده من که می گم این فضایی ها رو می کشه همین پسر آقا کمال بعدش معلوم می شه همه ی اینا رو فرید داستان می نوشته ...
اصلا خوشم نمیاد هر هفته جمعه زودتر پخشش میکنن تا از دست بدیمش:19:، اینطوری باعث مخاطب زدایی تنها سریال پربیننده خودشونم میشن، هر چند من یه ربع آخرو دیدم،
فرخ: اگه تعمیرکار درجه یک نیاد خونه ت، ...
فرید: خب چی؟
فرخ: تو باید بری خونه تعمیر کار درجه یک.
نقل قول:
خيلي احمقن !
كلا مريضن !
الان كانال 3 داره دري وري ميده اونوقت فيلم هندي رو گذاشتن جمعه ساعت 11 شب ! :41:
وای اون تیکه که فرخ سوخته بود خیلی باحال راه میرفت کلی خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون تیکه هم که شلوار فرید خیس شده بود هم خیلی باحال بود ..بهرام بهش میخندید:دی
اون قسمت کشته شدن ادم فضاییه تو حموم دقیق از رو Psycho زده بودن که صحنه خیلی معروفیه و به عقیده خیلی ها ترسناک ترین صحنه تا به امروزه
اینایی که گفتی تو کدوم قسمت بود؟؟؟نقل قول:
وای اون تیکه که فرخ سوخته بود خیلی باحال راه میرفت کلی خندیدم
اون تیکه هم که شلوار فرید خیس شده بود هم خیلی باحال بود ..بهرام بهش میخندید
بسیار خندیدم : دی
7 سیخ :دی گفت این یکی سیخ رزروه اگه بقیه سیخا چیزیشون شد این میاد جاشون :دی
همین قسمت امشب دیگهنقل قول:
نکنه تلوزیون ما 1 قسمت دیگه را نشون داده:دی
اونجاش باحال بود که تو آشپزخونه فرید میگفت "ها" فرخ پشتش "ها" دوباره فرید "ها" فرخ "ها" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینم یه چیز باحال باز فرخ گفت که یادم نیست
بهرام هم یه تیکه خوب داش تو این قسمت :
میدم زورگ موشکشو بزنه تو دهنت!! :دی
امشب یکی از قسمتهای جذاب سریالو پخش کردن
من الان دقیقه شماری میکنم ببینم فردا چیمیشه
همون جا که درو باز کرد و اون یارو گفت فلانیه
قبلنا از این فیلم خوشم نمیومد.ولی الان که میبینم پیامهای خوبی داره ، تکریمش میکنم
تکرارش رو چه ساعتی میده فردا دقیقا !؟
تکرارش کیه؟:((
من یادم رفت امشب ببینم:دی
من جای شما بودم از 10 صبح تی وی رو میزارم شبکه سه تا تکرارش رو ببینم... چون علاوه بر اینکه این قسمتش قشنگ بود، باید حتما در نظر گرفت که تلویزیون ما در پخش برنامه حساب کتاب ندارد...!!!:دی
من اون لحظه اخرشو نفهمیدم..اون که زنگ میزد و فرید در رو باز کرد خودشو آخر چی معرفی کرد؟؟؟ (سروصدا نزاشت درست بشنوم)
دوستان تکرارش بعد از اخبار ورزشی و یا ساعت 14 شروع میشه ...
دقیقا مثل من :31:نقل قول:
امشب چرا زود شروع شد ؟
عجب ضد حالی زدن ... تکرار نداره ؟
نه درست بود زمانش :دی
دقیقا فیلم شبکه دو که تموم شد اینو شروع کرد :دی
نه خیلیم دقیقن:دینقل قول:
من جای شما بودم از 10 صبح تی وی رو میزارم شبکه سه تا تکرارش رو ببینم... چون علاوه بر اینکه این قسمتش قشنگ بود، باید حتما در نظر گرفت که تلویزیون ما در پخش برنامه حساب کتاب ندارد...!!!
یعنی زمان پخشش 12-2 هستش :دی
این قسمت فک کنم میخواستن بگن که افراد فهیم جامعه کشته میشن (نماد:افراد فضایی که گاها فضایی فکر میکنن)
تکرارش رو زیر نویس که کرد نوشته بود ۱۶ و اندی . فکر کنم ۱۶/۳۰ بازم دقیق نمیدونم .
اون سکانسی هم که ستاره گریه می کرد که زن کیوان نشده بود که الان ارثیه و سفینه بهش برسه خیلی جالب بود
این فرخ یه کاری دسته خودش میده ها
"لوله کش غریبه بیاری خونت ،میری خونه لوله کش غریبه"
همیشه جمعه ها این ساعت شروع میشه!نقل قول:
امشب چرا زود شروع شد ؟
عجب ضد حالی زدن ... تکرار نداره ؟
خیلی باحاله این تیکه های فرخ ... :دینقل قول:
این فرخ یه کاری دسته خودش میده ها
"لوله کش غریبه بیاری خونت ،میری خونه لوله کش غریبه"
کسی مجموعه این تیکه های فرخ رو نداره؟!
من از این یکیش بیشتر خوشم میاد: "اگه ماشین خوب سوار نشی/ماشین خوب سوارت میشه!":31:
چطوری وثوق ؟ :31:نقل قول:
گفت : من نمیدونم کیه اون یارو لوله کشه هستم . خودش نتونست بیاد من اومد
آقا تكرارش كي هست
تو سایت صداوسیما زده 16:15نقل قول:
نکته: خیلی به این زمان اطمینان نکن چون بارها و بارها تغییر کرده
اگه...نکنی....میکنهنقل قول:
جای خالی رو با هر فعلی که دوست داری پر کن:31:
ساعت 14.00 که فوتبال داره !نقل قول: