دوستان برای تمدید اشتراک رفاتک آنلاین از طریق سایت پارس انلاین میشه اینکارو کرد یا فقط میشه ترافیک خرید؟
و اگه از ترافیک ماه پیش مثلا 500 مگ مونده بود میاد رو ماه بعد یا میسوزه؟
Printable View
دوستان برای تمدید اشتراک رفاتک آنلاین از طریق سایت پارس انلاین میشه اینکارو کرد یا فقط میشه ترافیک خرید؟
و اگه از ترافیک ماه پیش مثلا 500 مگ مونده بود میاد رو ماه بعد یا میسوزه؟
نیما جان واسه اینترنت ماهواره ایی هر کارت دی وی بی میشه استفاده کرد ؟ چون مارک ها و قیمت های متفاوتی وجود داره و یه سوال دیگه اینکه اگه اکانت نگیریم میشه دانلود آفلاین داشت ؟
امروز adsl من وصل شد:5:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
فکر کنم رکور مسل شدن adsl نیماد نت شکسنه شد
4 روزه adsl من ووسل شد از شاتل :31:
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
آقایون چطور میتونم سند - رسیو - سرعت adsl را ببینم؟
چطور میتونم سند - رسیو - سرعت adsl را ببینم؟
برادر پست تکراری نده!یه کم صبور باش:3:نقل قول:
روش اول و سریعش استفاده ار سایتهایی نظیر Speedtest.net هست که البته برای سرعتهای زیر 2مگ یعنی کشور ما نمیشه زیاد روش حساب کرد
روش دوم که بهتر و دقیقتر هم هست اینه که از نرم افزارهای مختلفی که سرعت رو بطور پیوسته آنالیز میکنند استفاده کنی مثل BWMeter
آقا نیما چطور میتونم سند - رسیو - سرعت adsl را ببینم؟
مثل همون دیال که داشتم
با اجازه نیما جاننقل قول:
برای اینترنت ماهواره ای یا همون اینترنت یکطرفه مارک تفاوتی نداره و از Skystar که قیمت مناسبی هم داره میتونی استفاده کنی
ولی به نظر من اگه یه کم بیشتر هزینه کنی پشیمون نمیشی.چون اولآ میتونی کیفیت بهتر تصویر برای تماشای کانالها رو داشته باشی و ثانیآ برای دانلود آفلاین اگه کارتی رو انتخاب کنی که کمترین DC رو داشته باشه دردسر نداری:27:
(دانلود آفلاین اوایل مجانی بود ولی الان اگه بخوای فایل درست حسابی بگیری باید حق عضویت بدی:21:)
نقل قول:
بله هر کارت میشه استفاده کرد. برند مهم نیست. فقط اگه میخواهید اکانت ماهواره ایی روی فرکانس های اس2 استفاده کنید باید کارت شماباید HD S2 باشه. .
برای افلاین هم نیازی به خرید اکانت نیست بطور مجانی میتونید استفاده کنید.
الان خودم آفلاین استفاده می کنم 18 ساعت میذارم واسه آفلاین روی فرکانس اس2 همیشه بالای 100 گیگ دانلود دارم. (البته امشب به علت بارندگی و افت سیگنال ال ان بی اکثر فایل ها سوختن)
نقل قول:
دوست عزیز برنامه های زیادی واسه اینکار هستش
من همیشه از این برنامه استفاده می کنم. پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید.
[PHP]http://www.softperfect.com/products/networx/[/PHP]
آقا نیما میخام سند و رسیو مثل دیال که بودم نشون بده
دوست عزیز برنامه های زیادی واسه اینکار هستش
من همیشه از این برنامه استفاده می کنم. پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید.
[PHP]http://www.softperfect.com/products/networx/[/PHP][/QUOTE]
آقا نیما دستتون درد نکنه برنامه خیلی مفیدی معرفی کردید
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
اقا نیما امروز که نصاب adsl نصب کرد
متاسفانه نمیدونم چیکار کرد که وایرلس adsl از کار افتاد
ایا تنضیماتی داره که وایفا دوباره کار کنه
wlan
خواهش می کنم:10:
احتمالآ غیرفعال کرده. وارد تنظیمات بشید قسمت Wireless
Enable کنید. شاید هم تیک SSID برداشته که شبکه مخفی باشه . SSID چک کنید.
خواهش می کنم:10:
احتمالآ غیرفعال کرده. وارد تنظیمات بشید قسمت Wireless
Enable کنید. شاید هم تیک SSID برداشته که شبکه مخفی باشه . SSID چک کنید.
همه را چک کردم ولی همه درست بودن نمیدونم ایراد از کجاست
یه عکس از قسمت وایرلس مودت بذار.
دیشب هیچی دانلود نشد فکر کنم قطعی داشته.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان من دیشب بیش از 1 گیگ ترافیک داشتم:20:نقل قول:
ولی با یک شب نمیشه قضاوت کرد:21:
عکست رو فول سایز بزار اینجوری چیزی معلوم نیستنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
جواب سوالتون اینه که بله میشه .من خودم ۶-۷ ماه آنلاین شارژ میکنم خیلی هم خوبه! فقط باید کارت عضو شتاب که رمز دوم داشته باشه استفاده کنید.در مورد ترافیک هم اینکه هرچی از ترافیکتون بمونه میسوزه.
آدرس شارژ آنلاین هم اینه:
یوزر ، پسورد هم همونیه که باش وصل میشید.کد:http://91.98.31.86/OneBill/Login.aspx
ببخشید من انقد سوال میکنمنقل قول:
بله هر کارت میشه استفاده کرد. برند مهم نیست. فقط اگه میخواهید اکانت ماهواره ایی روی فرکانس های اس2 استفاده کنید باید کارت شماباید HD S2 باشه. .
برای افلاین هم نیازی به خرید اکانت نیست بطور مجانی میتونید استفاده کنید.
الان خودم آفلاین استفاده می کنم 18 ساعت میذارم واسه آفلاین روی فرکانس اس2 همیشه بالای 100 گیگ دانلود دارم. (البته امشب به علت بارندگی و افت سیگنال ال ان بی اکثر فایل ها سوختن)
این فرکانس اس2 چه جهتیه ؟
فقط از همین جهت میشه دانلود داشت ؟
سلام دوست عزیز فرکانس ها با دو مدلاسیون روی باند ku ارسال می شن که یک s1وs2است s1 قدیمی هستن یعنی درست همان سیستم --- که ما ایرانی ها به ان می گویم ماهواره دیجیتا هر ترنس پوندر توانای داشتن چند کانل رادیوی و تلوزیونی دارد وتوانای ارسال دیتا اما این محدودیتی هم داره که سطح گرافیکی کانال میزان پهنای باند ارسالی هر چه تعداد کانال زیاد شود پاین میاید اما s2 امدن به جای ارسال اواج به صورت qpsk ,انهارو به 8pskو 16 psk ارتقا دادن و این باعث می شود که کانال ها ی زیاد تر از فرکانس s1در هر ترنس پوندر قرارگیرد وهمچنین برای ارسال دیتا پهنای بیشتری ارسال شودنقل قول:
فرکانس های s1 به همین دلیل دارن جاشون بع s2 میدن این رون در ماهواره های نا اوایل 2011 خواهد بود وبعد همه s2 میشن اگر کارت --- می خواهی بخری skystar hd2 بخر که هم کانال hdببینی وهم از فرکانس s2 استفاده کنی فرکانس s2 برای دانلود زیاد است w3,w6,nss6وقیره ولی معروفه فرکانس 11449 v30000 s2 در w6 می باشد که می گن شب حداقل 3 فیلم روز دانلود میکنی اگر سوالی در این مورد داشتی بیان کن تا در سورت توان پاسخ دهم
سلام به همگی
دوستان شما هم با دانلود کردن از تورنت مشکل دارید؟؟؟؟؟
آخه من بیشتر از 18 نمیتونم دانلود کنم:41:
یه مشکل دیگه هم دارم زمانی که از رپید باز دانلود میکنم ابتدا سرعتش خیلی خوبه اما زمانی که یکی از کانکشنایه idm کامپلت میشه سرعت یهو از 20 بیشتر نمیره و تا آخر با سرعت 20 دانلود میکنه یا اینکه دیسکانکت کنم و دوباره کانکت کنم :41:
تقریبا دو هفته پیش بود موقعی که رفتم که تغییر اشتراک بدم یه بنده خدایی بدجوری قاطی کرده بود ماجرا از این قرار بود که طرف یه ماه پیش تقاضا داده بود هنوز رو مرحله تخصیص پورت مونده بود:41: بعد وقتی که بشون میگفت که بالاخره کی میخواین وصل کنید بش گفتن که پورتمون تموم شده دیگه پورت خالی نداریم که به شما تخصیص بدیم بنده خدا یه ماه تمام الاف این شاتل شده بود بدون اینکه adsl رو براش وصل کنن واقعا که این شاتل ............
خودتون قضاوت کنید.....
محسن جان ممنون از راهنماییتنقل قول:
دی وی بی کارت دیگه ایی هم هست که فقط s2 ساپورت کنه ولی قیمتش پایین باشه ؟ آخه این skystar hd2 یکمی گرونه
میلاد جان کم پیدایی داداش؟!:10:نقل قول:
منم این مشکل رو دارم بعضی اوقات
در کل کیفیت خطوط اومده پایین:13:
همین داستان برای منم پیش اومد با میکال اکسین:17:نقل قول:
2 ماه الاف شدم تا شروع به کار کنند.بعدش قرارداد بستم و حتی پول راه اندازی و شارژ رو هم دادم و بعد از 1ماه انتظار گفتند مرکز شما رو پوشش نمیدیم!!:47::47:
اگه کارت S2 میخواهید.
کارت کیوباکس Qbox HD S2 8920 به قیمت 100 هزارتومان (با شش ماه گارانتی)
بهترین انتخاب هستش.
*کارتی قوی در زمینه انلاین و افلاین . داری ریموت کنترل دارای ورودی کپچر استفاده از اسکای نت بصورت مستقل تیونر قوی و حساس (تایید شده از کشور آلمان)*
اگه برند اسکای استار میخواهید کارت SKYSTAR S2 به قیمت 82 هزارتومان (با شش ماه گارانتی)
*فاقد ریموت کنترل*
من دیشب برای اولین بار با adsl شاتتل که از نیماد نت گرفتم حال کردم
سرعتش هم خوب بود
یعنی بین 30 تا 70 نوسان داشت ولی خوب بود
تقریبا 1گیگ مصرف داشتم :20:
یه سری هم به سایت ما بزنید خوشهال میشم:10:
www.ahmadshop.ir
تورنت کلا چیز مزخرفیه همون موقع که سرعت اینترنت خوب بود هم تورنت عشقی بود چه برسه به الان.نقل قول:
امروز پسرخالم رفته بود اون دفتر ستی که برای اینترنت مخابراتی ثبت نام میکنه
بهش یه برگ تعرفه داده بودن بالاش نوشته بود شرکت طلوع رایانه لقمان !
نمیدونم جریان چیه
سلام دوستان
دیروز یه access point tdlink خریدم,از پیش یکی از همین 3 فروشگاه شبکه که کنار بازاربزرگه. پشیمون شدم.فقط جعبش باز شده ولی خود دستگاه رو از پلاستیک هم در نیاوردم.
زیرقیمت میدمش فوری.
کسی میخواد با این شماره تماس بگیره:09381772845
باسلام,
من دیروز یه access poin tdlink گرفتم از فروشگاه شبکه,کنار بازار بزرگ.پشیمون شدم میخام پسش بدم,نمیدونم بگیرش یا نه.فقط در جعبش باز شده و خود دستگاه هم از پلاستیک بیرون نیاوردم.
اگه کسی از دوستان اهوازی میخادش سریع تماس بگیره.
زیره قیمت میدمش.تظمینی که روشن هم نشده.
شماره تماس:09381772845
باسلام,
من دیروز یه access poin tdlink گرفتم از فروشگاه شبکه,کنار بازار بزرگ.پشیمون شدم میخام پسش بدم,نمیدونم بگیرش یا نه.فقط در جعبش باز شده و خود دستگاه هم از پلاستیک بیرون نیاوردم.
اگه کسی از دوستان اهوازی میخادش سریع تماس بگیره.
زیره قیمت میدمش.تظمینی که روشن هم نشده.
شماره تماس:09381772845
جد و آبادشون شارلاتانه مخابرات هنوز توی تهران کامل پوشش نمیده چه برسه به اینکه بیاد اهواز پوشش بده.:4:
حالا بزارید من یه خبر بهتون بدم در مورد طلوع رایانه لقمان:33:نقل قول:
یکی از دوستام که بازار بزرگ مغازه داره از این شرکت ADSL 256 نامحدود میگیره
خودم دیروز با همین چشمام دیدم سرعتش بطور متوسط 80KB بود!:25:
سرعت اینترنت من که از شاتل گرفتم امروز کند شده
سلام دوستان پینگ اینروزهای شما روی چنده؟
پینگ من چهار روز که روی 433 است. اکثر دانلود من از تورنت که سرعتم بالای 15 نمیره.
اروز که رفتم سایت speedtest.net پینگ بگیرم دیدم سرور شاتل از کویت به عربستان تغییر داده شده بود. که البته روی وضعیت سرعت دانلود نداشته.
شما فکر میکنید بعد از 22 بهمن وضعیت بهتر بشه یا مشکل اساسی تر از این حرفهاست؟
یک سوال دیگه کدام شرکت در اهواز وایرلس محدود با ساعات رایگان ارائه میده؟
دوستان ببخشید که این پست میدم .
من الان 2 هفته ای میشه که تاپیک ها رو دنبال میکنم . من الان اسم شرکت هارو میگم شما بگید کدوم رو دیگه دنبالش نرم و پیگیرش نباشم.
صبانت-شاتل-پارس آنلاین-اسیاتک-مخابرات-وایمکس ایرانسل
ممنون.
سلام دوست عزیز اکثر شرکت ها هم محدود دارد و هم نا محدود و هم دریکت که به عنوان مثال می توان شرکت های نیماد -راصد -لوتوس - ابتکارنت - رانام بورد که ازهمه اینا فقط راصد محدودش دانلود شبانه ندارد یعنی در 24ساعت محدود .نقل قول:
ُسلام دوستان
صبر کنید 23ام سرعت درست میشه!!!:46:
از دوستان کسی پیشنهاد میکنه از صبانت سرویس بگیرم ؟ اگه میشه یه توضیح کامل در مورد سرویس های صبانت بدید.
شما سروری اصلا تاپیک مال خودته:11:نقل قول:
هرچه تعداد بچه ها بیشتر صلح و صفا صمیمیت بیشتر:10::40:
شاتل که عشقیه - صبانت هم تا اونجا که من میدونم خوبه فقط مدت شبانش کمه - مخابرات هم که تا حالا نداده - وایمکس هم که زیادی گرونه - آسیا تک هم گویا شبانه نداره خودت هم تماس بگیری بپرسی بدک نیست - برای بقیش هم بقیه برو بچ نظر بدن بهتره.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
من خودم قبل از شاتل میخواستم صبانت بگیرم چون بچه های استان های دیگه خیلی تعریفش رو دادن ولی اون موقع تازه فارا نمایندگیش رو گرفته بود هنوز گلستان رو که ما هستیم ساپورت نمیکرد اما الان مشکلی نداره.نقل قول:
آسیا تک ساعت 2 تا 6 رایگان هست.
بهشون زنگ زدم گفتم هیچ جای ایران رایگان نداره! گفت اهواز داره واسه جلب مشتری!!!
ولی در عوض اهواز سرویس های نامحدود ارائه نمیده که کیفیت بیاد پایین.
من هنوز منتظرم این شاتل دزد خطم رو از رانژه خارج کنه.قرار داد هم که با آسیاتک بستم ولی فکر کنم بره تا بعد از تعطیلات وصل شدنش.
هر وقت وصل شد خبر میدم که رایگان داره یا نه و سرعت چطوره