دوستان چطوری میشه یه متریال رو داخل نقشه پیدا کرد؟؟مثلا من دنبال nectar هستم از کجا بفهمم کجا ها وجود داره؟
Printable View
دوستان چطوری میشه یه متریال رو داخل نقشه پیدا کرد؟؟مثلا من دنبال nectar هستم از کجا بفهمم کجا ها وجود داره؟
از این سایت مختصات همه نوع material رو می تونی پیدا کنی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با ip ایران اجازه ورود نمیده.
فقط ما سه نفر pw بازی میکنیم؟:18:
من قصد جسارت ندارم ولی این بازی یه کم پول میخواد خیلی ها هم حال نمیکنن خرج کنن برا همین وسط راه کم میارن.
اره بدون پول خرج کردن بازی سختتر میشه.ولی من تا به حال هیچی پول خرج نکردم تو این بازی.
یک راه پول در اوردن اینه که این reputation ها که الان در فروش هست.بخرین بعد که فروش تموم شد قیمت چند برابر میشه و میتونید کلی سود کنید.من16 میلیون برای خرید اینا مصرف کردم.فکر میکنم بعد از تموم شدن فروش قیمتشون تا 4-5 برابر برسه و پول منم 4-5 برابر میشه.که اون موقع می تونم rank8 رو بگیرم.
اقا من میخوام gold بخرم برای مونت میخواستم بدونم fly mount بگیرم یا مونت زمینی؟؟
من جفتشو دارم:27:
fly mount بخری بهتره.چون راحت از روی در و دیوارو کوه و تپه رد میشی یا میتونی موقع پرواز afk بشی.نقل قول:
در ضمن اگه با پول واقعی میخوای gold بخری بهتره اول اون gold رو توی بازی بفروشی و بعد،از auction house هرچی می خوای بخری.اینجوری خیلی ارزونتر در میاد.بقیه پول هم برای خودت می مونه.
بابا بچه مایه دار!!!:31:نقل قول:
نه مخم کار میکنه موقعی که ارزون بود خریدم.
2 تا سوال یکم در مورد refine توضیح بدید و اینکه چه طوری به یکی پول بدیدم نه از طریق میل نه coin drop مثلا میخوای fee واین رو بدی.
برای دادن پول یا ایتم.روی طرف کلیک میکنید و بعد روی اواتار طرف که بالای صفحه ظاهر میشه رایت کلیک میکنید و بعد trade رو انتخاب می کنید.
در مورد refine یکی از راههای افزایش قدرت سلاحها یا زره refine هست.در مورد سلاح اینکار باعث افزایش قدرت حمله میشه و در مورد زره به hp اضافه میکنه.درمورد ornament هم mag res یا phys res یا evasion رو اضافه میکنه.برای refine از mirage استفاده میشه و حداکثر میشه تا 12 درجه کیفیت refine رو افزایش داد.بری اینکار باید پیش elder توی یکی از شهرهای اصلی بری.برای هردرجه refine سلاح 2 تا و برای سلاح وornament یک mirage لازم هست.وقتی که اقدام به refine میکنی احتمال داره موفق بشی یا اینکه موفق نشی.در صورت عدم موفقیت درجه refine صفر میشه و همه mirage های مصرفی هم از بین میره.هرچی درجه refine بالاتر بره احتمال موفقیت کمتره و هرچی لول ایتم مورد نظر بالاتر باشه بازهم احتمال موفقیت کمتره.
مثلا برای یک سلاح tt90 اگه بخوای تا +3 refine کنی خیلی احتمالش کمه و ممکنه تا 70-80 تا mirage هم مصرف کنی و موفق نشی.به همین دلیل کسانی که می خوان تا درجات بالا refine کنن از ایتمی به نام dragon orb استفاده میکنن که موفقیت refine رو قطعی میکنه.با این حال با استفاده از این ایتم هم هزینه refine خیلی بالاست.مثلا برای refine تا +5 حدود 15-16 میلیون پول لازمه.ایتمهای دیگه ای هم هستن که شانس refine رو افزایش میدن ولی استفاده از اونها هم ریسکی هست.یعنی ممکنه استفاده از اونها برای refine ، از dragon orb ارزونتر در بیاد یا گرونتر.درکل بهتره تا لول 100 برای refine هزینه نکنی و به همون 2 درجه refine قانع باشی ولی برای tt99 یا rank که ایتمهای اخر بازی هستند و دیگه تغییرشون نمیدی ارزش داره که برای refine شون هزینه کنی.
یه سوال الان قیمت هر gold 660 تا 690 هست اگه یه Gold بخریم و تمام اونو هایپر بخریم و دوباره هایپر هارو به قیمت 120 بفروشیم سود داره یا نه؟
اوه اوه شده 660 من ندیده بودم!! به نظره من الان اصلا خرید و فروش گولد نکن خیلی ریسک داره 860 بود یه زمانی نزدیک کریسمس 960k بود
هایپر الان 145k هست
خوب بعد از کلیک trade چی کار کنم؟ یه سوال دیگه اگه بخوام تو این حین یه ایتم هم بهش بفروشم چه طوری قیمت روش بزارم
هر 100 تا silver برابر با یک gold هست.با توجه به قیمت gold اگه همون 660 هم بگیریم.حساب کن هر hyper چقدر درمیاد.اگه حتی هر hyper قیمتش 50 silver یعنی نیم gold باشه قیمت هر کدومش 330000 در میاد یعنی کلی ضرر.بهتره باهاش reputation بخری البته اگه هنوز 10 silver هست.بعدن قیمتش 4-5 برابر میشه.کلی سود میکنی.نقل قول:
بعد از trade یک پنجره باز میشه که میتونی ایتمهای مورد نظر رو اونجا drag کنی(در قسمت پایین پنجره) و طرف مقابل هم همین کارو در قسمت بالا اجام میده و بعد باید هر دو accept رو بزنید تا معامله لنجام بشه.برای ردو بدل کردن پول یک علامت سکه پایین همون پنجره هست،روی اون کلیک کن و مقدار پول مورد نظرت رو وارد کن.قیمت هم باید با خود طرف قبلش در موردش به نتیجه برسید.نقل قول:
البته اگه منظورت از قیمت گذاری مثل اون catshop ها هست که E رو میزنی و بعد در قسمت trade اون ایکون دومی از سمت چپ رو انتخاب میکنی.بعد هر ایتمی که خواستی به قسمت sell میکشی و قیمتش رو وارد میکنی و بعد برای فروشگاه اسم میگذاری و done رو میزنی وتبدیل میشی به catshop.
نه میدونم catshop چه طوریه همون fee wine مهم بود ممنان.
راستی این متریال های لول 5 رو چه طوری فارم کنیم تو hell هست؟
من میخوام برا weapon token واین درست کنم چه طوری برم اونجا باید squad باشی؟
این متریالها رو هم توی sage world و هم در demon world میتونی پیدا کنی.برای ورود باید لول 89 باشی و cultivation رو انجام بدی و sage یا demon رو بگیری.بعد میتونی وارد هر دو بشی.نیازی هم به squad نیست.نقل قول:
ایول من میگم میرم دم در زنگ میزنم کسی باز نمیکنه نگو لول89 میخواد راستی این hell کجاست همون demon world هست؟
راستی محدودیتی در روز برای استفاده از wine وجود داره؟
برای bh29 باببو استفاده کردم جالب بود!:31:
اره همون demon world رو بهش hell هم میگن و به sage world میگن heaven .نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
نه وجود نداره.نقل قول:
البته wine رو معمولا از bh69 به بعد استفاده میکنن چون بدون wine خیلی طولانی میشه.
بی ادب لر کیه :31::27:
چرا میزنی:18:
من 5 mil exp میخوام کی میفروشه:27::27:
رفیقم میگفت من 5 بیلیون میخوام تو لول 102!
از 100 به بعد به شکل تصاعدی میره بالا.یعنی از 99 به 100 باید 30 میلیون بگیری از 100 به101 میشه 60 میلیون.البته معمولا خیلی ها رو همون 100 میمونن چون از 100 تا 105 که بالاترین لول هست چیز جدیدی به دست نمیارید و دیگه از 100 به بعد باید دنبال پول جمع کردن باشید برای خرید ایتمهای قویتر.نقل قول:
2.2 گیگ اپدیت چه خبره با این نت کلنگ:19::13:
:18: مثل اینکه دوباره باید برم کافینت!!!!! میشه به صورت دستی دانلودش کرد؟
1.06 gb هست. من از اینجا دارم می گیرم.نقل قول:
اون 2.2 رو از کجا اوردی؟
خودمم نمیدونم از کجا اوردم :18: پس امشب گرفتمش:31::31:
چه قدر fly mount کلاس جدید بیریخته !
من از کلاس Mystic بیشتر خوشم اومده کلا به نظره من pw بیریخت شده به جای اینکه بهتر بشه شاید چون جدیده اینجوریه
یکی یه توضیح کلی در مورد فکشن بیس بده فقط میدونم فکشن ما داره:18:
توی قسمت شرقی archo یک npc هست که با اون حرف بزنی میتونی وارد faction base بشی.نقل قول:
در مورد کلاسها،تجربه نشون داده کلاسهای magic کلا بی خاصیت هستن.حالا اینا رو باید ببینیم چی پیش میاد چون هنوز skill های sage و demon شون معلوم نیست و تا کسی به لولهای بالا نرسه نمیشه فهمید قدرت این کلاسها در چه حد هست.باید دو سه هفته ای صبر کنیم تا قدرتشون مشخص بشه.البته بعید می دونم به پای کلاسهای aps برسن،چون seeker که فقط میتونه از sword استفاده کنه و mystic هم که کلاس magic هست.
در مورد زیبایی که اون مناطق جدید خیلی قشنگ طراحی شدن.کاراکترها هم همینطور.کایتها رو هنوز ندیدم.در مورد interface مشکلی که خیلی ها دارن اینه که ایکونها و فونتها و پنجره ها یک مقداربزرگ شده ولی در کل به نظر من این رنگ ابی فعلی خیلی از اون رنگ قهوه ای سابق شیکتر و قشنگتره.
در مناطق جدید هم موسیقی پخش نمیشه.که اینم باگی هست که باید در اپدیت اینده برطرف بشه.
کلا رو همین sin و venom خودم بمونم بهتره!
چه قدر base خوشگله o.o
quest خفن داره یه mini boss 101 دیدم سریع town portal رو زدم
راستی تو بیس اگه بمیری exp از دست نمیدی درسته؟مثله cube
ادیت:
لینک build seekers
کد:https://spreadsheets.google.com/pub?hl=en&hl=en&key=0AqvGbJgPV2TudDMtN2pzaU1wbW93Z2dJbnhtaFg5blE&single=true&gid=0&output=html
نمی دونم exp از دست میدی یا نه.من تا حالا نرفتم.میگن این امکان وجود داره که در اثر حمله دیگران base کاملا نابود بشه و در این صورت مجبور هستی دوباره 400 mil برای بازسازیش بدی.به همین دلیل فعلا خیلی ها دست نگه داشتن تامطمئن بشن این قضیه درسته یا نه.اگه درست باشه base رو کسی نمیسازه غیر از چند تا faction بزرگ.
این build mystic مثله کلاسای مجیک هست یا چیز دیگه هم داره
هر 2 لول 9mag 1 str؟
اره البته میتونی light armor هم بری ولی برای magic همون arcane بهتره.نقل قول:
در مورد faction base امتحان کردم اگه اونجا کشته بشی exp از دست نمیدی.3 تا quest روزانه هم داره که انجام بدی contribution point میگیری که به اپگرید base کمک میکنه
دوستان یه چنتا اسکرین شات بگیرید از نمای بازی و جاهای دیگه بزارید!!! ما مردیم چند روزه بازی نکردیم حجم 1 gb هم برام یه کمی سنگینه !!!
خوب یواش یواش بگیر بالاخره تموم میشه.
این ها از سایت رسمی بازی هست.
اینها هم خودم گرفتم اونجا چون lag زیاد بود تنظیمات رو روی حد پایین گذاشتم و بعد حجم عکسها رو کم کردم که راحت بشه اپلود کرد به همین دلیل کیفیتش پایین هست.
این یکی از اتاقهای base هست که میتونی اونجا quest بگیری.
این seeker من هست توی شهر tellus که شهر اصلی earth guard هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
اینها هم از شهر talus هست
اینم یکی از راهروهای faction base هست.کلا 4 تا راهرو داره که هر کدوم به یک اتاق منتهی میشه.هر کدوم هم به یک رنگ هستن و یک اتاق مرکزی وجود داره.درواقع به شکل + هست.از یکی از اتاقها میشه quest گرفت و به یک اتاق دیگه ای teleport کرد که از اونحا میشه وارد اتاقهایی شد که mob ها و boss های quest ها انجا هستند.
از اینجا میشه به اتاقهایی که mob ها در اون هستند منتقل شد.هر لولی quest متناسب با لول خودشو میگیره.
دوستان قبول دارید کلاس جدید چندان جالب نیست اصلا وقتی پک tide اومد pw ترکید! ولی این......
یه seeker لول 80 تو snowy village دیدم پدر alt fc رو در اورده بود کلاس جدید هم که نمیتونه aps باشه بره حالشو ببره xD
راستی این alt fc یه تو ضیحی میدی
این skill craft جدید رو چه طوری یاد بگیریم؟
البته در tideborn هم فقط assassin کلاس خوبی هست.psychic توی لولهای بالا کاملا بی خاصیت هست.نقل قول:
توی این دو تا از نظر dd هیچکدوم نمیتونن به پای کلاسهای aps برسن اما buff های مفیدی دارن که میتونه به squad خیلی کمک کنه.مثلا mystic یک autores داره که هر کی اون buff رو داشته باشه بعد از مردن می تونه res بشه و نیازی به کلریک نداره.یا میگن یک buff هست که aps رو زیاد میکنه.باید صبر کنیم اینا به لولهای بالا برسن ببینیم چه خواصی دارن.
در مورد alt fc :یک عده افراد لول بالا هستند که میتونن FF یا همون FC رو solo کنن.اینهایی که لول پایین هستن به اونا پول میدن که اینا رو ببرن FF و اینجوری میتونن خیلی سریع لول رو ببرن بالا مخصوصا تو قسمت head .یکی میگفت تو هر run حدود 2 میلیون exp میگیره و میگفت گاهی تا 4-5 mil هم ممکنه برسه .یعنی اگه مثلا طرف لول 20 باشه یک دفعه حدود 10 لول میاد بالا.
اینجوری افراد میتونن خیلی سریع به لول 80 برسن و بعد خودشون شروع میکنن به FF .
اره منظورم همون sin جیگر بود کلا 3 تا کلاس تو این بازی هست که من لقب قصاب بهشون میدم bm, sin, barb پس این mystic خوراک اونایی هست که solo میکنن البته بافش xD
میگم الان یادم افتاد این کلاس mystic شبیه heretic battle of immortal هست که خودشو هیل میکنه boi برا همین pw هست(البته اینو برا اونایی که نمیدونن گفتم)
به نظر من همه کلاس ها یه قدرت خوب رو دارن و میتونن موفق باشن البته بستگی به بازیکنش هم داره!!!!!