میشه این گوشی رو مجهز به سیستم GPS کرد
راهی داره ؟ هزینه ؟
Printable View
راهی داره ؟ هزینه ؟
کسی میدونه درایور استار روی 7 win چه جوری نصب میشه ؟
نقل قول:
خوب شما این مسیرها رو برو!
setting>Application setting>call>all calls>auto reject
غیر از اینکه On میکنین، یادتون نره که کنار هر شماره تیک هم زده بشه!
من امتحان کردم، درست بود!
والا واسه من که هنوزم باتریش خوب نیست، داره بدتر هم میشه!نقل قول:
چیکارش کنم؟
سلام.
سوالی داشتم:
این استار ما یه چند وقتی هست که هر کلیپ و ویدئویی که توش میریزیم اصلا صدا نداره.در صورتی که گوشی نه رو سایلنته و نه مشکلی داره.
کسی میدونه چرا؟؟
دوست عزیز هی گوشیو اینور اونور کن (یعنی به سمت بالا و به سمت بغل) بعد هی دکمه زیاد کردن صدا رو بزن ، خاموش روشن کن دوباره برو سعی کن صدارو زیاد کنی ، تو یه ویدئو دیگه سعی کن صدا رو زیاد کنینقل قول:
گویا فریم ور شما هم مثل من این مشکلو داره ، من صدای ویدئو رو تا آخر اگه کم کنم این مشکل پیش میاد و خیلی باهاش ور میرم تا صدا زیاد شه ، یه بار که +1 شد صدا دیگه 0 اش نکنید ، من شده یه بار نیم ساعت ور رفتمتا صدارو زیاد کردم و درست شده
موفق باشی
بهترین کار اینه که بزارید تا ته باتریش تموم شه، بعد به اندازه ای که بگه شارژ شد شارژش کنید (حدود 3 ساعت میشه فکر کنم). ولی با اینحال من تو کل این مدت که استار دارم فقط یه بار با پیغام Low Battery مواجه شدم (تازه تا ته هم خالی نشد) گزاشتم شارژ. معمولا همیشه روی یک خط (روز هفتم) میزنم به شارژ...:دینقل قول:
چیکارش کنم؟
البته بستگی داره استفاده ی شما چقدره و بیشتر چیکار میکنید! طبیعیه که مکالمه زیاد و یا استفاده زیاد از دوربین باتری رو خالی میکنه. مثلا من تو کل هفته که باتری تحمل میکنه اینکار ها را میکنم:
- 5 الی 7 ساعت موزیک
- حدود نیم ساعت اینترنت
- 7-8 دقیقه مکالمه
- 4-5 تا اس ام اس
- تقریبا نیم ساعت هم موارد دیگه
دوستانی که اطلاعات دارن تو این زمینه راهنمایی کنننننننننن
راهی داره ؟ هزینه ؟
خیر راهی نداره ! شما از گوگل مپ استفاده کن ! هم همه جا نقشه داره و هم موقعیتو نشون میده :27:نقل قول:
شما وقتی که پی سی سوییت رو نصب کنید درایو هم به طور اتوماتیک نصب میشه !نقل قول:
GPS Bluetooth جواب میده بگیرم واسه این گوشی
چون گوگل مپ این گوشی دقیق نیست و بعضی اوقات قاطی میکنه و نمیشه بهش مسیر داد
مثلاً ونک باشیم بگیم مسیر رو نشون بده میخوام برم رسالت خیابان فلان جا
خوب با این گوشی 170 تومنیتون حال میکنیدا :31: فروشش هم که از 5800 بیشتر شد :18:
firmware
S523AJPIE9
[html]http://www.mediafire.com/file/rzhyour3an2/S523AJPIE9(Kiumars_Hemmati@yahoo.com).zip[/html]
آقا کسی میدونه این 5233 چینیه یا کره ای؟
اهواز 160 تومنه
اما تو سایتای دیجی کالا میدن 169 تومن!
یعنی اینی که تو اهوازه بدرد نخوره؟؟؟؟؟
شاید گارانتی هاشون فرق میکنه!
یک وقت کلاه سرم نره!
یه مشکل!
من وقتی رو صفحه فشار میارم اون قسمت حالت رنگی پیدا میکنه و بعد به حالت اول بر می گرده
خواستم ببینم این قضیه طبیعیه یا صفحه مشکل پیدا کرده؟
دوست عزیز گوشی بدبخت چه گناهی کرده که اینقد فشارش میدی؟؟:41:نقل قول:
خیالت راحت عادیه. چون صفحش ال سی دی هستش اینطوری میشه.
ولی تو هم یه کم یواش تر فشار بده، با یه فشار کم هم گوشی کار میکنه لازم نیست بچلونیش :31:
:39: نه داداشنقل قول:
یه بار فشار اومد اونجوری شد
ترسیدم نکنه مشکل پیدا کرده باشه
راستی دوستان بسیج بشیم واسه پیدا کردن تم :31::31:
مثل این که تم مشکی برای این گوشی هست! این جا توضیح داده که چیکار باید کنید. همون طور که تو نظرات اون سایت میبینید، برای بعضیا جواب داده؛ ولی برای من جواب نداد:41: شما امتحان کنید شاید جواب بده. بخش نظراتش رو هم بخونید، یه سری راهنمایی کرده:نقل قول:
اینم نرم افزار tk file explorer که برای این کار بهش احتیاج دارید:کد:http://kartikgajetech.blogspot.com/2009/11/how-to-install-theme-in-samsung-star-3g.html
موفق باشید:10:کد:http://tikho.persiangig.com/TkFileExplorer%202.2.rar
قیمتش حدود 160 هست....دیجی کالا و... که کلا همیشه گرونترن....در ضمن اگه مدل چینی باشه قیمتش 160 نیست، حداکثر 120 هست....نقل قول:
آقا کسی میدونه این 5233 چینیه یا کره ای؟
اهواز 160 تومنه
اما تو سایتای دیجی کالا میدن 169 تومن!
یعنی اینی که تو اهوازه بدرد نخوره؟؟؟؟؟
شاید گارانتی هاشون فرق میکنه!
یک وقت کلاه سرم نره!
نقل قول:
من وقتی رو صفحه فشار میارم اون قسمت حالت رنگی پیدا میکنه و بعد به حالت اول بر می گرده
راست میگه آخه گناه داره! :دی وقتی زیاد فشار میدید اینجوری میشه.....نقل قول:
دوست عزیز گوشی بدبخت چه گناهی کرده که اینقد فشارش میدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید به دستگاه GPS که بلوتوث داره وصل کنی و یه برنامه هم توی گوشی بریزی. البته من فقط برنامه های سیمبین دیدم و تا به حال برنامه جاوا برای این دستگاه ها ندیدم. ولی شاید الان ساخته شده باشه. قیمت دستگاهش حدودا نود و پنج هزار تومنه. البته اینو هم بگم که از جی پی اس داخلی گوشی ها خیلی قوی تره و یه جی پی اس قوی تمام و کماله. :5:نقل قول:
اگه زیاد فشار نمی دی و باز هم رنگ می ده (مثل یه رنگ سبز کمرنک) غیر عادیه و باید نشون بدی.نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه همچین برنامه ای برای جاوا ساخته نشده !نقل قول:
در ضمن اگه شما دنبال جی پی اسی هستید که بدرد کارتون بخوره باید بین رنج 500 هزار تا 20 ملیون بگردید البته به تومان ! و بازم نه موبایل ، دستگاه جی پی اس !
دوستان این سامسونگ های قدیمی که یه سری آهنگ خاص پخش می کنه چه جوری توش آهنگ بریزم؟
بخش پرسش و پاسخ گوشیهای سامسونگ :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=107449
فشار زیاد یعنی چی؟نقل قول:
از حد معمول بیشتر فشار میدم اینجوری میشه
حالا دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
سلام رفیق نه اصلا نگران نباش کاملا طبیعیه ، اگه لپ تاپ یا ال سی دی دارین اونم روش کمی فشار بدی همینطور میشه که طبیعیهنقل قول:
دوست عزیز تا جایی که میدونم ال سی دی ها 2 سطح داره که بین این سطوح کرستال مایع وجود داره ، وقتی شما فشار میاری باعث میشه مایع در اون قسمت کم بشه و به قسمت های دیگه بره و به این ترتیب رنگ بندی به هم میخوره (این کریستال ها باید بهشون ولتاژ خاصی برای هر رنگ و سطح نور وارد بشه)
ولی چون داخل خلاء هست به محض برداشتن دست مایع به جای اولش برمیگرده و جای نگرانی نیست
به همین خاطرم بهشون میگن LCD یا Liquid Crystal Display یعنی صفحه نمایش کریستال مایع
دوستان کسی رم میکرو اس دی 1 گیگ ندیده؟ نمیدونید کجا میفروشن و قیمتش چنده؟
یا 2 گیگ چطور؟
قیمت 4 گیگ به بالا رو خودم دارم دنبال 1 یا 2 گیگ هستم
از نظر من غیر طبیعیعه ... هر گوشی نباید ال.سی.دیش اینجوری بشه . معمولا گوشی هایی با ال.سی.دی با کیفیت اینجوری نمی شن . همین الان رو گوشی خودم تست کردم ، هر چی فشار میدم این مشکل پیش نمیاد ... به نظر من چون گفتید ضربه خورده حتما ببر یه نمایندگی ماکروتل یه نگاه بهش بندازه .نقل قول:
فشار زیاد یعنی چی؟
از حد معمول بیشتر فشار میدم اینجوری میشه
حالا دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
از محافظ ال.سی.دی هم حتما استفاده کن .
شاید شما کم فشار میارید یا اینکه گوشی شما صفحه خازنی داره (صفحات خازنی معمولا یک لایه بیرونی زد خش یا مقاوم دارن که فشارو تحمل میکنه و منتقل نمیکنه)نقل قول:
والا ربطی به کیفیت نداره بهترین کیفیت رو ال سی دی های لپ تاپ های سونی و لپ تاپ های اپل دارند که اونها هم فشار بدید همینطور میشه کلا ال سی دی همین هست
تنها راهی که اینطور نشه اینه که یک لایه اضافه کنند که جلو فشار رو بگیره و فشار به صفحه زیرین نیاد ، که هم باعث کاهش نور میشه و هم سطح دید رو کاهش میده و هم هزینه اضافی داره ، شاید شزکت هایی اینکارو کردند منکه اطلاع ندارم ولی به نظرم باعث کاهش کیفیت میشه چون در فاصله بین ال سی دی و سطح بیشتر میشه و لایه هایی هم این وسط باید بیاد
فکر کنم شما هم وسط صفحه رو بیشتر با ناخن فشار بدید دور قسمتی که فشار وارد میکنید تغییر رنگها رو مشاهده کنید ، همونطور که میدونید صفحات مقاومتی چند لایه هستند و فاصله یکم بیشتر از فاصله ال سی دی لپ تاپ هست مثلا ولی بازم با فشار اون تغییر مشاهده میشه
محافظ رو که آره چون این صفحه ها معمولا نوعی پلاستیک هستند و راحت روشون خش میفته
یا حق
دوستان با گارانتی متفرقه و کیف و قلم رنگ نقره ای با پشتیبانی فارسی رو میخوام بفروشم چند میخرن؟
گوشیو 2 هفته هست گرفتم 165 و هیچ مشکلیم نداره
میخوام یه گوشی صفحه خازنی بگیرم
کجا با انصاف بر میدارن
من گفتم ضربه خورده؟؟؟؟نقل قول:
نه داداش من تازه متوجه شدم.
راستی مرکز صفحه معمولا اینجوری میشه! یعنی بیشتر نشون میده.
هفته ی پیش من ی رم 2 گیگ به قیمت 14 تومن خریدم !نقل قول:
راهی نیسن درایور روی ویندوز 7 نصب کرد .
موقع نصب ارورر میده .
من ديروز اين گوشي را درمشهد با قيمت 162 هزار تومان با گارانتي اصلي پارس ميكروتل خريدم
البته براي خانمم خريدم با رنگ نقره اي (يا همون خاكستري)
با توجه به قيمتش گوشي توپيه موقع خريد باطريش 3 خانه شارژ داشت با اينكه 2 تا 3 ساعت باهاش وررفتم فقط 1 خانه شارژ خالي كرد
بين اين و كوكي مونده بودم كه وقتي متوجه شدم كوكي شارژ كمتري نگه مي داره بي خيالش شدم
تنها مشكلي كه من توي اين گوشي ديدم نداشتن صفحه كليد كامل فارسي در حالت افقي است
يا حق
با سلام منو ببخشیدآقا یه سوال بی ارتباط به موضوع الان چندین ماه که احازه دسترسی به قسمت سخت افزار ندارم واگر وارد انجمن بشوم اون قسمت اصلا نیستش. علتشو والا تا حالا نفهمیدیم چیه از روز اول بخاطر حرفمون وبخاطر قسمت سخت افزار عضو شدیم ول نمیدونم که یه دفعه چطورشد که اینجورشد!!!!. لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه. باتشکر
من New PC Studio Version 1.2.1 IH1 رو از سایت خود سامسونگ دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد و کار میکنه. اونی که تو پک خود گوشی هست رو امتحان نکردم.نقل قول:
اوه اوه چرا از رم 4 گیگ معمولی گرونتره پس :41:نقل قول:
من فکر کردم 6 تومن ایناست
میگم نکنه شما رم توشیبا گرفتی؟
سلام ، بچه ها من برنامه راهیاب تهران رو میخوام روش نصب کنم ( 13 MB )
وقتی نصب میشه و اجرا میکنم میزنه : Java error Invalid Format
اینم لینک برنامهمدل گوشیمم S5233 starکد:http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=6899
من هم میخوام گوشیم را بفروشم 2ماهه خریدم 4 گیگ هم مموری توشیبا داره با گارانتی هم خریدم کسی خواست pm بده
به نظرتون چند قیمت میخوره کاملا سالم محافظ LCD هم داره:8:
میخوام نوکیا بخرم
بچه ها لطفا یه نقشه تهران که به این گوشی بخوره هم بذارین
ممنون
سلام من هم یه سری مشکل دارم هرچی ادوب فلش براش دانلود میکنم ساپورت نمیکنه ؟
دوم اینکه اوایل وقتی گوشی رو افقی میکردم تصویرش هم فول اسکرین میشد حالا نمیدونم پسرم گوشی رو زمین زده پریده یا علت دیگه ای داره/ چون بقیه قسمتهای گوشی مثل روز اول کار میکنه.
کلا یکی که زیر و بم این گوشی رو برام توضیح بده . tel:9127039154