سلام
1. خير . من دو عدد هارد 3 ترابايت (اكسترنال) دارم و مشكلي تا الان هم نداشتم .
2. هارد پرسرعت WD black با سريال نامبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين انتخاب هست (سري black حداكثر 2 ترابايت موجوده) . ضمناً براي دسترسي به عملكرد بالاي اين هارد ميبايستي سيستم جديد و به روزي داشته باشيد در غير اينصورت خريد اين هارد نوعي اتلاف بودجه هست . اين هارد با داشتن تكنولوژيهايي چون Dual processor بيشتر مناسب براي photo and video editing يا gaming يا اجراي چندين برنامه بصورت همزمان هست .
3.
WD black : همانطوريكه گفتم يك هارد با پرفورمنس و كارايي بالا هست .
WD green : موارد مصرف اين هارد بيشتر براي آرشيو كردن و نصب بصورت هارد دوم در pc و يا براي هاردهاي اكسترنال و كلاً براي مواردي كه نيازي به سرعت بالا نيست مناسب هست . اين هارد در مقايسه با هاردهاي blue و black گرما و صداي كمتري توليد ميكند .
WD blue : پرفورمنس و كارايي اين سري از هارد بين دو سري green و black هست . مناسب براي كارهاي عادي و كاربران متوسط با قيمت متعادل .
WD red : این سری از هارد با داشتن خصوصاتی چون Noise and vibration پایین و Error recovery controls و Reliability کاملاً مناسب برای NAS هستند . یکی از مهمترین خصوصیات این هارد دمای کارکرد پایین آن هست در نتیجه میتوانند به مدت طولانی (24 ساعت 7 روز هفته) بدون مشکلی کار کنند .
4. هاردي كه در بند 2 پيشنهاد دادم SATA 6 Gb/s و 64MG cache و 7200RPM هست . البته همانطوريكه گفتم براي بهره مندي از حداكثر كارايي و عملكرد سيستم شما بايد جديد و بروز و قدرتمند باشه (سيستم عامل هم win7 باشه) در غير اينصورت سرعت بالاي اين هارد به خاطر ضعف سيستم براي شما محسوس نخواهد بود و تفاوتي با هاردهاي معمولي نخواهد داشت و با توجه به قيمت گزافي كه داره بودجه شما هدر خواهد رفت . مدلهاي مشابه از برند سيگيت كه در واقع از سري Barracuda 7200.14 هست قيمت معقولتري دارند (قيمت دقيق رو ندارم) .
| سریال نامبر |
اینترفیس |
rpm |
حجم |
cache |
| ST3000DM001 |
SATA 6 Gb/s |
7200 |
3TB |
64 MB |
| ST2000DM001 |
SATA 6 Gb/s |
7200 |
2TB |
64 MB |
5. اگر بتونيد اون وسترن black (با سريال نامبري كه گفتم) رو پيدا كنيد و توان پرداخت قيمتشو داشته باشيد كه انتخاب اول شما خواهد بود در غير اينصورت يكي از دو مدل سيگيت رو انتخاب كنيد .
نكته نهايي : با توجه به اينكه سيستم شما اغلب اوقات روشن و در حال كار هست توصيه ميشه براي افزايش عمر مفيد و كاهش دماي هارد از فن مناسب استفاده كنيد .