سلام
کسی می دونه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کی اعلام می شه؟
Printable View
سلام
کسی می دونه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کی اعلام می شه؟
کسی نیست در راه خدا کمک کنه؟نقل قول:
دوستان چند تا سوال
شهریه آزاد برای رشته مترجمی زبان حدودا چقدره؟
بعدم اینکه پاره وقتش با تمام وقت چه فرقایی میکنه؟
ممنون
نقل قول:
من امروز رودهن ثبت نام کردم روز خودتون باید برین مدرک پیش هم یادتون نره که بدون پیش ثبت نام بی ثبت نام مدارکی که کی خوان: کارنامه قبولی-3تا کپی از تمام صفحات شناسنامه 2 تا کپی از پیش 3تا کپی از دیپلم اینها رو داشته باش کمتر بدویی
شهریه دقیق 200/255/5 ریالنقل قول:
ببخشید ولی متوجه نشدم 200 هزار تومن یا 555؟
پانصد هزار و خورده ای هست عین دفترچه براتون نوشتم
شما رشتتون انسانی بود که امروز رفتین ؟ شهریه رو چطوری دادین ؟نقل قول:
کسی نبود یه جواب به من بده؟من که پسر خوبیم.جواب شما رو میدم.تو رو به خدا بگید.بزارید منم یه کلاسی برای این رفیقمون بزاریم.نقل قول:
من جای اون بودم تهران مرکز میرفتم
سلام دوستان
ببخشید این تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد که تو سایتش ( سمت راست پایین ) زده چجوریه ؟
فقط باید از بین اون 6 تایی که انتخاب کردیم باشه یا میتونیم رشته دیگه ای رو هم بزنیم ؟:23:
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون :11:
نقل قول:
بله انسانی بودم مدارک رو که دادیم ایتخاب واحد کردن یک برگه دادن شهریه ها توش هست بانک ملی هم بغلش بود رفتیم ریختیم به حساب
ببخشید کجا زده ؟؟نقل قول:
کدوم سایت؟!
واسه کارشناسی میگین؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:41::41::41::41::41:
نقل قول:
عمران تهران مرکز :46:
دانشگاهی که ما هسیتیم بیش از 85 درصدش پسر هستند :31:
10-15 رشته داره
فقط 4 تاش دختر میگیره :31:
میگن کپی 2 تا
4 تا لازم شد
دوستان درخواست کمک فوررررررررررری
دوستم عمران آزاد دماوند قبول شده با کد 6739
الان میگه نگاه میکنم تو دفترچه نیست اصلا
هرچی هم تماس گرفته کسی برنداشته فردا هم آخرین مهلت ثبت نامشه
کسی میدنه چی کار باید بکنه؟
ویرایش : این انتخاب خود دانشگاه بوده. انتخاب هفتم
نقل قول:
ما که نفهمیدیم چندتا کپی گرفتیم
حتما خلوت بوده سرتون :20:نقل قول:
نقل قول:
هیچ کاری نمی خواد بکنه از کارنامش پرینت بگیره البته نگیره هم اونجا باجه باز می کنن با کارت ملی می دن بره دانشگاه با مدارکش برای ثبت نام اینها الان سرشون شلوغه تلفن جواب نمی دن اگر اسمش تو قبولیا هست معطلی نداره بره برای ثبت نام
نقل قول:
نه والله پدرمونو در آوردن از هر چی 10 تا کپی گرفتن
آخه الانم که خودم نگاه کردم اصلا دماوند عمران نداره!!!
اصلا کد 6739 وجود نداره!
کپی گرفتن؟نقل قول:
یعنی براتون کپی گرفتن خودشون؟ :18: چه خوب
احتمالا این رشته ساله اوله که اومده تو این دانشگاه و تو دفترچه اضافه نشده بوده.دوستتون باید بره دانشگاه و از خود دانشگاه جویا بشه.نقل قول:
نقل قول:
گذاشتی سر کار ماروها....... بایدم کپی بگیرن با اینهمه پولی که می گیرن :13: . خارج از شوخی از همه مدارک 3تا کپی می خواستن.
دوست عزیز شما کار نداشته باش با کد و دفترچه وقتی زده قبول قبوله دیگه
والا ما امروز رفتیم علوم تحقیقات ثبت نام دیدیم 130 نفر قبل ما اومدن ثبت نام ولی چون سیستم اینترنتشون خراب بود
هیچ کس نتونست ثبت نام کنه
گفتن فردا صبح زنگ بزنین آگه سیستم درست شدش بیاین
هرکس خواست بره ثبت نام (هر واحدی)یه زنگ بزنه بهدش بره که اینجوری نشه
آقا این تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کی اعلام می شه؟
با سلام خدمت دوستان
از دانشگاه اراد رشته امور بانک قبولشدم حالا میخوا مرخصی بگیرم (بعد از شهریورم مشمول میشم)حالا برای ثبتنام و مرخصی چه مدارکی لازمه کی باید برای مرخصی اقدام کنم
سلام کسی یادش هست پارسال تکمیل ظرفیت ازاد کی بود؟!
البته رسمی نیست ولی یک تاریخی باید میرفتیم خوده دانشگاه برای تکمیل ظرفیت ....... کی بود؟!
فوری *********سلام کسی از شهریه کاردانی به کارشناسی آزاد رشته کامپیوتر اطلاعی داره به من بده *******فوری
نقل قول:
تو azmoon.net
سمت راست پایین در رابطه با تجدید نظر یه چیزایی نوشته. همون تکمیل ظرفیته ؟
ما هم رسما امروز دانشجوی مهندسی شیمی / تهران جنوب شدیم .:31: ببینم م . شیمی / تهران جنوب کسی نیست 2 تایی باهم بریم ؟:20: در ضمن یه خبر جدید .. یکی از بچه ها رفته بود واسه ثبت نام توی دانشکده ی صنایع ( می گفت مثل مناطق جنگ زده است و داغونه داغونه ... ) از لحاظ محیط آموزشی ( منظورم قشنگ بودنشه ) در سطح شلغمه ... :31: از این بابت به همه ی دانشجویان صنایع تسلیت می گم
نخیر اون تکمیل ظرفیت نیسنقل قول:
تو azmoon.net
سمت راست پایین در رابطه با تجدید نظر یه چیزایی نوشته. همون تکمیل ظرفیته ؟
اون یه جور اعتراضه
اسمش که مشخصه...
تبریک میگم ! منم همینو قبول شدم ولی نمیرم وگرنه الان همکلاسی بودیم:دینقل قول:
ما هم رسما امروز دانشجوی مهندسی شیمی / تهران جنوب شدیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینم م . شیمی / تهران جنوب کسی نیست 2 تایی باهم بریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن یه خبر جدید .. یکی از بچه ها رفته بود واسه ثبت نام توی دانشکده ی صنایع ( می گفت مثل مناطق جنگ زده است و داغونه داغونه ... ) از لحاظ محیط آموزشی ( منظورم قشنگ بودنشه ) در سطح شلغمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این بابت به همه ی دانشجویان صنایع تسلیت می گم
کسی ثبت نام کرده تاحالا ؟ با اون گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم ثبت نام میکنن ؟ چون گفته اصلش !
نه جانم ... اصلش حالا حالا ها صادر نمیشه . حداقل 1 سال طول میکشه . فعلا واست گواهیشو صادر می کنن . با همون هم میتونی ثبت نام کنی ...نقل قول:
سلام دوستان من انتخاب اولم م.شیمی تهران مرکز بوده با آخرین رتبه ی قبولی همین رشته و همین دانشگاه 4 نفر قاصله دارم
و 13 تا اختلاف تراز
آیا امکانش هست که بتونم در این رشته ثبت نام کنم؟(تکمیل ظرفیت و...)
ممنون میشم اگه جواب بدید
مگه صنایع نمیخوندی؟:20:نقل قول:
امکانش هست بهتره بری واحد دانشگاهی اونجا بری بهتر می فهمی ممکنه اسمت جز ذخیره ها باشه
:46:
آره من صنایع میخونمنقل قول:
م.شیمی برای دوستم بود
دوستتون ؟! اوکی!نقل قول:
یه پرینتم از کارنامه ش ببره خوبه
ایشالا قبوله !