نقل قول:
آقا كسي نيست؟ من اومدم به ورژن 4.1 upgrade كنم error 9 ميده دوستان اگه كسي بلده لطفا راهنمايي كنه
Printable View
نقل قول:
آقا كسي نيست؟ من اومدم به ورژن 4.1 upgrade كنم error 9 ميده دوستان اگه كسي بلده لطفا راهنمايي كنه
مدل ipod چیه؟نقل قول:
اگه فریمور درست دانلود کرده باشی و ituens10 باشه نباید مشکلی داشته باشه
در ضمن چک کن موقع رستور به اینترنت وصل باشی
ipod نيست آيفون 3gs هست.در ضمن بعد از كلي بدبختي كشيدن فهميدم گوشي لاك بهم انداختن واحتمال قوي اين error 9 مربوط به سيم كارتهاي غير اكتيو مي شه.دوستاني كه اطلاعاتشون خوبه كاش يه تايپيك جديد با عنوان تمام error هاي آيفون و رفع اون باز مي كردند چون واقعا ضروريه.با تشكرنقل قول:
شرمنده همرمان تو تاپیک ipod بودم اشتباه نوشتم ipodنقل قول:
اخه واسه رستور به 4.1 اگرم لوک باشه که نباید گیر بده
شما ایتونزت 10 هست؟ فریمورو کامل دانلود کردی؟
وقتی ارور میده یه گزینه ی more داره اونو بزن خودش میتونه به سایت اپل ببرتت بگه ارور از چیه
این جوابی بود که برای این ارور دادند:نقل قول:
اگه موقع ریستور این ارور رو دریافت کردید گوشی را یکبار ریبوت کنید و دوباره وصل کنید،از ورودی usb دیگه استفاده کنید.گوشی را به dfu ببرید.در کل یک بار اتصال رو قطع کنید و دوباره وصل کنید باید درست بشه
سلام بچه ها
تورو خدا کمکم کنین
من یه برنامه به اسم note pad روی iphone 3gs 4.0.1
نصب کردم و کلی متن توش نوشتم که پاک شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایا برنامه ای هست که بتونه ریکاوری کنه؟
اگه اشتباه نکنم فایلها میره توی raw file system !!!!!!!!! که با i-funbox میشه دیدیش
التماستون می کنم اگه می دونید کمکم کنید
تمام کار و زندگیم تو اون برنامه و متن بود:41::41::13:
اگه پاک شده من بعید میدونم برگرده بک آپ نداشته باشینقل قول:
سلام دوستان الان آیفون 3gs قیمتش چنده؟؟؟ الان فقط 8 گیگ هست و آیا با فریم وری که روشه میشه جیلبرک کرد؟؟؟اگه قیمت 4 هم دارید بگید مممنون
قیمتش حدود 700 ، 800 هست.16 و 32 گیگ.نقل قول:
8 رو نمیدونم ولی 16 و 32 هست!
بله میشه تا جاییکه میدونم.الان آخرین جیلی که اومده واسه 4.0.1 فک کنم.
قیمت 32 گیگ 4 هم حدودای 1 و 200.
سلام
من میخواستم گوشیم رو عوض کنم و یکی از 2تا گوشی 3gs یا سامسونگ i9000 رو بگیرم . ولی موندم کدومش رو بخرم . بیشتر دلم میخواد آیفون بخرم چون خوشگل تر و با کلاس تره :دی . ولی یه مشکل دارم ، اونم دوربینشه !!! سامسونگ دوربینش 5 ـه .
من از دوربین زیاد استفاده میکنم ولی از منظره ها عکاسی نمیکنم ، من از دوربین برای عکس برداری از جزوه های دانشگاه استفاده میکنم :دی .
یه در خواست داشتم . میخواستم ببینم کیفیت عکس 3gs چطوره ؟ اگه ممکنه یه نفر یه عکس از صفحه یه روزنامه یا مجله یا یه دست نوشته (این باشه بهتره ) توی اندازه A4 بگیره بهم بفرسته .
دوربین گوشی 3gs بسیار عکس های راضی کننده ای می گیره.نمی گم مثل دوربین 5 می گیره ولی در حد و اندازه خودش عالیه.در مورد عکس از جزوه و کاغذ هم بخاطر حالت focus دستی کار باهاش خیلی راحت هست.نقل قول:
میتونی یه عکس برام آپلود کنی ؟
خيالت راحت باشه از دوربينش.با نرم افزار 5 megapixel camera عكساش از خيلي از گوشي هاي 5 مگاپيكسلي بهتر ميشه (لااقل تجربه شخصي من اينو ميگه).
سلام دوستان
داداشم 3gs داره.ميگه خود به خود آنتن گوشيش مي پره و سيم كارت رو ديگه نميشناسه!
دليلش چيه؟
آيا با آپديت مشكلش حل ميشه؟
عکس از کتاب سایزش A4نقل قول:
ولی عکس دستنویس از دفتر معمولی گرفته شده.
اگه وقت کنم با آیفون 4 یه عکس از جزوه مثل همینی که شما گذاشتی میگیرم میذارم. تفاوت رو واقعا میتونین احساس کنین. :11:نقل قول:
آیفون 4 واقعا حرف نداره دوربینش
شما هم به این شیوه تقلب میکنید :31:نقل قول:
من یه پیشنهاد کوچیک دارم ، بین این دوتا هیچ کدوم رو نگیرید!نقل قول:
فقط و فقط به فکر آیفون 4 باشید البته اگه! فکر عوض کردن گوشی رو دارید...
سامسونگ برند بدی نیس(هم سامسونگ داشتم ، هم سونی اریکسون هم نوکیا)ولی به نظر من آیفون حداقل یه سطح بالاتر از اونه.اینی که میگم تجربه ی خودمه!منظور اینه که دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم از آیفون برگردم و برم دنبال برندهای دیگه!
خلاصه خواستم بگم من سامسونگ رو نمیپسندم ، اونجا هم که میگم آیفون 4 بگیرید به خاطر امکانات سخت افزاریه بهتر و ظاهر خیلی جذاب تریه که نسبت به 3 جی اس داره.
مشکل دوربین رو هم به کلی حل کرده...البته دوربین 3جی اس مشکلی نداره فقط کیفیت عکسبرداری 4 بهتر و بالاتره!
شما بگو کی از آیفون 4 بدش میاد ؟؟؟!!نقل قول:
من یه پیشنهاد کوچیک دارم ، بین این دوتا هیچ کدوم رو نگیرید!
فقط و فقط به فکر آیفون 4 باشید البته اگه! فکر عوض کردن گوشی رو دارید...
سامسونگ برند بدی نیس(هم سامسونگ داشتم ، هم سونی اریکسون هم نوکیا)ولی به نظر من آیفون حداقل یه سطح بالاتر از اونه.اینی که میگم تجربه ی خودمه!منظور اینه که دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم از آیفون برگردم و برم دنبال برندهای دیگه!
خلاصه خواستم بگم من سامسونگ رو نمیپسندم ، اونجا هم که میگم آیفون 4 بگیرید به خاطر امکانات سخت افزاریه بهتر و ظاهر خیلی جذاب تریه که نسبت به 3 جی اس داره.
مشکل دوربین رو هم به کلی حل کرده...البته دوربین 3جی اس مشکلی نداره فقط کیفیت عکسبرداری 4 بهتر و بالاتره!
منم دلم میخواد 4 بگیرم ولی فقط با قیمتش مشکل دارم :دی
قیمت 3gs اونور آب چند دلاره ؟ 4 چطور ؟ اگه ارزون تر از اینجا باشه ارزش داره بیارم ؟ (32 و 16)
خب من همینجا یه نکته اضافه کنم ، درسته آیفون 4 اینجا قیمت خیلی بالایی داره ولی 3GS هم دست کمی نداره!نقل قول:
اینجا یه لیست مختصر از حدود قیمت آیفون 3GS و 4 تهیه کردم :
آیفون 3GS ورژن 32 گیگ : 988000 تومن به نقل از DigiKala
16 گیگ موجود نداشت.
آیفون 4 ورژن 32 گیگ : 1160000 تومن!
16 گیگ موجود نداشت.
خب تا اینجا که خیلی فرق آنچنانی با هم ندارن!
===============
3GS ورژن 32 گیگ : 930000 تومن به نقل از GooshiShop
16 گیگ : 830000 تومن.
آیفون 4 ورژن 32 گیگ : 11500000 تومن.
16 گیگ : 11000000 تومن.
===============
این همه قیمت گفتم که بگم شمایی که میخوای 800 ، 900 تومن بابت 3GS پول بدی یکم بیشتر بده 4 بگیر که بعدا پشیمون نشی و با کلی ضرر 4 بگیری...
حتما ارزون تره ، من قبلا هم گفته بودم قیمت آیفون اینجا قانون و قاعده نداره و هرکس هرچقدر که بخواد میفروشه.نقل قول:
هستن دوستانی که اطلاع از قیمت کشورهای دیگه دارن.خیلی راجع به این موضوع بحث شده.
سلام دوستان...
از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كنم؟ چجوري بريزم رو گوشي؟
با تشكر:11:
سلام.
دوستانی که 3gs دارند.من چند روزه که رفتم به 4.1 و از وقتی که رفتم رو این فریمور مسیج گوشیم دیگه delivery نمیده.همه نسخه های delivery رو هم امتحان کردم البته ناگفته نمونه بعضی وقتا هم عشقی یه delivery میده.
می خواستم بدونم دوستان دیگه چنین مشکلی ندارند؟مشکل از گوشیه منه؟یا کلا رو فریمور 4.1 اینجوریه؟
از سورس زیر ورژن جدید سازگار با 4.1 بگیریدنقل قول:
iphonedelivery.advinux.com/vroom
دوستان کسی برنامه bite sms نصب کرده که رو 4.1 خوب جواب بده؟من همه ورژن هارو امتحان کردم،البته مشکلی نداره میتونم راحت باهاش کار کنم فقط زمانی که رو خود برنامه bite sms تب میکنم میپره بیرون.دوستان نظری ندارند؟مشکلی از کجاست؟
این ورژن جدید دلیوری
و از این سورس هم bite sms beta 5 رو بگیرید سازگار با 4.1 البته کرک نشده ولی فعلا کار میکنهکد:http://iphonedelivery.advinux.com/vroom/deb/iphonedelivery-0.3.6.8-debug.deb
Cydia.myrepospace.com/iphoneMaa
سلام دوستان قسمت mail گوشيم وقتي mail مياد بغلش عدد قرمز مي زنه ولي وقتي داخل mail ميرم صفحه سياه مي شه وهيچي نشون نميده كسي مي دونه مشكل از چيه با تشكر.
سلام
دوستان گل ما که دیوونه شدیم کمک نیاز دارم
من 3gs old bootrom دارم نمیدونم لاکه یا آنلاک یعنی قبلا به 3.0.1 ریستور کردم اکتیو شد فکر کنم اما الان یه ماه پیش به 4.0.1 ریستور کردم و emergency شد و تا الانم هرکاری کردم در نیومد از emergency call
پارت نامبر هم : MC134J/A
با سیم کارت universal هم امتحان کردم نشد و این ارور داد (اسکرین شات از ارور گزاشتم)
حالا بگین راهی هست که درستش کنم؟ یا اگه به 4.1 ریستور کنم ok میشه یا معلوم نیست؟ حالا ریستور کنم آنلاک و جیل میشه؟
دیگه کامل پوکیدم 2ماهه حدودا که اینجوریه کمک کنید لطفا...
از ویPان و هیلترشکن هم اتفاده کردم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اشتباه شد اون پست اسکرین شات نخورد تو این پست زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه که میزارم مخصوص مک هست و تنها راه حل شما فکر میکنم اینه که با این برنامه کاستوم درست کنی و بعد ریستور کنی به 4.1 بدون آپدیت بیس باندت بعد جیلیبریک کنی و بعد آنلاک فقز حواست باشه هیچوقت مستقیم به 4.1 اصلی ریستور نکن که گیر میکنه دیگه آنلاک نمیشه.نقل قول:
کد:http://www.kuru.at/PwnageTool_4.1.1.dmg
نتونستی با برنامه کار کنی بگو توضیح میدم
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
دوست من میشه یه اسکرین شاتی چیزی یا یه توضیح بهتر بدی چون چنین مشکلی تا حالا نشنیدمنقل قول:
[QUOTE=yas_6969;5543398]این برنامه که میزارم مخصوص مک هست و تنها راه حل شما فکر میکنم اینه که با این برنامه کاستوم درست کنی و بعد ریستور کنی به 4.1 بدون آپدیت بیس باندت بعد جیلیبریک کنی و بعد آنلاک فقز حواست باشه هیچوقت مستقیم به 4.1 اصلی ریستور نکن که گیر میکنه دیگه آنلاک نمیشه.
آخه من مک ندارم داداش اما یتمل بخرم اما 100% درست می اگه به 4.1 ریستور کنم؟
[QUOTE=dragon2410;5543585]چه کنم من؟نقل قول:
شما نمیتونی کاستوم بسازی بزاری من ریستور کنم؟:10:
دوستان سلام...
اين آيفون 3gs چند تا speaker داره؟
اون 2 تا سوراخي كه پايين هست سمت چپي speaker و راستي ميكروفونه يا اين كه جفتش speaker هست؟
مرسي:11:
نه فقط یکیش اسپیکره اون یکی میکروفون
نقل قول:
خدا رو شكر
قلبم داشت واي ميستاد...گفتم هيچي نشده يكيش سوخت....:31:
پس چرا از اون يكي هم كمي صدا (ضعيف) مياد....اگه L و R بالانس نباشه موقع پخش موزيك كمي ضايع نيست؟:13:
ممنون:11:
با سلامنقل قول:
نه از اون صدایی نمیاد اگه هم میاد به دلیل نزدیک بودنشون بهم هست
ضایع که ضایعه اما دیگه باید ساخت :46:
موفق باشید.
اون یکی میکروفون هست که توی برنامه های Fun خیلی ازش استفاده میشه و خیلی هم قوینقل قول:
[QUOTE=dragon2410;5559122]مشخصات کامل دستگاهت و بگو لینک دانلود برات بفرستمنقل قول:
[QUOTE=yas_6969;5564363]3g s old bootromنقل قول:
لاک یا آنلاک رو نمیدونم
پارت نامبر MC134J/A
4.1 میخام البته چند تا پست قبلیم رو بخونی متوجه میشی چه مشکلی واسم پیش اومد
ممنون :40::10:
دوستان عزیز من این دو تابرنامه را می خوام زحمت بکشین برام بزارین ممنون میشم :
1-cloud browse ver 1.2.0
2-recorder : کارش این هست که تمام تماس های شما را ظبط میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cloud Browse v1.1.3
اون یکی و پیدا نکردم فعلا خودم هم لازم دارمشکد:http://dl.pandaapp.com/iphone/internet/browser/cloudbrowse1.1.3.pxl