اینو دیگه باید از نوکیا بپرسی نه من!!!نقل قول:
Printable View
اینو دیگه باید از نوکیا بپرسی نه من!!!نقل قول:
------------------------نقل قول:
خیلی جالب و عجیبه! من که واقعا تعجب کردم! می گم نکنه گوشی شما سفارشی تولید شده و GPS داره! یا نکنه برنامه مپ شما به Cell Info وصل می شه و مکانت را پیدا می کنه؟!!
شاید هم از طریق Cell Info محل منو پیدا میکنه.در هر صورت بنظرم بهتره به جای مسخره کردن واقعیت رو قبول کنید.اگر هم خیلی تعجب کردید یه قراری بذاریم تا من جلوی چشم خودتون موقعیت شما رو توی Map گوشیم بهتون نشون بدم !!.نقل قول:
خب یه نفر دیگه هم امتحان کنه و خبر بده :20:
اخه همچین چیزی ممکن نیست که بتونه جاتو تو نقشه بدون جی پی اس به صروت دقیق نوشن بده
-------------نقل قول:
نه اتفاقا مسخره نکردم والا تو این چند روز چیزای عجیب زیاد دیدم یکیشم مال شماست دیگه!
می گم یه کاری کن برو یه جای دیگه مثلا اگر تهرانی برو کرج اونجا امتحان کن ببین بازم نشون می ده یا نه چون اگر دقت کنید اولین باری که مپ را اجرا کنید کشور ایران و شهری که نقشش را ریختید را نشون می ده و شاید به خاطر همینه که فکر می کنی مکانت را نشون می ده!
حتما تست کن خبرش را بگو
زیاد ذوق نکن عزیزنقل قول:
قاچاقی داره از اینترنت GPRS گوشیت بهره می گیره. برای 5800 من هم همینطوره. با این که روی آفلاین تنظیمش کردم اما اصلا گوش به حرف نمی ده و به اینترنت وصل می شه. :13: هنگامی هم که وصل می شه، جات رو به طور تقریبی نشون می ده ( نخست جای آنتن نزدیک بهت رو که گوشیت بهش وصله نشون می ده ) سپس یه دایره صورتی شروع می کنه به بزرگ شدن... ( به معنای این که ماهواره تا شعاع 1 کیلومتر از آنتن رو داره می گرده تا پیدات کنه ) بعد یهو می ره سر جای اصلیت!
شاد باشین :31:
بین محل کارم و خونه حدود 15 کیلومتر فاصله هست که درست نشون میده.حالا سعی میکنم جاهای مختلف رو امتحان کنم و نتیجه رو میگم.نقل قول:
من وقتی Map رو اجرا میکنم یه پیغام میاد No internet connection.Select 'Options>tools>Go online'to go onlineنقل قول:
وقتی Ok میکنم دوباره این پیغام میاد.وقتی دوباره Ok میکنم برنامه Map اجرا میشه.یعنی من اصلا مسیری رو که این پیغام میگه نمیرم تا اینترنت رو فعال کنم.حالا شاید بقول شما قاچاقی از اینترنت استفاده میکنه.
اون آدرسی که می گی برای این هست که برای دانلود نقشه های ماهواره ای، اشتراک موقعیت با دوستان، بررسی وضعیت آب و هوا و ... غیره به اینترنت وصل باشه یا نه. ولی برای خود مکان یابی این گونه نیست.نقل قول:
دوستان سلام
نرم افزار رایگانAlternateReader که برای مرور فایل های pdf به کار میره بلاخره برای سری 5 هم اومد :happy:
از این لینک میتونین دانلود کنین
تست کردم بسیار عالی و روان فایل ها رو اجرا میکنهکد:http://sourceforge.net/projects/alternatedjvu/
آخرین قیمت این گوشی رو میخوام بدون گارانتی و پایین ترین قیمت رو ؟؟؟؟؟؟
رنگ سفيدشو من قبل تعطيلي قيمت كردم 212 بود بدون گارانتي ... اما فكر مي كنم گارانتي اصلي قيمتش متفاوت تر باشه و البته رنگش فقط مشكيه ...
با گارانتي اصلي 200 تومان .
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
اقایون رنگش مهم نیست فقط ارزونترین قیمت ممکن باشه
چنده
بازم ممنون
آقایون هر کی این گوشی رو خریده و یا باهاش کار کرده لطف کنه یه مقدار از مشکلاتش بگه و آیا با نصب نرم افزار میشه دایویکس باهاش نگاه کرد ؟؟؟؟؟
خیلی ممنون:20:
براي ديدن divx بايد برنامه نصب كنيد..
:20::20::20:نقل قول:
مشکل چی چه مشکلاتی داره؟؟؟؟
سلام. وقتی کسی با من تماس میگیره, گزینه های "پاسخ دادن" و "انلاک", بصورت لمسی, برای من عمل نمی کنند (مشکل مشابه همین رو موقعی که ساعتش رو برای یک ساعت خاص, آماده میکنم دارم). گوشی رو با کد #7370#* مستر ریست کردم ولی تاثیری نداشت. ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
مشکلی نداره................:20::20::20::20::20::20: :20::20::20::20::20::20::20::20:
یه خبر از جی اس ام:eh:
گروه خبری GSM :به گفته چندی از متخصصان و تعمیرکاران موبایل گوشی 5530 نوکیا مشکلی در PF آنتن خود دارد که به خاطر این مشکل بعد از مدتی این گوشی دچار ضعف در آنتن دهی میشود.
علائم این مشکل اینست که وقتی با گوشی تماس گرفته میشود صفحه گوشی خاموش شده و گوشی ریست میشود. تعمیر این گوشی هزینه ای 20 تا 30 هزار توانی در بر دارد.:blink:
به نظرتون معتبره ؟نقل قول:
کسی تا حالا این مشکلو داشته ؟
والا من که تا به حال از کسی همچین چیزی نشنیدم :happy:نقل قول:
منم نديدم تا حالا همچين مشكلي! :20:نقل قول:
سلام
دوستان من يك مشكلي در قسمت Note دارم؛
وقتي يك متن طولاني رو در Note تايپ ميكنيم يا دريافت ميكنيم خوندنش خيلي سخت ميشه چون وقتي بخوايم صفحه رو با اسكرول بار پايين بياريم، بجاي اينكه بره صفحه بعدي، چند صفحه رو با هم رد ميكنه .
كسي راه حلي براي اين مشكل نداره ؟
اگه مثل همين اسكرول بار ويندوز، پايينش فلش داشت كه كم كم صفحه رو پايين ميبرد خيلي خوب بود .
متشكرم
نقل قول:
سلام
منم این مشکلو با ساعتش دارم ولی با کالینگش نه
وقتی کسی بهت زنگ میزنه و گئشیت قفله وقتی قفلشو باز میکنی به صئرت خودکار خودش سایلنت میشه بعدشم میتونی answer رو بزنی ولی وقت ساعتش زنگ میزنه قفلشم که بلز میکنی اصلا گزینه snoozeکار نمیکنه اگه راه حلی برا ساعتش پیدا کردین به منم بگین:31:
سلام دوستان
یه سوالی دارم که شاید برای خیلیا ساده به نظر بیاد اما خیلیا هم فقط اسمشو شنیدن و هیچی ازش نمیدونن
دوستان فریمویر چیه؟ به چه درد میخوره؟اگه بالا باشه فایدش چیه اگه پایین باشه چی؟
کلا هر کی هر چی میدئنه لطف کنه بگه تا دیگرانم بتونن استفاده کنن:20:
ساده ترین حالتش اینکه بهت بگم شماره اپدیته گوشیته که باید به روز باشه تا مشکلاته احتمالش رفع شده باشهنقل قول:
هر چی بالاتر باشه جدیدتره
:18:
نوکیا 5530 جی پی اس نداره درسته؟
نقشه های ovi map (همون نفشه های راههای ایران،شهر های کرمانشاه، مشهد و ..) روی گوشی ریختم. برنامه اووی مپ رو اجرا کردم. my position رو زدم.... موقعیتم رو نشون داد (البته با اختلاف حدود1 کیلومتر.. اما فورا نشون داد. حتی زیر سقف هم بود).
تازه گوشی در حالت آفلاین بود. سیم کارت روش نیست
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
آره.
این رو منم دیدم. البته اون دقیق بود و بدون اختلاف نشون نمی داد.
ما که مشهدیم یارو گفت 8 تومن میگیره و OVI Maps آفلاین واسم روی 5530 میریزه :18:
والا منم تعجب کردم، الان اوضاع مالی خوب نیست ولی اگه بتونم بعدا حتما میدم بریزه.
شاد باشید:40:
ovi map آفلاین یعنی چی دیگه؟ ما 10 تومان واسه نصب نوکیا اووی مپ و ریختن نقشه ها میگیریم:31:نقل قول:
هم نقشه ها تو اینجا و سایت موبایلستان هست هم برنامه ovi map. خودت دانلود کن و پول بابتشون نده:46:
اینی که من نقشه ها روش ریختم خودش ovi map 3.01 داشت.
بدون اختلاف نشون نمی داد. یا میدادنقل قول:
این برام سواله که 5530 جی پی اس نداره چطوری موقعیت رو نشون میده؟ حالا اگه به اینترنت وصل بود یه چیزی. این حتی سیم کارت هم روش نبود
باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه یکمی توضیح بدین من بد جوری گیج شدم
من الان نقشه هارو دارم چه جوری مکان خودم رو نشون میده چه گزینه ای رو باید از کجا بزنم یکمی توضیح بدین
بعئ این گوشی رو چه جوری میشه مستر ریست کرد که اپدیتها هم پاک بشه؟؟؟؟
من فولدر cities با محتویاتش (نقشه ها)رو ریختم روی مموری کارت. اووی مپ رو اجرا کردم مکان نما روی اروپا بود اما یه دایره قرمز و یه فلش علامت دار( همون که میگه فاصله ات با موقعیت مکانیت چقدره) روی نقشه بود. مکان نما رو آوردم روی شهرمون دیدم یه نقطه قرمز (همون که موقعیت رو نشون میده) نزدیکی جاییه که ما بودیم. حواسم نبود اون نقطه قرمز خودش روش بود یا من دکمه ای رو زدمنقل قول:
حتی تو مفازه عکس ازش گرفتم. 10 بار خواستم آپلود کنم اینترنت مزخزف ایران نذاشت
سلام دوست خوبمنقل قول:
شما قبلآ همين مكاني رو كه بوديد در حالت آنلاين نديده بوديد ؟
متشكرم
گوشی مال مشتری بود. من نقشه ها رو ریختم روش و اولین باری که اووی مپ رو اجرا کردم موقعیت رو نشون داد. (قبلا نقشه روش نبود) فکر نکنم قبلا خودش هم باهاش کرده باشه مثل اینکه گوشی نو هم بود چون هنوز برچسب ال سی دی روش بودنقل قول:
ممنون دوست خوبم
اگر لطف كنيد، مرحله به مرحله به همراه لينك كاري كه انجام دادين رو بنويسيد خيلي ممنون ميشم .
چه چيزا واقعا دارم شك ميكنم نوكيا كلا سرمون گذاشته جي پي اس هم داره ما خبر نداريم :دي
می شه حدود مکان جایی رو که کار می کنین رو بگین؟نقل قول: