اره مال منم عالی شد :31:نقل قول:
فقط قبلیهاشو بد تنظیم کردم .... فاصله دسی بل ها چقدر باشه یهتره ؟؟؟
Printable View
اره مال منم عالی شد :31:نقل قول:
فقط قبلیهاشو بد تنظیم کردم .... فاصله دسی بل ها چقدر باشه یهتره ؟؟؟
ادیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت
دوستان کی گفته عکاسی تو شب با جت خوب نیست باید بگم پس تا بحال با تنظیمات عکساسیش کار نکردید من تو شب تو جمکران عکس گرفتم هلو حال کردم باید فلاش بزاری و تو تنظیماتش تو قسمت نوع عکس باهاش کار کنی
در صورتی که بخوای تصویر کلوزاپ بگیری مشکل بوجود میاد .
در ضمن اگه صدا رو زیاد بکنید و لول 14 رو دستکاری کنید یه مشکل خاص بوجود میاد . اونم اینکه اگه توسط فرستنده fm بخواهید آهنگی رو از گوشی روی ضبط ماشین پخش کنید اونوقته که صدا خش خش خواهد کرد . تنها و تنها روی ضبط ماشین و فقط وقتی ولوم گوشی روی 14 باشه !
نقل قول:
احتمالا منظورتون یه گوشی دیگه بود و اشتباهی اینجا پست دادین.
جت که اف ام ترنزمیتر نداره.
:10:
آقا من هم خریدم بدون گارانتی انشالله تو این یکی دو روزه باهاش ور میرم ببینم چه خبر ؟ فعلا که خیلی راضیم
سلام دوستان صفحه آموزش برنامه ترک بادی کجاست پیدا نکردم
بچه ها كسي نقشه كامل و با جزئيات قم رو داره چون من يكي كه توي نت هست رو گرفتم ولي خيلي از كوچه ها و خيابوناش رو ننوشته و يكي ديگه هم دانلود كردم كه با جزئيات كامله اما كيفيت نقشش خيلي بده و كاليبره هم نيست
راستي مي شه نقشه رو توي برنامه تراك بدي كاليبره كرد ؟؟
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
راستي يه سوال مهم
براي unistall كردن يه برنامه كه ديگه نمي خواهيمش ايا همون كه از قسمت game پاكش كنيم كلا از روي گوشي پاك مي شه يا فقط آيكنش پاك ميشه؟؟؟ لطفا يكي كمك كنه
راستي برنامه اي براي استفاده از فلش دوربين به جاي چراغ قوه وجود داره اگه هست يكي لطف كنه
با Unistall کردن برنامه کلا پاک میشه.نقل قول:
برای استفاده از فلش کد ستاره مربع 0 ستاره مربع رو بزن یه سری کادر رنگی میاد گزینه mega cam یعنی عدد 7 رو بزن.چراغ قوه فعال میشه.
برید به پست 957نقل قول:
من والله روی گوشی N82 اینو امتحان کرده بودم الان روی جت چند ساعت هست باهاش ور میرم ولی نمیتونم نصب کنم
موقعی که میخوای برنامه رو باز کنی سه تا سوال هست هر کدوم رو میزنی فرقی نمیکنه عکس کره زمین میاد وقتی میرم نقشه تبریز رو لود کنم ایراد میده و هی سوت میکشه
شما نقشه رو در شاخه trekbuddy>maps کپی کن.تو برنامه هم اگه لود مپ جواب نمیده از گزینه لود اطلس استفاده کن.همیشه هم از آخرین ورژن استفاده کن.نقل قول:
اینم آخرین ورژن که برات آپیدم.
کد:http://www.interupload.com/files/0Q4ZB1DU/Trekbuddy.rar_links
سلام دوستان فریمور گوشی من S8003 JPIL1 هست من فریمور S800MDXJC1 را دارم به نظرتون ارزش داره فریمور جدید را بزنم چون این فریمور ما فارسی هم میخونه ؟
و یک سوال دیگه من نتونستم ترک بادی رو اجرا کنم موقع لود نقشه ارور میده با نمام ورزنها هم امتحان کردم حالا اون به کنار من تو قسمت تنظیمات گوشی وقتی میرم روی موقعیت ماهواره ای sattlite posision همش 2 تا ماهواره پیدا میکنه درحالی که باید بیشتر پیدا کنه خیلی هم صبر میکنم ولی همش 2 تا ماهواره مال شما هم اینجوری هست یا جی پی اس من ایراد داره
اینم یه سری کد جدید :نقل قول:
کد:http://samsungjetonline.blogspot.com/2010/02/samsungjet-admin-codes-and-test-codes.html
راجع به فیرم ویر تو همین تاپیک نوشتم.JC1 فارسی رو برعکس میخونه.تایپ فارسی هم نداره.اگه فارسی لازم نداری(مثل من:31:)میتونی فیرم ویر جدید تر رو بریزی.ولی اینم بدون که دیگه نمیتونی به فیرم ویر قبلی فارسی برگردی.چون فقط نمایندگی ها این فیرم ویر رو دارن و تو اینترنت نیست.نقل قول:
تعداد ماهواره هم بستگی به مکانتون داره.رو پشت بوم ما اون 2 ماهواره رو هم پیدا نمیکنه.(چون دور و بر پر ساختمون بلند هست.)
سلامنقل قول:
فریم ویرت عالیه عوضش نکن ... مال منم همینه.
نگاه کن ترک بادی آخرین ورژن .99 که دوستمون AB معرفی کردن رو نصب کن موقع نصب هر سوالی کرد OK کن خودش پوشه هارو ایجاد میکنه .... نقشه های مربوطه رو دان کن و بریز تو شاخه MAPS بعدش ترک بادی رو ران کن ...حالا اگه نقشه هات اطلس باشه ( یعنی تو چند لایه زوم تهیه شده باشه -برای اینکه بفهمی اطلسه تو پوشه که بری یه فایل با پسوند tba اونجا میبینی ) menu رو بزن load atlas رو بزن بعد فایل tba رو انتخاب کن و بعد هر لول از زوم نقشه رو خواستی و بعذ start رو بزن .... گوشی رو ترجیحا بزار تو یه محیط باز .
تو خود برنامه جت مال من تا 8 تا ماهواره رو پیدا میکنه .... ولی نکته اینحاست که این قضیه عمومیت نداره یعنی همیشه صادق نیست یه موقع خوب میگیره یه موقع بد... پارازیت ها تاثیر داره ...هوا هم تاثیر داره و.... پس خودتو نگران نکن حاهای مختلف و در زمان های مختلف تست کن.
به موقعی مال من اصلا وصل نمیشد یه موقع همون نقطه زیر 2 دقیقه وصل شد.
ولی چیزی که تست کردم و فهمیدم GPS جت از لحاظ سخت افزاری از مال نوکیا بمراتب قویتره... یعنی در حالت نرم افزار داخلی گوشی از نوکیا سریعتر ماهواررو میزنه .
اتفاقا منظورم جت بود . منظور از فرستنده fm دستگاههایی هست که از برق فندک ماشین استفاده میکنن . خود گوشی نداره!نقل قول:
برق فندک چه ربطی به اف ام ترنزمیتر داره؟:18:نقل قول:
سلام دوستان-این jpjb2 هم 1هفته ای میشه داره واسهخ ما کار میکنه-تنها فرقی که دیدم این بود که با استفاده نرمال یه نصف روز بیشتر شارژ نگه میداره-اگه شما هم چیزی دیدین بگین
قیمتش چند شده؟
تو این چند روز که استفاده کردم واقعا گوشی خوبیه مخصوصا صفحه نمایش و پخش کننده ویدئو که بسیار خوبه ولی دو تا ایراد میتونم بهش وارد کنم اولا من اینو با N82 خدابیامرزم مقایسه اش میکنم دوربینش بد نیست ولی به پای 82 نمیرسه ان 82 فلشش زنون بود و جزئیات عکسش فوق العاده بود و ایراد دوم اینکه گیرنده جی پی اس به نظرم ضعیفتر از 82 هست من خداییش ان 82 رو روی تراس حیاط و پشت شیشه ماشین و خیلی جاها بدون هیچ مشکلی میگرفتم همیشه حداقل 3 تا ماهواره میگرفت انصافا گیرنده ان 82 فوق العاده بود فقط کافی بود ذره ای آسمون بهش نشون بدی تا ماهواره پیدا کنه
ولی خوب جت هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه مخصوصا حالا که قیمتش 260 تومان هست من 300 خریدم فرداش شد 260 :41:
صفحه اش رو هر کی میبینه تو کف میمونه ضمن اینکه کلاسش هم خیلی بالاتر هست دیروز ان 82 یکی از دوستام رو گرفته بودم حس میکردم دارم به تلوزیون سیاه و سفید نگاه میکنم باتریش هم خوبه من صبح تا شب چون اولم هست باهاش ور میرم 1.5 روز نگه میداره صفحه لمسیش علی رغم اینکه مقاومتی هست واقعا خوبه خلاصه من خیلی راضیم فقط ای کاش دوربینش مثل 82 بود جی پی اس هم حل شدنی هست
منم دیگه جی پی اسشو راه انداختم.......با کمک ab جان دوست گل من.......:11:ولی هر بار می خوام نقشه عوض کنم اون یکی نیس مال شمام همین شکلیه؟؟؟؟؟:46:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
اون بالا باید چراغ آبی باشه تا پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟کرد چه رنگی می شه؟؟؟؟؟؟موقعیتمو نشون می ده؟؟؟؟؟دقیق؟؟؟ممنون..........:1 1:
یعنی چی اون نیست :31:نقل قول:
لود مپ میزنی آدرس نقشه جدیدو میدی دیگه ... خواستی عوض کنی همین کارو میکنی (بقیه هم سر جاشه)
اول چراغ قرمزه ... دکمه استارت رو میزنی آبی میشه ... پیدات کرد یه آلارم میده چراغ سبز میشه
دقیقش به چند چیز بستگی داره.. اول اینکه چند تا ماهواره رو بزنه دوم اینکه نقشه مربوطه درست کالیبره شده باشه.
خواهش :5:
با احترام و عرض تبریکنقل قول:
در مورد یه نکته باید عرض کنم با شما موافق نیستم اونم جی پی اس گوشیه من خودم تو محل کار با یه n82 و n86 تست کردم جت من خیلی سریعتر ماهواره رو زد.....
یه نکته منفی در مورد نوکیا اینه که برای gps خیلی باتری خوری گوشی زیاده ( یعنی طوری تنظیم شده که زور بزنه ماهواره رو پیدا کنه برای همین خیلی باحال باتری خالی میکنه این تجریه خودم و دوستامه و خود دوستم که n82 داره به این امر معترفه)
ولی تو یه زمینه با شما موافقم :
این گوشی و صفحه amoled آدم رو بد عادت میکنه :31: مگه میشه رفت سراغ گوشی دیگه یعنی همونطور که گفتین با دیدن گوشی های دیگه آدم کاملا دیپرس میشه :31:
پیدام کرد اخطار می ده؟؟؟؟؟؟؟بعد منو پیدا کرد میاره همونجا که هستم؟؟؟؟؟؟زوم نمی شه کرد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پیدات کرد یه آلارم میده و چراغ سبز میشه ولی باید برای اینکه موقعیتتو ببینی کلید 5 رو برنی :31:نقل قول:
زوم دستی نداره در حقیقت باید ببینی نقشه هات تو چند درجه زوم تهیه شده ( اگه اطلس باشه روم داره) و اون درجه از زوم رو که نیاز داری بوسیله لود اطلس فراخوانی کنی .... تو خالت مپ این قضیه صادق نیست
دوستان کسی برنامه طراز که با شتاب سنج کار میکنه رو برای جت نداره :31:
همون که سبز رنگه و توش حباب هوا داره ....
هرچی سرچ زدم فقط برا سیمبیان دیدم..........:18:نقل قول:
مرده شور پارس ماکروتل رو ببرند که هنوز فریم ور جدیدرو نیاورده بچه ها کسی نتونست بازی لمسی یا شتاب سنجی با اندازه کیفیت جت پیدا کنه خسته شدیم از بی برنامه گی و بی بازی سر کردن این کاری که قرار بود رو جت بکنن و آندورید رو روش پورت کنن به کجا رسید
من 60 تا دارم می خواین بگین یه سایت آپلود بذارم براتون..........:10:نقل قول:
فعلا با این دو پکی که آپیدم سر کنین میگردم بازی های جدید هم پیدا میکنم.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4746160&postcount=747
ان82 بهتر بود کلا نه؟؟؟؟؟:46:شاید عوض کنم می گم>..........
نقل قول:
N82 گوشی خیلی توپه... ولی چون با لمسی کار کردی، کار کردن با گوشی های معمولی واست ملال آور می شه. پیشنهاد می دم وایسی N8 بیاد و سپس بخریش...
شاد باشین :دی
ان 8 رو که 7 ماه دیگه می گیرم می گم فعلا اینو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟دوستم می گه سرعتش یه کم کمه..........همین.................بگیر ؟؟؟؟؟؟؟دست اولش چند و دوم؟؟؟؟؟؟؟:11:نقل قول:
ان 82 گوشی خوبیه ولی من جت رو بیشتر میپسندم اگر دوربین واست خیلی مهمه بگیر اگر نه جت خودت بهتره سرعت 82 من داشتم اصلا کم نیست خیلی هم خوبه من مال خودمو فروختم 175 فکر کنم بتونی با 200 تومان تمیزشو پیدا کنی
جت چن شد؟؟؟؟؟؟؟
260 تو دیجی کالا
گوشی من که کامل خراب شد......:13:از باطری تا هنگش.......:41:میرم 5800 بگیرم......:10:
یعنی چی خراب شد ؟ مگه ممکنه همینطوری خراب بشه دوستان الان بیشتر از یکسال هست استفاده میکنند ولی چیزی نشده
چی کارش کردی؟نقل قول: