اونایی که مموری 16 گیگشون پریده
دلیل رو پیدا کردم
نصب فارسی ساز هایی که با رسکو مشکل داره
قویا پیشنهاد میشه فقط فارسی ساز mobidiv رو نصب کنید
اونایی که مموری 16 گیگشون پریده
دلیل رو پیدا کردم
نصب فارسی ساز هایی که با رسکو مشکل داره
قویا پیشنهاد میشه فقط فارسی ساز mobidiv رو نصب کنید
با سلام من این فایلها را دریافت کرم موقع نصب ارور مده باید چیکار کنم
ما هم داريم همين و به ملت ميگيم كه فعلا بي خيال رسكو اكسپلور باشند و يكم صبر كنند
جالب بيشتر اونهايي كه 16 گيگ بودن پريده
8 گيگ من نديدم :17:
خواهشا شما در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر نکن ..... .نقل قول:
یعنی چی ؟؟! یعنی شما کلا بیخیال 16گیگ حافظه ی داخلی شدی ؟؟؟!نقل قول:
یعنی 16 گیگ منم به باد فنا رفت ؟
دقیقا علت پریدن مموری من همین بود .... .نقل قول:
سلام AmiIin جان قربونت بشم داداش
من با وجود وقبول اين مشكل گوشي رو خريدم وسعي كردم كارهايي كه باعث پريدن ميشه رو محض احتياط انجام ندم
با اينكه خيلي ها هيچ مشكلي هم ندارند
مثلا من از اول چون در مورد پريدن حافظه هاي 8 كمتر گزارش شده بود يكدونه 8گيگش رو گرفتم نه 16
چون با رسكو مشكل داشت من نصب نكردم هر چند در طول اين 4 5 سال با اين نرم افزار كاري نداشتم
چون رام زياد عوض ميكنم بدون گارانتي گرفتم چون با تعويضش گارانتي ميپره
چون برام حافظه داخليش مهم نبود يك micsd 8 gig از روز اول محض احتياط انداختم روش تا اطلاعاتم احيانا نپره
براي منم مهم هست ادم وقتي پول ميده بايد جنس بدون مشكل بگيره از اين بابت بايد نسبت به سامسونگ شاكي بود
هر چند مشكل نرم افزاري حل شده گويا ولي بايد خيلي زود اين HOT FIX CAB يا هر چيز ديگه كه دارند رو در اختيار ملت قرار بدند
تا اب رفته به جوب رو برگردونند
ان شالاه مشكل شما هم حل ميشه اگه گارانتي داريد ببريد ببينيد چه كار ميكنند براتون
اصلا به باد فنا نرفته و اونها بايد جوابگو باشند
عده اي از دوستان موبايلستاني بردن وسالم تحويل گرفتند
يا علي:10:
لطفا این مورد رو در پست اول تاپیک اضافه کنیدنقل قول:
دوستان واسه من تو نرم افزار opera که رو 'گوشی هست حروف فارسی رو جدا می زنه باید چی کار کنم؟تو explorer درسته !(فارسی سازه aldurazy arabic for omnia2 i8000 ) رو نصب کردم.
این سوال رو بارها جواب دادم تو صفحات قبل :نقل قول:
قبل از نصب aldurazy arabic باید نرم افزار mobidiv multilanguage support 3 رو هم نصب کنید. شما بعدش نصب کن.
کد:http://www.4shared.com/file/207730432/a73b6643/MOBiDIV_Multilingual_Support_3.html
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
نقل قول:
کدوم فایل؟؟:18:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
نقل قول:
با کابل وصلش کن به کامپیوتر و نرم افزار Active synch رو نصب کن نرم افزار Windows mobile Device center
رو نصب کن و اجرا کن
.
ولی بهترین راه به نظر من اینه که برای کامپبوترت یه wifi bluetooth بخری راحت مستقیم وصل بشی. راستش این کارت که از طریق گوشی وصل بشی همچینن کار جالبی نیست
درود
من با فایل های SWF مشکل دارم یعنی صدا داره ولی تصویر نه . چرا با اینترنت اکسپلورر باز می کنه ؟ نرم افزاری هست؟
با سلام منظورتون فايلهاي فلش هست ديگه؟
خوب براي اجراي اين فايلها شما احتياج به flash player داريد
براي اجراي فايلهاي فلش تحت وب بايد macromedia flash player رو نصب كنيدکد:http://rapidshare.com/files/45877701/PocketOne.Flash.Player.Mobile.v1.5.XScale.WM2003.WM5.WM6.Regged-SyMPDA.rar
به اين لينك مراجعه كنيد يكي از M ها رو حذف كنيد
يا علي:10:کد:http://www.Mmobilestan.net/showthread.php?t=46177
سلامنقل قول:
Active sync با پيسي سوييت و دارم ولي هر چي گشتم گزينه ي Windows mobile Device center پيذا نكردم،ژس كجاست؟
بلوتوث دارم ميتونم به مودم وايرلس ديلينك وصل شم؟
Windows mobile Device center داخل سی دی نصب هست. باید بگردی و نصبش کنی. بیشتر بگرد:13:نقل قول:
نه با بلوتوث نمیشه به مودم وایرلس وصل شد. ولی میتونی با بلوتوث به گوشیت وصل بشی و اینترنت رو شیر کنی.
سلام
من OZexplorer ریختم نقشه کالیب نیست تقریبا یک خیابون اونور تر نشون میده چیکارش کنم ؟
البته این نرم افزار یعنی Windows mobile Device center بطور پیشفرض در ویندوز vista و windows 7 هستند ولی در CD نصب همراه گوشی چنین چیزی نبود.نقل قول:
دوستان سلام !
قیمت مموری کارد 8 و 16 گیگ Micro SD چند قیمت هست ؟ (مارک های خوب یا بهترین مارک)
نقل قول:
8 رو که دوستمون گفت15 تومان 16 هم 28تا35تومن مارکهایه مختلف زیرزمین علا الدین
سلام دوستان
میخواستم بپرسم اگه یکی واسش مهم نباشه که سیستم عامل گوشی وینمو باشه یا سیمبین بازم omniaII رو بهش پیشنهاد میکنید؟؟؟ من بین omniaII و omnia hd مشکوکم, آخه دوس ندارم با ترس و لرز روی omniaII نرم افزار نصب کنم.:19::44:
اگه سیستم مهم نیست hd رو بخر من باهاش یه ذره کار کردم حرف نداره دوربین 8 وhd اما راستش اینکه گوشی رادستت باشه هم مهمه اخه درسته هردو صفحشون3.7 هست اما اچ دی گنده تره را دست نیست درکل برنامه خورش اصلا به امنیا2 نمیرسه اگه واسه پریدن رمش میخای نخری اشتباه میکنی مگه مال من پریده!!! نترسنقل قول:
ببین دوست عزیز اگه از کار کردن با نرم افزارهای متنوع لذت نمیبری و فقط با موزیک و عکس حال میکنینقل قول:
همون اچ دی رو بگیری بهتره...
من که با omnia ii خودم دارم حال میکنم و ترسی هم از نرم افزارها ندارم چون همشون قابل حل هستند.
آره خب درسته.خداییش اصلا نمیتونم omniaII رو نادیده بگیرم.
ولی قبول دارین اصلا گوشی به درد بخور تو بازار نیست.یاد زمان w810 بخیر
اخرین ورژن برنامه بسیار واجب برای هر ppc . برنامه flash lite 3.1
http://mobilestan.net/showthread.php?t=86519
نقل قول:
اتفاقا w810 داشتم یادش بخیر خدا رحمتش کنه شاخی بود واسه خودش
بیخیال از بحث فروم خارج شدیم:27:
من این گوشی رو گرفتم مموری داخلیم پرید حالا هر چی فایل با بلوتوث میگیرم نمیدونم کجا میره یا اصلا سیو میکنه یا رو هوا ولش می کنه
آقا اگه راهی هست کمک کنید
یه سوال دیگه انگار چند نفر بردن گارانتی مموریشون رو درست کردن آیا حقیقت داره
نبايد از امنيا hd به سادگي بگزريد گوشي خيلي فوق العاده اي هست براي اونهايي كه عشق مولتي مديا دارن
خوب اگه درد سرها و در واقع مصائب شيرين وينمو رو قبول كنيد ديگه امنيا 2 يكي از بهترين هاست با توجه به قيمتش
:10::8:
ای بابا چرا مموری همه داره میپره . بعد عمری ادم از یه گوشی خوشش میاد عدل میاد میذاره تو کاست:31:
درست ميشه ناراحت نكن خودتو ميتوني obex inbox رو نصب كني و مسير بدي به ذخيره فايلهاي بلوتوثنقل قول:
اره يك تعداد درست شده و حقيقت داره:8:
میشه بپرسم دقیقا بعد از نصب نرم افزار خاصی اینطوری شد یا همینطوری یهو؟؟؟نقل قول:
من این گوشی رو گرفتم مموری داخلیم پرید حالا هر چی فایل با بلوتوث میگیرم نمیدونم کجا میره یا اصلا سیو میکنه یا رو هوا ولش می کنه
آقا اگه راهی هست کمک کنید
یه سوال دیگه انگار چند نفر بردن گارانتی مموریشون رو درست کردن آیا حقیقت داره
شما resco explorer هم نصب کردید؟
سلام
منم بالاخره گرفتمش
از نمايندگی بازار موبايل 505
ميخواستم ازتون يه خواهش کنم
يه انتی ويروس جديد ميخواستم که کرک شده باشه
بعد ميخواستم بدونم که اگه فارسی ساز خودم نصب کنم گارانتيش نميپره؟
بعد خوشحال ميشام در جمتن منو بپذيريد
راستی يه معزرت خاهی در مورد غلط های امليه دارم چون کی برد فارسی ندارم!
راستی من در اين وادی تازه واردم !:دی
چرا این قطب نمایی که رو omnia II نصب کردم شبیه قطب نمای htc hd2 نیست؟
اصلا میشه مثل hd2 بشه؟
سلام دوست عزيز خوش اومدين ومبارك ان شالاه بزنگه واستون :8:نقل قول:
در مورد انتي ويروس kasper mobile security v 7...توي لينك زير هست
يك دونه از M ها رو حذف كنيد
فارسي ساز در واقع يك نرم افزار مثله بقيه نرم افزارهاست وربطي نداره به گارانتي راحت باشيدکد:http://www.Mmobilestan.net/showthread.php?t=53875
سرورين
ما هم سر شار از غلتيم :46:
ما هم تازه وارديم با كمك هم پيش ميريم
يا علي:10:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
من نصب نكردم كه بگم ولي احتمالا اسكينش متفاوته شايد بشه اسكينهايي براش دانلود كردنقل قول:
ببخشید منظورتون از پریدن حافظه داخلی یعنی فقط پاک شدنش دیگه؟
نه دوست عزيز يعني پر پر شدن حافظه يعني انگار حافظه داخلي نداريدنقل قول:
گوشي نميشناسه :41:
اینو نصب کنید دقیقا میشه مثل :46:HD2نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/get/230388163/c95d02fe/O2Compass_V33_HTC_HD2_Theme.html
نقل قول:
کیبورد فارسی
کد:http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/FarsiKeyboardStandard_1295.rar
نقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=94830
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه همه نمایندگی ها نباید یه قیمت باشن,چرا این همه تفاوت!!!! اینجا 475 میدن که(شیراز)!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
منم بالاخره گرفتمش
از نمايندگی بازار موبايل 505
کارت حافظه ای چیزی باهاش بوده؟؟؟؟
متاسفانه اينطور نيست عموما شهرستانها نسبت به تهران گرونتر حساب ميكنندنقل قول:
:41:
اینطوری خیلی ضایعس که :weird: کلی از قیمت گوشی به خاطر اون حافظش هست.نقل قول:
الان که برعکس شده که!!!!!! نکنه کلکی تو کاره!!1 آخه 30تومن اخلاف دیگه خیلی ضایس!!:18:نقل قول:
متاسفانه اينطور نيست عموما شهرستانها نسبت به تهران گرونتر حساب ميكنند
مرسی دوستان
من از نمايندگی ماکروتل خريدم حالا نميدم چرا ارزون تره اونجا !:دی