د یروز یه 5738 zg دیدم که مانیتورش led بود رمش هم 3gb ddr3 بود , ولی گرافیکش 4570 بود!! , قیمت هم میگفت 700!
Printable View
د یروز یه 5738 zg دیدم که مانیتورش led بود رمش هم 3gb ddr3 بود , ولی گرافیکش 4570 بود!! , قیمت هم میگفت 700!
جالبهنقل قول:
قدیم و جدید ترکیبی
بابا عجب دل و جراتی داری تو پسر،کارت حرف نداشت :19::19::19::19::19:نقل قول:
آقا میشه یک 5738Z جدید هم گیر بیاری دل و رودشو بریزی بیرون ببین چی تو اون هست :31::31::31::31::31:
لطف کن پستت رو ویرایش کننقل قول:
عکس ها رو حذف کن
ممنون
چَشُم ویرایش شد :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
با سلام
من قصد داشتم 5738z رو بخرم
ولی این طور که پیداس در مدلهای جدید خیلی از قطعاتشو عوض کرده!
از جمله رمشو DDRII تغییر داده باس رم و سی پی یو رو به 667 کاهش داده و نمایشگرشم دیگه led نیست!
با این وضع فکر نمیکنید بهتر باشه از تصمیمم صرف نظر کنم؟
آیا به نظرتون g550 22718 برام مناسبتر نیست؟؟
ممنون
من 5738z جدیدا دارم،اونقدر ها هم که میگن بد نیست بابا،اینا همش حرفه،بهترین لپ تاپه :11: البته اینگو هم بگم من زیاد کار گرافیکی ندارم و اصلن اهل بازی نیستم.نقل قول:
دوست من بستگی به این داره برای چه کاری میخوای استفاده کنی؟به قول دوستمون اگه کار گرافیکی نداری،و اهل گیم نیستی خیلی عالیه از نظر من.در مورد LCD هم عرض کنم که دوستم که مدل Dell داره و برای اونمLed نیست از نظر من زاویه ی دیدش از مال من که Led هست بهتره و از نظر مصرف هم مطمن باش آنچنان فرقی ندارهنقل قول:
باس CPU در نوت بوک های Acer 5738 Z / ZG تغییر نکرده و همان 800 است فقط باس رم تغییر کرده که باس آن از 1066 DDR 3 به DDR 2 باس 800 شده یعنی در مدل ZG که 3گیگ رم داره فقط باس رم 1 گیگ آن 667 است ولی 2 گیگ آن 800 است و کسی که می خواهد رم را ارتقا بده یک رم DDR 2 800 می خرده و سرعت بسیار افزایش پیدامی کنند
رم های DDR3 1066 از نظر سرعت و کارایی با رم های DDR2 800 یکی می باشید و تفافت بسیار اندکی دارند که به حساب نمی آید شاید DDR3 1066 حدود 3 تا 5 درصد با DD2 800تفاوت دارد
علت تغییر رم در این نوت بوک فقط بخاطر آن است که شرکت Acer می خواسته باس رم و CPU یکی شود و با کیفیت و سرعت بهتری پیدا کند و یا به اصطلاح مچ شوند و اینکه CPU T4200 و CPU T4300 برای رم های DDR2 طراحی شده و کارایی آنها با این گونه رم بهتر می باشد.
در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است که دارای ویژگی های زیر است
1. مصرف برق کم در حدود 10 وات حد اکثر و 1 وات حد اقل
2. دارای MTFB 100000 Hors
3. دارای محافظ شیشه ای از نوع سیلیکونی برای اینکه اگر کسی دست بر روی تصویر زد چربی دست باعث آسیب آن نشود که یک جلوه بسیار براق را به آن داده است که متاسفانه باعث شده که یک حاله سفید به آن اضافه شده و در نور خورشید تصویر مشخص نیست و باعث بازتاب نور می شود
4. دارای تکنولوژی ضد حرارت که این نوع LED در زمان کار حرارت تولید نمی کند ( کسانی که سری جدید را دارند زمانی که سیستم روشن است می توانند به آن دست زده و ببیند حرارت تولید شده حد اکثر 15 تا 20 درجه سانتی گراد است که دست انسان قادر به حس این حرارت نیست چون دمای بدن انسان 37 درجه است)
5. دارای پیکسل های بسیار ریز و دقیق که باید 2 مانیتور را کنار هم قرار دهید تا ببینید که چقدر این پیکسل ها کوچکتر است
عزیز مدل Z با ZG و G یکی است و خیلی تفاوت ندارندنقل قول:
توجه :
دقت کنید کیبرد نوت بوک های سری جدید Acer Aspire 5738 Z / G / ZG خراب و یا آسیب نبیند چون هیچ قطعه جایگزین آن موجود نیست و شرکت سازگار به این راحتی ها اقدام به تعویض نوت بوک شما نمی کند
ببخشید یعنی الان مادر برد این 5738Z جدید من هم CPU 478 سوکتی مث دستکاپ داره و به رحتی قابل عوض شدنه؟!!نقل قول:
مجيد جان
478 پين موبايل، نه 478 پين دسكتاپ
آخه اون 478 پين دسكتاپ به اون گندگي تو لپ تاپ چه جوري جا ميشه؟؟؟؟؟
دوست عزیز تمامی CPU های 478 چه از نوع دسکتاپ و چه موبایلی به نوت بوک های Acer Aspire 5738 Z - G - ZG کار می کنند و مشکلی هم ندارند
CPU های موبایلی از نظر انداره با نوع دسکتاپ یکی هستند در تصویر صفحات قبل می تواننید مشاهده کنید
جالب شد چون تو اين لينك هم طرف اومده، t7400 موبايل رو يه مادربرد دسكتاپ بسته , 'و گفته كه علت تفاوت دسكتاپ و نوت بونك تنها تفوت در سرعت با بعبارتي پهناي باند گذرگاه داده ها يا همون FSB هستش.کد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=136869
اما واقعا يك مادربرد كه براي يه سيستم موبايل طراحي شده آيا توانايي لازم براي تحمل استانه هاي ولتاژ و گرما يا بقولي همون تتاي j رو داره؟ آيا تضميني هست؟
يا اينكه اينتل دو ورژن پردازشگر زده براي سود خودش؟
مشخصه هاي technical پردازشگرهاي موبايل و دسكتاپ يكسان؟
اين بررسي ها حاكيه كه تنها PENTIUM 4 دسكتاپ 478 پين مي باشد
دسكتاپ ها :
Penryn / Wolfdale (45 nm)
Penryn (Socket P), Wolfdale (LGA 775) and Yorkfield (MCM, LGA 775),
Conroe / Merom (65 nm)
(LGA 775, 4 MB L2 cache), Allendale (LGA 775, 2 MB L2 cache), Merom (Socket M, 4 MB L2 cache) and Kentsfield (Multi-chip module, LGA 775, 2x4MB L2 cache)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BGA479 ، 479 پين است
تمام كور 2 دو هاي دسكتاپ 775 پين است.
كور سولو و و كور 2 دو سري SL , SP ، پين956 است.
CPU هاي PENTIUM 4 دسكتاپ 478 پين است.
.Core2 Duo mobile and Celeron M CPUs have 478-pin package.
478-pin Micro FC-PGA package (Mobile Pentium III-M)
Celeron D, Mobile Pentium 4 and Pentium 4 have 478-pin package
Core 2 Duo Mobile CPUs have 478-pin package
478-pin Micro FC-PGA package. RH
AW RoHS-compliant lead-free halide-free micro FC-PGA8 package.
Core 2 Duo Mobile CPUs have 478-pin package
منبه سايت WIKIPEDIA , CPU-WORLD
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core_2
کد:http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_2/TYPE-Core%202%20Duo%20Mobile.html?gt_f1=24>_f2=%2FCPUs%2FCore_2%2FTYPE-Core+2+Duo+Mobile.html&process=Go&goto_type=0
نقل قول:
سلام
برای من cpu 2.1 و باس 800 و رم با باس 800 است (مدل 5738 زد)
بالای مانیتور کنار وب کم هم نوشته crystal eye ودر قسمت مشخصات کنار تاچ پد نوشته HD LCD و ننوشته LED
آیا صفحه نمایش این مدل جدید 5738 زد ال ای دی هست ؟
آیا این ال ای دی از همان سری جدیدی است که شما گفتید؟
این نکته ای که دوستمون مطرح کردند جای تامل داره،ایا واقعآ هیچ تفاوقی نداره؟ هیچ مشکلی برای مادر برد لپ تاپ ایجاد نمیکنه در دراز مدت،همین نکته کم شدن ایجاد گراما شاید تکنولوژی خاص بکارفته در پردازشگر های اینتل موبایل باشه.!!!نقل قول:
اما واقعا يك مادربرد كه براي يه سيستم موبايل طراحي شده آيا توانايي لازم براي تحمل استانه هاي ولتاژ و گرما يا بقولي همون تتاي j رو داره؟ آيا تضميني هست؟
يا اينكه اينتل دو ورژن پردازشگر زده براي سود خودش؟
یه مسئله ؛ الان چشمم به این برچسب های لپ تاپ افتاد روی هیچکدوم هیچ اسمی از Intel Mobile CPU ننوشته و فقط نوشته
Intel Pentium perocessor
تنها CPU پين 487 در دسكتاپ ها ، PENTIUM و سلرون ميباشد.منظور من از CPU بزرگتر 775 `پين رايج در دسكتاپ ها بود.
شما حاضري CPU تك هسته ايPENTUIM رو بجاي CPU دو هسته اي كه الان رايج شده استفاده كني؟
در صورتيكه CPU مور نظر شما PENTUIM هاي فركانس بالا باشد قدرت لازمه را همانند كور 2 دو نخواهد داشت چرا كه نه كچ بالايي دارد و تنها فركانس بالايي دارد .ايا تهيه اين CPU راحت و مقدور هست؟
و چون مادر بردهاي موبايل نوت بوكي از سرعت گذرگاهي پايينتري برخودارند باز هم عملا توان CPU دسكتاپ رو كاهش خواهند داد و همانند يك CPU موبايل عمل خواهند كرد.
احتمالا CPU نوت بوك شما ، PENTUIM هاي دو هسته اي جديد است كه داراي كچ پايين 1 مگ هستند.
CPU هاي 3200و3400 با باس 667 و CPU هاي 4200و4300 با باس 800 و كچ 1 مگ
سلام دوستان
می خواستم یه چیزی بگم
امروز به صورتی که (گلاب به روتون) تو دست شویی میشینیم ، رو زمین نشسته بودم ،
که یهو ، بند کیف لپ تاپم شکست !
و لپ تاپ از یک طرف گوشه ، زمین خورد !
طرفی که کابل مودم 56 کیلوبایت میخوره ، به زمین خورد و لپ تاپ از اون قسمت ، 1 سانت اینور و یک سانت اونور باز شد !
و گوشه قاب پایین یکم (1 میل) شکست و نمی دونم کجا افتاد.
همه این اتفاق ها تو کیف افتاد !
البته ، کیفم از این 15 تومنی ها بود!
به نظرتون حالا با لپ تاپ چیکار کنم ؟
قابش گیر میاد ؟
مشکلی هم پیش اومد ، البته دومی رو نمی ذونم واسه اینه یا نه :
اول این که ، موس پد به صورت مربع مربع موس رو هرکت میداد ، مثلا " 1 سانت 1 سانت ، که بعد از اینکه روشن کردم دیدم اینجوریه و خاموش کردم ، از زد جایی که ضربه خورده بود ، زربه زدم و درست شد !
ولی الآن که داشتم 1 فایل 190 مگابایتی رو دانلود میکردم ، وسط دانلود ، هارد ارور داد ! نا مرد تا 60 و خورده ای مگ رفته بود ، هارد ارور داد و سیستم ریست شد ! فک میکنم بد سکتور ه !
حالا دیگه ، گفتم بگم ، تا بدونید این جوری بشه چی میشه :46:
الآن زیاد ناراحت نیستم ، فقط نگران بد سکتور هارد و حجم ای.دی.اس ال م هستم که حیف شد.
بله دوست عزیز تمامی نوت بوک های جدید ایسر 5738 ال ی دی هستند و به این دلیل برروی نوک بوت درج شده LCD که این برچسب ها و قاب نوت بوک های قدیم است سری جدید این نوت بوک ها که داره وارد بازار میشه بر روی برچسب آنها به جای LCD درج شده LEDنقل قول:
اینقدر دلتون رو به این LED خوش نکنید.چیز عجیبی تو مانیتور های نوت بوکها نیست اکثرا تازه میذارن که تو مصرف صرفه جویی بشه
این اون LED ،که تو تبلیغ های سامسونگ رو بیلبوردهاست، نیست
در کل یه تکنولوژی ،اما محدودیت های مختلف اختلاف بسیاری تو نمایشگر LED نوت بوک و TV ایجاد میکنه
دیگه این LED اون LED که سروصدا کرده نیست!
سلام دوستان !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم چند سوال کوچولو در مورد این لپتاپ بپرسم : Acer 5738 G
من نظر خیلی از صاحب نظران انجمن رو :40: در مورد این لپتاپ که میخوام بخرم پرسیدم و خیالم از این بابت که آیا این مدل، لپتاپه خوب یا بدی هست راحته .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-فقط قیمت روز این لپتاپ رو میخواستم ( در تهران) ... آخه اینجا که قیمت گرفتم ،یارو گفت 775 تومن بهت میدم .... ولی تو لیست آقای pami_wega قیمتش 830 تومنه .... !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-عمر این لپتاپ به طور معمول چقدر هست؟ اگه ازش به طور معمولی نگه داری بشه ... احیانا کیفیت ساختش که پایین نیست و برگشتی نداشته نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-واقعا با این قیمت این بهترین گزینه اس ؟ ( اگه کاربردمون کارهای گرافیکی وبازی باشه + حمل و نقل با کوله پشتی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-احیانا کانفیگ های مختلفی نداره ؟ ( دقیقا اونی که سازگار میفروشه همونه که توسایتش زده ؟ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- این لپتاپ با این همه مزایا ، پس چه معایبی داره؟ :31:
6- سواله آخر ، من عجله ای در خرید ندارم ، اگه احیانا تا 2 ماه دیگه قیمت ها افت یا مدلی بهتر از این قراره بیاد یا اینکه ممکنه وضعیت بد تر شه بگید که من تکلیفمو بدونم که صبر کنم یا سریعا بخرم تا از دست ندادمش !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سوالام اگه زیاد شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اولین تجربه ی لپتاپ دار شدنم هست ، براهمین کمی حساسم [IMG] [/IMG]( خیلی کم :31: )
پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اگه حالو حوصله جواب دادنم نداشتید من اصلا ناراحت نمیشم ، خودمو آماده کردم براش :31: )
یعنی به همین راحتی کامپیوتر نابود شد؟نقل قول:
دوست عزیز مدلهای جدبد led نیستند.نقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4220272&postcount=1046
نقل قول:
سلام مغز جان :31:
1-قیمت مدل که گرافیک ATI HD 4000sries داره و همچنین فول آپشن :دی ، الان توی بازار تهران 820 قیمت داره با گارانتی سازگار .. مدل هم داره که گرافیک Nvidia G105M روشه که اررزونتره ، حتما ATI داره رو بخرید
شاید اون بدون گارانتی میداده و یا با گارانتی بدون سازگار ... شما اگر تهرانید حتما برید پارسیان بهتر قیمت گیر میارید ... توی پاییتخت سر وبرند !
2- برگشتی نداره و کیفیت خوبی ساختنش ... هر چند جنس یدنه ومزخرفه و کلا تاپچ پد گندی هم داره ! دکمه های کیبورد و همچنین دکمه های روی لپ تاپ انگار دکمه ماشین اسباب بازی هستند . از لحاظ عمر باتری و قطعات و مونتاژ در سطح خوبی هست
کلا لپ تاپ اسر عمرش نهایت 3 ساله ! :27:
3- توی این قیمت تاپ ترین هست و بالاترین کانفیگ رو داره !
4- فقط Z و ZG و G و مدلهای جدید و قدیم که گرافیکشون با هم فرق داره و ذکر شد
5- همه لپ تاپ های عین دارند ... بدترین عیوب ایسر :
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ...
* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه ! :2:
* تاچ پد افتضاح
* مقاومت خوبی نداره ، ضربه بخوره سنگین باید بندازیش دور
* کیفیت صداش مزخرفه و فقط اسپیکر معمولی داره و هیچ بعدی نداره
دیگه مورد بدی من ازش ندیدم فعلا ... بهتره تاپیک را مطالعه کنی
6- کلا همیشه صبر کنی بهتره ... اگر صبر کنی و یک IBM سری Y550 بخری خیلی بهتره ! الان هم بتونی 1.150.000 بدی اون رو بخری عالیه !
ولی اینجا کجاست ؟ ایران ! یه وقت دیدی جنبش ســ ... ولش کن راپورت میدن :21:
خواهش میکنم ... من عاشق سوالات زیادم به شرط تکراری نبودن :40:
نمیدونم چه جوری تشکر کنم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یک دکمه ی خشک و خالیه تشکر احساس میکنم کمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( کلا نه تنها شما، خیلی از دوستان دیگه تو انجمن هستن که واقعا نمیدونم چه جوری ازشون تشکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بقیه دوستان در مورد این قسمت نظری ندارن ؟ :
آخه کمی تصمیمم با خوندن این معایب سست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ...
* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه !
* تاچ پد افتضاح
* جنس یدنه ومزخرفه و کلا تاپچ پد گندی هم داره ! دکمه های کیبورد و همچنین دکمه های روی لپ تاپ انگار دکمه ماشین اسباب بازی هستند .
مواردی که ذکر شده خیلی مهم اند چون با دکمه ها ، تاچ پد ، صدا و مخصوصا کیفیت تصویر LCD همیشه سروکار داریم .... و همینطور که جنس بدنه مقاوم نیست ضعف کمی نیست ... یه وقت خدایی نکرده زبونم لال اگه لپتاپ از دستم بیوفته ینی 800 تومن پر :31:
خوب ببین اون دل ووسترو 1015 که معرفی کرده بودم ، همه چیزش فوق العاده است بجز کارت گرافیک و نیز خروجی HDMI
ولی کیفیت LCD اش فوق العاده بود ... LED با زاویه دید گسترده ... طیف رنگ ها عالی
دقیقا مشابه همون LCD هایی که روی سری استادیو نصب شده بود
با احترام به نظر قبلي بايد بگم در كنار معايب حسن هايي هم داره كه نمي شه از اون گذشت ... كه البته در پست هاي قبلي ذكر شده .
در مورد كيبورد و تاچ پد و زاويه ال سي دي هر كسي نظري داره ... من خودم با ورد و اكسل زياد كار مي كنم و راه حل اون هم يه كيبورد و موس هست كه اگه مي خواي پورت ها هم اشغال نشه بي سيم ش رو مي شه گرفت ... واسه كار عادي هم كه كيبورد جواب مي ده .
درباره ميزان مصرف باتري هم بستگي داره به نوع استفاده كه تا 200 دقيقه هم جواب مي ده
...
من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن ... كم كم تو ايران داره جا مي افته كه كالاهايي مثل موبايل و لپتاپ و ... رو براي تست در اختيار مشتري قرار مي دن
خب بیایید یه نگاهی بندازیم ببینیم چه جوری میشه معایبش رو برطرف کرد: ( البته با توجه به استفاده ی شخصی خودم میگم)
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ..
اینو میشه براش یه کیبرد بی سیم خرید ...
* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه !
خب من وقتی تو خونه هستم مسلما اونو به یه LCD 22 اینچ وصل میکنم ... ( ولی خب سخته)
راستی با HDMI میشه لپتاپو به TV وصل کرد ؟ ینی میشه باش فیلم دید یا بازی کرد (تو TV) ?
* تاچ پد افتضاح
اینو نمیدونم :31:
احتیاط میکنم ...
همم یه هد ست خیلی خوب میخرم....
این هم ایده ی خوبیه .... سعی میکنم در اولین فرصت اینو تست کنم ...نقل قول:
من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن
فعلا که این تاپیک رو تا صفحه ی 125 چک کردم (نه کامل ) خیلی ها از 5738 و مخصوصا شرکت سازگار نالیده بودن ... مثه اینکه سری قدیمی بهتر بوده .... سازگار قطعاتو عوش میکنه .... گند زد سازگار با این کاراش.... فلان قطعه تقلبیه ... فقط آقا حمید خیلی تعریف میکردن .... :31: .... کمکم داره نظرم عوض میشه ... که یه لپتاپ مطمئن تر ولی با کانفیگ ضعیف تر از نظر گرافیکی بر دارم و بازی باهاش رو بیخیال شم ... !!!
از 125 به بعد بحث سری جدید وسط کشیده میشه ک ببینم اونجا بچه ها چی میگن ( این تاپیک بررسی کردنم مثه این فیلم هندیا میمونه هی کشش میدن .... بابا داستانو تموم کنید دیگه :31: )
دوست من شما نباید فقط نیمه ی خالی لیوانو ببینینقل قول:
به نظر من 800 تومن برای لب تاپ کم نیست،ولی تو رنج قیمتهای لب تاپ با این مشخصات مثل وایو،دل،اچ پی و ... خیلی پایین تره!شما میخوای 800 تومن بدی و انتظار یه لب تاپ 2 میلیونیرو داری که این اصلا منطقی نیست! :18:
از لحاظ کیبورد مشکلی نداره،جنسشم خوبه،این لب تاپه کیبورد معمولی که نیست با مشت روش بزنی خراب نشه!عالی نیست ولی خوبه .
از لحاظ بدنه فکر نمیکنم چه این مدل چه مدل های گرونتر از دست بیوفته آخ نگه!ولی قبول دارم در مقایسه با وایو های گرون جنسش ضعیفتره.
تو LCD هم زاویه دیدش قبول دارم انتظارات یه LCD رو براورده نمی کنه،ولی به این شدت شما میگی نیست مطمن باش. بله با کابل HDMI به راحتی می تونی به TV وصل کنی هم فیلم و بازی با کیفیت اج دی :8:
در مورد تاچ پدم نسبت به وایو،دل، ضعیف تره.اگه بهش عادت کنی این موضوع حس نمیشه.
اسپیکرش هم کیفیت صداش عالی ولی خوب زیاد نیست.من خودم یه اسپیکر USB کوچیک گرفتم 10 تومن که کارمو راه میندازه.
مزایاشم که احتیاج به تعریف نداره:10:
حرفه شما هم درسته ، من دیگه زیاد از حد انتظارمو بردم بالا در صورتیکه با 800 تومن همچین چیزی عالیه !!!نقل قول:
دوست من شما نباید فقط نیمه ی خالی لیوانو ببینی
به نظر من 800 تومن برای لب تاپ کم نیست،ولی تو رنج قیمتهای لب تاپ با این مشخصات مثل وایو،دل،اچ پی و ... خیلی پایین تره!شما میخوای 800 تومن بدی و انتظار یه لب تاپ 2 میلیونیرو داری که این اصلا منطقی نیست!
ولی خب میشه یه1015 dell برداشت که این معایب رو نداشته باشه .... ( به جز گرافیکش)
اگه از نزدیک ببینمش و بفهمم که دقیقا گرافیکش چقدر قویه خیالم راحت میشه ... با این معایبش میتونم کنار بیام تقریبا ...
تعریف خیلی زیادی از گرافیکش کردن ولی نمیدونم واقعا در حد و اندازه ی تعریفی کردن هست یا نه !!! من فقط با تست بازی متیونم تشخیص بدم که قویه یا نه ...
این نکته ی خیلی خوبیه .... خیـــلی باحاله .... فقط مثه اینکه به LCD TV وصل میشه آره ؟؟؟ به tv های CRT وصل نیمشه ؟(تبدیلی چیزی .. )نقل قول:
بله با کابل HDMI به راحتی می تونی به TV وصل کنی هم فیلم و بازی با کیفیت اج دی
بله اخوی ... وصل میشه ... خروجی Svideo داره :دینقل قول:
این نکته ی خیلی خوبیه .... خیـــلی باحاله .... فقط مثه اینکه به LCD TV وصل میشه آره ؟؟؟ به tv های CRT وصل نیمشه ؟(تبدیلی چیزی .. )
برای تستش تویزیر تالار اول تالار لپ تاپ یعنی بررسی تخصصی یک تاپیک هست که نوشته تست بازی ها ... بچه هایی که 5738 دارند اونجا پست دادند ... یه نگاه حتما بندازنقل قول:
تعریف خیلی زیادی از گرافیکش کردن ولی نمیدونم واقعا در حد و اندازه ی تعریفی کردن هست یا نه !!! من فقط با تست بازی متیونم تشخیص بدم که قویه یا نه ...
دوست من شدت ؟ یه LCD وقتی از بغل و پایین نگاه میکنی چیزی نمیبینی چون مات و سیاه میشه ، این نشون دهنده افتضاح بودنشه !نقل قول:
تو LCD هم زاویه دیدش قبول دارم انتظارات یه LCD رو براورده نمی کنه،ولی به این شدت شما میگی نیست مطمن باش.
یه دل توی همین رنج رو ببینید مثل 1555 و یا حتی مدلهای قدیمی 6400 ! هیچ کدوم اینطوری نیستند
قبول ندارم ، تاچ پدش کلا افتضاحه ... تاچ پد باید حساسیتش وب باشه و سریع سنس کنه ، نه اینکه tap بزنی و آخرش هم برات نزنه ! یا بیای و اسکرول رو ببری بالا و پایین گیر کنه !نقل قول:
در مورد تاچ پدم نسبت به وایو،دل، ضعیف تره.اگه بهش عادت کنی این موضوع حس نمیشه.
این وضعیت بدیه و ضعفه ... عادت به ضعف یه چیزی اصلا خوب نیست
ولی در کل ، من هم اگر 850 بودجه داشتم مستقیم می رفتم اینو می خریدم چون با این قیمت بهترین هست
نقل قول:
خوب ببخشید دوست عزیز
طرف اگر قرار باشه 680 تومن پول بده ، بره یه ماوس بیسیم بخره 20 ، کیبورد 30 ، اسپیکر 15 و ... خوب اسکل که نیست ؟
میره و 9501 میده بهتریه مدل وسترو دل رو بر می داره ! :31:
ما داریم میگیم با این بودجه ، چه معایبی داره ! بله من این مدل رو داشتم خیلی حسن ها درش دیدم ، همه چیز حسن نیست باید معایبش هم بزرگ کرد ... پول علف خرس نیست بدی بعد پشیمون بشی بگی این چیز اون چیزش اعصابم رو خورد کرد ! :13:
باتری هم شرایط داره ... همینطوری نمیشه گفت ، میبینید توی 45 دقیقه هم سریع کم میکنه ! دقت کنید پوسسور قوی داره و مصرفش بالاست
همه جا اینطوره ... ولی مشتری هم باید بدونه چطور تست می کنند نه ببیندش بگه خوبه !!نقل قول:
من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن ... كم كم تو ايران داره جا مي افته كه كالاهايي مثل موبايل و لپتاپ و ... رو براي تست در اختيار مشتري قرار مي دن
حمید خان ایسر دوسته ... برای همین همیشه میگه خوبه :دینقل قول:
فقط آقا حمید خیلی تعریف میکردن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه این از این مواردی هست که خیلی میره رو عصاب و آخرش هم بیخیال اسکرول میشی :31:نقل قول:
یا بیای و اسکرول رو ببری بالا و پایین گیر کنه !
اگه بخوام میتونم 1.5 هم جور کنم ویه مدل دیگه بخرم ،فقط مسئله اینجاست که دوست ندارم 1.5 میلیون خرجه لپتاپ کنم چون میدونم با اون 1.5 میلیون یه pc بست در حد خدا ( که دوستم همین 3 ماه پیش بست و کفم برید :31: ) این نکته هی وسوسه ام میکنه .... برای همین میخوام یه لپتاپه متوسط زیر 1 تومن بگیرم و باقیه پول رو یه pc ببندم ... ( البته pc رو بعدا)نقل قول:
ولی در کل ، من هم اگر 850 بودجه داشتم مستقیم می رفتم اینو می خریدم چون با این قیمت بهترین هست
میگم یه وقت نیاد دعواتون شه :31: آخه بهش گفتم یه سر اینجا بزنه .....نقل قول:
حمید خان ایسر دوسته ... برای همین همیشه میگه خوبه
من برم نیمه دوم تاپیک رو شروع کنم به خوندن !
شما حدود 1.135.000 میتونی بدی و ibm Y550 بخری که هیچ مدلی توی این قیمت بهش نمیرسه و الحق بهترین انتخاب هستنقل قول:
اگه بخوام میتونم 1.5 هم جور کنم ویه مدل دیگه بخرم ،فقط مسئله اینجاست که دوست ندارم 1.5 میلیون خرجه لپتاپ کنم چون میدونم با اون 1.5 میلیون یه pc بست در حد خدا ( که دوستم همین 3 ماه پیش بست و کفم برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) این نکته هی وسوسه ام میکنه .... برای همین میخوام یه لپتاپه متوسط زیر 1 تومن بگیرم و باقیه پول رو یه pc ببندم ... ( البته pc رو بعدا)
میگم این خرید لپتاپ و کلا سخت افزار واقعا کار سختیه .. . . هی آدم نظرش عوض میشه .... :31:نقل قول:
شما حدود 1.135.000 میتونی بدی و ibm Y550 بخری که هیچ مدلی توی این قیمت بهش نمیرسه و الحق بهترین انتخاب هست
اگه اینطوری پیش بریم آخرش باید برم پیش روانشناس ... :31:
از هر عیب 5738g بگذرم از کیفیت تصویر نمیتونم بگذرم ... چون هم رشته ام گرافیکه و رنگ ها باید درست نشون داده بشه ( تقریبا البته) ... فیلمم که می بینم 100 درصد !!! اگه بخواد حال نده که بدرد نمیخوره ....
دوست من حرف شما درسته ولی لب تاپ یه وسیله ی شخصیه درست مثل موبایل قرار نیست ازش به عنوان TV یا سینمای خانوادگی استفاده بشه!کسی که روبروش نشسته استفاده می کنه!نه اینکه بری گوشه بشینی بعد بگی افتضاحه!:18:من نه نمایندشم که تبلیغ کنم نه دشمنش.منم دارم با همین لب تاپ کار می کنم و نظرمو دادم و شما هم نظرتو.قرار نیست من بگم خوبه پس خوبه شما بگی بده پس حتما بده!نقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گفتم تاچش ضعیفه من خودم از موس بیسیم استفاده می کنم همه جا با خودم میبرم.
اگه شما یه سیستم همه فن حریف میخوای یه PC بخر راحت.
من خودم می خواستم بخرم چندتا گزینه داشتم ،هر کدومو یه تست زدم بعد انتخاب کردم،به شما هم همین پیشنهاد رو می کنم.