راستی امروز یه پسره بود که اومد اینجا نظر داد که من گفتم بابک رو خبر می کنما یادتونه؟
به من پ.خ داده یه سری چرت گفته الانم دیدم که بن شده
چرا؟ کسی می دونه؟
Printable View
راستی امروز یه پسره بود که اومد اینجا نظر داد که من گفتم بابک رو خبر می کنما یادتونه؟
به من پ.خ داده یه سری چرت گفته الانم دیدم که بن شده
چرا؟ کسی می دونه؟
من که اصلا نرفتم تاپیک اونا، تا بدونم چه افاضاتی فرموده بودن.
ولی چیزی که عیان است ...
مگه رفت ترش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:لیلا جون، منظورت ایشونه؟نقل قول:
نوشته شده توسط leila
اره عسلم همین بودنقل قول:
جدی بن شد افرین اقا بابک
حقش بود هی ما میگیم اقایون پست ندند تازه اقا برداشته برا پیشنهاد میده
تا درس عبرتی باشه برا بقیه
لیلا جان به خصوصی کاری نداشته باش پریرو. یکی از این کاربر جدید ها برا من پ خ زده بود هر چی از دهنش در امده بود بار من کرد
eنقل قول:
چه جالب ! کار می کنی؟ چه کاری؟ کجا؟
اوه یادم رفت که اول اسمتونو بپرسم:11:
نه عزیز من اصلان شکایتم نکرده بودم ازش ولی نمی دونم چرا بن شد شاید واسه این بودکه اینجا پیغام دادهنقل قول:
راستی نگفتین چرا تاپیک اقایون رفت ترش؟
نمیدونم من هم نبودم تا امدم دیدم پریده
ولی میدونم بابک خان عصر تو متفرقه بوده احتمالا همون وقت نترتیبشا داده که بره ترش
لیلا جون تاپیک خانمها به خاطر اینه که تو کل فرم تعدادمون کمه و برای اشنایی بیشتر خانمها این تاپیک ایجاد شده ولی کل فرم را اقایون اشغال کردند دیگه تاپیک اختصاصیشون چیه؟ خداییش 20 صفحه بحث کردند کدومش منطقی و جدی بود؟
اره خودشونم اینو می دونستن و جالب اینجاست که همشون منتظر بودن تاپیک ترشی بشه
حالا اگه فهمیدین چرا پریده به منم خبر بدین
خداییش آقایون چیشون جدیه که این دومیش باشه ؟ :31:نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم مهرآریا جان منم نبودم
اونجا هم نرفتم
...
الانم به یکی از آقایون گفتم من واقعا متاسفم واقعا خوشحال شده بودیم که آقایون هم دارن تاپیک دار میشن
اما خب..حتما مصلحتی هست
.
.
.
بچه ها یه موضوع:
تا حالا مزاحم پیغام خصوصی داشتید؟
چی کار میکنید باهاش؟
چه جالب دوباره تاپیک زدن
ای شیطون، پس معلومه یواشکی سر میزدی به تاپیکشون.نقل قول:
مگه تو عنوان تاپیک نگفته بودن خانما کلیک نکنن؟
پس باید گزارش کنیم تو هم بن بشی. :46:
موضوع جدید
بله عزیز یکی دو مورد بودهنقل قول:
تا حالا مزاحم پیغام خصوصی داشتید؟
چی کار میکنید باهاش؟
هیچی پاکش کردم چون مدیریت مسئول پیغام خصوصی نیست . ارزشش را هم ندارند که جوابشونا بدی چون بعضا به قدری بی ادب هستند که حد نداره
خانمی مثلا من نماینده خانمها هستم باید مراقب مصلحت تاپیک میبودمنقل قول:
گل من بابک خان قانون گذاشته که اقایون انجا پست بدند=بن
ولی تو تاپیک اونا که همچین قانونی نبود
من که مزاحم نداشتم و اگه می داشتمم جواب نمی دادم. ..
فراوون. حسابش از دستم در رفته.نقل قول:
چه جالببببب
باز تاپیک خصوصی زدند
عجب روشون زیاده از رو نمیرند
بابا چرا جواب نمی دین الان دیدم که دوباره تاپیک مخصوص اقایون زدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
ولی به نطر من قانون جاش بده..آخه اکثرا پست اول رو نمیخونن:46:
بادا بادا مبارک بادا ...نقل قول:
اره خیلی بامزه هستند فکر کنم میخواند بن بشند
دقیقا باهات موافقم اتفاقا می خواستم الان بگم که ای کاش میشد یه جوری تو همه صفحات گذاشتش اخه صفحه اول فایده ندارهنقل قول:
ول کنین بابا بچه ها
اینجاست که ادم باید بگه اینا چه فکری پیش خودشون می کنن
جالبه هنوز شروع نشده، بینشون دعوا راه افتاده
در ضمن خانوما اونجا نرید، آخه قانون گذاشتن واسه خودشون.
سلام بچه ها
خوبین همگی ؟
طبق معمول بحث در مورد اقایونه !
ای بابا انقدر اینارو تحریک نکنید
خوب بگذریم
بلاخره موضوع پیدا کردید که بشه روش بحث و تبادل نظر کرد ؟
سایه جان یه مدت هست می خوام ازت یه خواهش بکنم...
آره. مزاحمت های پیغامی
وه، چه اصطلاحی!
سایه راس میگه. اونا میان اینجارو می بینن
خیال می کنن ما خیلی بیکاریم
خانمها بیاین سر بحث خودمون بحث عصر بهتر بود
متلک گویی
بزارین ببینیم نظر دوستان تازه وارد بحث شده چیه تا یه نتیجه گیری کلی هم بکنیم تا قشنگ حرص رقیبان در بیاد
جانم خانومی ؟نقل قول:
شما امر بفرمایید
...
پ.خ دادم عزیزمنقل قول:
سلاااااااااااااااااااام
خانومای عزیز موضوع بحثتون چی بید ؟؟؟؟ خوشحال می شم منم دوسته خودتون بدونین
راستی شما ها چرا اینقد می گین آفایون چه کار می کنن چه کار نمی کنن ؟؟؟؟:13::31: !!! بی خیاله این حرفا.
بای
پرنیان جان سلام به جمع ما خوش اومدینقل قول:
در مورد اقایون هم شما در جریان نیستی عزیزم اونا با ما مشکل دارن ما که کاری نداریم باهاشون:27:
سلام پرنیا جان خوش امدی خانمنقل قول:
ببین عزیز اقایون دیروز تا حالا برای رو کم کنی ما تاپیک زده بودند ولی امروز خلافش ثابت شد .برای همین هم بحث ما شده بود در مورد اقایون
ولی بحث کلی تاپیک فعلا متلک گویی هست می تونی نظرتا در این رابطه بگی
پرنیان نازنین عزیزم بهتره به کسی توهین نکنیم خانمی تا بهونه نداشته باشند برای توهین کردن اگر ممکنه پستت را یه کوجولو ویرایش کن وگر نه تاپیک خودمونم میپره ها
خوب بیایم یک کاری کنیم برای اینکه هر چند وقت درباره ی یک چیزی صحبت کنیم اینم نظرات من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
1. اگر این تاپیک رو میخواهین مثل یک چت روم به کار بگیریم یک کاری میکنیم همه تو یاهو هم دیگه رو اد کنیم بعد اونجا کنفرانس بزاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هر یکی از دوستان در روز فقط 2 تا پست بده توی این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
2. هر هفته درمورد یک چیزی صحبت کنیم مثلا توی این هفته در مورد اومدن آقایون توی این تاپیک صحبت کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
3. این قدر هم پست ندین تا هر روز 30 صفحه به تاپیک اضافه بشه آخه آدم با این اینترنت زغالی مخش سوت میکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بتونه 30 صفحه رو بخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :2:
خوب هرکی با نظر من موافق بید دستش بره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]