ولی آرمین جان فکر کنم لیگ اسپانیا کامل لایسنس نشده
توی همین متن هایی که دوستان گذاشته بودن مثل این که نوشته بود
Printable View
ولی آرمین جان فکر کنم لیگ اسپانیا کامل لایسنس نشده
توی همین متن هایی که دوستان گذاشته بودن مثل این که نوشته بود
همین که رئال و بارسا و سویا و والنسیا لایسنس بشه حله بقیه خیلی مهم نیست
بچه ها اين حرف كاملا درسته مشكل لايسنس نبودن تيم ها مشكل خاصي نيست سر 3 سوت پچ هاي مختلف مثل بوندسليگا و ... مياد.شما بايد ببينيد گيم پلي چه قدر پيشرفت كرده و شرايط نوري و رنگ ها .اينا مهمه نه چيز ساده اي مثل لايسنس ها.شما اگه گيم پلي خوب باشه هيچوقت از بازي خسته نميشي ولي اگه گيم پلي بد باشه كلي لايسنس و ... به هيچ درد نميخوره چون برات تكراري ميشه.
مرسی حسین جان!!چرا بپرسی بهتر هست!!نقل قول:
حتما مهران جان . به نظرت بهتر نیست اینطوری بپرسیم که "چرا "کونامی این کار رو نمیکنه ؟
راستی مهران اگه یادت باشه دو ماه پیش بعد از PLAYTEST اولی که آدام داشت ازش پرسیدیم که آیا پشت دروازه و کناره های زمین تصویر عکاسها , دوربین , میکروفن و چیزای دیگه رو دیده یا نه که آدام معذرت خواهی کردو گفت حواسش نبوده حالا که یک ویدئو از بازی منتشر شده میشه اونا رو دید . فکر میکنم این ویدئو آخری که مال چند روز پیشه رو دانلود نکردی .اگه خواستی من یک عکس ازش بزارم .
اون ویدیو را دیدم و واقعا لذت بردم از نظر گیمپلی هم من شباهت زیادی با 2009 ندیدم به اون صورت حالا ببینیم کد 70 درصدی بشه چی میشه که اینطور تعریف کردند!
سیستم کارت بازی منو شگفت زده کرد اون یک تیکه هانری رو پاس رو به عقبش را گفت من نابود شدم یا مثلا دنی الوز!
راستی حسین جان این سوال رو هم حتما بپرسی
که ایا دروازبان مثل نسخه 2009 تو موقعیت تک به تک خنگه یا نه
اخه خیلی راحت میشه دریبلش کرد دروازبان را
یا به یه سرتوپ زدن دروازبان فریب میخوره
یا مثل چوب خشک وامیسته تا بازیکن از کنارش رد بشه
این سوالها رو بهتره یه جا یادداشت کنی از دستت نره ها :دی
ای خدا اين بمب يعنی چی ميتونه باشه؟ konami جونه مادرت امسال ديگه مارو نا اميد نکن
واقعا جالبه هی میگن پچ و از این جور حرفا درست هم میگن ولی باید این بازی رو روی کنسول ها هم در نظر گرفت و اینکه نمیشه بر روی کنسول از این کارا کرد در ضمن طرفدارای آلمان هم کم نیستن که بخوان لیگ آلمان رو به صورت کامل یازی کنن از جمله خودم و اگه این کارا رو بکنن ورزشگاه بیشتر در نتیجه کیفیت بیشتر مثلا شما دوست ندارین ورزشگاه آلیانز به صورت طراحی کامل یا وستفالن و....... اگه هر چی تعداد تیم ها ولیگ ها بیشتر بشه استادیوم ها هم در نتیجه بیشتر میشه و چهره های بیشتر بازیکن ها هم طراحی میشه و......
حرف شما کاملا درسته...ولی چیزی که مشخصه هنوز وضعیت لیگ ها بطور کامل مشخص نیستنقل قول:
واقعا جالبه هی میگن پچ و از این جور حرفا درست هم میگن ولی باید این بازی رو روی کنسول ها هم در نظر گرفت و اینکه نمیشه بر روی کنسول از این کارا کرد در ضمن طرفدارای آلمان هم کم نیستن که بخوان لیگ آلمان رو به صورت کامل یازی کنن از جمله خودم و اگه این کارا رو بکنن ورزشگاه بیشتر در نتیجه کیفیت بیشتر مثلا شما دوست ندارین ورزشگاه آلیانز به صورت طراحی کامل یا وستفالن و....... اگه هر چی تعداد تیم ها ولیگ ها بیشتر بشه استادیوم ها هم در نتیجه بیشتر میشه و چهره های بیشتر بازیکن ها هم طراحی میشه و......
خود کونامی هم نگفته که لیگ المان رو اضافه کرده یا نه؟!
ولی اگه اضافه کرده باشه خیلی خوب میشه و دیگه نیازی نیست که پچ بوندسلیگا رو گیر بیاریم
خدا کنه مشکل لایسنس فقط مربوط به لیگ انگلیس باشه و بقیه لیگ ها مشکلی نداشته باشن
سه روز ديگه مشخص ميشه كونامي چي واسمون آورده
خيلي جالبه كه موتور بازي عوض نشده اما بازي نكسته !!!
کاش فقط 2 تا تیم رو از بوندس لیگا لایسنس کنه بقیه رو با کیت ها و لوگوهای فیک بذاره (البته حداقل و گرنه دلمون می خواد فول لایسنس بشه) مثل کاری که واسه لیگ برتر واسه 2009 کرده بود لیگ و تیم ها و بازیکناش باشه کیت و لوگوهاش و اسامیش رو خودمون درست می کنیم باکی نیست.نقل قول:
تازه واسه کنسول ها هم میشه ویرایش شده استفاده کرد فقط باید بریزین روی کامپیوتر فایل های ادیت شده رو وارد و رایت کنید البته به این سادگیا که من می گم نیست. ولی خوب چاره چیه من می گم به شما دیگه کسی کنسول داشته باشه من نمی دونم چه دلیلی داره روی کنسول PES بازی کنه فیفا که خدای فوتبال سیمولیشن هست روی کنسول ها پلتفورم PC و کارنت فیفا جوک هست و واقعا ارزش نداره آدم جای هاردش رو با نصب فیفا کارنت بگیره و تنگ کنه. همیشه گفتم واسه کنسول فیفا خوبه واسه PC هم PES البته یه مسئله باقی می مونه اونم عادت به گیم پلی هست یکی ممکنه از اول دستش به PES عادت کرده باشه و دلش بخواد روی کنسول هم PES بازی کنه که من شدیدا بهش پیشنهاد می کنم فیفا نکست بازی کنه و دستش رو هم به اون عادت بده. بخدا اگه خودم پای X360 نمی نشستم و بازی نمی کردم این رو نمی گفتم.
الان محمود میاد و شاکی میشه و میگه آرمین باز شروع کرد :دی
قربون همه برو بکس. موفق باشید
دوستان بابا بیخیال لایسانس تیمها من که همه ساله ژی اس بازی کردم بدونه هیچ حرفی میرفتم یه کیت سرور و پچ براش دانولد میکردم امسال هم باید همین کار رو بکنیم
مهمترين چيز تو يه بازی فقط و فقط game play اگه اينو درست کنن بقيش خيالی نی
با سلام
دوستان من خودم 2 سال هستش که FIFA NEXT بازی میکنم و دیگه نیاز به تعریف و تمجید از این بازی در این تاپیک نمیبینم ولی یک موضوعی که هستش اینه که من همیشه پیش خودم فکر میکنم PES با کارگردان بسیار قوی خودش پتانسیل بالایی داره واگه بخواد میتونه حتی در یک سال از رقیب خودش جلو بزنه . یادتون باشه PES قبل از سال 2008 هم مشکل جواز رو داشت ولی انقد گیم پلی و گرافیک و بقیه بخش هاش قوی بود که آدم بیخیال جواز ها ی رقیبش میشد البته اصلا نباید هم مقایسه کرد PES نسل قبل کجا FIFA نسل قبل کجا .
البته موضوعی رو که خودتون میدونین میگن که 2 الی 3 ساله که برنامه ریزی برای این نسخه شده بود و نسخه های قبلی قربانی این برنامه ریزی دیر هنگام و به تبعش با عث افت این بازی شده بوده
در مقاله ای که در winningelevenblog صورت گرفته بود گفته بود شرکت کونامی دیر نسل بعد رو شروع کرد و در بحران بدی گرفتار بود و فقط بازی MGS4 تونسته بود انتظارات رو بر آورده کنه . و در بقیه مطلبش گفته بود کونامی این بحران رو پشت سر گذاشته .
چیزی نمونده به تمام شک و تردید ها تا چند روز دیگه پایان داده میشه .
درسته
حالا جالب اينجاست كه كونامي همه كار كرده و ميخواد به احتمال زياد يكي از شاهكارهاي صنعت بازي سازي رو روانه باز بكنه اما من هيچ جا نديدم موتور بازي عوض شده باشه
خيلي عجيبه اخه مثل در نسل سوم هستيم نه از لحاظ بازي كلا از لحاظ جهان سايبر و كامپيوتر !
خوب شايد موتور بازی رو پيشرفته تر كرده باشن ... هميشه كه نياز نيست انجين رو به كل عوض كرد
سلام کسی عکسی از کاور اصلی بازی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه هنوز منتشر نشده عزیز ولی به احتمال بسیار قوی تورس یا مسی خواهد بود و حتی شاید هر دونقل قول:
قبلا یکی دو تا کاور از بازی رو بچه ها گذاشته بودن که البته رسمی نبودن
باید صفحه های قبل رو نگاه کنین
اینم عکس جدیدی که از بازی اومده:
کد:http://img195.imageshack.us/img195/8378/wqx64g.jpg
فکر نکنم نیاز به ترجمه باشه:
360º movement (only analogue stick, no more d-pad)
edit boots
edit nets
more celebrations
untucked shirts
some robotic movements not corrected
goalkeepers gloves are corrected and licensed (Nike, adidas etc.)
some German clubs are in!
Ronaldinho_23's opinion:
"The changes are basically, more control of the player, improvement of way of running, shots mode, ball physics, goalkeepers, no more 90º trick..."
"In general PES 2010 is much better than PES 2009."
"Well, the stadium is magnific, i play in anfield, initially it seems to be slightly big, but is fantastic, even some of them stay hollows between players, but with the systems of pressure and defense it is solved"
"No drastical changes about animations this, but the are differents running animations..."
"When you play with Messi, your you feel that you are Messi
Them same for Ronaldo, Torres, Henry..."
"Goalkeepers have been improved obviously, they do not grant so many rebounds, and they are positioned better.
Sometimes they grant silly goal."
ادیت نتش جالبه!!!
بهنام جان ممنون از عکس و خبری که گذاشتی اما این اخبار هنوز تایید نشده و احتمال داره شایعه باشه .باید تا فردا ساعت 1.30 صبر کنیم .
به نظر من جو ورزشگاه خیلی گیرا و جذاب طراحی شده نظر شما چیه ؟
سلام به همه و تشکر از همه.
دوستان گلم این دو ویدئوی آخر که یکی درباره کارتهاست اون یکی توضیحات ساخت هستش رو براشون لینک می خوام.چون چند تا لینک داده شده دوستانی که دانلود کردن یه لینک می خوام که حجمش از 30-20 بالاتر نره ولی کیفیتش خوب باشه.سایتش هم مسدود نباشه پیلیز...:46:
عجب عکس زیبایی بلاخره رونالدو را هم دیدیم!!فوق العادست!!
ای کاش چندتا عکس از لیگ قهرمانان هم بدن و البته ویدیو.................یک دونه BioShock 2 را بازی میکردم بعد این Pes 2010 را میتوانستم راحت بمیرم
دوستان من اون عکس رو نمیتونم ببینیم یکی لطف میکنه یه جا دیگه آپ کنه !
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://dc153.4shared.com/img/125453849/81e4d219/wqx64g.jpg?sizeM=7
من که دلم لک زده واسه فوتبال ! مخصوصا PES چون با 2009 اصلا حال نکردم و بدجور منتظر این 2010 هستم !
عجب عکسیه!!!!!!!!!!!!!!!!!فقط رونالدو مدل موش زیاد جالب نیست.
بهنام جان بابت عکس ممنونم
گرافیک بازی که فوق العاده شده...چهره ها هم خیلی خوب طراحی شدن
فقط می مونه مسئله لایسنس و این که ببینیم کد 70% بازی چجور از اب در اومده و نظر کارشناس ها چیه؟
راستی ساعت 1:30 شب یا 1:30 ظهر؟!
نقل قول:
بهنام جان دستو پنجت درد نکنه.این اخر شبی خیلی حال کردم.واقعا زیباست...................
خوب در این عکس میبینیم که دوباره میشه پیراهن رو روی شورت قرار داد.که کونامی قولشو داده بود.ولی یه چیز جالب که من اصلااز ادیتورهای کونامی انتظار نداشتم اینه که درست مثل واقعیت پیراهن ها رو اوردن روی شرت یعنی اینکه بازیکنانی مثل رونالدو-راموس-لاس دیارا-هانری همیشه در بازی های واقعی به همین شکل هستند!!!!!.....
کفشها هم به درستی برای بازیکنا ادیت شدن.این دوتا کفش نایک(T90 LaserII و MV_SuperFly) هم که جدیده جدیدن.جالب اینه که هنوز در بازیها استفاده نشده و از حدود2 ماه دیگه نایک اونا رو عرضه میکنه(یعنی میشه موقعی که pes2010 به بازار میاد!!!!!)
ولی مثل اینکه کفش ریبوک در این بازی ادیت نمیشه(هانری-کاسیاس-گیگز و.....)
استادیم سانتیگو برنابئو هم همونطور که حسین گفت باحاله مخصوصا این چراغ های بالای طبقه اول.......
من که با این عکس خیلی حال کردم........
فردا ساعت 1.30 بعد از ظهر به وقت ما میشه که توی این ساعت قراره pesfan دیدگاه خودشو از پلی تستی که چتد هفته پیش از بازی داشته ارائه بده .نقل قول:
منم بی صبرانه منتظر چهارشنبه و اخبار نمایشگاه هستم چون اونجا جدیدترین اخبار , ,نمایش های ویدئویی و اسکرین شاتهای بازی منتشر میشه که هنوز هیچ کدوم از سایتها اطلاعات و اخباری ازش ندارن چون اونجا جدیدترین ساخت بازی ارائه میشه .
فقط زودتر یک تریلر از گیم پلی از کد 70% بازی اراده بشه کف کردیم بخدا...
pesfan عکسی هم ازبازی ارائه می کنه؟!
اگه این حقیقت داشته باشه عالیه توی تغییر جهت های ناگهانی می دیدی می خواستی تغییر جهت بدی می دیدی دریبل زیدانی می زد یا فلیپ فلپ که واقعا بی جا بود. واقعا خوب شده که این مسئله اصلاح شده. فقط خدا کنه باگ های افساید گیری درست بشه و خطاهای سرپا داخل محوطه جریمه هم پنالتی اعلام بشه و به طور کل داوری پر از ایراد درست بشهنقل قول:
360º movement (only analogue stick, no more d-pad)
آقا باز هم عکس هست؟ ، واقعاً دمه همتون گرم خيلی حال کردم باهاتون همه عينه خودم عاشق pes هستيد
بله بهزاد عکس جدید هم منتشر میشه .نقل قول:
اینو هم امروز سایت WENB گذاشت :
All will be revealed at 10am tomorrow, along with information and screenshots of a variety of modes throughout the day. We’ll also reveal what we are doing in London tomorrow, which should get everyone anxious for another huge podcast ;)
همونطوریکه اینجا گفته فردا 1.30 بعد از ظهر به وقت ما اطلاعات جدید به همراه عکس های جور وا جور از مدهای مختلف بازی ( البته فردا در طی روز ) منتشر میشه .همچنین ما پد کست بزرگ فردا ( اینا هر هفته معمولا دوشنبه ها پدکست دارن ) رو هم آماده میکنیم .
دوستان گل.من هنوزاینارو کامل ندیدم.یه نگاه به من بندازید دیگه...نقل قول:
برو بچ خدا كنه شورتا رو درست كنن
اينجا هم مثل 2009 و قبليا شورتا از پاها فاصله داره و يه جوري وايساده كه انگار به جاي پارچه پلاستيكيه
محمد جان چند روز پیش من یک لینک از ویدئوی جدید داده بودم که ! ( پست 1420 )نقل قول:
اینم لینک اون ویدئو حدود 21 مگ میشه و کیفیتش خیلی خوبه :
از اون یکی ویدئو ( مراحل ساخت که قدیمی تره ) هم یکی از بچه ها چند صفحه پیش یک لینک داده با کیفیت عالی که حدود 60 مگ میشه اگه خواستی من توی کامپیوترم به یک فرمت کم حجم تر تبدیلش کنم و برات یک جا آپلود کنم .فرمتی که میخوای رو بگو تا به اون فرمت تبدیل کنم .
به نظرم میاد شورت ها از اون حالت مصنوعی و جوات خارج شده خیلی گشاد و بی ریخت درست کرده بودن هم توی 2008 هم 2009 یه نفر خوب گفت شورت بسکتبال طراحی کردن. از این جور موارد زیاد هست ببینیم چند تا رو درست می کنن.
توي اين عكس كه لباس و شورت خيلي خوب به نظر مياننقل قول:
واقعا پيشرفت خوبي توي اين عكس نشون داده ميشه
در مورد تيمهاي لايسنس شده خبري نشده؟
اگه ليگ اروپا (يوفا) هم لايسنس شده باشه تيمهايي هم كه توي اين جام هستن لايسنس ميشن؟
اينطوري باشه خوبه
حداقل تيمهاي بيشتري لايسنس و وارد بازي شدن و اين جاي اميدواري داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينك بقيه عكسها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]