همون چند دقیقه اول صدای تق تق ضعیفی که با صدای معمول هارد فرق داره میاد بعدش قطع میشه.
Printable View
همون چند دقیقه اول صدای تق تق ضعیفی که با صدای معمول هارد فرق داره میاد بعدش قطع میشه.
این صدای تق تق که میگین اگه با فاصله 1 ثانیه باشه بیشتر از هد و پارکینگ هد میتونه باشه هارد ضربه ای بهش وارد نشده ؟نقل قول:
صداهاش با یک ریتم منظم تکرار شونده سریع و کند میشه اما کمتر از یک ثانیه از هم فاصله دارند .ضربه هم اصلا" نخورده.شب گذاشتم چند تا فایل از اینترنت دانلود کنم صبح بیدار شدم دیدم سیستم ریست شده درایو هارد دومم هم نیست
سلام
هارد دیسک بنده Maxtor 7200.11 هست با فریمور Mx15 حجم 500 گیگ
متاسفانه دیروز دچار مشکل زیر شد :
هارد بعضی وقتها شناسائی میشه بعضی وقتها دتکت نمیشه !
تو ویندوز هم پارتیشن ها برای یه لحظه میاد و حجمشون نمایش داده نمیشه و همش پیغام فرمت دیسک برای هر پارتیشن میاد ( ویندوز 7 ) و دوباره پارتیشن ها ناپدید میشن !
اطلاعاتم رو هارد هست و بنده شهرستان هستم و مرکز تخصصی هاردی وجود نداره !
ممنون میشم راهنمائی کنید مشکل من ربطی به این تاپیک و آموزش هاش داره ؟
هارد سیگیت دارم... baracuda 7200.12....سیستم شناسایش نمیکنه... کابل ساتاش وصل باشه سیستم بالا نمآید. ولی وقتی سیستم بالا می اد.. با usb که وصلش میکنم اندازه 40ثانیه دریواش دیده میشه و حتی اندازه چند مگ میشه ازش کپی کرد وتو هارد سالم ریخت ولی باز ناپدید میشه... من فکر میکنم از فری مورش باشه ...واینکه قبلا اپدیتش نکردم والان هم سیستم نمیشناسه هاردو .ظاهرا اول باید شناسایی بشه به فریمورش بروز کنم... ؟؟؟؟؟؟؟hyper termina l از کجا دانلود کنم...؟ وآلطفا هرگونه ترفند ویاری که میتونین وبلدین دریغ نفرمایید. ممنون
سلامنقل قول:
بله مشکل هارد شما هم به این تاپیک ربط داره البته هنوز هاردتون بطور کامل از کار نیافتاده چون گفتید بعضی وقتها میشناسه بعضی وقتها هم نه
اولین کاری که میکنید یه هارد سالم پیدا کنید و اطلاعاتتون رو کپی کنید.
بعد وقتی که هارد شناسایی میشه از طریق آموزش فرمورش رو آپدیت کنید.
متاسفانه هارد شما شامل این روش نمیشه ولی چون میگید میشه درایو هاش رو دید پیشنهاد میکنم از طریق دیسک لایو اوبونتو امتحان کنید اگه درایو ها رو شناخت اطلاعات رو کپی کنید.نقل قول:
بعد هم فرمور هارد رو مطابق آموزش آپدیت کنید.
سلام هارد منم بعد از یه خاموش و روشن کردن از کار افتاد و بایوس هم نمیشناسه!
مدل هم DiamondMax 22 با سریال STM3500320AS یعنی جز این لیست سیاه.
رفتم سایت تافریمور رو دانلود کنم وبعد از درست کردن آپدیتش کنم که دیدم آخرین ورژن MX15 هست یعنی ورژن خود هارد(روی هارد نوشته)
یعنی من درستشم بکنم آپدیت براش نیومده که!!!
حالا اون هیچی من میخوام درستش کنم که حتی شده 2ساعت اطلاعاتشو بردارم!
من PDF صفحه اولو گرفتم حالا اگه اون کابل Rs232 2 ttl رو گیربیارم طبق همون pdf میشه درستش کرد؟
کسی هست کابل رو آماده داشته باشه ؟ لطفا قیمتشو برام پیغام خصوصی کنه.شهرستانم :(
یا یکی نقشه مداری که لحیم کرده و جواب گرفته رو بزاره...همه عکسای صفحات اول پریده.
ممنون
لطفا" پ.خ خود را چک نمایید.نقل قول:
با تشکر
سلاموتشکر هارد منم مشگلش حل شد...یه دنیا ممنون. :n12: :n12:
خواهش میکنمنقل قول:
موفق باشید
سلام و خسته نباشید
کامپیوتر یکی از آشنا ها بود که گفت ویندوز نمیاد بالا
رفتم واسش چک کردم گویا یه کمی کابل پاور توی هارد لق بوده و حدس میزنم اتصالی کرده باشه
خلاصه روشن که کردم دیدم هارد تو setup دیتکت شده و تا اونجا که ویندوز را لود میکنه میاد بالا
یکی 2 بار پی سی را ریست زدم دیگه هارد هم دیتکت نمیشه
بازش کردم روی سیستم خودم هم چک کردم دیدم نمیشناسه
اما چون اطلاعات شخصی خیلی زیادی روی هارد داره نمیتونه بده تعمیرگاه اما اطلاعات هم لازمه و نیاز داره
بردمش پیش یه تعمیر کار که کارش هم بازیابی بود یه دقیقه کابل پاور را وصل کرد به هارد انگاری یه دستگاهی بود گفت برد هارد سالمه
بعد وصلش کرد به پی سی و گفت frimware مشکل داره و باید فریمور آپدیت بشه و اطلاعات هم پاک نمیشه
اما منم چون اطلاعات دارم نتوستم بزارمش واسه تعمیر
حالا خصلاصه نمیدونم حرفش درست بوده یا همینطوری گفته
الا وصل که مینم به پی سی خودم موتورش هم راه میافته scan new hardware که میزنم پی سی یه 30-60 ثانیه موس تکون نمیخوره بعدش موتور هارد هم خاموش میشه و پی سی راه میافته اما اصلا هارد را نمیشناسه
به نظر خودم زیر برد یکی از آی سی ها داغ می کنه اما برد را باز نکردم (طبق گفته اون تعمیر کار)
حالا خودمم تعمیر کار تلفن همراه هستم و واسه تعویض مشکلی ندارم
میخوام بدونم اگه مشکل فریمور باشه آیا خودم میتونم آپدیت کنم ؟
سلام براتون پیغام گذاشتمنقل قول:
سلام
من هاردم سیگیت مدل st2000dm001 هست و مادربورد نمیشناستش.
اگه از این روش می شه درستش کرد لطف بگین چه جوری می تونم بورد رو تهیه کنم.
سلام
من یه هارد دارم ا ترابایته مکستوره STM3100528AS بردم پیش تعمیر کار میگه 70 تومن امکانش هست بتونم خودم درستش کنم از این راه اگه هست آیا اطلاعاتش پاک میشه یا میمونه
با تشکر
:n16:
نقل قول:سلام هارد شما عزیزان شامل این روش نمیشهنقل قول:
فقط هیچ دستکاری توش انجام ندین و ببرین پیش تعمیرکار تخصصی هارد
هارد 500 مکستور یا همون stm3500320As دارم که اصلا توی بایوس هم شناخته نمیشه و وقتی برق هم بهش وصل میکنم موتورش کار نمیکنه.آیا با این روش درست میشه؟
و یااینکه بردش سوخته؟
اگه پاور سالم است و بازم موتور کار نمیکنه مشکل از فریم ویر نیست و مشکل بیشتر از برد هارد یا سوکت برق هارد یا خود موتور هارد استنقل قول:
لطفا" پیام خصوصی خود را چک نمایید.نقل قول:
با یه پاور دیگه تست کردم موتور کار نکرد
البته این هم بگم که چند روز پیش موتور کار میکرد و در بایوس هم شناسایی میشد ولی برد که بهش دست میزدم خیلی داغ بود .تحت داس درایوها نشون میداد ولی توی ویندوز به هیچ وجه هارد شناسایی نمیشد چند با که به سیستم وصلش کردم اخر سر موتور هم کار نکرد
به نظرتون دلیلش چیه؟
دلیلش رو در پست قبلی بهتون گفتمنقل قول:
سلام و خسته نباشید منم هارد seagate دارم بعضی وقت ها شناسای میشه و بعضی وقت ها نه
مدل
Model Number: ST500DM002
مشکل اینجاست که تو این قسمت ساپورت firmware مدلش موجود نیست
[HTML]
http://support.seagate.com/firmware/firmnav_en.html
[/HTML]
ممنون میشم یکی لینک دانلود firmware رو بهم بده تا دانلود کنم
firmware فعلی هاردم KC45 هست
فعلاً خیلی هنگی داره نمیتونم ویندوز روش نصب کنم هارد شناسای میشه و شناسایی نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت هم یک نگاه بندازید فکر کنم اینجا باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینجا رو جستجو کرده بودم پیدا نکردم.نقل قول:
سلام من یه هارد 500 گیگ wd دارم یو اس بی 3 هارد من کلا یه درایو داره. داخل این درایو چند تا فولدر فرعی با حجم کمه و یه فولدر اصلی با حجم 465 گیگ ولی چند وقتیه که فولدر اصلی هارد قفل کرده وباز نمیشه فقط فولدر اصلی. وقتی روش کلیک میکنم این ارور میده :
Location is not available
L:\games is not accessible
The file or directory is corrupted and unreadable
تو رو خدا یکی کمکم کنه . با تشکر
سلام خدمت اساتید محترم . تورو به خدا کمکم کنین . هارد 1 ترا پاسپورتی سیگیت دارم . در حین کار یه لحظه یو اس بی قطع و وصل شد حالا دیگه اصلا هارد بالا نمیاد و یه صدای تق تق هم از توی هارد شنیده میشه . راهنماییم کنین کل زندگیم توشه . گارانتی سازگازم داره ولی میترسم بدم اطلاعاتم از بین ببره .
حتی تو disk managment هم نمیتونید برید ؟نقل قول:
این صدا اگه با فاصله 1 ثانیه باشد بیشتر از هد و پارکینگ هد است
فقط اسم درایو میاد روش کلیک کنم هنگ میکنه .نقل قول:
اصلا باز نمیشه . تو management نمیشناسه . فاصله های تق تق 1 ثانیه هست . گارانتی گفت تعمیر نداریم فقط تعویض واسه ریکاوری هم گفت از 100 تومن شروع میشه :(
من فکر کنم مشکل از همون هد و پارکینگ است باید تعمیر بشهنقل قول:
سلام
من یه هارد قدیمی 80 گیگ مکستور داشتم IDE که زد بد سکتور داره با برنامه ویندوز درایاشو چک کرد حالا فقط در حالت master در device manager نشان داده میشه و هیچ درایوی نه نشون میده نه قابل دسترسه با هیچ برنامه ای هم فرمت نمیشه میگه مشکل mbr داره.
یه هارد مشابه دیگه هم دارم درسته بردشون هم جابه جا کردم تغییری نکرد. هارد در bios مادربورد هم نیست.
چه کار کنم؟ امکانش هست از هارد سالم فرمویر را بک اپ گرفت روی این ریخت؟
مدل هارد 6y080l0 فکر کنم
کسی کمک نمیکنه؟
با سلام
من از ویندوز xp استفاده میکردم بعد از اینکه بالا نیامد تصمیم به نصب ویندوز جدید کردم مشکلی که دارم این است که
در صفحه ای که پارتیشن ها ظاهر می شود هیچ کدام از درایو ها پاک نمی شود واخطار می دهد برای نصب ویندوز سون هم که
پارتیشن ها ظاهر نمی شوند .لازم به ذکر است که هنگام ریستارت دستگاه هارد را نمی شناسه ولی وقتی از دکمه پاور روشن می کنم هارد شناسایی میشه
ممنمون میشم اگه راهنمایی نمایید.با تشکر
شما باید ابتدا اول از همه بایوس رو دیفالت کنید و با تنظیمات بایوس ور برید درست نشد اتصالات هارد رو کامل بررسی کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید درست نشد هارد باید روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه بازم مشکل داشت بیشتر به نظر من میتونه از بافر هارد باشه چون در بایوس دیتکت میشه ولی در نصب ویندوز شناسایی نمیشهنقل قول:
علت های دیگری هم میتونه باشه مثل موتور هارد و فریم ویر
مدل هارد maxtor stm3500320as
diamondmax 22
fmware:mx1a
500 gig
sn:90masqtt
ظرفیت صفر زده. لطفا بگین که آیا مشکلم حل میشه یا نه.... تشکر
لطفا" پ. خ چک شود.نقل قول:
مدل هارد maxtor stm3500320as
diamondmax 22
firmware:MX1A
500 gig
تو ویندوز اصلا نمیاد
تو بایوس میاد و وقتی وارد ویندوز می شم و ری استارت میکنم دیگه تو بایوس هم نمیاد تا زمانی که سیستم رو کاملا خاموش کنم و دوباره روشن کنم که اون موقع فقط بازم تو بایوس میاد.
ممنوم میشم کمکم کنین
در بایوس ظرفیت هارد را کامل و درست شناسایی میکند یا ظرفیت آنرا, صفر نشان میدهد..!؟نقل قول:
با سلام،من یه هارد اینترنال مکستور دیاموند22 دارم.یه مشکلی که پیش اومده جدیدا بالا نمیاد و از طریق بوت هنگام نصب ویندوز هم شناسایی نمیشه البته ظاهرا برق در اون جریان داره و اطلاعاتش هم واسم مهمه چه راهی رو پیشنهاد میدین.
پ.خ چک شود.نقل قول:
در بایوس به صورت کامل شناسایی میشه. ولی وقتی با نرم افزارهای بوت می خوام هارد رو چک کنم اولش چند ثانیه قشنگ چک می کنه و بعد چند ثانیه کلا هارد رو دیگه نمیشناسه. ولی موتورش روشن میمونهنقل قول:
ممنون