[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
پلیر این گوشی فرمت ام ک وی رو ساپورت میکنه؟
H264 رو با هر فریم ریت و ریزو لیشنی پخش میکنه؟
کسی تست کرده؟
مرسی
توو یزد که نمایندگیش هست . . .نقل قول:
خیابون کاشانی . رو به روی بانک پارسیان . اونجا نمایندگی سامسونگه . . .
اونجا ميشه با گوشي ها كاركر؟...ميذارن راحت كار كنيم؟...نقل قول:
نقل قول:
ام ک وی؟
اگه منظورت wmv هستش اره پخش میکنه
ببین یک کلام بهت میگم فریم ریت هایی رو پخش میکنه که سیستم کامپوتر خونگی براش ریپ میزنه !
نقل قول از یکی از دارندگانش:
فیلم های hd با رزولوشن 720*1280 با بیت ریت 8 مگابایت رو بدون هیچ گیری پخش میکنه . در ضمن باید بگم بیت ریت فیلمهایی که خود گوشی میگیره بیشتر از 7.5 مگابایته
نه منظورش MKV که یه کانتینر خاص برای بعضی فیلم ها
معمولا برای فیلم های کم حجم استفاده میشه حجمش نصف دایو ایکس و کیفیت مناسبی دارن
یا برای فیلم های HD
نقل قول:
تا حالا جایی نخوندم که این فرمتو پشتیبانی میکنه و تا حالا نشنیده بودم ... ممنون
دوستان میدونم که به هر حال این گوشی تا 48 گیگ ساپورت میکنه ولی خب بازم این سوالو میپرسم:اون مدلش که مموریش 8 گیگه با اون مدله 16 گیگش از نظر سخت افزاری یا هر لحاظ دیگه ای تفاوت داره یا نه؟چون یکیشو واسه ساپورته 8 گیگ و یکیرو واسه ساپورته 16 گیگ ساختن.ممنون
نه هیچ فرقی ندارننقل قول:
گوشی من (i8510 ) مموریش مشکل پیدا کرد دادم نمایندگی به جای 8 برام 16 گیگ گزاشتن
تو مویایلستان یه نفر مثکه میگفت mkv هم میخونه
کسی از دوستان عکسی از محتویات کامل جعبه این گوشی نداره؟
چیز خاصی نداره
همون محتویات گوشی های دیگه
یه هنزفری بلوتوث هستش که بعضی گوشیهای تو کارتونشون هست که اونم ایرانیا برمیدارن
نقل قول:
بیت ریت یه فیلم فول اچ دی با پسوند MKV حدود 10 مگابیته
البته چند تا ویدیو کلیپ اچ دی MKV هست که بیت ریتشون حدود 2.5 تا 3 هست
WMV HD هم که استاندارد 2500kbps هست.
پست قبلی هم تکمیل شد !
حالا نمیشد اون پلاستیکه رو هم باز میکرد؟:31: ممنون از عکست:10:
لینک یکی از عکسات پریده ،مثه اینکه از اون سایت hotlink ممنوعه!:31:
بچه ها قیمت دو هفته است تکون نخورده ، درسته ؟:41: حالا اگه من خریده بودما ، هفته ی بعدش قیمت نصف میشد !
قیمتش بخاطر اینه که تو تهران یه ذره این گوشی با کمبود مواجه شده در ضمن گارانتی دار هم یه ذره سخت گیر میاد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو دانلود کنید خیلی جالبه کیفیت پخش موزیک در هنزفری i8910 رو نشون میده واقعا عالی
اون که گوشه بالا سمته راسته چیه؟ تو این عکسایی که vamp!r3 زحمتشو کشیده دو نوع شارژر هست.اولا چرا نوع شارژرشون فرق میکنه؟یعنی واسه هر کشور یه مدل میزنه؟اصلا فرقی هم میکنه که شارژرش از کدوم مدل باشه؟راستی مگه کابل tv نداره؟اگه داره پس تو عکس کو؟نقل قول:
میدونم که این سوالی که میخوام بپرسم بستگی به استفادخودم داره ولی خب اگه بخوایم با گوشی عکس و فیلم HD بگیریم البته نه دیگه به حدی که گوشی بشه یه دوربینه دیجیتال و برنامه و اطلاعات و از این جور چیزا روش بریزیم اون موقع 8 گیگ بسه یا باید مدله 16 گیگو بگیرم؟مموری 32 گیگش تو بازار هست یا نه؟ببخشید که زیاد سوال پرسیدم.ممنون
سلامنقل قول:
با اجازه دوستان بعضی از سوال هارو من جواب بدم.
خوب کابل تی وی تو بسته نیست و باید خودت تهیه کنی.
برای این کارا هم من پیشنهاد می کنم 16 رو بخری.به صرفه تره.
اون شارزرم بسته به نوع پریز فرق می کنه.الان من یه گوشی سامسونگ قدیمی دارم (مال من نیست)برای شارز باید از یه چیزی شبیه مبدل استفاده کنی.(البته تا جایی که می دونم.)مموری رو نمی دونم ولی فکر کنم به سختی پیدا بشه.
مموري 32 گيگ خيلي كم تو بازار پيدا ميشه...پيدا بشه قيمتش بالاست...شما اگه يه 16 گيگ بگيري...+...يك مموري 16... بسه ديگه ..
سلام
پنجشنبه قیمت i8910 8G رو موبایل پدیده در خیابان شریعتی (شهناز) تبریز بهم 650 گفت (با گارانتی تبریز). یه جای دیگه (موبایل سایمون یا یه چیزی تو این مایه ها) هم پرسیدم 720 گفتند. نمایندگی مایکروتل هم هنوز نیاورده بود.
این گوشی کی گفته که رم 32 گیگ میخوره ؟ این گوشی 16 گیگ خودش داره 16 گی هم رم میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
به نقل از gsmarena.com.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] microSD (TransFlash), up to 32GB
مهیار جان همانطور که میبینی تا 32 رو میتونه راحت ساپورت کنه.
همین n82 نوکیا و یا n95 معمولی با اون سی پی یوشون راحت تا 16 گیگ رو میارن بالا چرا که این نتونه؟؟؟
i8910 راحت با سی پی یوش میتونه تا 32 گیگ رو ساپورت کنه.:10:
موفق باشید.
بالاخره این گوشی به رشت هم رسید
مدل 8 گیگ بدون گارانتی قیمت 670000 تومان !
ما هر روز براي اين گوشي يه بسته بندي مي بينيم
يعني جعبه ي اصليش كدومه ؟
تو gsmarena گفته که tv out هم داره پس ایرانیا زحمت اینم کشیدن؟ آخر نفهمیدم اون که گوشه بالا سمته راسته اون عکسه بود چیه
اون اشان تيونه حتما...يه نظر فلش مموري مياد...:31:نقل قول:
یه خبر خوب بدم حال کنید . ال جی داره گوشی جی سی 990 رو وارد میکنه . که اچ دی فیلم میگیره و 30 فریم . اگه کسی بخواد این گوشی رو بخره باید صبر کنه جون با ورود این گوشی قیمت آی 8910 میاد پایین . البته اینو بدونید که آی 8910 خیلی سرتر از ال جی هستش .
نقل قول:
gc990?:blink:
میدونی تا بیاد چقدر طول میکشه ؟
غیر اون قیمتش فضاییه سیستم عامل هم که نداره هنوز سایز بندیو اینا هم داده نشده که ... تو بازار جهانی هم وجود خارجی نداره ... اگه هم یکسال دیگه بیاد بازار اینو خراب نمیکنه اگه خراب کنه بازار پیکسون 12 مگاپیکسلیو خراب میکنه که اونم 12 مگا هستش
8910 تم میخوره؟
آره تم میخوره
آیکناش و بک گروند منوهاش عوض میشه ولی صفحه استند بایش عوض نمیشه
تم اول صفحه ؟
اینتر فیسی که ویدجیت ها هستن
گفتن که استند بای عوض نمیشه!
مگر با اپدیت (اسمش چی بود تاچ ویز:دی)عوض بشه که امکانش کمه!
راستی خبر از S-GAGE شدن 8910 میرسه!
تبریک می گم به این دزدی:دی
راستی GC990 تا عرضه PIXON12 نمی خواد بیاد!
ال جی می خواد با عرضه GC990 هم فیلمبرداری 8910 رو بخوابونه هم دوربین 12 PIXON رو:27:
صفحه اولشو که میشه همه کاریش بکنینقل قول:
میتونی ویجت ها شو جابه جا کنی یا جدید بسازی
بک گروندشم میشه عوش کنی
مثلاً 5800 وقتی تمشو عوض میکنی چه تغییری تو صفحه اولش ایجاد میشه ؟ فقط بک گروندش عوض میشه که تو 8910 هم همینجوریه
از دوستان آخر کسی نتونست جواب منو بده.یکی زحمتشو بکشهنقل قول:
مثکه m8920 و یادت رفته :27:نقل قول:
خوب فیلمبرداری+عکسبرداری اینم با خاک یکی میشه:21:نقل قول:
مثکه m8920 و یادت رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
m8920 گفتما
یه بار دیگه نگاش کن ببین نظرت عوض نمیشه :27:
اقا 8300 هم میشه صفحه اولشو عوض کنی ... اون اینترفیسش ویدجیت میاری اضافه میکنی ولی اون پشت عکس عوض میشه ولی تم نه گرفتی؟میخوام بدونم 8910 اون پشت ویدجت تم میخوره یعنی در حال حرکته یا فقط عکسه
یعنی واقعا صفحه اصلی آی 8910 با تم عوض نمیشه ؟!!! خیلی حال گیری که !یعنی بک گراند تم رو نمیگیره ؟ بعید میدونم .
اگه منظورتون اون آیکون کوچولو های کنار صفحس که خودم هم میدونم تغییر نمیکنه چون اون تاچ ویز و مخصوص سامسونگ . منظورتون همینه !