اصلا با بدترین رم هم هیچ مشکلی نداره چه برسه به کلاس 6 توشیبا.مطمئن باش رمت مشکل داره یه رم دیگه هم بگیر امتحان بکن
Printable View
اصلا با بدترین رم هم هیچ مشکلی نداره چه برسه به کلاس 6 توشیبا.مطمئن باش رمت مشکل داره یه رم دیگه هم بگیر امتحان بکن
من هم رم توشیبا 4 گیگ کلاس 4 دارم هیچ مشکلی باهاش ندارم، یعنی سریعه....هم تو استار و هم تو ویوتی اسمارت.....
دقیقا !!!نقل قول:
منم این پس قدیمیو خوندم و یه توشیبا کلاس 4 گرفتم (تازه 4 گیگ) .. و فیلمبرداریش خیلی تیک
میزنه ..
یکی بیاد این برجستگی رو واسه ما مشخص کنه :10:
اگه میشه با عکس توضیح بدین
بچه ها
1-A-GPS رو امتحان کردین ؟
2-رم رو از هرکی میخواین بخرین شرط کنین باهاش بگین جلو خودت باز میکنم امتحان میکنم اگه تیک نزد مال من ،اگرم زد که شرمنده:27:
pooria جان منم همین رو به فروشنده گفتم . ولی بهم گفت این پلمپه و اگه بازش کنی چه تیک بزنه چه نزنه باید ببریش .نقل قول:
منم وقتی دیدم اینطوره ، با توجه به اینکه کلی جستجو کرده بودم تا 8 گیگ پیدا کنم ، خریدمش .
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
میشه خواهش کنم لطف کنی و یه عکس از رمت و برجستگیش اینجا بذاری ؟ ممنونم .نقل قول:
سلام
من میخوام ببینم رنوار واسه خریدم مناسبه یا نه
دوربنش زوم اوپتیکال داره؟
قیمتش چنده؟ ( قیمت روز)
اینترفیسش همون اینترفیس خیلی جدید ال جیه؟
نقشه تمام مراکز استان ها روش میشه زد؟ (واسه جی پی اس)
بازی و برنامه براش هست؟
در کل برای خریدش چه نظری دارید؟
نقل قول:
بلههههه
چرا خوب نباشه :دی
دیگه چی میخوای از گوشی ؟؟؟؟
اینترفیسش همن جدید جدیده نیست،:دی
اما خیلی خوب و روون و کار راه اندازه،یه چیزایش هم شبیه اپله
نقشه ی هر خراب شده ای هم که بخوای میشه روش ریخت و کار هم میکنه :دی:27:
بازی و برنامه هاش هم بین ال جی ،سونی اریکسون،سامسونگ و خلاصه هر جور جاوایی مشترک و بهش میخوره
نظرم هم مثبته
دوربین عالی + wifi+جی پی اس+بدون هنگ و گیر +فیلمبرداری VGA+کیفیت صدای خیلی خوب
سلام
این گوشی از لحاظ کیفیت پخش موزیک چه جوریاست؟
چند تا اسپیکر داره؟
کلا مشکل خاصی داره؟
صدای اسپیکرش ضعیفه اسپیکرش همونی هست که ازش صدای طرف میاد اما هدفونش عالی هست.
هیچ مشکل خاص دیگری هم نداره
نمیشه رو این رنوآر از این اینتترفیس جدید زد (ببخشید اسمشو نمیدونم آخه اصلا تو موبایل حرفه ای نیستم)
مثلا نقشه دهستان ما (که در تقسیمات کشوری بهش میگن مرکز استان آذربایجان غربی) ارومیه واسه جی پی اسش ردیفه؟
حالا به نظر شما رنوآر ارزش این همه پول دادن داره؟
ببینید توی این رنج بله ارزش خرید رو داره .مثلا توی رنج پایین استار و کوکی ارزش خرید داره توی رنج پایینتر گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون بهترند.توی رنج های بالا هم گوشیهای زیادی هستند که ارزش دارند.
باید ببینید که خودتون چی از گوشی میخواهید اگه دوربین واستون اهمیت داره بله واقعا دوربینش خوبه.
اینترفیسش هم همون ا ینترفیس ساده ی ال جی هست اما کارش خوبه و سبک هست و اس کلاس را نمیشه روی این نصب کرد.
بازم میگم اگه عجله نداری و نمیخوای پول پای دوربین بدی و از نظر مالی نمیتونی زیاد هزینه کنی استارw اگه اومد بگیر اگر هم گوشی نیومد مطمئنا لیندی و 5560 حتما یکیشون تا اواخر سال به بازار (حداقل تهران)میاد.
ببينيد من تا قبل از اين ميخواستم 200 تومن هزينه كنم و يه گوشي لمسي با دوربين خوب بخرم.
حالا فكر ميكنم بايد 300 تا بدم و اين گوشي رو بخرم تا پشيمون نشم.
راستي آخرين قيمتش تو تهران با گارانتي كامتل چنده؟
عزیزی داری گوشیه 8 مگا با WI-FI و GPS میگیری پس 270-80 تومن پول زیادی نیستنقل قول:
شما برو یه بار از نزدیک اینترفیسش رو ببین و باهاش کار کن،مطمئنا نظرت رو جلب میکنه
مطمئن باش
در مورد دهستان شما هم،ببین هرجایی که توی گوگل مپ باشه میشه توی رنوار ازش به عنوان نقشه GPS استفاده کرد
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز صداش توی اسپیکر متوسطه،ضعیف نیست
ضمنا با چند تا کد ساده میشه زیادش کرد
اما بجاش صدای فوق العاده شفافی داره
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
آخرین قیمت تو تهران 270-80 با گارانتی 2 ساله ی کامتل هستشنقل قول:
بچه ها پشت رنوار خیلی خوشکله جلوش هم خوشکله اما به قشنگی قاب باتریش نیست . رنگش منو کشته.از نزدیک یه صفای دیگه ای داره.فقط اون سه تا دکمش رو اگه مثل کوکی درست میکردن دیگه ته کلاس بود.
راستی جنس بدنش نسبت به کوکی چطوره؟اون نوار دورش فلزی هست؟کلا توی این گوشی فلز هم به کار رفته؟
دور گوشی یه زهوار فلزی هست،که انصافا خیلی محکمه،واسه من یه بار با بغل خورد رو سرامیک،گفتم حتما له شده :دی
اما ورش که داشتم دیدم لک هم برنداشته،به خاطر همون فلز دورش
ضمنا اگه کوکی و رنوار رو بزاری کنار هم میبینی خیلی شبیه هم نیستن
من دیروز جفتشون رو گزاشتم بغل هم،دیدم به هم زیاد ربط ندارن !
کوکی یه چیز میگه،رنوار یه چیز دیگه :دی
ببين دوست عزيز اون برجستگي اي كه توضيحش رفته تا رم رو ملموس دستت نگيري نمي توني متوجهش بشي و جنابعالي كه پلمپي شو گرفتي مسلما نمي تونستي اون برجستگي مورد نظر رو ببيني.درسته؟نقل قول:
خوب حالا از اون فله اي هاش بگير كه داخل يه قوطي پلاستيكيه و پلمپ هم نداره و راحت ميتوني امتحانش بكني:10:
سلامنقل قول:
لطفا آواتار بنده رو ببينيد و اندازه برجستگيش رو كه تقريبا 0/5 در1 سانتي متره (از اين كوچيك تر جواب نميده:31:
سلامنقل قول:
پوريا جان من كه امتحانش كردم جواب نداد يعني به gprs كانكت شد:41:
رفيق اينتر فيسش كه راضي كننده هست راجع به جي پي اس هم به نظر بنده با تست هايي كه رو گوشيهاي جي پي اس دار ديگه مثل نوكيا و سوني اريكسون داشتم رقيب نداره:21:نقل قول:
پس واسه من چجوری وصل میشه :21::21::21:نقل قول:
سلام
دوستان من امروز متوجه شدم كه با گوشيم نمي تونم sms دريافتي رو مجددا ارسال كنم.يعني گزينه forward رو كه ميزنم sms دريافتي به صفحه ارسال مجدد انتقال نميشه ، :41: حالا مشكل از كجاست نمي دونم:41:
این مشکل واسه منم پیش اومده .. بازیابی تنظیمات رو بزن (فقط تنظیمات روی دیفالت میره .. چیزی پاک نمیشه)نقل قول:
درست میشه ..
-
بلک لیست رنوار
امروز داشتم تو تنظیمات گوشی میگشتم .. یهو دیدم رنوار قابلیت ریجکت کردن یه شماره خاص رو داره !
چیزی که من تاحالا تو گوشیایی که داشتم ندیدم !
البته شاید خیلی از شما تاحالا کشف کرده بودین :31: حالا ضایه نکنید :31:
حالا میخام برم بیرن .. شرمنده .. وقتی برگشتم میام توضیح میدم ! :31:
واقعا بلک لیست داره؟
برید تو قسمت call settings بعد common settings بعد call rejectنقل قول:
جالبه ..
میتونید این تماس ها رو ریجکت کنید :
1-تمام تماسها
2-فقط تماس از مخاطبین
3-فقط تماس های خارج از مخاطبین
4-تماس هایی که caller id ندارن ! (این واقعا به درد خیلیا میخوره)
5-تماس از گروهی خاص
مثلا اگه میخاین یک شماره ی خاص رو ریجکت کنید اونو بفرستید تو یه گروهی بعد برید این
گروه رو ریجکت کنید .. میتونید چند گروه رو همزمان ریجکت کنید !
خیلی عجیبه که تاحالا پیداش نکرده بودم :18:
خیلی خوبه.خداییش بلک لیست واقعا لازم هستش.
برنامه ای نیست که بشه توی قسمت پیام رمز گذاشت ؟
2-عملکرد تاچ این گوشی نسبت به کوکی و استار و مخصوصا ویوتی معمولی چطوره؟ویوتی که واقعا بد بود حالا این رو نمیدونم
3-نمایش فیلم اون فول صفحه هستش؟فیلم با زیرنویس رو نشون میده؟
4-مالتی تسکینگ داره؟میشه مثلا موسیقی رو گوش بدی بعد بازی کنی یا پیام بدی؟
در حد کوکی هستش.....یکم از استار حساسیتش کمتره....نقل قول:
2-عملکرد تاچ این گوشی نسبت به کوکی و استار و مخصوصا ویوتی معمولی چطوره؟ویوتی که واقعا بد بود حالا این رو نمیدونم
بله.....فیلم های DivX و XviD رو خوب پشتیبانی میکنه و مثله ویوتی اسمارت محدودیت نداره.....زیرنویس رو اطلاع ندارم...نقل قول:
3-نمایش فیلم اون فول صفحه هستش؟فیلم با زیرنویس رو نشون میده؟
بله.....دکمه وسط رو نگهداری مالتی تسکر میادش.....نقل قول:
4-مالتی تسکینگ داره؟میشه مثلا موسیقی رو گوش بدی بعد بازی کنی یا پیام بدی؟
با اينكه ميدونستم ولي بازهم ممنونم در ضمن عكس برجستگي رو ديدي يا نه:10:نقل قول:
راستي تنظيمات رو بازنشاني كردم درست شد ممنونم:8:
از تاچ ویوتی که اصلا خوشم نیومد واقعا ضعیف بود حالا کوکی و رنوار رو نمیدونم در چه حد هستنقل قول:
خداییش این رنوار عجب چیزی بوده ما ازش بی خبر بودیم:31:
جواب سوال اولم رو ندادی نمیشه کاری کرد توی قسمت های مختلفش پسورد گذاشت مثل پیام؟
سلام
در مورد ريجكت كردن رنوار اونقدر سريع عمل مي كنه كه حتي يه بوق آزاد هم نمي زنه واين واقعا بي رقيبه:5:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
دقيقا امتحان نكردم ولي فكر كنم با نرم افزاري كه براي سوني اريكسون گذاشتن بشه يه كاري كرد:20:نقل قول:
آره دیدم .. ممنون:11:نقل قول:
سلام به همگی؛
از اعضا خواهشمندم اگه ممکنه لینک نقشه کالیبره تهران ، اصفهان و شیراز را برای استفاده همه قرار دهید من که هنوز نتوانستم بدون wifi جی پی اس گوشی را راه بندازم:41::24:
سلامنقل قول:
مايكل جان من امروز يه فيلم با فورمت AVI رو ريختم تو رم گوشيم و وقتي خواستم پخشش كنم ارور داد كه پشتيباني نميشه تازه اندازه فيلم هم 640در352 پيكسل بودش.:41:
يه چيزي هم بگم من راجع به ثبت نام DIVX چيزي نمي دونم و هيچ كاريش نكردم:20:
قابل توجه دوستان :دی
3 روز پیش فیلم divx بدون کانورت ریختم با حجم 1.4 گیگ!
از تلویزیون بهتر پخش کرد
دمش گرم.این روزا شدیدا بین ویوا و رنوآر گیر کردم.
یه دل میگه رنوآر یه دل میگه ویوا. وقتی همه به امکانات جانبی رنوار فکر میکنم میخوام بخرمش اما وقتی به جیب و ویندوز موبایل فکر میکنم دلم میگه ویوا.همه ی این بدبختی ها از بی پولی هستش.
پوريا جان اگه پست منو ديدي نظرت چيه؟:40:نقل قول:
دل به دريا زن رفيق:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما کدک فیلمت DIVX/XVID باشه حله،مشکلی ندارهنقل قول:
امروزم ترنسپورتز 3 رو روی گوشی نگاه کردم :دی
سلامنقل قول:
trekbuddy رو نصب كردي يا نه؟اگه آره تو كجا نصب شده بازيها يا برنامه ها؟
در ضمن موقع نصب تاريخ رو چك كن كه درست باشه آخه امروز من براي رفيقم كه تازه گوشي رنوار خريده داشتم نصبش ميكردم كه JAD اش نصب نمي شد تا تاريخ رو درست كردم نصب تكميل شد.:27:
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
حله دااش حله:5:نقل قول:
در ضمن در مورد A_GPS هم حق با تو بود رفيق:11::10:
دوستان ! یه مشکل عجیب . لطفا ً کمکم کنید .
از موقعی که رنوار خریدم دیگه نتونستم توی مسابقه و نظرسنجی های پیامکی شرکت کنم که فکر می کردم از شلوغی شبکست.
امشب خواستم در نظر سنجی 90 شرکت کنم که بازم مثل همیشه بعد از چند بار تلاش ، پیامکم ارسال نشد و خطا داد .
با خودم گفتم یه بار دوبار اشکال نداره ولی از موقعی که رنوار خریدم بارها خواستم شرکت کنم که نشده .
دیگه سیمکارتمو که ایرانسله درآووردم و گذاشتم تو گوشی قبلیم که سونی اریکسون k320 هستش و ارسال کردم که دیدم سریعا ً ارسال شد و اس ام اس تایید برام اومد .
من دوست داشتم عیب از شبکه باشه اما ظاهرا ً از گوشیه .
به نظرتون چیکار کنم ؟
اتفاقا من هفته ی پیش با ایرانسو تو همین مسابقه ی 90 شرکت کردم :دی