دوستان نمایندگی رسمی فروش لپ تاپ های سونی کجاست؟! تو کامپیوتر پایتخته؟!
راستی چرا در سایت رسمی سونی ایران که همه محصولات سونی از تلویزیون گرفته تا دوربین فیلمبرداری و عکاسی جدید سونی را معرفی کرده، خبری از لپ تاپ های سونی نیست؟!!
دوستان نمایندگی رسمی فروش لپ تاپ های سونی کجاست؟! تو کامپیوتر پایتخته؟!
راستی چرا در سایت رسمی سونی ایران که همه محصولات سونی از تلویزیون گرفته تا دوربین فیلمبرداری و عکاسی جدید سونی را معرفی کرده، خبری از لپ تاپ های سونی نیست؟!!
سوني نمي خواد قيمتاش را متعادل كنه؟؟؟:20:
سلام دوستان
f12hfx
خریدم
اولین کاری که میکنم چی باید باشه؟
بک آپ بگیرم یا پارتیشن بندی کنم؟
اگه اول بک آپ بگیرم بعدا که ریکاوری کنم اطلاعات بقیه درایوهام پاک میشه؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام .... منم به تازگی همین مدلو گرفتم ... اونجور که فهمیدم بهتره اول پارتیشن بندی کنی بعد نرم افزارای دلخواهتو نصب کنی بعدشم با برنامه ای مثل acronis true image یه بکاپ بگیری ... البته قسمت بکاپ خود ویندوز هم بسیار راحت و عالی هستش .... امکان ساخت دیسک بوت برای ریکاوری هم وجود داره توش ...
بازم اساتید میتونن بهتر کمک کنن ...
اساتید بهتر کمک کنید
سونی سری f12 مدلی داره که اچ دی باشه با گرافیک 330 و وزن کمتر از 2.8 kg?
من یه f11 pfx/h دارم که البته این مدل از f11 ها آمریکاییه... یعنی پشتش که اینو نوشته:46:
میخواستم راجه به گرم کردن این مدل بگم ... اونجوریا هم که میگن نیست من هیچ مشکلی باش ندارم و سنگین ترین بازی های جدیدم باش اجرا میکنم ..اره موقع بازی گرم میکنه ولی اگه کسی یه لپتاپ ci7 سراغ داره که در اینجور مواقع گرم نمیکنه به ما هم بگه .... با یه کول پد مشکلش حل میشه
با lcd با کیفیتش حال میکنم.... فقط ci7 ها کلا باطریشونم زود تمام میشه که همه مدل ها همینن
زیباست.... شیک و به نسبت ظریف
راضیم ازش :20:
اینم عکسشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم f11 ولی یه مدل دیگه f11 هستش ..کانفیگ همونه فقط رنگش یا شاید یه چیزایه خیلی جزئیش فرق کنه:
دوستان یه سونی دیدم خیلی خوشگل بود.اما اسمشو خوب بلد نیستم فکر کنم این بود
SONY VAIO EA2GFX
ازین سری ea بود..
اینم کانفیگش:
cpu=core i3
ram=4gb ddr3
vga=5650 1gb
hdd=500gb
lcd=15.5
بقیه چیزاشو کار ندارم...خیلی ازش خوشم اومده .کسی اینجا ازین مدل داره یکسری اطلاعات بهمون بده...
اره دوست عزیزنقل قول:
این کانفیگشه
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم - ساخت آمریکا
پردازنده: Intel Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
ولی چرا یه ea16 که core i5 هست نمیگیری ... مطمعن باش اگه ببینی عاشقش میشی
کانفیگ همینه ولی cpuش core i5 هست. خیلیم خوشگله
قیمتش هم حدود 1300
ارش جان به این لینک هم سر بزن مشخسات فنی کاملش هست میتونی ببینی
:8:
خب من بالاخره و پس از مدتها تحقیق و بررسی لپ تاپ مورد نظرم را از نمایندگی رسمی سونی (ایران رهجو) در مرکز کامپیوتر پایتخت خریداری کردم: SONY VAIO EA1AGG/B با قیمت 1490000 تومان.
برای شروع کار بهم گفتند باید اول ریکاوری کنم و 4 dvd خام با یک دستورالعمل انجام ریکاوری را بهم دادند و من طبق آن عمل کردم و ریکاوری کردم. حالا نمی دونم این ریکاوری همون بک آپ گرفتنه؟! راستش من زیاد با لپ تاپ کار نکردم! ببخشید اگر سوالم ابتداییه! :20: ضمنا چه موقع باید از ین دی وی دی های ریکاوری استفاده کرد؟!
یه سوال دیگه! در قسمت شارژ لپ تاپ دیدم 3 گزینه وجود داره که شارژ باتری را می تونی تا حداکثر 80% یا 50% و یا به صورت CUSTOM روی هر درصدی که خواسته (حداکثر 100%) تنظیم کنی؟! به نظرتون این مقدار شارژ روی چه عددی باشه مناسبتره؟!
مبارکت باشه...نقل قول:
بله دیگه اون قسمت آپشنال هست که میتونید شارژ باتری را تا هر درصدی که بخواهید متوقف کنید...
من خودم رو همون دیفالت (80 درصد)میزارم که برای عمر باتری بسیار مناسبه
ممنون دوست عزیز:11:نقل قول:
در مورد ریکاوری هم یه کم بهم توضیح میدی؟!
مرسی
نقل قول:
برای شروع کار بهم گفتند باید اول ریکاوری کنم و 4 dvd خام با یک دستورالعمل انجام ریکاوری را بهم دادند و من طبق آن عمل کردم و ریکاوری کردم. حالا نمی دونم این ریکاوری همون بک آپ گرفتنه؟! راستش من زیاد با لپ تاپ کار نکردم! ببخشید اگر سوالم ابتداییه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا چه موقع باید از این دی وی دی های ریکاوری استفاده کرد؟!
البته بحث ریکاوری باید تو تاپیک خودش مطرح بشه ولی یه مختصر توضیحی میدم...نقل قول:
خوی پس همون طور که نقل قول کرده بودید ریکاوری را کامل گرفتید ...
بعد هم نسخه پشتیبان و ریکاوری و بک اپ همش یکی هست و زمانی که سیستم عامل دچار مشکلی میشه میتونید از این دیسک های ریکاوری استفاده کنید و ویندوز عین روز اولش میشه ...
در مورد جزئیات بحث پیشنهاد میکنم به تاپیک مربوطه مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
انشاا... به پای هم پیر شین
من عاشق این مدلم و واقعا کانفیگ تاپی داره.از سی پی یو گرفته تا گرافیک و صفحه نمایش.
توی این سری فک کنم این مدل جز یک یا دو مدلی باشه که رزولشن 1600*900 رو داره
کیفیت صفحه نمایش این مدل از دید شما چطوره؟ راضی هستی؟ اندازش کوچیک نیست؟
ایا اینکه میگن این سری باطری قوی نداره درسته؟لپتاپ شما چقدر(چند ساعت) شارژ نگه میداره؟ اگه میشه توی این مورد مدت زمان شارژ رو در کاربری های مختلف مث استندبای و گیم و فیلم برامون بزار.
اخه خیلیها مث من این براشون مهمترین سواله.
ممنون
دوستان من میخام تا1.6 لپ تاپ بگیرم.الان موندم وایو F116 بگیرم یا نه.آخه صفحش ال ای دی نیست و گرافیکشم G330 1024 هستش(واسه من که بازی خور نیستم فک کنم بد نباشه نه؟)البته بزرگ بودنش صفحه واسم خیلی مهمه(حتما باید 16 اینچ باشه)
شما نظرتون چیه؟با این قیمت میتونم وایو دیگه ای پیدا کنم که ال ای دی باشه و 16 اینچ؟ممنون
سلامنقل قول:
ممنون. راستش من خودم هم خیلی حرفه ای و وارد نیستم! ولی وقتی در بین برندهای مختلف لپ تاپ بررسی کردم دیدم سونی از بقیه بهتره و چون بحث گارانتی برای من خیلی مهم بود، تنها مدلهایی که نمایندگی رسمی سونی (ایران رهجو) آنها را گارانتی می کنه را ارزیابی کردم و دیدم بهترین کانفیگ را همین مدل sony vaio ea1agg داره! صفحه نمایش LED 1600*900 داره که جزو بالاترین رزولوشنها محسوب میشه! اندازه 14 واید داره که به نظر من مناسبه! مدلهای 15.5 درسته بزرگتر هستند ولی کانفیگ ضعیف تری دارند و 16.4 هم به نظرم خیلی بزرگ و سنگین هستند و ضمنا بیشتر بدرد کارهای خیلی پیچیده صنعتی می خورند و برای من که می خواهم کارهای متداول و معمولی (فیلم و اینترنت و حداکثر چند تا نرم افزار طراحی و اتوکد و امثال آنها) را انجام دهم، این مدلهای F مناسب نیستند!
ea1agg فقط در رنگ مشکی (مشکی مات نیست و براق و خوش رنگه) تولید میشه. شارژش هم 2.5 ساعته!
ضمنا این مدل کمیاب هم شده و خود نمایندگی در پایتخت 3 تا دستگاه بیشتر نداشت که یکیش نصیب من شد!
اگر قصد خرید سونی داری به نظر من حتما از نمایندگیهای رسمی ایران رهجو بخر! تو مرکز کامپیوتر پایتخت 3 شعبه نمایندگی سونی ایران رهجو هستند که من هم از آنجا خرید کردم.
من که دو روزه که خریدم و مشکل خاصی ندیدم! در خصوص برنامه و نرم افزارهای مختلف هنوز تست نکردم ولی به روی چشم، اگر مساله ای دیدم همین جا گزارش می کنم.
اساتید سونی وایو، بهترین روش برای شارژ لپ تاپ چیه؟! در حالتی که لپ تاپ خاموشه بزنیم به شارژ یا زمانی که روشنه؟! ضمنا به نظرتون وقتی باتری کامل خالی شد، شارژ کنیم یا نه مثلا تا 10 - 15% رسید شارژ کنیم؟!
آیا میشه برای زمانهایی که استفاده طولانی مدت قراره از لپ تاپ صورت بگیره، باتری را درآورد و از برق مستقیم شهری استفاده کرد؟! اصلا این کار مناسب هست یا نه؟!
تفاوتی خاصی نمیکنه که وقتی روشن هست یا خاموش به شارژ بزنیم...نقل قول:
فقط برای کالیبره کردن بزارید کامل شارژ باتری لب تاپ خارج بشه و در حالت عادی 20 الی 30 درصد که رسید بزنید به شارژ ...
سعی کنید آداپتور وصل باشه و از برق مستقیم استفاده نکنید که در صورت نوسانات احتمال آسیب به دستگاه وجود دارد
در ضمن یادتون باشه باتری های استاندارد لیتیوم که باتری های کنونی میباشند در صورت شارژ کامل (100 درصد) باتری از مدار خارج میشه و خودش از برق استفاده میکنه...
سلامنقل قول:
مرسی دوست عزیز
پس یعنی به نظر شما وقتی مثلا 20% رسید، آداپتور را بزنیم به لپ تاپ تا شارژ شروع بشه و طبق گزینه آپشنال وقتی تا 80% رسید و شارژ متوقف شد، سیمشو بکشیم؟!
برای استفاده های طولانی مدت چطور؟! مثلا اگر قراره 6 و 7 ساعت کار کنیم! هر وقت شارژ کم کرد بزنیم به شارژ و وقتی شارژ کامل شد (80% آپشنال) سیمشو بکشیم؟! و دوباره بعد از چند ساعت شارژ که کم شد و رسید به 20% دوباره همین عمل را تکرار کنیم؟! این جوری باتری آسیب نمی بینه؟! یا نه، به نظر شما برای زمانهایی که کار زیادی داریم، باتری را کلا دربیاریم و با آداپتور شارژر مستقیما با برق شهری کار کنیم؟! (نمی دونم اصلا این کار شدنیه یا نه؟!)
ممنون می شوم در این موارد بنده را راهنمایی کنید.
ببینید مختصر و مفید مینویسم:نقل قول:
مثلا شما یه هفته میخواید ازش در خانه استفاده کنید و روزی 10 ساعت...
لب تاپ را بزارید به آداپتور باشه در طول هفته ...(شب ها یا زمانی که ازش استفاده نمیکنید میتونید آداپتور را دربیارید)
گزینه باتری شارژ فانکشن که فعال کنید....(برای طول عمر باتری خوبه)
سعی کنید هفته ای یک الی دو بار بزارید شارژش به 20 الی 30 درصد خالی بشه و دوباره آداپتور را وصل کنید...
هر ماه یا دو ماه یکبار کالیبره کنید(بزارید کامل خالی بشه و بعد از 2 ساعت بزارید تا شارژ فول بشه)
در کل زیاد هم حساس نباشید ... البته بعد از یه مدتی اینا براتون طبیعی میشه
من میخوام در مورد مزایا ومعایب سری EA در لب تاپ های سونی اطلاعات داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید.
دوستان لب تاب f12 cfx برای بازی چطوره ؟
منم VPCCW2DGX رو به قیمت 1.240 خریدم
خوش دسته نزدیک 2/40 دقیقه باطری نگه می داره
فقط کارت گرافیکش ضعیفه 310m 256 که برای من برنامه نویس کافیه
براحتی تونستم از سیستم بک اپ بگیرم و با easeus پارتیشن های جدید ایجاد کردم.
لینوکس براحتی روش نصب شد. کلا کم صداست .
صفحه کلیدش خوش دسته
تنها ایرادش اینه که روی بدنه اش اثر انگشت می مونه .
lcd ایش هم خوبه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط چیزی که هست این 2.5 ساعت خود شما تست کردی یا اینو از کاتالوگش دیدی
چون توی کاتالوگ زده 2.5 ولی در استفاده عملی کمتر دوام میاره
این 2.5 ساعت در حالت استندبای هست دیگه درسته؟
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
دوستان اگه بخواهیم باطری 6سلولی وایو رو تبدیل به 9 سلولی کنیم چقدر هزینه باید پیاده شیم؟چقدر تفاوت مدت زمان باطری هست؟مثلا 6 سلولی در سری ea حدود 2.5 ساعت دوام میاره
سلام دوستان
تصمیم دارم لبتاپی بخرم که برای برنامه نویسی و کارهای گرافیکی مناسب باشه هزینه ای هم که می کنم حداکثر 1200000 است حالا با یه کم بالا و پایین.مدلهایی که در نظر دارم اینا هستن
vostro 3300
ea 16 fg/b/w/p/g/l
hp pavilion dv3-4070
hp pavilion dm4-1080از دوستان می خواهم نظرشون رو در باره این دستگاهها ارایه دهند من واقعا در تصمیم گیری مشکل پیدا کردم.ترجیحا می خواهم لبتاب انتخابی کمتر از cori5 نباشه ،سبک باشه ، 13 یا 14 اینچ باشه.اگر مدلهای بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید
سلام. من FW490DFBدارم و روش ویستا64نصبه میخواستم بدونم برای تبدیلش به ویندوز7بدون اینکه درایورهاش پاک بشه مثلا کلید ترکیبی نورش کسی هست منو راهنمایی کنه؟ممنون میشم
دوستان یک سوال داشتم الان اکثر LCD های سونی کیفیت LED دارند نه LCD. من میدونم که کیفیت LED بالاتر است ولی آیا راهی هستش که بشه کیفیت LED را به LCD تبدیل کرد؟
با سپاس
لزوما كيفيت LED ها بالاتر از LCD ها نيست. اين بيشتر يه فريب تبليغاتي هستش كه ميگن LED كيفيت بالاتر از LCD داره.نقل قول:
در مورد اين مساله بارها در انجمن صوتي تصويري بحث شده.
LED ها مصرف برق كمتري دارن ولي مشكل زاويه ديد در اونها بيشتر از LCD هاست.
سلام دوستان
من جدیدا یک لپ تاپ سری Y سونی گرفتم. تنها نکته ای که داره این است که با اینکه صفحه نمایش آن LED هست ولی به نظر من کیفیت LCD لپ تاپ قبلی من را ندارد!
برای خودم هم جای سوال است که لپ تاپ به این خوبی و جدیدی چرا با وجود LED چنین مشکلی دارد؟ حالا از اساتید سوال هم دارم که آیا راهی برای حل این مشکل است ؟ که مثلا رنگها پررنگتر بشن و .....
با سپاس
بچه ها قیمت سونی سری z12 تو sonystyle.ca که مخصوص canada هست با اومدن Z13 کاهش چشمگیری داشته، با 1200 دلار میشه Z12 با کانفیگ بسیار خوب خرید!! فکر می کنم یه قیمت استثنائیه، من متاسفانه تو کانادا آشنا ندارم اما دوستانی که دارن این فرصتو از دست ندن!
سری Z13 هم با پنل Full HD و 256GB SSD با قیمت 2000 دلار قابل خرید هست که با توجه به کانفیگش اونم قیمت خوبیه
سری S سونی کلا سری خوبی نبودن، جنس بدنه که اصلا جالب نبود، کیفیت صفحه نمایش خوبی هم نداشت، من تو سایت bestbuy هم ناراضی زیاد دیدم... اگر پروسسور از نسل جدید Core میخواین تو سونی ها غیر از S چیزی گیر نمیارین.
پیشنهاد من U30jc هست از asus البته بالاترین کانفیگی که تو ایران دیدم ازش core i5 430m بوده
Toshiba Satellite R630 هم هست که CPU ش core i5 450m هست و بسیار هم سبکه (1.4 کیلو) البته در مدل R705 ( که بسیار مشابه این مدله) بعضیا از صدای فن شکایت داشتن که بلنده یک کم ;)
ممنون ولی u30jc توی شیراز گیر نمیاد و توشیبا هم اصلا گارانتی درستی نداره.نقل قول:
سری S سونی کلا سری خوبی نبودن، جنس بدنه که اصلا جالب نبود، کیفیت صفحه نمایش خوبی هم نداشت، من تو سایت bestbuy هم ناراضی زیاد دیدم... اگر پروسسور از نسل جدید Core میخواین تو سونی ها غیر از S چیزی گیر نمیارین.
پیشنهاد من U30jc هست از asus البته بالاترین کانفیگی که تو ایران دیدم ازش core i5 430m بوده
Toshiba Satellite R630 هم هست که CPU ش core i5 450m هست و بسیار هم سبکه (1.4 کیلو) البته در مدل R705 ( که بسیار مشابه این مدله) بعضیا از صدای فن شکایت داشتن که بلنده یک کم
پیشنهاد دیگه ای ندارین؟
dell vostro 3300 چطوریه؟ قیمتش خیلی مناسبه.
با سلام
هنگام تحقيق براي خريدن لپ تاپ به دو اصطلاح زير برخوردم :
15.5" VAIO Display with LED backlight (1366 x 768)
15.5" Full HD VAIO Premium Display (1920x1080)
آيا اين ها به معني LED و full HD هستند . با تو جه به اينكه تفاوت قيمت ندارند كدام بهتر است؟
LED و FullHD دو مفهوم جدا از هم هستن. LED به نحوه نوررسانی پیکسل ها مربوط میشه و FullHD به رزولوشن یا وضوح تصویر یا تعداد پیکسل ها در طول و عرض.
فکر می کنم در ابعاد 15.5 اینچ، FullHD چیز خوبی بشه (از 1366x768 قطعا بهتره!)
من منظور سوال شما رو نفهمیدم ولی هرچی رزولوشن صفحتون بیشتر باشه بهتره (تا جایی که باعث ناخوانی متون صفحه نشه) برا همین اگر FullHD باشه خیلی بهتره ;)
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
کانفیگ و وزن مناسبی داره ولی پیرامون کیفیت قطعات و LCD و ... من چیزی نمیدونم بهتره از دوستان تو تاپیک Dell بپرسین.نقل قول:
ببخشيد اگر منظورم را درست نگفتم.:31: مي خواستم بگم كه من بايد از بين LED يا FUll HD انتخاب كنم. مي خواستم بدونم كدام بيشتر مي ارزد:
1-LED مصرف شارژش كمتره (اونجور كه شنيدم) و در نتيجه گرماي كمتر و عمر بالاتر دارد. (البته فقط LED backlight است و نه كلا LED باشد . فكر كنم وقتي مي گويند LED چشم را ديرتر خسته ميكند منظور LED backlight نباشد. مطمئن نيستم.)
2-Full HD رزولوشن بالاتري دارد كه شنيدم فقط هنگام استفاده از فيلم هاي مخصوص (كه اكثرا هم روي بلو-ري هستند)خودش را نشان مي دهد.آيا صحت داره؟آيا رزولوشن بالا به كارت گرافيك فشار مي آره؟
گفتيد كه از (از 1366x768 قطعا بهتره!).ببينم 1366*768 خيلي اوته يا متوسطه ؟ :14:
ببخشيد اگر زياد سوال پرسيدم.:46:
من از مدل f123 دیسک ریکاوری تهیه کردم از از روی ایم دیسکا ریکاوری کنم کل هاردم پاک میشه و میشه مثل روز اول یا نه فقط ویندوزش نصب میشه؟
نقل قول:
بستگی داره که چگونه ریکاوری کنید.
در منویی که میاد 3 نوع ریکاوری به شما پیشنهاد میکنه.
ریکاوری کامل و کلی (همه هارد رو فرمت میکنه)
می تونید فقط درایور ها و نرم افزار های اورجینال رو بر گردونید
می تونید هم فقط ویندوز را رویکاوری کنید (فقط درایو C کنونی شما فرمت میشه)
نقل قول:
دلیل نمیشه که LED ها از LCD ها باکیفیت تر باشند.
مخصوصا در مورد سونی باید بگم که LCD های خیلی با کیفیتی تولید میکرد .
کلا هدف از LED روی نوت بوک شما یکی مصرف کمترش هست و یکی هم درصد Illumination بالا که برای نوت بوک ها با صفحه نمایش کوچک واقعا ضروری هست.
رنگ ها هم قابلیت پررنگ تر شدن ندارند ( درصد 3 رنگ قرمز و سبز و آبی رو می تونی تعیین کنی و مربوط به نرم افزار کارت گرافیک هست ) درایور گرافیک هم باید نصب باشه!
نقل قول:
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره برای خرید نیست !
پیدا کردن مشخصات هم در وب سایت سازنده کار سختی نیست !
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product/VPCF12GFX/B