به غیر از این بازی چیز دیگه ای همبرای پی سی بعد از آِ وی اومده؟گم شده و لعنت شده برای پی سی هست؟
Printable View
به غیر از این بازی چیز دیگه ای همبرای پی سی بعد از آِ وی اومده؟گم شده و لعنت شده برای پی سی هست؟
دوستان من این بازیو میخوام بگیرم
فقط نمفهمیدم این بازی دوتاییه یعنی چی؟
5تا دی وی دیه
یعنی توش 2تا بازیه
یکیش رو نوشته بودThe Lost and Damned اون یکی هم The Ballad of G4y Tony بود
اگه میشه بفرمایی کلا این دوتا یعنی چی؟
اونوقت میشه مثل بازی سن اندریاس بدون رفتن مراحا همینطور تو شهر ها بالاو پایین برم ماشین سواری کنم و....
ممنون میشم یه کمکی بکنید
باتشکر
این توش دو تا بازیه
هر کدوم هم ماموریت مخصوص خودشو داره و البته داستاناشون موازیه هم پیش میره
بگیر حال کن چون بینهایت بازیش قشنگه
نمی فهمم یعنی چی دوتا بازیه؟
میشه یه کم توضیح بدید
اینم مشخصات سیستمم بش میخوره؟
CPU:Dual Core E5200
MB:Giga P32 Es3g
Graphic:MSI Nvidia Geforce 9400GT 1GB
RAM: 4GIG
نقل قول:
بله سیستمت میخوره و راحت اجرا میشه. شما که بازیو نصب کردی وقتی میری توش دوتا بازی هست یکی با جانی میری بازیو یکی هم با لویس حتی تو بازی نیکو روهم میبینی چون هر 3تا بازی تو یک زمان اتفاق میوفته اگر بازم متوجه نشدی سریعتر برو بازییو بگیر خودت میفهمی.
خیلی ممنون از کمکت
تو قم که نبود متاسفانه یه سایت رو پیدا کردم پستی خریدم
تا بیارن دیروز سفارش دادم
5تا دی وی دی و 1دونه هم سون رایگان:31:
راستی این مثل اون سن اندریاس رمز و.... اره؟
اگه داری برام بزار
با تشکر
بچه ها تو نصبش دي وي دي 2 رو ميخواد ميذارم اما بازم دي وي دي دو ميخواد
چيكار كنم؟
بچه ها وقتي اپن ميكنم اينو مياره چيكار كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله داره برو صفحه 140.نقل قول:
شما برو توی این سایت درباره این پیغامها توضیح داده تو قسمت اینبازی و قسمت نظرات
تو توضیحاتشم یه چیزایی نوشته
shop.iranget.com
:41::41::41:نقل قول:
ببخشید که واسه سومین بار میپرسم . آخه کسی جواب نمیده ه ه ه ه ه ه
:41::41::41:
دوستان همون طور که میدونید این بازی با جوی استیک های معمولی کار نمیکه و جوی استیک ایکس باکس میخواد اما من یه راه حل بلدم
میخواین یه تاپیک جدید بزنم یا همتون میدونین؟
توی یه پست کامل بگو ممنون میشم
نرم افزار شبیه ساز جوی استیک بازی های xbox بر روی کامپیوتر.
با کمک این نرم افزار کم حجم میتوانید بازی های xbox رو بر روی سیستم خودتان اجرا کنید.بازی های تست شده روی این نرم افزار میتوان به Gears Of War 2, GTA IV, Mass Effect, Assassins Creed, و... اشاره کرد.
همه فايلها رو تو پوشه بازی بريزيد و بعد فايل XInputTest رو اجرا كنيد ميتونيد دسته خودتون رو باهاش تست كنيد و بزاريد باز بمونه بعد بازي رو اجرا كنيد حالا ميتونيد GTA رو به اسوني با دسته بازي كنيد فقط در نظر داشته باشيد كه پلاگين بصورت اتوماتيك خودش دسته شما رو ميشناسه
کد:http://www.4shared.com/file/UU0tVl-2/Xbox_360_Emulator_301.html
نه دوست عزیز باید بخریش!نقل قول:
ببخشید که واسه سومین بار میپرسم . آخه کسی جواب نمیده ه ه ه ه ه ه
دوستان کسی می دونه سیو بازی کجاست دفعه قبل سیو پیدا کردم بعد ویندوز عوض کردم سیو ریختم سر جاش ولی سیو نشناخت مشکل از کجاست ؟
سلام من بعد از مدتها كه جي تي اي نسخه نيكو بليك رو تموم كردم اي اف ال رو از يه سايتي خريدم روي 4 تا دي وي دي البته هنوز نرسيده دستم سفارش دادم تو راهه ميخواستم بدونم اين نسخه واقعا 4 تا دي وي دي هست يا نه?
این نسخه 5 دی وی دی باید باشه
البته 4 دی وی دی هم هست ولی من نمیدونم چه فرقی داره ولی معمولا مشکل داره
اگه میتونی لغوش کن و از یه سایت دیگه بخر اگه خواستی بگو آدرس سایت رو بهت پیغام خصوصی کنم
واقعا به این چیز ها اعتماد دارینقل قول:
سلام
من gta iv رو دارم کرک 1.0.7 رو که نصب کردم دیدم ای اف ال رو هم تو منوش داره .
برای بازی efl باید چیکار کنم؟ دانلودش کنم؟ حجمش؟ اگه اینطوره لینکش رو لطف کنید....
ممنون.
چه تور ممکنه با نصب کردن پچ eflc هم بیاد!!!
من می گم4 دی وی دی مشکل داره
چه مشکلی داره؟نقل قول:
من می گم4 دی وی دی مشکل داره
یه سوال داشتم از اساتید از لحاظ روونی و فریم گیری هفتم GTA IV با پچ هفتم بهتره یا Liberty city satories با آخرین پچش؟
GTA IV 1.07 ro EFLC 1.02 ؟
خیلی مهمه لطفا جواب بدید.
در کل eflc خیلی بهتر از iv هستش......چون تو عرضه ی iv مشکلاتی که واسش پیش اومد یه تجربه شد تا eflc رو بهتر بدن بیروننقل قول:
یه سوال داشتم از اساتید از لحاظ روونی و فریم گیری هفتم GTA IV با پچ هفتم بهتره یا Liberty city satories با آخرین پچش؟
GTA IV 1.07 ro EFLC 1.02 ؟
خیلی مهمه لطفا جواب بدید.
من هنوز نفهمیدم اون که میگید دوتا بازی هست یعنی چی؟
البته سفارش دادم بیارن ولی هنوز نیومده این پست هم حوصله آورن نداره دیگه
اگه میشه دقیقا بگید یعنی چی دوتا بازی در یک بازی
مگه میشه؟
اين اي اف ال دوتا داستانه يا سه تا? من يه 4 تا دي وي دي رو سفارش دادم هنوز نرسيده ميخواستم بدونم فرقش با 5 تا دي وي دي جيه? شايد 5 تا دي وي دي سه تا داستان باشه من كه نميدونم
2 تا داستانه
یعنی چی دوتا بازیه؟
سیو 100درصد داره؟
من مرحله نمیخوام برم
خرید بازی Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City در وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه جا ارزون تره هر کی نخریده پیشنهاد میکنم از این جا بخره من از این وبلاگ خریدم نصب آسان داره بعد قیمتش 3500 تومان هستش 5 دی وی دی خلاصه من ازشون راضیم
کسی سیو صد درصد داره؟
دوستان eflc یه بازیه که دو تا داستان داره توی یه شهر که شما داستان بازی رو با دو نفر تجربه میکنین ...در کل مکمل هم اند و هر دو مکمل iv هستن
آهان اینجوریه
اونوقت هر دوش توی اون 5تا دی وی ی هست؟
سیو صد درصد کسی نداشت؟
سلام بچه ها كسي بهترين كرك razor رو نداره
خيلي وقته دنبالشم خواهش ميكنم اگه كسي داره كوتاهي نكنه
نقل قول:
دوست من میشه به ما هم بگی چطوری میشه دسته بازیو فعال کرد ممنون میشم
دوست عزیز شما این رو دانلود کن و بریزش تو درایو C او پوشه هایی که خودش خواسته......نقل قول:
دوست من میشه به ما هم بگی چطوری میشه دسته بازیو فعال کرد ممنون میشم
کد:http://www.4shared.com/file/NsFRuh9V/Xbox_360_Emulator_JoyPad_Me_FO.html
اونوقت اگه این فایل رو دانلود کنم میتونم با دسته بازی کنم؟
حجمی نداره که چونه میزنینقل قول:
اونوقت اگه این فایل رو دانلود کنم میتونم با دسته بازی کنم؟
همه ی اون بازیای که به دسته xbox 360 نیاز داره رو ساپورت میکنه........
چه جوریه یه توضیحی دربارش بدید
راستي اي اف ال صحنه هاي خفن هم داره يا مثل آي وي فقط صداش مياد? تمام خفنه يا نيمه خفن ?
نقل قول:
سلام دوست من
شما تو اون قسمتی که میگی باید ازون نارنجکایی هستن که به همه جا می چسبن!ازونا یه چند تایی رو به جرثقیل بچسبونی!بعد منفجرش کنی یعنی موقعی که به تعداد کافی نارنجک بهش بچسبونی دکمه ای که باید باهاش نارنجکا رو منفجر کنی فعال میشه که با زدن اون دکمه جرثقیل بیچاره دمار از روزگارش در میاد!:31:
دوستان سلام
من این بازیو قسمت TBoGT واسم زد complete ولی حالا که می خوام اجراش کنم آرم کرک رازور میاد و زود از بازی خارج میشه!!اینم بگم که من 2 تا ویندوز ایکس پی نصب دارم و بازیو تو یه درایو دیگه (غیر درایو ویندوز).
قبلا تو اون وین اولی بدون مشکل اجرا میشد (همون ویندوزی که بازیو تو محیطش نصبیدم)
امروز خواستم از تو محیط وین دومی اجراش کنم که تا اون قسمت 2 تا آرم آبی و زرد هست میاد و ارور (dont send) میده!
تو ویندوز اولی هم که گفتم دیگه اجرا نمیشه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون میشم اگه از دوستان کسی راهنماییم کنه
اگه سوال تکراریه ببخشید چون 77 صفحه از این مبحثو خوندم به جایی نرسیدم گفتم بپرسم شاید کسی راه حلی بلد باشه
منتظرم.
فک کنم تنها راه این باشه
اگه تا آخرش رفتی از سیو هات یه کپی بگیر و بعد ویندوزتو عوض کن و کرک ها رو برگردون
همچنین برای این بازی به نظر من سون 64بیتی بهتره تا ایکس پی
چون این مشکل ها رو اینجوری میشه حل کرد و راه حل درستی نداره
ضمنا اگه تونستی سیو هاتو برا منم بفرست من حوصله ندارم مرحله هاشو برم