سلام دوستان
ELX چنده الان نو ؟ اين آپشن جديد چي داره ؟
من ميخوام 206 تيپ 2 رو بفروشم و ELX بخرم
توصيه ميكنيد ؟ چه ايرادايي داره در كل؟
Printable View
سلام دوستان
ELX چنده الان نو ؟ اين آپشن جديد چي داره ؟
من ميخوام 206 تيپ 2 رو بفروشم و ELX بخرم
توصيه ميكنيد ؟ چه ايرادايي داره در كل؟
سلام دوستان
ELX هاي جديد ديگه صندلي خلباني برقي با گرم كن و سرد كن و ... ندارن ؟
عرضه 405 و پارس با داشبورد جدید
[PHP]http://www.ikcopress.com/FA/News.aspx?docID=16345[/PHP]
عرضه 405 و پارس با داشبورد جدید
کد:http://www.ikcopress.com/FA/News.aspx?docID=16345
اگه 405 با این داشبورد که در عکس هست عرضه بشه واقعا انقلابی در تریم و نمای داشبوردنقل قول:
405 خواهیم داشت.امیدواریم بتونن خوب از آب درش بیارن و همه حرفاشون مثل عکساشون نباشه.
خیلی عالی شده ، فقط یکم رویه داشبورد تو ذوق میزنه و فاقد انحنا است ، همینطور پلاستیک براق جالب نیست .نقل قول:
دوستان سلام
من امروز خودروی پارس ال-اکس موتور تی یو 5 خود را پس از دو ماه تاخیر تحویل گرفتم. در هنگام ثبت نام استاندارد یورو4 و دو ایربگ بود ولی الان فقط یک ایربگ دارد.(ثبت نام تیر92). هنوز مدارک (سند-پاک، بیمه و...) را تحویل نگرفته ام. آیا این روال برای سایر خریداران نیز بوده است؟
اگر خودروتون یورو 2 هست و توی قرارادادتون ذکر شده یورو 4 شکایت کنید و مبلغ مابالتفاوت که حدود 1 تومن میشه را بگیریدنقل قول:
خودرو پارس به هیچ عنوان با 2 ایربگ ثبت نام نشده ,دقت کنید
شاید یورو 4 را یورو 2 داده باشند ولی 2 ایربگ اصلا فروش نداشته که بخواد تک ایربگ بده
با تشکر. امروز مدارکش را دادند. در سند یورو4 ذکر شده و 1.2 میلیون هم به دلیل تاخیر دو ماهه دادندنقل قول:
سلام میخاستم بدونم کسی نیست که یه جایی تو تهران بشناسه که بتونن صداهای اتاق ماشین رو بگیرن(ماشینم پرشیاس)؟ وقتی که تو دست انداز میوفتم داخل ماشین خیلی صدا میده، تازه ماشینمم جلو بندیش نو هست. مرسی
سلام دوست عزیز اگ صدا از داشبورد باشه بد باطری ساز صدا گیری کنه ول اگه از درها باشه بده صافکار صداگیری کنه ولی در هارو اگ خودت یه فرد فنی باشی رودری هارو باز کن لای رودری و ددستگیره ابر بذار شاید صدا حل شه .یاشا داداش
نقل قول:
صدا توی ماشین های ایرانی طبیعی است . من مدتی به دنبال صدا گیری بودم و با صرف هزینه زیاد نتوانستم صداها را از بین ببرم .
بهترین راه این است که کمی صدای پخش صوت خودروتان را بلند کنید تا صداهای اتاق را نشنوید . :n06:
دوستان روغن خوب چیه بریزم؟
ماشین 7تا کلا کار کرده اونم با روغن کارخونه...چه زوغنی بریزم خوب باشه؟
بعد از کجا بخرم روغنو؟
فیلتر اینارو هم عوض کنم؟دقیقا چیا باید چک بشه؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
روغنی که کارخونه تو ماشین میریزه یا توتال هست یا ایساکویی ساخت شرکت نفت سپاهان.
به نظر من روغن خواستید بریزی
1- کاسترول مگنتاک سطح کیفی SM 10-40w 2- الف ( ELF ) 3 سوپر پیشتاز -
تعویض روغنی ها دارند .
بله بهتره هم فیلتر هوا و فیلتر روغن عوض بشه .
سلام خدمت دوستان گرامی
من یه 405 مدا 89 دارم که :
- شمع و وایر هاش رو تازه عوض کردم
- تسمه دینام و تسمه تایم رو هم تازه عوض کردم
- ماشین الان 110000 کارکرده
- صافی بنزین هم رو همزمان به بقیه قطعاتش عوض کردم
اما مشکلی که الان با ماشین دارم :
درحین رانندگی (اکثراً زمانیکه میخوام شتاب ماشین یا دور موتور رو ببرم بالا )یعنی رو گاز که فشار میدم چراغ چک روشن شده و ماشین ریپ میزنه !!!
بنظر خودم این اتفاق بیشتر زمانی رخ میده که ماشین تو دست انداز بیوفته !!!! ، که معمولا بعد از روشن کردن مجدد ماشین چراغ چک خاموش میشه
به محض اینکه چراغ چک روشن بشه ماشین ریپ میزنه
مشکل دیگه اش اینه که صبح که میخوام ماشینو روشن کنم یه صدای سنگین حالت بم تو اتاق ماشین میاد که خیلی اذیت کننده است ، الیته این صدا همیشه هستش منتها اول صبح بیشتره
برای رفع این مشکل دسته موتورها چک شد ، سینی ماشین هم چک شد که ایرادی نداشتند ولی مشکل پابرجاست !!!
لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوستان عزیز :دور آرام جی ال ایکس با موتور xu7 طبق استاندارد باید چند باشد. حداکثر سرعت در دنده های 1و2 3و4و5 بایستی چقدر باشد(منظور در جاده بدون شیب زمان تعویض دنده)
سلام دوستان
405 مدل 11/91 .5000کارکرد
. وقتی ماشینو خاموش میکنی فن ها باید کار کنند تا اب رادیات خنک بشه یا نه( ؟ ماله ما اینطوری نی ولی یکی دیگه همزمان گرفتیم اون درسته )
فیلتر هوا خوب عالی چیه +قیمت جمعه روغن کاسترول مگنتک اصلی تو 5000 تا اولین بارروغنشو عوض کردم عالیه
ممنون
تا ثیر داره تعویض فیلتر تو چیا ؟
ممنون ازینکه جوابمو دادین !!!نقل قول:
امروز رفتم تنظیم موتور تو سیستم کد خطا رو = قطع انژکتر 1 و یا اتصال بدنه وجود دارد ک با دستکاری خارهای فیش فعلا ماشین مثل ساعت داره کار میکنه حالا ببینیم تا بعد چی میشه !
نقطه Run Off یا بهترین زمان برای تعویض دنده XU7 دور موتور ۳.۵ هست .نقل قول:
پمپ انژکتور و پمپ بنزین رو چک کنید یکی از اینا احتمالا داره زور میزنه .نقل قول:
دوستان همگی سلام. سال نو بر همگی مبارک.من میخوام یه 405 tu5 بخرم.ولی من ازکسایی که اینو دارند وتو فروم سایتهای مختلف متوجه شدم این ماشین ترمز خوبی نداره وهمچنین تو سرعت های بالا با اینکه شیشه ها بالاست صدای باد داخل کابین ماشین می پیچه.جریان این دو تا مشکل چیه.لطفا"راهنمائی بفرمائید.قبلا" از جوابتون متشکرم.:n06:
دوستان سلام. من امروز پژو پارس با موتور تی-یو-5 خود را برای بازدید 5000 کیلومتر بردم و نمایندگی میگوید که هزینه آن را باید آزاد بپردازم. کارت طلایی سه ستاره هم دارم. مگر در دفترچه خودرو نیامده است که هزینه بازدید دوره ای رایگان است؟
سلام دوستان
یک روغن خیلی خوب برای پارس دوگانه سوز چی پیشنهاد می کنید ؟
با تشکر.
متاسفانه با کمال پررویی پول تمام کارهایی را که انجام بدهند تمام و کمال دریافت میکنند .نقل قول:
موتورش تو دورهای پایین بی صداست اما زیاد گاز بدی ناله میکنه ؛ صدای باد رو تابه حال ندیدم داشته باشه . ترمزهاش هم بد نیست و خوبه در حدی که بشه راحت ماشین رو کنترل کرد اما خیلی قوی نیست .نقل قول:
سلام دوستان
شمع و صفحه کلاچ برای پارس باید کی تعویض بشن ، مثلا هرچند تا ؟ چه مدلی بخریم بهتره ؟ میشه توضیح فرمایید .
با تشکر.
سلام سال نو همگی مبارک .اعضای محترم slx tu5 سوار ما بالاخره نفهمیدیم.slx tu5 بگیریم یا نگیریم.یکی میگه مصرفش پائینه یکی میگه فرق چندانی با بقیه نمیکنه.یکی میگه موتور بی صدائی داره یکی میگه عایق بندی ضعیفه صدا تو کابین میپیچه .یکی میگه صدای باد تو سرعت بالا تو اتاق میاد.یکی میگه ترمزاش ضعیفه abs قاط میزنه ترمز چوب میکنه.یکی میگه دنده های 3-4-5 تو کشش ضعیفه یکی دیگه میگه شتابش حرف نداره.یکی میگه هندلینگش عالیه یکی میگه تو سرعت تعادل نداره و........با تمام این ایرادها همه میگند عالیه.من صحبتم اینه اگه مشکلات بصورت قابل حل تو نمایندگی هست که هیچ یا نه بصورت اپیدیمی که این مشکلات رو مخه که ما بیخالش شیم.تو رو خدا به کسی بر نخوره .چون من خودم ثبت نام کردم تو این یک ماهه که تایپیکهای مختلف خوندم کم کم دارم پشیمان میشم عوضش کنم سمند ef7 بگیرم.خواهشا"بدون تعصب وناراحتی از جملاتم منو راهنمائی کنید و منو از این دودلی نجات بدید.قبلا" از جوابهاتون متشکرم.
سلام
دوستان کسی اطلاعی از قیمت پارس اتوماتیک صفر دارد . آیا تولید میشود / نظرتان چیست ؟
تولید نمیشود ، نوع گیرباکسشون استپ ترونیک است و مدلی مشابه 206 میباشد منتها دنده درشت تر . شتاب پایین این مدل پارس ( نزدیک به 16 ثانیه ) باعث شد مشتری سمتش نره .نقل قول:
سلام الان پارس هایی که تولید میشه همه داشبورد جدید دارن یا فقط سالLX ها ؟ :n13:
نقل قول:
فعلا فقط پارس LX و ELX
پارس سال هم با همون داشبورد سابق تولید میشود .
دوستان بعد از تويض سر سيلند و واشرش الان مجدد آمپر آب تا وسط بالا مياد ! هواگيري انجام ميشه و يه مدت ماشين خوب كار ميكنه اما بعد چند روز دوباره آمپر تا وسط مياد !
صبا يكم زير ماشين آب ميبينم .. نكنه داره آب كم مي كنه و از اونه ؟
بازم هواگیری کنید .نقل قول:
سلام
405 مدل 92 5500 کارکرد
رو سرعت گیرا ی که با اسفالت درست کردن که میری یه صدایه جیر جیر کمکایه جلو میدن ( درست مثل وقتی که لولای درو روغن کاری نکنی صدایه جیر جیر میده ) ماله چیشه ؟
کمکایه عقب هم وقتی در صندوق عقبو باز میکنی با دست و تمام وزن بدن خودمو 90 کیلو میزارم روش میره پایین و میاد بالا اونم همچین صدایی میده ولی کمتر
اینا یعنی چی ؟ این صداها ماله چیه ؟
سلامنقل قول:
علاوه بر هوا گیری که دوستمونم بهش اشاره کردند جنت های ، درب رادیاتور ، و واتر پمپ و ترموستات هم بررسی بشه یک مورد دیگه اینکه ببیند وقتی آمپر آب به وسط میرسه دور تند فن فعال میشه یا کند و واینکه شیلنگ بالایی رادیاتور را چک کنید ببینید که سفته یا نرمه
.
اینکه می گید صبحا آب مقداری ازش میریزه یعنی یه جایی نشتی وجود داره همین نشتی باعث هوا گرفتن سیتم خنک کننده میشه و باعث میشه آمپر آب بره بالا .باید علت نشتی را پیدا کنید .
سلامنقل قول:
با این کارکرد نمیشه به چیزی شک کرد چون ماشین شما تقریبا صفره .
البته ممکنه این صدا به خاطر خرابی لاستیک چاکدار و میل موج گیر هم باشه ولی تو این کارکد به نظر نمیرسه به این زودی ها خراب بشه . به نظر من یکم باهاش برید اگه قطعه ای خراب باشه صداش بیشتر میشه اگه هم نه از بین میره .
یه مورد دیگه اینکه پیچ های کمک را از داخل کاپوت سفت کنید ببیند شل نشده باشه . و اینکه زیر چرخ های جلو جک بزنید و ماشین را بزنید دنده 5 و چرخ را تاب بدید ببینید بازم این صدا میاد یا نه .
سلام دوستان یه پارس سال یگانه یورو 2 رو حدودا 1.5 ماه گرفتیم با 500 تا کارکرد دیشب متوجه شدم که کمی روغن کف پارکینگ ریخته زیر ماشین رو هم که نگاه کردم دیدم اون سینی زیر ماشین کمی گوشش روغنی شده الان علت دقیق رو میدونید چیه؟؟ کمی هم صدای خیلی کم از داشبورد میاد که مثل وز وز میمونه و گاهی وقتا نه هیمشه وقتی که هنگام رانندگی با دست داشبورد رو محکم نگه میدارم قطع میشه ممنون میشم راهنمایی کنید الان نمایندگی ببرم با این مشکلات چه جوری برخود میکنند . ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
کدوم سمت ماشین روغن ریخته بود سمت راست بود یا چپ منظورم اینه که گوشه ی سمت راست سینی یا سمت چپ .
قبلش با ماشین زیاد سرعت نرفید یا به ماشین فشار آورده باشید ، روغنش چه رنگی بود ؟
در مرود صدا از داشبورد عادیه و این ایراد بر میگرده به کیفیت پایین تولیدات شرکت مهر کام پارس تولید کننده ی داشبورد .
داشبورد را چرب کنید این صدا کمتر میشه .
در مخزن روغن رو چک کنید برای من این مشکلو داشت عوضش کردم حل شدنقل قول: