حواستون به بخاریه اتاقتون باشه...
تا مثله من دچار مسمومیت نشید...
من دچار گا گرفتگی(خیلی)خفیف شدم...
خدا رحم کرد.
کی تو مپ 1 هست؟
Printable View
حواستون به بخاریه اتاقتون باشه...
تا مثله من دچار مسمومیت نشید...
من دچار گا گرفتگی(خیلی)خفیف شدم...
خدا رحم کرد.
کی تو مپ 1 هست؟
من هستم اسمم هم تو بازی BloodyLord هست که تازه الان لول 19 شدمنقل قول:
خدا بد نده علیرضا جان.
خیلی خوشحالم که دوباره برگشتی.
انشاالله همیشه سلامت باشی.
امشب چه حالی کردیم با کاظم.
کلی الینس کشتیم.آلتار رو پس گرفتیم.دهنشون رو سرویس کردیم.کاظم بیا تعریف کن.من رفتم بخوابم.
لامصب ها خیلی خفن بودن.با 3-4 تا ضربه مارو می کشتن.اولش که نمی تونستیم حتی به آلتار نزدیک بشیم.نقل قول:
بعد یواش یواش انسجام پیدا کردیم و هی حمله می کردیم.اونا هم وا داده بودن.به غیر از من و یکی دیگه
همه Pagan بودن.از دور جادو می زدن الینس ها هم تحریک می شدن حمله می کردن تو تله ما گرفتار می شدن.
خلاصه 1 ساعتی طول کشید تا آلتار رو داغون کردیم.کلی حال داد.منم Rank گرفتم.
یه assassin داشتیم که نامرئی شد و رفت تو قلعه ی اونا.بعد ما روی اون RES کردیم.جالب بود.
هر بار آدم تو Battle field یه چیزی یاد می گیره.من که در این بین فکر کنم 10 بار بیشتر مردم.هادی کمتر.
یعنی چی شما به الف ها یا همون گروه مخالف حمله میکردید یا به این موجودات ول گرد که تو جاده ها هستن
چرا وقتی من میمیرم از تو شهر بازی روع میشه ولی اونای دیگه که میمیرن از همون جایی که مردن زنده میشن
چون پارتی دارن رو پارتی لیدرشون برگشت رو میزنن یا اینکه هیلر دارن و زندشون میکنهنقل قول:
لول 20 شدم.باید یواش یواش بیام مپ دو.اسم شما چیه تو بازی
یه مرحله هست که میگه Skeleton Gurd Kargos و یه Knight بکشم ولی جاشون رو پیدا نمیکنم.
---------------------------
اومدم مپ دو چه حالی میده.نیومده 2 تا لول گرفتم لولم شد 22
بابا بیخیال.خیلی خفن لول آپ میشی.نقل قول:
من امشب هستم.اسمت رو بگو ادد کنم.
اسم من DSoul هست.
بگو ماشالله.
من اسمم Bloodylord هست.بهتون گفتم که من بیام تیپ نینوا شما میشه لشکر نینوا.
در ضمن من این قدر تند تند لول اپ شدم الان با اینکه لول 22 هستم بلد نیستم یه نفر رو اد کنم.خودتون اد کنید بعدش یه جوری بیان پیشم
ساعت 9:30 آنلاین باش ادت میکنم.
کاظم امشب هم پایه ای بریم بتلفیلد؟
خیلی فاز میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میام لامصب خیلی حال میده :31:نقل قول:
ساعت هر چند بگین من میام
من که هنوز لولم کمه همش همون پاین ها میگردم.الانم اونجایی هستم که بازی شروع میشه تو مپ دو بعدش میریم یه جایی پر زن های عنکبوتی شکل که کوئیست میده.همون جا بقل نگهبانای برج نشتم تا فردا صبح همون جا هستم
جدی بگم این همه وقتی که برا بازی میزاریم رو میشستیم برنامه نویسی کار میکردیم یه چیزی میشدیم :دی
من همیشه هنگام رفتن به بازی به این فکر میکنم :31:نقل قول:
شما تو لیست دوستان من هستی ! تو بازی
مشکل اینه که برنامه نویسی حال نمیده ولی بازی حال میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره امتحانا تموم شد.دیگه می ترکونم.
پست 1500 هم مال خودم شد.
پس ساعت 9:30 بیا بتلفیلد یه کم الینس بکشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصل بازی همینه فقط همین حال میدهنقل قول:
لول چندین
هادی
کاظم ؟
بابا تو دیشب دهن ما رو سرویس کردی.هی گفتم پارتی جا خالی داره بیا نیومدی.بعد خارج شدی.اعصابمو خورد کردی.نقل قول:
من همون لول 26 هستم.
بالا سوتی دادم منظورم ساعت 9:30 بود.
خودت گفتی پره و من دیدم کسی نیست رفتمنقل قول:
پیامی هم نیومد
من شما رو کجا میتونم پیدا کنم.همش خودم تنها اینورو انور میرم.یکی بیاد بریم الینس بکشیم
ای دیمنو که دارید.نمیدونم چطوری اونوقتی از راه دور منو دعوت کردید به پارتی همون جوری منو دعوت کنید تا بیام
اون شهر وسطی رو تو مپ نگاه کنی سمت راستش یه شهر دیگه هست تو اون شهر یه portal هست اگه بری تو میری جایی که میتونی با الینس ها بجنگینقل قول:
اخه مگه میشه با NM برید battlefieldو بتونید بیشتر از مردنتون بکشید
خیر :31:نقل قول:
هزار بار تست کردم حداقل باید hm بود
warrior حتما باید um بشه چون تقریبا جون زیادی داره و یکی از علتشم تو portal ها ضعیف هست
ولی کارکتر هایی که جونشون کمه um خطرناکه واسشون و نکه زود میمیرند اونوقت واسه هر مردن باید 3000 پول خرج کرد
مثلا تو guard um رو فرض کن :31:
لول 60
فکر نکنم اصلا تو چند دقیقه اول به همین راحتی ها بمیره ...
راستی میچسبه بازی بهت دیگه ؟:31:نقل قول:
زود زود پیشرفت میکنی
من بازی نمیکنم دیگه حوصلشو ندارم لول اپ کنم شما هم که هورد برداشتید منم هورد بدم میاد :31:نقل قول:
رفتم به یه جایی به اسم battlefield (درسته)
بعدش یه جایی غول های افراد ما بودن یه جا غول های افراد الینس ها که خیلی قوی بودن.ولی الینسی من ندیدم اونجا
بابا چی میگید شما؟نقل قول:
من 163 تا الینس کشتم و 59 بار هم مردم.چه ربطی یه um بودن داره؟
قضیه این 3000 تا پول چیه؟من این همه مردم پولی خرج نکردم.
اگه um ها بمیرن باید کلی واسه برگشتشون پول خرج کنند راستی اینم بگم اون کیل ها برا پارتیتم بوده که باهاش بودی وگرنه تو به یه هم لول hm حتی نمیتونی دمیج بالاتر از 13 بدی به جز اسپل هات یکی از دلایی که من بازی نمیکنم اینه چون به یاد این میوفتم که تازه بعد این باید hm زو شروع کنم...نقل قول:
من برم امتحان عقب افتادمونم بدم :دی
خبر بسیار بسیار مهم
دو تا پچ جدید اومده.اگه میخواید بازی کنید ارور میده واسه پچ های جدیده.برید دانلودشون کنید.
حالا این پچ ها چی به بازی اضافه میکنن؟کد:ftp://72.55.188.180/patch/
^ ^ تولدم مبارک :پی
من میام ولی به یه شرط :دی اول بازی بهم پول بدید تا بتونم قوی شم باشه؟
تولدت مبارک.صد ساله بشی عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب هیچ اسکلی تنهایی نمیره با الینس ها بجنگه که.اصلا تنهایی تو بتلفیلد معنی نمیده.نقل قول:
کاظم منظور از nossed چیه؟
تو چت زیاد میگن.