بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
بعد از تغییر dns باید حدود 12 یا 24 گاهی هم 48 ساعت صبر کرد تا dns ها به طور کامل ست شوند.
شما این کارو می کنید؟
Printable View
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
بعد از تغییر dns باید حدود 12 یا 24 گاهی هم 48 ساعت صبر کرد تا dns ها به طور کامل ست شوند.
شما این کارو می کنید؟
بله حتی نزدیک 1 ماهه
به نظر میاد دی ان اس های دامنه ست شدن!نقل قول:
به نظرم سرور سایت دامنه رو قبول نمیکنه یعنی به لیست هاستهای مجازی سرور اضافه نشده!
تو کنترل پنلتون دامنه رو اضافه کردید یا اینکه به شرکت گفتید که اضافه کنن؟
به شرکت گفتم
پیشنهاد میکن از دامنه یک بار whois بگیرید ببینید DNS هایی که نشون میده همونایی هست که باید باشه یا نه!نقل قول:
وقتی که DNS ها ست شده باشن البته اگر دست باشن باز وارد کردن نام دامنه مرورگر با استفاده از IP سرور به سرور سایت شما وصل میشه. اونجا برنامه سرور چک میکنه ببینه نام دامنه درخواست شده در لیست دامنه های سرور هست یا نه. اگر باشه که فایل درخواست شده از پوشه ای که برای اون دامنه تعریف شده فراخوانی میشه وگرنه همونی میشه که الان این دامنه شده! یعنی درخواست رو رد میکنه و در نتیجه مرورگر نمیتونه آدرس رو پیدا کنه!
البته بعضی وقتا وقتی که یک سرور تازه راه اندازی شده ممکنه که همه DNS سرورها آی پی اون سرور رو نداشته باشن برای همین وقتی درخواست داده میشه مرورگر نتونه به سرور وصل شه و همون ارور رو بده!
خوب توي whois سايت زير مي ياد
كه اگر به سايت مراجعه كنيدکد:http://reyhanhost.com/
اصلا سايتشون بالا نمي ياد
مطمئن هستيد ،اين سرويس دهنده هنوزفعاله ؟
سايت اصلي شون همينه يا چيز ديگري است ؟
فعلاً فقط برام Title ش اومده.نقل قول:
کد:http://www.pedramch.com/
ولی سوتی دادی که داداش!
باز مال تو خوبه، یه مغازه هست سر راه که روش نوشته Well Com !!!! :16:
بقیه اش هم اومد.
انصافاً قشنگ در آوردی.
ولی باید سورس رو دید که بفهمیم چقدر Pro کار کردی.
بابا این که ف ی ل ت ر ه!نقل قول:
کد:http://www.javadha.com/
کسی تفنگ فیل کش نداره؟
1 سوال سخت : کسی می دونه یه فیل صورتی رو با چی میشه کشت؟
(جوابش رو 3 روز دیگه که ار مسافرت برگشتم، می دم!)
پاینده باشید! (OHO!!!)
کجا سوتی دادم؟>:دینقل قول:
ولی سوتی دادی که داداش!
فیلش نره یا ماده؟ :دینقل قول:
1 سوال سخت : کسی می دونه یه فیل صورتی رو با چی میشه کشت؟
(جوابش رو 3 روز دیگه که ار مسافرت برگشتم، می دم!)
پغ بده بدم بت :31:نقل قول:
بابا این که ف ی ل ت ر ه!
کسی تفنگ فیل کش نداره؟
این همه سایت گزاشتی مردک مارو نزاشتی؟ :31:نقل قول:
کجا سوتی دادم؟>:biggrin:
:دینقل قول:
این همه سایت گزاستی مردک مارو نزاشتی؟
آدرس سایتاتونو نداشتم..
آدرس سایتتو بده بینیم:27:
سیستمت رو Restart کن، وقتی بهت خوش آمد گفت می فهمی! :دینقل قول:
کجا سوتی دادم؟
--
بده دیگه امر جون. قربون دستت.
البته اگر وی P ان باشه، بهتره! :دی
:دینقل قول:
سیستمت رو Restart کن، وقتی بهت خوش آمد گفت می فهمی!
بابا به جان خودم همینطوریه:دی
WELLCOME
راستی آدرس سایتتو بده!
به به بهنقل قول:
ساملیک
نه جدی جدی سرعت این تاپیکه زیاد شده تا وقتی ازش نری بیرون متوجه نمیشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همین دو سه روز که نبودم این همه صفحه نوشتین؟! نامردا تلفنمو قطع کرده بودن هرچی هم میخواستم ثابت کنم که پرداختم قبول نمیکردن!
میگم چی شد بحثای قبلی به کجا رسید؟ من که حوصله ندارم این همه صفحه بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی تو همین دو سه روزه یه توتن نامرد گیر داده به من سه چهار بار گندمامو غارت کرده! برم اول جلوی اونو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر میگردیم!
داداش یاسر
بابا یاسر باد کردم! کسی نمیگه به من چه جوری اون لینک های بغله اینجا رو external کنم! یه جوری با js
***********************************کد:http://shop.djh.ir
بچه ها امروز هم رفتم ایران یه پاور 430 وات خریدم تا بلکه این کارت تصویره رو بندازم رو سیستم یه جونی بگیره!
کدوم سایت؟
یه سایت بده دیگه:دی
میخوام لینکت کنم...
خلافه ولی ما خلافکار ! :31:نقل قول:
بده دیگه امر جون. قربون دستت.
البته اگر وی P ان باشه، بهتره! :biggrin:
ستاره ها فضا !کد:http://web*pro*xy.darvishan.info/
آره DNS قدیمی همینهنقل قول:
دامینم کنترل پنل داره
نمی دونم چرا DNS رو عوض میکنم Whois قبلی رو نشون میده؟؟؟؟
DNS جدید که میخوام ست بشه
ns1.iranavm.org
ns2.iranavm.org
هست
فعلاً هاستم ترکیده!نقل قول:
اگر بدم احتمالاً رو Seoت تاثیر منفی داره!
ولی دیگه همه می دونند دیگه » dogtag.ir
ها؟ لینکا رو جاوا اسکرپتی کنی؟ فکر غیر فعال بود جاوا اسکرپت نیستی لااقل فکر عمو گوگل باش! اگر همون فریم بزاری بهتره ها! فوقش پدینگ و مارجینش رو صفر میکنی جای اضافی نمیگیره!نقل قول:
یه کم روش فرک کن اگر بازم خواستی جاوا اسکرپتی بنویسی یه مدل مشخص لینکا تو در بیار بعد بگو تا برات بنویسم
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا!
یاسر زدی تو خال! میگم نیروی متخصص کجا و من کجا
آره راست میگی گوگل رو که هیچی ولی جاوا غیر فعال باشه بد خیط میشه
این پسته اولم:
نقل قول:
آخ! باد کردم!×! 12 ساعتی میشه دارم روش کار مکینم تازه همچین شده!
ادرس قبلی هم این شده:کد:http://shop.djh.ir
خوب حالا ببینم مرام دارید مقادیری کمک فکری برسونید یا نه!:20:کد:http://djh.ir/shop0
1. اون لینک های منو رو میخوام با یه فایل خارجی آدرس بدم که مجبور نشم هی هر دفه کله صفحه ها رو آپدیت کنم! js خارجی تو فکرم بود ولی کداشون زیاده دردسر میشه! چی میگید شما؟ چه کنم؟
2. برای سمته چپه header نظری چیزی دارید؟ چی بچپونم؟
3. تا تونستم سبک در آوردمش! میگم به نظرتون برای template اصلی کمی و کاستی ای نداره؟ برم تو کاره صفحه های دیگه؟
4. به نظرتون صفحه های دیگه رو بغلش تو همین root بزارم یا اینکه توی یه دایرکتوری زیر شاخه؟ میگم نکنه بعد ها شلوغ بشه اینجا گرگیجه بگیرم! ولی اگه بخوام زیر شاخه بزارم مجبورم کله آدرسه عکس ها و ... رو هم تغییر بدم دردسر داره
خوب یاسر اون margin ایناکه اصلا مشکلی ندارن
ایکی ثانیه حلن
فقط میگم 180 پیکسل چیه که یه scroll-bar هم بیاد 30 پیکسلش رو به فنا بده
وگرنه Iframe میزاشم
البته با این اوضاع مسنکه راهه دیگه ای نمیمونه
iframe مشکلش اینه که کــــــــــــش نمیاد! سایزش چه relative باشه چه absolute 99%!!! ثابته
میگی چه کنیم؟
مگه ارتفاع این منو تو همه صفحات نباید یکی باشه؟
خوب ارتفاعش رو تو فایل css تعیین کن که وقتی بهش آیتم کم و زیاد کردی بتونی با همون css تنظیمش کنی.
اسکرول هم نمیخوره اگه عرض محتویاتش بیشتر از فریم نشه! عرض اونا رو هممیشه با یه div محدود کرد که دیگه جفتک نندازن :31:
دهه!نقل قول:
مگه ارتفاع این منو تو همه صفحات نباید یکی باشه؟
خوب ارتفاعش رو تو فایل css تعیین کن که وقتی بهش آیتم کم و زیاد کردی بتونی با همون css تنظیمش کنی.
اسکرول هم نمیخوره اگه عرض محتویاتش بیشتر از فریم نشه! عرض اونا رو هممیشه با یه div محدود کرد که دیگه جفتک نندازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر دسته کم گرفتی ما رو دیگه
height:100% دادم بهش تو فایله css دیگه
میشه یه کاری کرد
به iframe یه ID بدم بعد تو فایله css هر وقتی که مثلا یه گزینه ای به لیست اضافه شد از اونجا پیمسلش رو بیشتر کنم ها؟
همین منظورته؟
div شون که محدود شده بد! جم بخورن میرن قاطیه باقالی هانقل قول:
اسکرول هم نمیخوره اگه عرض محتویاتش بیشتر از فریم نشه! عرض اونا رو هممیشه با یه div محدود کرد که دیگه جفتک نندازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون تو div هستند دیگه
menu-content
ارتفاع درصدی فقط تو شرایط خاص جواب میده! یعنی باید ارتفاع parent ش پیکسلی مشخص شده باشه! باید ارتفاع منو رو پیکسلی مشخص کنی تا گیر نده!
راستش من سورست رو ندیدم چون تازه فایرفوکس 3.5 نصبیدم فایرباگم رو این نسخه کار نمیکنه. الان دارم با فیل تر کش فایرباگ دانلود میکن بعدش برم ببینم تو سورس چی داری.
ولی در کل من میگم iframe رو بزار توی یک div بعد عرض و ارتفاع اون div رو مشخص کن بعدش به iframe عرض و ارتفاع درصدی بده مثلاً 99 درصد یا 100 درصد این فریما یه کم اذیت میکنن ولی باهاشون ور بری آخرش درس میشه!
بعد اون صفحه ای هم که قراره تو فرم نمایش داده بشه کدهاشو بزار توی یک div که عرض ثابت داشته باشه.
این کارار رو که بکنی دیگه با جاوا اسکرپت هم میشه عرض و ارتفاشو درست کرد که ضایع نشه!
حالا برم سورست رو ببینم شایدم همینجوری آماده باشه بره تو فریم :31:
دستت درد نکنه برار
عروسیت
هااااااااااااانقل قول:
ولی در کل من میگم iframe رو بزار توی یک div بعد عرض و ارتفاع اون div رو مشخص کن بعدش به iframe عرض و ارتفاع درصدی بده مثلاً 99 درصد یا 100 درصد این فریما یه کم اذیت میکنن ولی باهاشون ور بری آخرش درس میشه!
اینم فکره خوبیه
پس توی menu-links
یه mneu-iframe هم اضافه کنم! آره؟
فکر نکنم لازم باشه ها! نوشتس دیگه خودش هر چه قد width باشه رو پر میکنه بقیش رو میره صفحه بعد دیگهنقل قول:
بعد اون صفحه ای هم که قراره تو فرم نمایش داده بشه کدهاشو بزار توی یک div که عرض ثابت داشته باشه.
داریوش اینارو ول کن بسکتبال تا 10 مین دیگه شروع میشه
ایران - مصر
دیروز ایران - آمریکا > 66 - 107 باخت :16:
(نوجوانان) بدو بدو بدو :31:
آره منظورم همین بودنقل قول:
کار از محکمکاری عیب نمیکنه :31:نقل قول:
اگه div با عرض ثابت بزاری میتونی براش استایل overflow:hidden هم بزاری تا دیگه جرأت نکنه اسکرول بار درس کنه. چون شاید عکسی چیزی تو فریم استفاده کنی که عرضش بیشتر باشه یا اینکه بعضی از این مرورگرای بی شعور (دقیقا منظورم IE بود :31:) بیان برا خودشون پدینگ و مارجین در نظر بگیرن!
پسر بیشین سره جات!نقل قول:
داریوش اینارو ول کن بسکتبال تا 10 مین دیگه شروع میشه
ایران - مصر
دیروز ایران - آمریکا > 66 - 107 باخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نوجوانان) بدو بدو بدو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دهه
همینمون مونده آخره عمری بشینیم پای بازیهایی که یه طرفش ایران باشه!×!××!
کلا ایران کجا موفق بوده که ....
نه حرفم رو پس بگیرم تو نموداری جات بسی پیشرفت های در حده کوانتومی داشته!×!
هممممممنقل قول:
اگه div با عرض ثابت بزاری میتونی براش استایل overflow:hidden هم بزاری تا دیگه جرأت نکنه اسکرول بار درس کنه. چون شاید عکسی چیزی تو فریم استفاده کنی که عرضش بیشتر باشه یا اینکه بعضی از این مرورگرای بی شعور (دقیقا منظورم IE بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بیان برا خودشون پدینگ و مارجین در نظر بگیرن!
در کل که حق با شماس ولی تنبلی مقوله ای بس باحال تره!
نه اونجا عکس مکس نمیزارم مگر یه آیکون کچولوی excel برای دانلود مستقیم لیست هر کدوم اونم نهایتا 10 در 10 هست
یاسر بعد نظرت چیه پایینه هر صفحه هم تو قسمته content یه iframe بزارم که فرم باشه برای درخواست و این چیزا؟ ها؟ خوبه؟
الان یه نمه برم DOOM III بازی کنم گند بزنه تو اعصابم فردا اینو راست و ریست میکنم
خدایی دمت گرم!
با 2 تا پست منو از دو روز هنگیت نجات دادی
بقیه یاد بگیرن!
یاسر کاراش رو کردم تا حدودی
با iframe کردمش
الان همه چی حل شده غیز از اینکه این Opera داره بازی در میاره!
allow transparency رو ساپورت نمیکنه گویا!
با اپرا هم که مشکل نداره الان!
اگر با ورژنی که داری مشکل داره به جای ترنسپرنت براش رنگ زمینه مشخص کنی باید حل شه
برای فرم درخواست هم دیگه سلیقه ایه. شاید قشنگتر باشه برای صفحانی که نیاز به فرم دارن یه دونه تب بزاری برای تماس که وقتی روش کلیک میکنن اون فرمه نمایش داده بشه. چون همچین خوشایند نیست که فرم سفارش از اول توی همه صفحات نمایش داده بشه!
همممممممممم
آهان همین تب رو با چی درست کنم! یعنی چی ریختی باشه؟
میتونم j-query بزارم خشنگ با انیمیشن باز شه مثله ماله بلاگم
ولی حس و حال میخواد
از طرفی برای همه ی صفحاتم که نه
برای صفحه های محصولات
پایین مشخصات هر محصول یه iframe باز میکنم که فرم باشه توش و مشخصات پرداخت و این چیزا رو بتونن وارد کنن
بچه ها آمار PHP 5.3.0 رو دارید؟
Changelogش رو دیدم پشمم ریخت!!!
یه نگاه بکنید:
ایشالله امشب میاد رو هارد!کد:http://www.php.net/ChangeLog-5.php
آره چند وقت پیشا نسخه pre release ش اومد من دیروز متوجه شدم نسخه نهاییشم اومده
خیلی توپ شده نه؟ :31:
من هنوز نصبش نکردم ولی این namespase هاش خیلی به دردم میخوره + اون اکستنشن جدیده (phar)
خدا کنه این سرور ایرانیا هم زودتر دست بجنبونن نصبش کنن (یعنی مثل همیشه بهونه تراشی نکنن!)
namespace فقط یکی شه.
ورداشته GC هم چپونده. (همون آشغال جمع کن خودمون! :16:) واسه Memory خیلی عالیه.
چقدر رو Performance و سرعت کار کردند!
فقط از این lambda ه بدم میاد! :دی هم اسمش ناجوره، هم نوشتنش. البته حجم کد رو میاره پایین!
goto هم مال زبون های زمان بچگی مونه! آنچنان استفاده نخواهد داشت!
این pcntl رو نمی دونم واسه ویندوز هم راه انداخته یا نه؟!
remove_header هم خیلی ها دنبالش بودن.
و ...
فقط 1 چیز خیلی مسخره توش هست.
استاندارد Constructor اینه که اسم متد، همون اسم کلاس باشه. (که تو PHP4 بود)
ولی الان این که متد هم نام با کلاس، نقش Constructor رو داشته باشه رو Bug معرفی کرده و Fixش هم کرده!!!!!!!!!! :16:
با این تغییراتی که تو php 5 دادن آدم به php 6 خیلی امیدوار میشه :31:
-----------------------------------
بچه این که ضمیمه کردم قراره قالب جدید سایتم بشه نظرتون چیه؟
فقط مونده تا دیتابیس سایت رو منتقل کنم و سایت جدید رو توی هاست جدید آپلود کنم
به به!
شکر خدا، گروه ها هم راه اتفاد.
این گروه Framework ه Update بشه، خوبه. تفننی ه واسه خودش! :دی :16:
به به به
مبارک باشه یاسر جان!×!
ببین کنم ...
خیلی خوب شده
فقط این پایینش زیاد فضای خالین داره؟ پایینه قالب رو میگم
جاتون خالی قوله دومه DOOM III رو هم ترکوندم شما تو حال و هوای php هستید!
برم بقیش رو برم که بد رو مخه!×!
ها اون پایینشو زیاد جا خالی گذاشتم چون بکراندش رو ثابت در نظر گرفتم برای صفحاتی که ارتفاع کمی دارن اگر اون سایه های کادر اصلی بیاد رو قسمت بالایی بکراند ضایع میشه!
هنوز به نظرم یه چیزی کم داره ولی حوصله ندارم روش کار کنم گفتم شاید شما بتونید بگید چی کم داره :31:
----------------
راسی داریوش اینا چیه بازی میکنی خوبیت نداره :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بکش رو تغییر بدی عالی میشه :31:نقل قول:
طرف شکمش جای بخیه حاملگیه؟ :16:
جدا"...نقل قول:
با این تغییراتی که تو php 5 دادن آدم به php 6 خیلی امیدوار میشه
من که واقعا امیدوارم...
همین الان میرم دانلودش کنم...
پس زمینه نداشته باشه بهتر نیست؟نقل قول:
یا یه رنگ ساده مثل پس زمینه ی title ها داشته باشه...
فکر کنم جالبتر بشه...
فقط مطالب رو منتقل نکنی که خیلی خیط میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احتمالا...
خون هایی هم که رو زمین ریخته ذین نظریه ی علمی و بسیار مهم رو تایید میکنه!!
سلام.نقل قول:
خب این php جدیده خیلی جلب شده. ( این فریم ورکه کاراش تموم شه باید بپرم رو php آخه خیلی نیازم می شه! )
چقدر طول می کشه تا هاستای اینجا php جدیده رو ساپورت کنن؟ حتما یه چیزی هم می یاد روش آره؟
از این قالبت خوشم اومد، فقط بحث اون بکگراند می مونه که یه حالت fade ی بهش بدی بهتره همون بالاای یه.
خب شما خوب مارو مسخره کن، دیواری کوتاه تر از ما مگه پیدا هم می شه؟:19:نقل قول:
فقط بزار کنکور رو بدم بعدا بهت نشون می دم:27: