ببینم کسه دیگه هم این مشکل رو داشته؟چه راه حلی هست براش؟نقل قول:
ببینم کسه دیگه هم این مشکل رو داشته؟چه راه حلی هست براش؟نقل قول:
با سلام دوباره
متاسفانه ترفند خود ماکروسافت یه فایل چند کیلوبایتی به دستگاه انتقال پیدا میکنه و بازی ها بلوکه میشه با زیهای جدید تا اطالع ثانی باید قید بازیهای کپی روزد اگه راهی پیداکردین اطلاع رسانی کنید و به هیچ شکلی به اینترنت وصل نشید
ازتون سپاسگزارم
خواهرزادم فقط سی دی میگره و روی دستگاه میذاره و بازی می کنه. خیلی کپی کردن برنامه ها و از این چیزا بلد نیست.
بازی Rugby 2011 را گرفته گذاشته روی دستگاه و سیستم ازش پرسیده که باید آپدیت کنی و اونم بدون اینکه بدونه yes زده . داشبورد ظاهرا شروع کرده برای آپ دیت و چون فایل آپدیتش نبوده همون صفحه سیاه که گفتم روش کد را داده و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد رو آورده.
ممنون میشم کمکم کنید که الان چیکار کنم؟
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
ضمنا دستگاهش سفید رنگ و ساخت 2009 هستش
میخام بدم بیرون ال تی بریزن.
آخرین داشبورد چیه که تاکید کنم همونو بریزن.
کلا هر چی که حتما باید اپدیت بشه آخرین نسخه ــــش رو بگین.
بچه هایی هستن تو همین سایت یا سایتایه همسایه که ال تی 2 میتونن برات بریزن و مطمئن هم هستن حالا در کل بگو ال تی 2 رو بریزه برات همراه با داشبورد ورژن 13599نقل قول:
باسد اپدیت 13599 رو دان کنید و بریزید تو فلش و بهد وصل کنید به دستگاه و آپ کنید و احتمالا هم دستگاه به ارجینال برگشته که باید ال تی 2 بریزید روشنقل قول:
نقل قول:
-------------------
سلام
اين اموزش واسه استفاده از هارد با ظرفيت بالا(نه فقط 16گيگ)پيدا كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اموزشي كه تو رپيد شير گذاشته بودين واسه انتقال عكسهاي كينكت باز نشد.ميشه توضيح بدين بايد چه كاري انجام بدم كه چه تو بازي ادونچر و چه بقيه بازيها بتونم عكسهارو انتقال بدم؟
ممنون از راهنماییتون
ابتدای این صفحه هر چی گشتم آپدیت 13599 رو ندیدم
ممنون میشم کسی لینکشو بهم بده
بفرما رفیقنقل قول:
کد:http://download.microsoft.com/download/2/A/C/2AC6BB6F-1A26-4784-BA64-09A96E70CD03/SystemUpdate_13599_USB.zip
سلام دوستان من اپدیت 13604 رو از صفحه اول دانلود کردم واز طریق usb ریختم ولی دستگام خراب شد واصلا بالا نمیاد و تو همون حالتی که میخواد اپدیت کنه مونده نمیدونم چکار کنم ؟ یک صفحه همش نشون میده که اینا رو نوشته
cant read the update from your storage device .please reinsert it to continue the update
if the problem persists visi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
status code :3524 - 8600 - 0F00 - C000 - 003A
داداش امروز من با یه دستگاهی که ارور شما رو میداد کلی کلنجار رفتم تا دستش کردمنقل قول:
شما باید همون ورژن داشبوردی رو بریزی تو فلش بزنی به دستگاه که ناقص اپدیت شده
چون این اروری که داده یعنی ناقص آپدیت شده
نقل قول:
واقعا ممنونم درست شد - ولی همون مشکل قبلی که بازی WM3 و BATMAN AC اجرا نمیشد پا برجاست بنظرتون باید چکار کنم LT بریزم ؟:31:
آخرین بار چه فریموری ریختید شما؟نقل قول:
نقل قول:
فریمور ؟ والا اخرین چیزی که من ریختم همین اپدیت 13604 هستش
اون که ورژن داشبورده(همون منوی ایکس باکس)نقل قول:
فریمور همونه که تو درایو کنسول میریزن
سلام بچه ها دیروز دستگاهم رو دادم که واسم LT2 بریزن فروشنده هم علاوه بر این کار دستگاهم رو با 13599 آپدیت کرد
خونه که اومدم دیدم یه آپدیت جدیدتری هستش 13604 منم رو usb ریختم و آپدیت جدید کردم ،مشکلم هم از اینجا شروع شد چون دیگه بازی های جدید مثل GoW3 و Driver و حتی NFS HP اجرا نمیشن و با ایرور Unsupported disc مواجه میشم .
چیکار می تونم بکنم ،اگر بدم بیرون می تونن واسم درستش کنن
با تشکر از همه
داداش من یه همچین مشکلی داشتم بازی رو از رو هارد پاک کردم درست شد .نمیدونم شما اصلا هارد داری یا نهنقل قول:
اگه دیدی نشد ببر پیش همون که ال تی ریخته برات بش بگو اقا بازیهارو اجرا نمیکنه
راستی اون هات پورشید که نیاز به پچ داره
من تنها کاری که انجام دادم همین اپدیت 13604 هست دیگه کار دیگه ای رو انجام ندادم و بلد هم نیستمنقل قول:
بچه ها من ورژن داشبوردم 2.0.14 ميتونم ورژن ماه اكتبر رو بريزم ؟. چون بازيارو اجرا نميكنه همين الان هم بردم LT2 ريختم . نميدونم از چيه . ارور unsupported disk ميده .
داداش وصل شدی به لایو به این ورژن آپ شده داشبوردت؟نقل قول:
نقل قول:با روش زیر میتونید بازیا رو اجرا کنیدنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529873[/PHP]
نقل قول:
درود مجدد
من آپديت 13599را طبق توصيه شما دانلود كردم و لي آپديت نشد و هيچ فرقي نكرد.
حالا بايد چيكار بكنم؟
اكثر دوستان كه من مي بينم با اين مشكل روبرو هستند كه براي يه بازي كه سیستم ازشون آپديت مي خواد اشتباهي yes مي زنند و مثل مورد من گرفتار مي شوند. كاش يك روش كلي براي اين مشكل ارايه مي شد.
سپاسگزارم
شما از سالم بودن فایل اطمینان دارید؟اگه آره مطمینید درست اقدام کردید؟اگه آره که اونموقع باید شما فریم ویر تون رو به استوک ببرید بعدش داشبرد بریزید بعد همLT+چونن این کار یکمی سخته توصیه میکنم بدی بیرون برات انجام بدننقل قول:
سلام من لایو اپدیت کردم الانم بازی نمیاره اگه ال تی 2 بریزم درست میشه ومیتونم لایو بازی کنم
اگه بریزی دوباره که بری لایو همون آش همون کاسه میشه بهتره یه 10 روزی صبر کنی تا LT3 بیاد بعد با خیال راحت برو لایونقل قول:
آقا ساجد ممنون از راهنماییتوننقل قول:
راستش نمی دونم چطور باید مطمئن بود که فایل سالم هست. یکی از دوستان این لینک رو داد و من از اون فایل زیپ رو گرفتم و فایل زیپ رو بازش کردم و روی روت USB ریختم ولی سیستم آپدیت نشد.
آدرس لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس برای خود مایکروسافت هستش ، برای همین به نظر لینک مطمئن هستش.
راستش من مهندس الکترونیکم و اگه راه حل خیلی خفن نباشه باید بشه از پسش بر بیام. فکر می کنید با راهنمایی شما نتونم ردیفش بکنم؟
سپاسگزارم
برو اینجا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529873
این رو امتحان بکن :نقل قول:
کد:http://download.microsoft.com/download/C/B/4/CB4136B7-A0A4-4067-ABE6-D789DF16800F/SystemUpdate_13146_USB.zip
بچه ها من میخوام یه چند تا فایل ویدئویی رو روی ایکس باکس اجرا کنم
فرمتشون هم MP4 هست رفتم تو سایت مایکروسافت و دیدم زده که این فرمت هارو پخش می کنه
اما وقتی USBرو میزنم و فایل ویدئویی رو انتخاب می کنم میگه : دستگاهتون رو باید اپدیت کنید نمیتونید پخش کنید و از این جور چیزا
چیکار باید بکنم ؟
سلام دوستان خسته نباشید من میخوام lt2.0بریزم اصلا هم بلد نیستم یعنی تازه خریدم تو فروم ها هم گشتم یه چیزایی فهمیدم اگه میشه میخوام مو به مو راهنماییم کنین تا من خودمltبریزم نمیخام بدم بیرون چون یکم حساسم یکم هم گرون میگن 35هزار تومان اسلیم 13599تاریخ تولیدشم چند ماه بیش. به گفته فروشنده 1.91....میدونم ریسکش بالاست ولی میخوام هم یاد بگیرم تا بعدا هم با مشکل روبرو نشم
دوستان تاریخی برای LT3 اعلام شده؟!
خواهش میکنم عزیز.نقل قول:
اگه با اون لینک که دوستمون دادن حل نشد و مطمین هستید که کار رو درست انجام دادید.
اگه باز حل نشد که احتمالا نمیشه باید مدل کنسول و مدل درایوشو بگید تا آموزش مناسب کنسول شما ارایه بشه.
چون این بحث دیگه مربوط به این تاپیک نمیشه تو لینک زیر مدل کنسول و درایو رو بنویسید تا آموزش معرفی بشه و به شما راهنمایی بشه:
--------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
خوب اگه مایکروسافت گفته پخش میکنه پس میکنه.اما شما باید به کدکت رو دانلود بکنید تا پخش بکنه برای این کار هم مستقیما باید با کنسول برید لایو و اونو دانلود کنید.من به خاطر بی امنیتی لایو توصیه میکنم تا اومدنlt+3صبر کنید که به زودی عرضه میشه.نقل قول:
--------------------------------------
اینجا تاپیک داشبرد هست نه -- باید سوالاتتونو اینجا مطرح بکنید:نقل قول:
ولی چون برای اینکه دو باره تو زحمت نیافتید لازمه که اول مدل درایو کنسولتونو بگید. مدل درایو رو بگید تا آموزش مربوطه داده بشه.(مدل درایو هم در اون تاپیک زکر کنید)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245&page=46
----------------------------------
هی خدا.......نقل قول:
دوستان زحمت کشیدن انجمن رو تفکیک کردن و برای هر بحثی تاپیک قرار دادن شما باید تو تاپیک مربوط به -- مطرح میکردید.
اما باید بگم که برای اینجور چیزا باید برید به سایت زیر:
تاریخ عرضه رو بعد6دسامبر اعلام کردنکد:http://c4evaspeaks.com
نقل قول:
جناب سپاسگزارم
تونستم با این فایل آپدیتش کنم و سیستم دیگه بالا می آد ولی الان مشکلی که هست سی دی بازی هایی که قبلا باز می کرد نمی خونه و دیگه باز نمی کنه. همه چیز خودش درست کار می کنه مثل اطلاعات سیستم ، بازی های خود کنسول و ... ولی وقتی سی دی گیم می گذارم بازش نمی کنه و می نویسه : Open Tray
ممنون میشم کمک کنید یا راهنمایی کنید
باز هم ممنون از راهنمایی بجاتون.
ممنون از همه دوستان زحمت کش بی منت ، (( دمتون گرم ))
سلام دوستان كسي نميدونه داشبرد چديد كي مياد؟
شما باید کنسول رو دوباره کپی خور بکنی.نقل قول:
با اون آبدیت داشبرد کپی خور کنسولت پریده و فلش شده به استاک.تنها کاری که باید بکنی اینه که بدی بیرون بگی برامlt+2بریزن
-----------------------------------------------
والا گفتن12آذر.ولی هنوز نیومده.نقل قول:
سلام
دوستان اگه من با آپدیت اکتبر دستگاه رو آپدیت کنم میتونم کپی بازی های جدید رو بازی کنم؟ مثل: MW3, Battlefield...
بعد اینکه آیا COD Black Ops هم میتونم بازی کنم؟
خیلی ممنون
نه تنها آبدیت داشبرد کافی نیست شما باید فریم ویرLT+2هم رو دستگاه بریزی.این کار رو بیرون براتون انجام میدن.نقل قول:
اگه اون نسخه ازCODتون که دارید برای نسخهLT+1.91پچ شده باشه بله قابل اجرا هست بعد آبدیت.
دستگاه من LT+2 هست. ولی چند هفته پیش آنلاین بازی کردم دیگه بازی های جدید رو نمیتونم بازی کنم.
پس اگه الان این آپدیت رو نصب کنم میتونم بازی های جدید رو بازی کنم یا نه؟
مرسی
دوستان همونطور که میدونید فردا آبدیت داشبرد جدید برای این کنسول عرضه میشه.
به همه دوستان توصیه میکنیم که آبدیت نکنن و صبر کنن هکر ها و کنسول بسیجی ها آبدیت رو امتحان کنن.
فردا بعد از عرضه میتونید داشبرد رو از محیط لایو و از طریق لینک زیر دانلود کنید:
نکته:انتظار میره با توجه به پیش داشبرد قبلی و اینکه این داشبرد خیلی نوین هست اقدامات امنیتی زیادی رو در خودش داشته باشه.کد:http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates
ممنون دوست عزیز. ای کاش یه توضیحی هم در مورد داشبرد جدید میدادی البته به جز موارد امنیتی , مثلا تغییرات گرافیکی .تم و آواتار و کاربردهای دیگه:20:نقل قول:
والا حرف در موردش فعلا زیاده و تقریبا هیچکدوم موثق نیست.نقل قول:
ظاهرا تغیرات گرافیکی زیادی کرده ولی داشبرد فعلا عرضه نشده به محض عرضه تستش میکنم و میگم