قبلا بالای 1گیگ بود عالی بود الان هم خوبه برای 128...نقل قول:
544 kbps / 158 kbps
اره بدون دی سی هست
دی سی هم قبلا جواب میدا الان زیاد فرقی نداره...
Printable View
قبلا بالای 1گیگ بود عالی بود الان هم خوبه برای 128...نقل قول:
544 kbps / 158 kbps
اره بدون دی سی هست
دی سی هم قبلا جواب میدا الان زیاد فرقی نداره...
خوب دیگه من هم از این شاکی هستم چون قبلا برای جذب مشتری سرعت رو برده بودند بالا ولی حالا.......نقل قول:
برای من که بدون dc از 300-250 مگ بیشتر نمیگیره با dc هم نهایت 700 مگ اگر مطمئن بودن اکو 512 شبی بالای 1300 مگ میده من میگرفتم ولی فکر نکنم اینجوری باشه.
من فکر میکنم امین نت خوبه چراکه:
-128روی 256می بنده
-با idm بین40تا50سرعت دانلود داره با ویندوز بین 15تا 20دانلود میکنه
-پهنای باند اگر اضاف بیاد برای ماه بعدی ذخیره میشه
-اگر برات مسافرتی پیش بیادزمان را برات نگه میداره
-128سه ماهه با 9گیگ 45000تومن
فقط ایرادی که داره بعضی مواقع قطعی داره
نقل قول:
اكثر مودم ها نوشته
User : Admin
Pass: Admin
دوستان :سرعت دانلود وباز شدن page ها با کارت شبکه بهتره یا با usb کدومش؟
بطورکلی برای بالا بردن سرعت باید چکارکرد؟؟؟؟
تقریبا میشه گفت فرقی نمیکنی . برای بالا بردن سرعت هم هیچ راهی جز پول دادن و گرفتن سرویس بالاتر وجود نداره. کدوم شرکت هستید و کدوم سرویس رو دارید؟نقل قول:
شاتلECO128نقل قول:
سرعت دانلودم آی دی ام 1تا7صبح حداکثر20میرسه
باز شدن page هاخوبه
سرعت دانلود روزانه ام هم تصویر زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های eco شاتل روزها که مشکلی ندارن ولی 1 هفته هست که سرویس رایگاه شبانه افتضاح شده . تا ساعت 2 ، 3 که کانکت نمیشه و لی اگه بتونی کانکت بشی سرت دانلود همون 60 کیلو بایت هست البته بعد از 2 ساعت قطع میشه . در کل کیفیت شاتل نسبت به چند ماه پیش بسیار افت کرده
سلام دوستان من می خواستم adsl بخرم خیلی ها میگن شاتل بگیر اما با اخبار ضدو نقیضی که از شاتل شنیدم یه خورده دلم رو زد نمونش همین خبر که بالای پست منه لطفا من رو راهنمایی کنین که از چه شرکتی سرویس بگیرم
ببین دوست عزیزنقل قول:
من امین نت داشتم ودرحال حاضر هم شاتل دارم هردوی اینها تایم اوت زیاد دارن
شکل زیربرای شاتل هست
امین نت:
-128روی 256می بنده
-با idm بین40تا50سرعت دانلود داره درتمام شبانه روز با ویندوز بین 15تا 20دانلود میکنه
-پهنای باند اگر اضاف بیاد برای ماه بعدی ذخیره میشه
-اگر برات مسافرتی پیش بیادزمان را برات نگه میداره
-128سه ماهه با 9گیگ 45000تومن
فقط ایرادی که داره بعضی مواقع قطعی داره (تصویر بالا)
---------------------------------------
شاتل:
eco128 روی 512میبنده با سه گیگ پهنای باندحدود15000تومن برای یکماه(13900که میگن دروغه)
1تا7صبح دانلود رایگان داره اصلا حساب نکن چرا که افتضاحه
قطعی هم که داره اون تصویر بالا تازه گذاشتم
پهنای باند اضاف بیاد ذخیره نمیشه..زمان هم برات نگه نمیداره
سرعت باز شدن page ها بهتر از امین نت است
---------------------------------------
با یک مقایسه سر دستی میتونی تصمیم بگیری که کجا سرویس بگیری
متغیر هست ! 3 شب پیش با 60 ( دقیقا مثل روز) داشتم دانلود می کردم ولی مثلا دیشب 1 ساعتی قطعی داشت بعدش هم همون حدود 20 بود !! والا اینجا هیچی حساب کتاب نداره !!!نقل قول:
سرعت دانلودم آی دی ام 1تا7صبح حداکثر20میرسه
اونایی که میخ وان ADSL بگیرن به نظر من دل رو بزنن به دریا ! اگه همسایه کسی دارن که ADSL داره بره پرس و جو کنه ببینه راضی هست یا نه .
اگه برای استفاده در طول روز می خواهید شاتل عالیه. من خودم چند روزی میشه که گرفتم و واقعاً از سرعت روزانه اش راضیم ولی اگه برای استفاده از سرویس دانلود رایگان شبانه میخواهید، همون طور که اکثر دوستان گفتن افتضاحه چه از نظر سرعت و چه از نظر قطع شدن.نقل قول:
شما مرکز کجا هستین؟نقل قول:
من مرکزکلبه هستم الآن ساعت3بعد از ظهره دانلودش واقعا خوبه من بین 40تا75دانلود دارم ولی باز شدن صفحات خیلی تعریفی نداره؟
كي ميگه 13900 دروغه؟؟؟!!!من خودم هر ماه 13900 ميدم!!راستي واقعا شبانه بعد از دو ساعت قطع ميشه؟؟چون من حدود يه ماهي خونه نبودم و خبر ندارم.اين روس dc كه دوستان ميگن چي هست؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
پارس آنلاین بگیر
سرعت دانلود سرویس 256-195-200، 1 تا 7 صبح رایگانه،قطعی نداره،
سرویس 256 سه ماهه با حجم 9 گیگ 37500
آدرس دفتر مرکزی پارس آنلاین:خیابان عفیف آباد،مجتمع تجاری حافظ،تلفن:6288711
پس شما از شاتل استفاده می کنید و می خواهید سرعتتون بره بالا؟نقل قول:
راهی نداره جز تعویض ISP.
من مرکز فیاضبخش هستم. سرعت دانلود من اکثراً روی 61 ثابته. سرعت باز شدن صفحه برای من هم طرفای ظهر یه خورده پایین میاد ولی در کل بد نیست.نقل قول:
شما توی ساعت 1 تا 7 صبح هم با هین سرعت دانلود میکنید؟نقل قول:
شما مگه پست ها را نمی خونید؟!نقل قول:
جواب سوالتون در پست1492 هست!
ایشون در اون پست سرعتشون رو نگفته دقیقا چنده . بعد شما هم که اکو 128 دارید پس چرا ایشون ناراضی هستند از سرعت شبانه ولی شما گفتید که راضی هستید. یعنی تو یک شهر هم مرکز به مرکز باید فرق کنه؟نقل قول:
دوست عزیز ، بازم میگم کیفیت شاتل در ساعات غیر رایگان عالی هست . شما با خرید سرعت 128 میتونید از 512 استفاده کنید ، اما اگه بخوای به قصد دانلود رایگان شبانه ، شاتل بگیری اشتباه میکنینقل قول:
اینجا ایرانه دیگه...نقل قول:
مرکز به مرکز که هیچ توی یک مرکز کاربر به کابر هم فرق داره
در حد 128 256 که باشه کافیه...
اگر سرعت اینجوری باشه حرف نداره
از دوستان شیرازی کسی هست که ART1 شاتل داشته باشه؟ می خواستم سرعت دانلود روزانه و شبانهْ این سرویس رو بدونم. به نظرتون از لحاظ سرعت و قطعی نسبت به ECO128 بهتره؟ بدتره؟ یا فرقی نداره؟
مسلما باید بهتر باشه ! اما باید دید در عمل چطوریه و دوستانی که استفاده می کنند نظر بدن ...
نقل قول:
راستش من هم که فیاض بخش هستم دانلود شبانه سرعت خوبی داره یعنی تا حالا که 98% مواقع مثل سرعت روزانه بوده حتی بیشتر (اگر چشم نخوره:31:)
این مشخص می کنه که مرکز به مرکز فرق می کنه (بخاطر بار سرور های هر مرکز)
نقل قول:
بله این سرعت لحظه ای هست
البته برای من تا 270 الی 280 هم رسیده ولی دایم نیست و لحظه ای هست شاید حداکثر بین یک تا دو دقیقه
این سرویس چون مخصوص دانلود زیاده سرعت واقعی خودش رو داره . مثلا اگه شما آرت با سرعت 128 رو بگیری سرعتت باید حداکثر 16 کیلوبایت باشهنقل قول:
خوب میخاستی با این آدرسی که وارد کردی تایم اوت هم نگیری؟؟؟این یکیو امتحان کن درس میشهنقل قول:
نقل قول:
ping 4.2.2.4
دانلود شبانه شاتل همچینم بد نیستا !!:31:
أانلود رایگان جمعه 28 اسفند ==> 890,757KB
بیشتر ازا ینم میشد که دیگه فایلی نداشتم !! هیچ حساب و کتابی نیست !!
یه نکته اینکه مودم رو الان در حالت bridge Only وصل کردم خیلی بهتر شده ! دوستانی که Linksys دارن و بعضا مشکل dc شدن حتما این روش رو امتحان کنند ...
Wag54 دارید شما؟ بعد روی 128 اکو این حجم رو بدون روش DC منظم میگیرید یا اتفاقی اینجوری شده به نظرت تو تهران بعد از 3 ماه امیدی هست؟نقل قول:
اول اینکه روش dc که میگید یعنی چی ؟! متوجه نمیشم !
بله ، مدل WAG54G2 دارم ...
فقط می تونم بگم اصلا قابل پیش بینی نیست ! یه دفعه می بینید 1 هفته کاملا بدون مشکل به همین منوال هست یا نه یه دفعه سرعت از دیال آپ هم کمتر ! قاعده خاصی وجود نداره متاسفانه اما چیزی که مسلمه مرکز به مرکز متفاوت ! مثلا همین دیشب یکی از دوستان تویه از یه مرکز مخابراتی دیگه همون موقع که من با سرعت 50 می گرفتم با سرعت 10 دانلود می کردند ! اما نهایتا حدود 730 مگ گرفتن دیشب ... ساعات رایگان شاتل اینقدرم که میگن بد نیست اما منطقیش اینه که بخاطر اون ساعات از شاتل نگیریم ! بلکه اون رو یه موضوع جانبی قرار بدیم ...
چرا امید نباشه ... شما از سایر دوستان تویه سایر مناطق اونجا پرسیدین ؟ اونا هم همین مشکل رو دارن ؟
منظور از dc یعنی اینکه شما هر دفعه تو تایم شبانه سرعتتون پایین هست اگر دسکانکت کنید سرعت میره بالا در صورتی که اگر مرکز کمبود پهنای باند داشت نباید همچین اتفاقی میافتاد. اگر می خواهید دانلود شبانه رو موضوع جانبی بگیرید شرکتهایی هستند که دانلود شبانه ندارند ولی سرعت روز و شب روی 60 هست و پینگ هم معمولا ثابت هست.نقل قول:
اگه به این صورت باشه که با توجه به قیمتش اصلاً ارزش نداره. دوست عزیز شما خودتون تا حالاسرعتشو دیدید یا فقط حدس میزنید که اینجور باشه؟نقل قول:
باسلام و تبریک سال نو
یه مطلبی رو می خوام خدمت دوستان عرض کنم شاید بدرد خور باشه اونم اینکه تمام سرویس های شاتل تو شیراز با سرعت واقعی هست و سرعت هایی رو که بعضی از دوستان به اون اشاره می کنند یا مربوط به قبله یا اینکه یه دلیل خاص داره که من از اون بی اطلاع هستم ولی من سرویس اقتصادی با پهنای باند 256 کیلو رو تو سه تا مرکز چک کردم همگی تقریبا یکی بود
آهان ! نه من از این روش استفاده نمی کنم !نقل قول:
موضوع اینجاست که روزانه شاتل کاملا بدون مشکل هست ! اگه کسی روزانه مد نظرش باشه خب میاد شاتل می گیره که روزانش خوبه و در کنارش شب ها هم کم و بیش از رایگان شبانه استفاده می کنه . فرضا من بعد مدت ها یه فیلم می خواستم که دیشب خیلی راحت دانلود شد ! یعنی تویه هفته یه شبم اینطوری باشه واسه من کافیه ! حجم دانلود زیادی ندارم که معطل خوب یا ید بودن سرعت شبانش باشم ! :46: بنابراین برای من کاملا راضی کنندست ... :20:
یعنی چی ؟ سرعت از 32 تو شب بیشتر نمیشه با اکو 256 ؟ مگه چی میرسه به اینها که براش دروغ بگن؟نقل قول:
نقل قول:
هر کسی نظری داره. نظر شما هم قابل احترامه.
آخر مجبور شدم مودم رو عوض کنم با زایکسل 15 تومن هم ضرر کردم ولی مودم لینکسیسه واقعا مشکل داشت بردم شرکت گارانتی کنندش گفت میفته برای بعد از عید منم همونجا کلکشو کندم.ولی خیلی اذیتم کرد با همهء تعریفایی که ازش شنیده بودم ولی دلمو زده بود.
ای بابا دوستان منم مودم Linksys wag54g2 دارم. حدود 20 روز راحت کار میکرد بعدش شروع کرد به DC شدن بعد از هر از چند وقتی .مثلا 1 ساعت به یک ساعت یا 5 دقیقه به 5 دقیقه !!
دیگه واقعا داشت اعصابم خورد میشد. اول فکر کردم مشکل از شاتل هست. زنگ زدم کلی با یه نفر صحبت کردم هی میگفت مشکل از ما نیست به خاطر اینه که سیم تلفن از پیش سیم برق رد میشه. من هرچی قسم و آیه خوردم که مگه میشه ؟ من خیلی وقته adsl دارم حالا یه دفعه سیم کشیمون تغییر کرده ؟!
خلاصه حل نشد.
رفتم توی فروم خود Linksys با آپدیت Frimware و . . . هم درست نشد
بردمش واسه گارانتی. بالاترین طبقه PC Center تراشه گستر . فرستادنش تهران بعد از 3 روز آوردن 5 تومن هم ازم گرفتن ولی فکر کنم نگاهش هم نکرده بودن.1 برگه هم داده دسته من میگه نگاه کن که وصل شده به اینترنت !!
خلاصه آوردم خونه بازم مشکل داشت.
دیگه بعد از کلی تحقیق و بدبختی فهمیدم
یکار باید بکنم. یه اسپلیتر به مودم وصل کنید یه اسپلیتر به تلفونی که توی خونه دارید. من به تلفن بی سیممون وصل کردم به بقیشون دیگه اسپلیتر نزدم.
خلاصه الان دیگه مشکلم حل شده.هرکی مشکل داشت این راه رو امتحان کنه :46:
------------------------
ویرایش : آقا من نخوندم پست ها رو کامل. فقط اسم مودم خودم رو شنیدم :دی
گفتم اگه کسی این مشکل رو داره این روش رو امتحان کنه.
اگه شبا سرعتتون کم میشه و مودم رو ریست میکنین و اینترنت قطع میشه مشکل از مودم نیست از شاتله( همون جمله همیشگی : ترافیک از سمت شاتل زیاده). من دیروز زنگ زدم داد و بیداد کردم یه کم امشب دیگه مشکلی نداشتم و کل شب سرعتم رو 60 بود ( اکو 512 )
به نظر شما عجیب نیست؟ چطور 20 روز بدون مشکل بود بعد یهو مشکلدار شد؟ من خودم Wag160N دارم 4 ماهه از شاتل سرویس میگیرم ولی هیچ وقت به مشکل از نظر DC نخوردم. من از همون اول هم به مودم اسپلیتر نزدم داره مثل ساعت کار میکنه. این شاتل با همه مودم ها رو قبول داره به جز Linksys و D-link نمی دونم چه پدر کشتگی با اینها داره.نقل قول:
والا خودمم خیلی تعجب کردم بعد از 20 روز یه دفعه چش شد !!نقل قول:
خلاصه که فعلا درست شد.
آره با لینک سیس انگار پدر کشتگی دارن. هر وقت یه مشکلی داشته باشی و زنگ بزنی بگی مودمم لینک سیسه اولش میگه خیلی بده و به نویز خیلی حساسه و . . .
البته یه چیزی برای من خیلی عجیبه هنوز. با اینکه من به تلفن و مودم اسپلیتر زدم ولی بازم تلفن یه کم نیوز داره. عجیبه !