توي گوشي شاپ يه اسپشال اديشن گذاشته يه معمولي همونجا هم هين دوتا گوشي رو مقايسه كرده. و گفته اسپشال تا 16 گيگ رم ساپورت ميكنه ولي معمولي تا 8 گيگ
آيا اين حرف درسته و آيا اين اسپشال اديشن رو خود سامسونگ معرفي كرده به بازار يا نه؟
Printable View
توي گوشي شاپ يه اسپشال اديشن گذاشته يه معمولي همونجا هم هين دوتا گوشي رو مقايسه كرده. و گفته اسپشال تا 16 گيگ رم ساپورت ميكنه ولي معمولي تا 8 گيگ
آيا اين حرف درسته و آيا اين اسپشال اديشن رو خود سامسونگ معرفي كرده به بازار يا نه؟
A3 arabic newest ROM with arabic interfaceرام چدید تو وبلاگم ادرسشو گزاشتم
66.7 به نظر storage خالی خوبیه ;)کد:http://omnia-persian-users.blogspot.com/
فقط عربی کردن:کد:http://rapidshare.com/files/190985157/LANG_MUIara.cab
نه عزیز , شما اشتباه متوجه شدی !!!نقل قول:
توی گوشی شاپ سه تا امنیا هست :
1 - امنیا معمولی با 8 گیگ داخلی = 500
2 - امنیا معمولی با 16 گیگ داخلی = 500
3 - امنیا اسپشال با 16 گیگ داخلی و 8 گیگ میکرو اس دی و شارژر فندکی = 540
موفق باشی
كسي جواب مارو نميده
چراقوه امينا چجوري روشن ميشه
با سلامنقل قول:
از طریق
setting--personal - buttons- flash light
میتونید دکمه volume را برای روشن کرد چراغ قوه فعال کنید
با سلام
برای کابل tv از چه کابلی استفاده کنم ؟ آیا کابل اصل در بازار موجوده ؟
آیا کابل tv سایر مدل های سامسونگ مثل u600 به این گوشی میخوره؟
اینو خوب نیومدی . پس چرا تو مقایسه اسپشال رو گفته قابل ارتقا تا 16 گیگ ولی معمولی رو گفته تا 8 گیگ. یعنی شما میگی هیچ فرقی تو گوشیا نیست؟ دقیقا یکی هستن؟نقل قول:
نقل قول:
آخه من از خودش پرسیدم و گفتم که فرق بین این دو در چیه , گفت تنها فرق در داشتن یک مموری 8 گیگ اضافه و یک شارژر فندکی هست و فرق دیگه ای ندارن , گفته ی خودش اینه !!!!
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم امنیا , حتی همین معمولی هاش تا 32 گیگ هم میشه روش گذاشت و اگر این ور و اون ور یک جا نوشته 8 یکجا نوشته 16 الکیه !!!
ببخشید دوباره مزاحم میشم
من می خواستم این گوشی رو بخرم اما جدیدا بین امنیا با n95 8gb گیر کردم
توقعات من از گوشی : 1- صدای در حد متوسط باشه اما کیفیت خوبی داشته باشه
2 - نرم افزار خورش خوب باشه
3- بازی خورش خوب باشه
4- در بیرون از خونه بشه باهاش کار کرد چون من شنیدم که کسایی که امنیا دارن در بیرون از خونه خوب مثلا نمیتونند ای ام اس بدن یا بخونند
لطفاً نظر تون رو بنویسید ممنون میشم در ضمن نگید که n95 بزرگه و بیشتر مردونست و از این حرف ها . چون گوشم از این حرفها پره...
از چهار مورد بالا هر سه تای اول رو امنیا داره , خوبشم داره , مورد چهارم هم بنظر من که چند ساله پاکت پیسی دارم , خیلی اشتباهه !!! کی گفته که نمیشه اس تایپ کرد ؟؟؟؟ میشه , خیلی خوب هم میشه !!! به این حرف ها گوش نکن !!!نقل قول:
من ان95 داشتم , در یک کلام بگم اگر ان 95 صد تومن باشه و امنیا 500 تومن باشه من امنیا رو اینتخاب می کنم و حتی نگاه ان 95 نمی کنم !!!
دوست عزیز این دوگوشی کاملا" متفاوت از هم هستن امنیا یک پاکت پیسی با ویندوز موبایل که انواع و اقسام برنامه و نرم افزار .....روش قابل نصبه ....بازیهاش هم خوب و جالبه ...واز اون طرف ان 95 یک گوشی با قابلیتهای مولتی مدیا بسیار بالا با سیستم عامل سیمبین که خیلی از ویندوز موبایل محدودتره ..در عوض فیلمبرداری بهتر و بازیهای با گرافیک خوب (انگیج 2)داره..........نقل قول:
راستی دوستان کیفیت فیلم دیدن با امنیا چه جوریه ؟؟؟یه توضیح بدین لطفا"
salam che joori mishe ahange sms ro taeen kard
?
محشره....نقل قول:
کیفیت پخش فیلمش رو میشه با آیفون مقایسه کرد ، فقط کافیه فیلمهای Divix رو مستقیم بریزی روش و حالشو ببری....
امنیا کلاً تا 16 گیگ مموری رو زده برای ساپورت (تویGSMarena) ، و جایی 8 گیگ نزده ، اما کلاً فکر نمی کنم اگه بیشتر از 16 گیگم بزنی روش مشکلی براش پیش بیاد ، گرچه بعید می دونم کسی بیشتر از این احتیاجش باشه.نقل قول:
نقل قول:
مگه میشه بک آپ نوکیا را رو سامسونگ رستور کرد
دوستان کسی یه لینک دیگه از این رام نداره به جز راپید شیرنقل قول:
che joori mishe ahange sms ro avaz kard ?
kasi kife monaseb barash peydam karde
?
حرفت با عقل جور در میاد دوست عزیز ممنون از جوابتنقل قول:
دمت گرم خیلی با حالی
دوست عزیز من با این راه عوض کردم شاید راهه دیگه هم باشه که من آهنگ مورد نظر را به پوشه ویندوز انداختم و از این مسیر عوض کردم Setting/personal/Souns&Notifications/Notifications/ که از قسمت Event 'گزینه Messaging:New text message را بردار بعد دیگه همه چی معلومه با تشکر....نقل قول:
دو تا سوال دارم که یکیشو یکی قبلا پرسیده بود
فیلم های divx رو از کجا می شه دانلود کرد؟
دوم:
خواهشا جواب این سوال آبیه رو بدین. من بازی جاوا خیلی ریختم و حافظه رم موبایل رو خیلی گرفته. الان فقط 20 مگ خالی دارم. راهی برای این مشکل وجود داره؟نقل قول:
دوستان چه برنامه ای را پیشنهاد میکنید برای تبدیل فرمت های ویدیویی به فرمت divx با تشکر...
لزومی نداره divx کنی. mp4 کننقل قول:
شنیدم کابل سامسونگ مدل d802 بهش میخوره !کسی کابل رو امتحان کرده؟؟نقل قول:
صدای گوشی توی هنزفری چطوره؟
بلندیش متوسط رو به بالاست و یا کلا صداش بلنده
کلا کر میکنه ادمو! انقدر خوبه کار دسته گوش میده :دی
كسي ميدونه چرا من وقتي چيزي رو برا كسي بلوتوث ميكنم نصف كاره قطع ميشه
ممنون ميشم اگه جواب بديد
اینقدر رو هوا جواب ندید
صداش توی هنزفری رو دقیق تشریح کنید
شما ميدوني farhooode
درود بر دوستان گل:46:
اگه خدا بخواد ظرف چند روز آینده با طی مسافتی 200 کیلومتری میرم که بخرم این دلبر رو:8:
فقط دوستان یه لطفی کنن بگن حالا که میرم تهران همراه با گوشی چه چیزای دیگری بگیرم(مثل محافظ lcd و کیف و ...) و از کجا؟:20:
سلام
من وقتی بازی های فلشو تو گوشی اجرا میکنم خیلی کند اجرا میشن کسی دلیلشو میدونه؟
سلام
لطفا آدرس جایی که بتونم این گوشی رو با گارانتی اصل مایکروتل بخرم. البته با کمترین قیمت.
مرسی
چیزایی که یه دردت میخوره قطعا یه کیف مناسب و مطمئن هست. دنبال کیفی باش که به گوشی متصل باشه و گوشی ازش در نیاد!نقل قول:
تونستی یه کابل TV هم براش گیر بیار
اگه ماشین داری یه شارژر فندکی هم (البته اصل باشه) خیلی به دردت میخوره
محافظ LCD هم که اگه مخصوص امنیا گیر آوردی که چه بهتر ولی اگه نبود از محافظ های Iphone میشه استفاده کرد .بگو برات بندازن روش.
البته متاسفانه من برای گوشیم هیچ کدوم از اینا رو تو شهرستان گیر نیاوردم!! امیدوارم تو تهران گیر بیاری.
چند روز پیش یک فایل cab که گوشیو arabic میکنه و از رام jp استخراج شده در تاپیک امنیا گذاشتم به نظر من بهترین روش فارسی کردن استفاده ار اون فایله فقط وقتی نصب کردید واسه اینکه interface عربی از بین بره :الانجلیسیه(همون انگلیسی)setting>system>menu>set to
setting>system>language>و کلیک اپشن پایینی رو بردارید
restart
کد:http://omnia-persian-users.blogspot.com/2008/10/alot-of-people-in-iran-have-smartphone.html
کد:http://rapidshare.com/files/190985157/LANG_MUIara.cab
اگه رام A2 رو با این روش عربی کنین:storage=40.05
اینم آخرین تغییرات :
کد:http://www.mediafire.com/?5mzjyvgd1zk
و آخرین ورزن mobDiv :
البته من این رو امتحان نکردم ولی با این همه عربایزر ی که تو هفته اخیر اومده دیکه مشکل عربی امنیا حل شد باس به فکر فارسی بود :)کد:http://www.mediafire.com/?qnyfz5mvifg
اقا من محافظ گوشي من كنده شد وديگر نتوستم محافظ پيدا كنم ....حالا اگر يواش با گوشي كار كنم ...احتمال خرابي چقدر هست........
چرا اينقدر كيفيت عكسبرداري وفيلم برداري پايين هست.مخصوصا عكس كه قبل از عكس گرفتن خوب هست ولي بعد از آن با كيفيت بد وتار ذخيره ميشود ....همه تنضيماتش هم من تعقير دادم تاثيري نكرد...به نظر من n70 نوكيا بهتر از اين عكس ميگيره...اصلا عكسها واضح نيست...تــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــاره
این گوشی بدون گارانتی تو بازار چه قدره؟