سلام دوستان. برای جویا شدن وضعیت گواهی نامم که کی میاد کجا باید زنگ بزنم؟؟
زنگ می زنم پلیش +10 میگه زنگ بزن راهنمایی، راهنمایی میگه زنگ بزن آموزشگاه بالاخره کجا زنگ بزنم؟! کسی میدونه؟:19:
سلام دوستان. برای جویا شدن وضعیت گواهی نامم که کی میاد کجا باید زنگ بزنم؟؟
زنگ می زنم پلیش +10 میگه زنگ بزن راهنمایی، راهنمایی میگه زنگ بزن آموزشگاه بالاخره کجا زنگ بزنم؟! کسی میدونه؟:19:
با سلامنقل قول:
باید از پست، و دایره کارتکس آموزشگاه رانندگیتون پیگیری کنید.
اما حداکثر تا 45 روز منتظر منتظر باشید اگه نیومد پیگیری کنید جاشون.
اگه هم از این مدت زمان گذشته که ازشون بپرسید و پیگیری کنید.
موفق باشید.
سلام ببخشید جریان این گواهینامه ها که برای موتوره میگن برای 15 سال چیه صحت داره؟
دوستان من 15سالمه و میخوام موتور بگیرم آیا 70سی سی مناسبه؟چی مناسبه؟
ممنون
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
سلام ببخشید جریان این گواهینامه ها که برای موتوره میگن برای 15 سال چیه صحت داره؟
دوستان من 15سالمه و میخوام موتور بگیرم آیا 70سی سی مناسبه؟چی مناسبه؟
ممنون
سلام
امروز آیین نامه اصلی رو قبول شدم و بلافاصله امتحان عملی هم ازم گرفتن و اونم قبول شدم
به امید خدا فردا هم میرم و کارهای تکمیل پرونده رو انجام میدم
موفق باشید
معمولا چقدر بعد از تایید شدن پرونده گواهی نامه صادر میشه؟
ما دیدیدم 2 هفته ای دادن مال یه سری رو ....
دیدیم تا 2 ماه هم طول کشیــده!
معلوم نیــست! اینجا ایرانه!
ولی میاد اکثرا تا یکماه.
تبریک می گم!ایشالا که خوب و قانونمند رانندگی کنیدنقل قول:
کمتر از یکماه میاد
فقط شیرینی اون بنده خدایی که گواهینامه رو میاره بدید وگرنه یه چیزی بهتون میگه:31:
من الان 35 روزه که امتحان دادم ولی هنوز گواهینامه نیومده نمیدونید چند روزه میاد؟
خیلی ممنوننقل قول:
تبریک می گم!ایشالا که خوب و قانونمند رانندگی کنید
کمتر از یکماه میاد
کمتر از یک ماه؟
مطمئنید؟
من شنیدم که حداقل 15 روز و حداکثر 45 روز زمان میبره که بیاد.یکی از دوستام 59 روزه که هنوز نیومده!
دوست عزیز کاملا بستگی به سرعت عمل راهنمایی رانندگی و پست داره
مال من کمتر از یه ماه اومد ولی یکی از دوستام حدود دو ماه طول کشید!
کلا اگه یه ماه گذشت و نیومد حضوری برید آموزشگاه پیگیری کنید
بعضی از آموزشگاه ها مدارک رو دیر ارسال میکنن .... این تاخیرها پیش میاد!
شما برید آموزشگاه ازشون قبض ارسال رو بگیرید!
راستی اصل شناسنامه،اصل کارت ملی و کارت گروه خونی رو هم پس ندادن و گفتن سیزدهم بیاین براش
یعنی تا اونموقع مدارکم ارسال نمیشه؟
دوستان ظاهرا محدودیت رانندگی با گواهی نامه ب1 که تا یک سال نمیشه خارج شهر رانندگی کرد برداشته شده درسته؟!
نه....اون محدودیت رانندگی که نوشته شده برای افرادی هست که یا عینک دارن یا مشکلاتی مشابه
سلام دوستان
من شنبه کلاسای اموزش رانندگیم شروع میشه برای ب-2
میخام بدونم چقدر طول میکشه تا گواهینامم بیاد
یعنی کل کلاسا با اون مدت زمانی که طول میکشه گواهینامه صادر بشه و به دستم برسه تقریبا چقدره؟(با فرض این که همون دفعه اول قبول بشم)
لطفا اگه کسی ب2 داره یا اطلاعی در موردش داره جواب بده
خیلی عجله دارم. از همتون سپاس گذارم:11:
حالا برا اونایکه عینک داشتن چه محدودیتی رو برداشتن؟نقل قول:
من 1 سوال داشتم.من از شهریور تا حالا گواهینامه گرفتم به من گفتن محدودیت داره نمیتونی باش بری تو جادهای برون شهری جلوی محدودیت رانندگی تو گواهینامم خط تیره گذاشته.میخواستم ببینم واقعا محدودیت درسته؟ اگه نیست 1 جواب قعطی میخواست مثلا منبعی-شماره تلفنی که خودم بپرسم.اخه من میخواستم تا دانشگاه با ماشین برم الکی پول کرایه با وقتمو از دست ندم ممنون میشم اگه جوابمو بدین:11:
من هفته قبل از عاشورا تاسوعا کلاسای ایین نامه و فنی رو تموم کردم و شنبه بعد از عاشورا تاسوعا کلاسای شهر رو شروع کردم .نقل قول:
همه رو یه ضرب قبول شدم که تا چهار شنبه یعنی 4 روز پیش تموم شد .
حالا شما حساب کن ببین چند روز شد :31:
والا مشکل منم همینه !نقل قول:
آخه میدونی قضیه از کجا شروع میشه؟ از موقعی که گواهی نامه ب1 ها که تازه اومد 1 ساله بودن یعنی اگر بعد از یک سال شما تخلف خطرساز نکردین و تصادف نکردین تمدیدش میکردن به 5 ساله. ولی الان یه راست 5 ساله میدن گواهی نامه رو. دوست منم گواهی نامه ب1 جدیدا که 5 ساله هستن داره و تاحالا 2 با تصادف کرده ولی گواهی نامش باطل نشده! همین فردا میرم یه مامور گیر میارم ازش می پرسم هم تکلیف خودمو معلوم کنم هم بقیه ملتو !
آقا خیلی ممنون که بلاخره جواب دادین خودمم همین قصد دارم باید برم از 1 مامور بپرسم مرسی که جواب منو دادین:46:
من خودمم 2 بار تصادف کردم. البته تو هیچ کدوم مقصر من نبودم. گواهینامم باطل نشده. الان نزدیک 8 ماهه که گرفتم گواهینامه رو. اردیبهشت یکساله میشه.
شما تو جاده برون شهری هم میریننقل قول:
کسایی که گواهینامه 1ساله دارن(همون ب1 که اگه تا 1سال خلاف نکنی 5ساله میشه) اجازه رانندگی بعد از ساعت 12 شب رو ندارند
بیرون از شهر هم حق رانندگی ندارند
و اگه تصادف منجر به جراحت یا فوت داشته باشن گواهینامشون باطل میشه
(البته اینا ماله همون سال اوله که تازه گواهی نامه گرفتین)
بعد از اون یه سال هم اگه تصادف منجر به جراحت داشته باشی یعنی کسی صدمه ببینه گواهینامت 6 ماه توقیف میشه.
اینارو امروز جناب سرهنگ تو کلاس اموزش رانندگی بهمون گفت.
البته اینا قانونه ممکنه خیلیا رعایت نکنن. به هر حال مواظب باشین چون میتونن خیلی راحت بهتون گیر بدن.
هیچ فرقی هم نداره گواهینامتون با عینک باشه یا خیر.
موفق باشین.
ممنون خیلی بد شد حالا باید تا شهریور سال آینده صبر کنم
به نظر من بعد از این که 21سالتون شد و گواهینامتون هم 2سال ازش گذشت برین ب2 بگیرین
ارزششو داره.
چون خیلیا(مخصوصا خود راهنمایی رانندگی) واسه ب1 تره هم خورد نمیکنن!!
موفق باشین.
دوست عزیز شما پرسیدید قضیه چیه؟نقل قول:
اگه پرسیدین جوابو به ما هم بگید.ممنون:11:
بله تو جاده تهران - تبریز رانندگی کردمنقل قول:
منظور این بود که میشه با این گواهینامه تو جاده برون شهری هم رفتنقل قول:
نه عزیزنقل قول:
تا 1سال از تاریخ صدورش نگذره نمیشه رفت:41:
نه این که نشه میشه اما اگه گیر پلیس بیفتی گواهینامتو باطل میکنن.حالا خود دانی.
موفق باشی.
سلام
جاده برون شهری به چه جاده ای اطلاق میشه ؟
که بفهمم که کجا ها نباید برم .
مثلا من اگه برم کرج یا جاجرود یا بومهن یا رودهن ... برون شهر حساب میشه ؟
ممنون میشم جواب بدید .
بله همه اینا برون شهری هستند. یعنی از یه شهر به شهر دیگه میرن.نقل قول:
سلام
دوستان میخوام بفهمم نمره منفی برای گواهینایمه رانندیگی ثبت شده یا نه باید از کجا بفهمم؟
شماره گواهینامه را به این شماره 30005151 اس ام اس کردم بعد بهم جواب داد :شماره وی آی ان مورد نظر موجود نمیباشد
یعنی جی؟جایی دیگه نیست بفهمم نمره منفی گرفتم یا نه
من گواهی نامم 5 روزه بارکد خورده. حدودا چقدر دیگه میرسه دستم؟!
2هفته دیگهنقل قول:
:18: اینم شد دولت الکترونیک؟!نقل قول:
به سلامتی امروز(الان که نصفه شبه! همون دیروز) امتحان مرحله اول تئوری رو دادم و قبول شدم:31:
فقط مونده مرحله دوم تئوری و شهر:46:
ایکاش زود تموم بشه راحت بشیم:27:
این حقیقت داره که وقتی کسی خلاف میکنه و در میره اگه پلیس شماره پلاک ماشینو بر داره نمره منفی برا صاحب خودرو در نظر گرفته میشه!:18:؟؟؟؟؟؟؟
اینو نمی دونم. ولی تا جایی که من دیدم لیستشو فقط تخلفات حادثه ساز بود. مثل سرعت غیر مجاز، سبقت غیرمجاز، حرکات مارپیچ و... نمره منفی داشتنقل قول:
بارکد رو که تو سایت پست برای رهگیری میزنم میزنه اصلا هنوز اطلاعات مرسوله ارسال نشده :19::18:
گواهی ناممو بدییییییییییییییییییییین
سلام
میشه یکی بگه کجا نوشته این محدودیت های یکساله ی ب1 رو؟
اگه یه لینکی هم از محدودیت هایی که پشت گواهینامه نوشته بدین ممنون میشم. (مثل همین 31 که گویا برای عینک هست)
از سایت های خبری لینک ندین. منبعتون سایت پلیس یا راهنمایی رانندگی باشه لطفا.