وی پی ان باید داشته باشی
Printable View
وی پی ان باید داشته باشی
نرم افزار waps یا XAMPP رو دانلود کننقل قول:
وقتی wamps رو نصب میکنی داخله درایو C یه فلدر به اسمش باز میشه وارده اون فلدر شو یه فلدر هست به اسمه www سایت رو اونجا کپی کن و Vamps رو ران کن بعد داخله مرورگرت بزن 127.0.0.1
وقتی XAMPP رو نصب کنی داخله درایو C یه فلدر برات به همون اسم ایجاد میشه داخله فلدر شو یه فلدر هست به اسمه http واردش شو یه سری فایل داره همرو پاک کن سایتت رو کپی کن اونجا و تو مرورگرت بزن 127.0.0.1
فایل های SQL رو داخله دیتابیسه realmd اینپورت کن همشو :دی
موفق و پیروز باشی مشکلی هم داشتی بگو
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
اگه کسی وی پی ان خواست با من تماس بگیره
09194514922
سرور World راه اندازی شد واسه همه ایرانی های عزیز
patch 3.3.3a
مشخصات ( قابل به ذکر هست اونایی که انگلیسیشون به هر دلیلی خوب نیست inc های جدید همه کار می کنن حتی ICC )
* Almost Every Spell Works
* Almost Every Talent works! Aint a Lie!!
* Fully working Death Knight Starting Area!!!
* All Racial spells are working!
* Working ICC and Dungeons at The Frozen Halls!
* Arena's and Battlegrounds Working!
* Tested and working correctly
آدرس انجمن های گفتگوآدرس ثبت نام و Realm بازیکد:Www.ModernGames.IR
wow.ModernGames.IR
Exp Rate 20x Midrate
xp بازی فعلا 20x گذاشته شده تا شما بتونین به راحتی lvlup کنید.
ثبت نام مجانی و دارای latency قابل قبول ( سرویس اینترنت از SoftLayer آمریکا با سرعت 2Gbps )
منتظر شما هستیم
سالام به همه ميخواستم ببينم كسي اپديت براي mangos darkrolers 3.3.2 داره اخه خيلي از ايتم هاي داخل بازي اصلا توي ديتا بيس تعريف نشدن و وجود ندارن اگه كسي ميتونه كمك كنه خوشحال ميشم ممنون:31:
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه مشکلی داره
این مال سرور 3.3.3a هست
همه کارها انجام میشه اما Mangosd.exe اجرا نمیشه !!؟!
[وقتی باز میکنم به سرعت بسته میشه من این عکس رو با Print Screen گرفتم و الا دیده نمیشه:46:]
شما at13 گفتی من بعد از این که از فایل DISABLE_INASTALL.php رو به Install.php تغییر دادم و توش نوشتم localhost/install . مال من اجرا نمیشه Apache رو میگم.
من بازی World of WarCraft رو نصب کردم و هیچ کار دیگه ای نکردم و می خوام آنلاین بازی کنم می خواستم بدونم باید چه کارهاییانجام بدم کامل توضیح دهید.
میشه بگین چه نسخه ای از وارکرافت رو باید برای سرور داشته باشم؟:10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
واسه این ارور باید بگم که فایل مپی رو که با برنامه ad.exe گرفتی کامل نیست . اگه گیری باز هم کامل نیست.
باید اسم مپ ها رو یادداشت کنی و اونا رو دانلود کنی.
یک راه دیگه هم هست. اوونم این که یک مپ رو کپی و اسم اوون مپ هایی که نداری تغییر بدی و دوباره تو پوشه مپ کپی کنی.
در مورد مشكل اولت بايد بگم كه بايد با ad.exe كه مال سورس سرورت يا ورژن سرورت رو پيدا كني بعد مپ و ومپ رو هم دانود كني.نقل قول:
براي مشكل دوم اول بليد mysql سرورت رو اجرا كني بعد apache:27:
سرور پرشين ميزبان خوبي براي سرگرم كردن شما...
patch: 3.2.2a
site:set realmlist persianwow.irکد:www.persianwow.ir
w w w. p e r s i a n w o w . i r:10::10:
این عکسی که گذاشتید میگه یا اون فولدری که توی کانفیگ هست برای قسمت نقشه ها ( Maps ) اشتباهه ! یا اینکه اون ورژن منگوسی که شما دارید با این نقشه ها ( Maps ) سازگار نیستنقل قول:
پیشنهاد میشه مپس رو دوباره استخراج کنید و کپی کنید توی همون فولدری که منگوس هست و یا فولدری که توی کانفیگ تعریف کردید
کانفیگ به صورت پیش فرض همون فولدری هست که فایل های منگوس توش هست
WWW.IRANGAMES.NET server wow 2.4.3 & lich king 3.3.3a coming soon
متأسفانه اینجا بجای پرسیدنه سوأل در مورده مشکلاته راه اندازیه سرور تبدیل شده به یه محل برای تبلیغاته سرورهای ضعیفی که به دلایله مختلف نتونستن و نمیتونن پلیر جمع آوری کنند ، یا همشون آخره لتنسی هستند یا هیچی تو سرورشون درست نیست
فقط ادعای خالی هم که اثر نداره ، طرف تو آمریکا هاست گرفته اون یکی تو هلند ، یه چیزی رو همگی یادتون باشه اینترنت بیرونه ایران وقتی وارده ایران میشه لتنسی میگیره حالا اگه 100 گیگابایت هم باشه فرقی تو این موضوع نمیکنه ، چون اینترنته ایران ماهواره ای نیست و یه حجمه محدودی از اطلاعات و سرعت رو میتونه انتقال بده که اون حجم هم بسیار ناچیزه ، تو سرورهائی بازی کنید که هاستشون توی ایرانه
خواهشاً اینجا برای سرورهای فوقه ضعیفتون تبلیغ نکنید ممنون
Mer30 :33:نقل قول:
راستی در مورد سوالم که برای اجرای سایت گفته بودم من نرم افزار Wamps رو نسب کردم درضمن توی پست قبلی هم گفتم بازی ورلد و سرور مانگوس توی درایو C:/ نیست >>> این مشکلی برای بالا آوردن سایت ایجاد نمی کنه ؟؟؟؟
سایت کانفیگ هم داره ؟؟؟
من هیچ تغییری توی سرور ایجاد نکردم همه چیز Default خودشه !
اون نرم افزار دومی که گفتی لازمه ؟؟؟
راستی از توی نرم افزار Quice میشه NPC با مدل Taxi بسازی ؟؟؟
یا اگه بخوام این جور NPC بسازم که افراد رو Teleport کنه چه با Quest یا هر چیز دیگه چکار کنم ؟؟
یا Heartstune یه جوری باشه که توش یه لیست باشه که تلپورت هم انجام بده ؟؟
البته بجز مینی منیجر چون ندارم :31:
البطه مینی منیجر 3.3.3 رو دارم ولی اونجا نمیشه :13:
اگه میشه از راه همین نرم افزار Quice بگید !!!
مال من Version 1.2.49.995 اگه بالا تر هم هست لینک دانلودش رو بزارید
با تشکر
شما سایت رو همونجائی که گفتم کپی کن بعد داخله مرورگرت بزن 127.0.0.1نقل قول:
بله باید سایت رو کانفیگ کنی
نقل قول:
اصلا همچین چیزی یعنی سایتی نیست mwenhanced.googlecode.com/svn/trunk/
سلام به همه میگم کسی لینک دانلود mangos 3.3.3 نداره اخه هرچی که پیدا میکنم فیلتر شده لطفا اگه کسی داره یه خبر بده ممنون:41:
برو از ac-web.org دانلود کننقل قول:
سلام تو رو خدا کمکم کنید کل 150 صفحه ی این فروم رو خوندم هنوز هم نتونستم سرور آنلاین راه بندازم
راستی اصلا سرور من پوشه ای به نام www نداره نمیدونم چرا می خواستم سایتشو درست کنم که اصلا چیزی نیست
یه سوال دیگه من با navicat realmlistرو تغییر دادم اصلا هیچ چی نشد تازه خودم هم نمیتونستم برم تو بازی
realmd.conf و mangosd.conf رو با نوت پد باز کردم و 127.0.0.1 رو به ip خودم تغییر دادم البه ip ثابته بازم نه دیگه realmd رو باز نمی کرد و نه mangosd نمیدونم چیه مشکلم لطفا کمکم کنید فقط می خواهم سرور آن کنم لطفا کمکم کنید.
شما داخله کانفیگ ها نباید 127.0.0.1 رو تغیر بدی ، اگه درست بخونی میبینی که اون آی پی برای معرفی Mysql هست نه برای ریلمنقل قول:
شما فقط با navicat برو داخله دیتابیس realmd بعد تیبل realmlist بعد اونجا 127.0.0.1 رو به آی پی adsl خودت تغیر بده بعد تو realmlist.wtf به جای ریلم لیست آی پی adsl رو بزن مثلاً بزن set realmlist 182.168.12.25 بعد وارده بازی شو
موفق باشی
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
پوشه ی www داخله فلدره mangos نیست !!!!نقل قول:
شما وقتی نرم افزاره wamps رو نصب میکنی داخله درایو C به این آدرس برو www رو میبینی c:\wamps\www بعد فایل های سایت رو اونجا کپی کن و کانفیگ هاشو انجام بده بعد wamps رو ران کن بعد داخله مرورگرت بزن 127.0.0.1 سایتت بالا میاد
موفق باشی
نقل قول:
ممنون واقا دستت درد نکنه :20:
این کار رو کردم realmlist رو با navicat تغییر دادم و realmlist.wtf رو هم به همون شماره تغییر دادم دیگه اصلا سرور رو از wow خودم باز نمی کردم
راستی چه فایلی رو تو www کپی کنم من فایل های php رو کپی کردم ولی نمیدونم چرا بازم سایت رو باز نکرد
راستی ممنونم از کمک هات
سلام و خسته نباشید به همه !
آقا الان من تا این مرحله هم رسیدم که بتونم سرور رو توی Wamps آنلاین کنم !
حالا باید چیکار کنم > ؟
باید همه اونایی که تو WWW هست رو توی Root هاست کپی کنم ؟
اگه نه لطفا راهنمایی کنید ممنونم :10:
آقا من تا این مرحله دست پیدا کردم حالا باید هرچی توی WWW هست (توی Wampserver) رو کپی کنم توی هاست ؟
یا باید کار دیگه ای کنم ؟
اگه کار دیگه ای هست خواهش میکنم راهنمایی کنید :11::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام اقا جان خوبي
من علاقه زيادي به ايتم هاي wowدارم و مي خوام يك ايتم توپ براي خودم درست كنم مثلايه sword باحال ولي طريقه درست كردنشو بلد نيستم البته اينو هماضافه كنم كه با چنتا سايت ايتم درستكردم ولي ايتم هاي استاندارد wowرا كمي تغيير دادم يعني مشخصاتشواماظاهر سلاح رونميتونم اگه ميشه كمكم كنيدممنون ميشم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اگه استعداد داشته باشی میتونی با نرم افزار Quice بسازی
ولی اگه یه راه ساده تر بخوای می تونی بری توی سایت wow-v.com و اونجا برای خودت یه در قسمت register یه اکانت بسازی و بعد Login بشی
قسمت Create رو انتخاب کن
بعد با یه نگاه همه چیز رو متوجه میشی
اگر هم یه راهنمایی کامل میخوای جناب R_Carlos توی صفحه 23 یه توضیح کامل و عالی داده میتونی از اون استفاده کنی
نقل قول:
سلام میشه به من هم بگی چی رو تو www کپی کردی ؟
باید کانفیگ هاشو انجام بدی تا سایت بالا بیادنقل قول:
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
من از صحبت شما اینطور متوجه شدم که شما این کارارو تو خونه انجام دادی و حالا میخوای به هاست انتقال بدینقل قول:
اگه میخوای این کارو انجام بدی دقیقاً همون کارهائی که تو خونه کردی رو باید تو هاستت هم انجام بدی
نقل قول:
اقا میشه راهنمایی کنید که چه کارهایی رو به ترتیب انجام بدم که بشه بیوفته روی هاست
ممنون !:41::11:
سلام حسین آقا
من می خوام واسه Teleport بازی کن ها افرادی رو بزارم که اون ها رو جابه جا کنه ؟!!؟
حالا چه مدل Creatur رو بسازم و چکار کنم
.
در ضمن من مشکل مینی منیجرم حل شد
الان با سرور Mangos Amber بازی میکنم !!
نقل قول:
میشه به من بگی چیکار کردی که سایت ران بشه
هر کاری که نوشته بودن رو انجام دادم کانفیگ هاشم انجام دادم ریلم رو هم تغییر دادم فقط باید سایت ران شه بقیه ی کار هاشو کردم اگه سایت ران شه که نمیشه سرورم راه می افته ممکنه چند تا مشکل وجود داشت باشه ولی اونارم درست میکنم
لطفا کمک کنید ! :10:
[QUOTE=funblizz;5004302][QUOTE=Bllizzardwow;5002856]اینو نگی چی بگی ، راست میگی دیگه نباید جوابتو بدم چون در سطح من نیستینقل قول:
خوش باش عمو جون
کسی نمیدونه چجوری باید از طریق Quest هیرو ها یا Player ها رو Teleport کرد؟؟؟؟:13:
.
Quest Teleport رو از یه Creatur بگیری و بعد همون رو دوباره به خودش برگردونی و اون Teleport کنه به یه محلی ؟؟
.
ساخت Quest رو آموزش بدین لطفا
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من اگه شما به جای این همه درد سر MaNgOs Amber رو دانلود کنی بهتره
آخه هم خودش سایت داره و هم مینی منیجر
فقط یه کوچولو Creatur هاش فرق میکنند که اون رو خودت میتونی درست کنی.
و یه سوال دیگه
چجوری مدل Creatur ها رو تغییر بدم
مثلا یه مدل بسازم از Illidan که Axe های گنده دستش باشه
یا گارد های شهر هایی مثل Stormwind و Orgrimmar لباس های Player ها رو داشته باشن.!!
نرم افزاره ؟
تایتانیک پسره بود یا دختره ؟نقل قول:
به جای 15 صفحه بهتر بود همون صفحه اول رو 150 بار بخونید :31: شوخی بود ،
در مورد www یکم بیشتر توضیح بده متوجه نمیشم کدوم قسمت رو مشکل دارید
در مود گزینه دو هم من 150 صفحه رو کامل نخوندم ، ممکنه صفحه داسی که باز میشه realmd و Mangosd باز بشه و صفحه سیاهی که میاد بعد چند ثانیه بسته بشه ، اگه همچین مشکلی دارید از اول ست کنید همه چیز رو ، چون فایل کانفیگ این 2 یکم حساس تشریف دارن و با اشتباه تایپی کوچیکی همچین اروری میگیریم
یعنی چی سرور رو از واو خودتون باز نمیکردید ؟ از یه سیستم دیگه میخواستید لاگین کنید ؟نقل قول:
127.0.0.1 آی پی داخلی هست برای سیستم خودتون ، رو سیستم دیگه این رو بزنید کار نمیکنه چون فکر میکنه خودش هست :31: نرم افزارهای خاصی هم لازم هست تا پینگ بده این آی پی 127.0.0.1 یا localhost
ببینید دوست عزیز ، شما میگید باز نکرد ، میشه توضیح بیشتری بدید ؟ من میگم ماشینم خراب شده کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید درستش کنم ، جواب کاملی نمیشه به این سوال داد که دقیقاً مشکل رو برطرف کنه
بیشتر توضیح بدید راحت تر مشکل برطرف میشه
روی هاست کپی کنید باز هم مشکل خواهید داشت ، چون دیتابیس رو از سیستم شما میخونه این ومپ ، برای اینکه ببرید روی هاست باید آی پی ولید داشته باشید ، و این که موقع نصب Mysql ( خود نرم افزار ) تیک کنترل از راه دور رو زده باشید :46:نقل قول:
در جواب دوست عزیزمون آقای healburn به مشکل شما هم اشاره کردم :40:نقل قول:
اگه میخواین سرور آنلاین بزنین بهتره از خیر Amber بگذرید ، مشکلات زیادی برای اینکه یک سرور آنلاین بشهنقل قول:
توضیح اینکه دقیقاً چیکار کنید تا این رو روی هاست ببرید سخت تر از اینه که یک آموزش بنویسم ، پس منتظر یک آموزش کاملتر و حرفه ای تر از بنده باشید
اگه لطف کنی بزاری که خیلی خیلی ممنون میشم :40:
salam dost azizنقل قول:
dar zamine server haye fun har moshkeli dari bego ta komaket konam
ساختنه این npc ها ساده نیست البته یکی قبلاً یه روشی رو گفت من امتحان کردم ولی نشد , متأسفانه پاکش کردم چون خیلی سطحی و به درد نخور بود من تلپورتر رو پتچ کردم و یه تلپورتره جدید نوشتم که البته برای استفاده از اون باید کار با سرس سرور رو خوب بلد باشینقل قول: