احتمالا سریال گوشی پریده ....نقل قول:
ببرش نمایندگی اصلیش تو خیابون وزرا بده درستش کنن.
Printable View
احتمالا سریال گوشی پریده ....نقل قول:
ببرش نمایندگی اصلیش تو خیابون وزرا بده درستش کنن.
دیگه آپدیت جدید برای N96 نیومد؟؟؟
چند روز قبل با N96 یکی از دوستام کار کردم. خوشم اومد. تا گوشی رو تو دستم گرفتم توی برنامه TV رفتم و یه سرچی زدم دیدم نوشته کانالی پیدا نشد :31: البته ما توی شهر رامسر هستیما :31:
گرفتم با ایرانسل گوشی شو به ورژن 30 آپدیت کردم. کلی حال کرد.
البته گوشی خودم ساتیو هستشا :5:
دوست عزیز موقعیت من اصفهانهنقل قول:
من تا یه حدودی از فلش کردن سردر میارم,خودم میتونم درستش کنم؟
اگر سریالش پریده باشه با فلش درست نمیشه .
مال منم یه دور اینجوری شد.
مغازه های عادی 50 40تومن میگرفتن درستش کنن .بردم نمایندگی با 20 تومن درستش کرد.
بالاخره اصفهان هم باید نمایندگی رسمی تعمیرات داشته باشه.
حالا من مطمئن نیستم سریال گوشیت پریده یا نه .
فرمت سه دکمه جواب نداد ؟
دوست عزیز من برای درست کردنش تا حالا هیچ اقدامی نکردم یعنی میخواستم مطمئن بشم بعد اقدام کنم.حالا این فرمت سه نقطه ای به چه صورتیه؟نقل قول:
دکمه های ستاره و 3 و سبز (تماس) رو همزمان نگه میداری و گوشی رو روشن میکنی .
دستت روی اون سه دکمه باشه تا گوشی بالا بیاد ... اگر درست فرمت شده باشه کشور محل زندگی و ساعت و تاریخ رو میپرسه.
فقط یادت باشه این کار درایو c گوشی رو پاک میکنه و اطلاعاتت مثا دفترچه تلفن و مسیج ها و تنظیمات و تقویم و .... همه میپره.
(اگر مشکل نرم افزاری باشه با این روش حل میشه .چون کلا سیستم عامل مثل روز اولش میشه . اگر سریال پریده باشه بازم همون ارور رو دریافت میکنی )
سلامنقل قول:
این کاری که فرمودید انجام دادم.این بار داخل دکستاپ رفت ولی فقط ساعت وانتن به صورت ناقص بودند.ولی بار دوم که دوباره تکرار کردم گوشی تغیر زبان داد وهمون پیغام به زبان اگلیسی اومد ودکستاپ تغرییبا کامل شده بود.الانم همون وزیت اولی ولی بازبان انگلیسی؟
بردمش تعمیرگاه گفت برنامه pmپاک شده با بیست تومن درستش کرد
چند تا سوال :
1 - تلویزیون این گوشی فقط تو تهران کار میکنه ؟
2 - شهرای دیگه کی این سیستم میاد ؟ یا اگه اومده کدوم شهرا میتونن بگیرن ؟
3 - کدوم کانال ها رو در حال حاظر میگیره ؟
4 - کیفیت تصویر چطوره ؟
فعلا انتنش تو برج میلاد هست وداره کار می کنه شبکه های استانی واصلی
مثل همین کارت تی وی های اکسترنال که می خرید هست
کیفیتش خوبه
فکر کنم تو اصفهان باشه
N96 یا N85 لطفا کمکم کنید!!! (کارکرده)
n96 TV در شهرهای دیگه کار میکنه؟
کسی نمیدونه از کی کانالهای تی وی تو ان 96 استارت میخوره
با سلام
یکی از دوستای من n96 داره که رمز موبایلش رو یادش رفته میخواد بازش کنه اگه اطلاعاتشم پاک بشه موردی نداره فقط راه فلش کردن رو پیشنهاد نکنید که نمیکنه..... اپدیت هم اخرین ورژن هست.....
باید چطور رمزشو باز کنیم؟؟
با سلامنقل قول:
کسی نیست کمک کنه ؟
ممنون میشم سریعتر اقدام کنید
با تشکر
امید
این فیلم را ببین و طبق فیلم عمل کننقل قول:
کد:https://sites.google.com/site/aydineb/LockCode.rar?attredirects=0&d=1
موفق باشی
چه قد اينجا سوت و كور شده :19: هييييي
ديگه اينقدر گوشي هاي جديد و رنگارنگ اومده تو بازار كه ديگه كسي سراغ گوشي هاي قديمي نمياد
ولي من همچنان ان96 خودمو دوست دارم و با مراقبتي كه ازش داشتم كه هنگ و از اين جور چيزا نكنه ، هنوز تو تمام مناطق تهران 14 تا كانال تلويزيوني رو ميگيرم . خداييش با اين كيفيت آيينه اي كه تلويزيون رو ميگيره هنوز از اين نظر يك گوشي باحال حساب ميشه .
هنوزم وقتي تو اماكن عمومي مث پارك يا تو تاكسي يا اتوبوس TV رو روشن ميكنم (به خصوص فوتبال ها :40:) خيلي ها با تعجب ازم سوال ميپرسن .
والا منم تقریبا 1سالی هس n96 دارم ولی تنها چیزیش که کار نمیکنه همین tv شه
هیچ کسم نمیدونه کی قراره فعالش کنن
شماهاییم که tvتون فعاله خداییش شانس دارید!:13:
توو تهران و اراک که من خودم تست کردم کار میکنه :دینقل قول:
حتما گوشی من قلابیه خودم خبر ندارم!:18:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز !
من تازه عضو این سایت شدم البته بعد از خوندن تاپیکهای جالب برخی از دوستان مثل agha sami !
امیدوارم که اطلاعات خوبی رو در اختیار هم بگذاریم !:20:
!!!!!!!!!!!!!
اقا sami گوشی من live tv اپدیت شده وقتی برنامه رو اجرا میکنم خودش سرچ میکنه کانالی پیدا نمیکنه بعد از برنامه میاد بیرون !
قبل از اپدیت وقتی سرچ میکرد تموم میشد داخل برنامه میموند که بری داخل option ولی الان اینطوری نیست !:41:
من بلاخره تونستم امروز بعد از 1.5 سال انتظار tv رو دریافت کنم
بچه هایی که دریافت نمیکردن تست کنن
احتماله زیاد بتونین دریافت کنین
خوبه !
ماکه هنوزم بعد 3سال نتونستیم چیزی ببینیم !
فکر نکنم فعلا تو کرج بشه tv دید :13:
من 3ماه پیش قبل اینکه سربازی برم وقتی میرفتم maps گوشیم تمام کشورهایی که gps داشتن نقشه کاملشون رو میاورد حتی میومدم رو ایران نقشه اوتوبان های ایران رو میاورد هتل جاهای تفریحی ... ولی الان اینتوری نیست !
فکر کنم این سیستم gps هم دارن طرح ازمایشی براش میزارن مثل live tv !
این 5800 زابیل کلوپش خیلی فعال تر از این کلوپه :2:
من موندم این گوشی چی داره که اینهمه دربارش بحث میکنن !
اونوقت n96 که خره گوشیاست باید کلوپش متروکه بمونه ؟؟
تایید میشه من یکی که حالم از 5800 به هم میخوره چون هنوز 2 ماه نگذشته اون مشکل لاینحل lcd اومد سراغم وصفحه رنگی میشد که حدود 60000 خرج گذاشت رو دستم البته 60 تومن قدیم (1-2 سال پیش) :31:نقل قول:
ولی خداییش صدای اسپیکر و هدستش حرف نداشت .
حالا چون این n96 مشکلی ایجاد نمیکنه همه باهاش راحتن که نمیان به کلوپ سر بزنند :19: شاید
راستی همه n96 ها tv ساپورت میکنه یا نه ؟
یا عین 5800 که تو سری جدیدش سخت افزار خروجی tv برداشتن و کابل tv ندارن.
اگه خدا بخواد شاید یه n96 گرفتیم .
با ویندوز موبایل حال نکردم بازهم همون سیمبیان خودمون عشقه.:10:
اره همه n96 ها حتی چینیشم tv ساپورت میکنه !:31:
کلا نافه n96 رو با tv بستن چه فلاند چه چینی چه مالزی چه ... !
گوشیه خوبیه 100 در 100 بخرش چون من3 سال دارمش اولین گوشیه که ازش خسته نشدم !
ولی واسه سیم کارت دومیم که گوشی سونی اریکسون روشه هر 2 ماه یه بار عوضش میکنم هر دفعه یه مدل سونی اریکسون میخرم !
تمامه گوشی های سونی اریکسونو 1 روزه دل و رودشو میریزم بیزون اصلا جذابیتی نداره برام سری ازش خسته میشم :27:
یه n96 بخر یه بسته gprs 2.5gig ایرانسلم بخر برو فقط تو اینترنت بچرخ !
البته اگه n96 گرفتی باید با کت و شلوار بری اینترنت :8:
شوخی کردم پسر :5:
ولی خدایی من sky fire o opera mini 10 رو واسه n96 دانلود کردم بازم به web browser خوده n96 نرسید !
web browser خوده گوشی خیلی شاخه تمامه صفحات اینترنت رو مثل کامپیوتر کامل باز میکنه اونم با سرعت خیلی بالاتر از اینترنت کامپیوتر !
گوشی به نسبت کاملیه اگه بازم سوالی داشتی بپرس :10:
بچه ها نوکیا برا n96 فریمور جدید نمیخواد بده؟
آخرین فریمور همینه 30.033؟
مرسی دوست من .مهمتر از همه برام همین tv و اینترنتش هست میخوام با وایرلس خونه کانکت شم دیگه لپ تاپ خسته کننده شده .قبلا دایموند 2 داشتم به دلم ننشست اما تاچش فوقالعاده است .راستی دسترسی به mail , yahoo messsenger داره وراحت هست یانه ؟نقل قول:
در مورد تلویزیون آخه چند تا از بچه موفق نشده بودن تلویزیون دریافت کنند به خاطر همین برام سواله ؟
کت شلوار هم یادم نمیره>>>>>>>>>>>>:46:
ظاهرا که همینه و 30.101 هم همونطوریکه میدونید فارسی ساپورت نمیکنه .نقل قول:
راستی تلویزیون دیجیتال دیجیتاله دیگه ؟برفک مرفک که نداره عین این موبایل چینیها که یه جا میگیره یه حا نمیگیره ؟:10:
نقل قول:
تلویزیونو که من چند وقتی هست بدونه برفک دارم دریافت میکنم
شهرهایی که این سیستمو ساپورت میکنن مثل تهران و جدیدا کرج بدون برفک میتونن tv رو ببینن حتی در حال حرکت:20:
دقیقا چه کانالهایی رو داری ؟
1 2 3 4 5 6 7 شبکه قرآن preestv جام جم1نقل قول:
با وایرلس اگه بخوای بری حرفی واسه گفتن نمیمونه چون سرعتش خیلی میره بالا !نقل قول:
درمورد یاهو مسنجر هم خیلی راحت میتونی بری سایتش ایمیل چک کنی یا ایمیل بفرستی حتی اگه عکس یا ویدیو واست میل کرده باشن میتونی تو همون سایت یاهو ببینی :46:
درباره تلویزیونش هم که گفتم من خونمون کرج اصلا نمیگیره ولی امروز که با بچه ها رفتیم توچال تلویزیونش رو که خواستم امتحان کنم شبکه هارو اورد ولی برگشتیم کرج قطع شد !!!
اگه بچه تهران باشی تلویزیونت باید بگیره
سلام
واسه منم یکی دو روزی میشه منطقه بازار راه افتاده
تمامی شبکه ها رو بغیر از جام جم دارم !
واسه من هم دو سه روزیه فعال شده و تو تهران کرج با شهریار تست کردم کار میکرد امیدوارم این سری مثل پارسال که یه هفته ای فعال بود قطع نشه
کاش زودتر اینجا رو خونده بودم
منم دیشب سرچ کردم کانالها رو گرفتم
مثل چی ذوق کردم ! :دی
:20:سلام به همه دوستان
خوشحالم كه اينجا دوباره شلوغ شده
من كه الان تقريبا دارم از اكثر امكانات گوشي استفاده ميكنم و در كل گوشي خوبي برام بوده
( يه قانون نا نوشته رو هم كشف كردم :
اينكه هر چيزيكه توش تكرار باشه يه زماني بالاخره دل آدمو ميزنه ، مثلا ميدونم كه اگه الان يه گوشي 12 مگاپيكسل هم بگيرم تا چند ماه اول باهاش عكس بگيرم و حال كنم ولي بعدش عادي ميشه و كلا هر كدوم از امكاناتي كه به نوعي تكراري بشه همين جوره !
ولي يكي از چيزايي كه پحث تكرار در اون خيلي كمتره همين تلويزيون گوشي هستش ، از فونبال و اخبار ورزشي بگير تا بعضي فيلمها و سريالهاي بدردبخور كه ارزش نگاه كردن داره تا مستندهاي بسيار جذاب و رنگارنگ پرس تي وي . خلاصه اينكه هر موقع تلويزيون رو بياري يه برنامه نسبتا جالب ميشه پيدا كرد كه نگاه كني .)
و فكر كنم حالا حالا ها بايد صبر كنم كه يه گوشي ديگه DVBH دار البته اينبار ديگه با قابليت هاي HD و Full HD بياد ، در كل اخبار گوشي ها رو دنبال ميكنم ، بعضي گوشي هاي نسبتا عالي ساخته شدن ( مثل همين گوشي هايي كه با چيپ nvidia tegra 2 وارد بازار شدن ) كه در زمينه ضبط و پخش HD و دوربين و بازي و نرم افزار و ... خيلي با ان 96 ما فرق دارن ولي همونطور كه گفتم منتظرم يه گوشي با اينجور امكانات + DVBH بياد تو بازار .