آموزش: تغییر پروداکت کد گوشیهای نوکیا (مخصوصاً سری 60 ورژن 5) با J.A.Fنقل قول:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=363648
Printable View
آموزش: تغییر پروداکت کد گوشیهای نوکیا (مخصوصاً سری 60 ورژن 5) با J.A.Fنقل قول:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=363648
شما خودت نوشتی مخصوص سری 5نقل قول:
(مخصوصاً سری 60 ورژن 5)
----
آخه nss چرا الان نمی خونه؟
من همچین چیزی ننوشتمنقل قول:
نوشتم مخصوصا
با مخصوص خیلی فرق داره
اینا رو یاد بگیر لازمت میشه
شرمنده اون ا آخرو رو ندیدم
-----------
با nss کسی نمیدونه چرا دیگه نمی شه؟
من گوشي م تا حالا هيچ مشكلي نداشت اما اخيرا ساعت sms هاي دريافتي رو براي هر فرستنده يه چيز ميزنه كه ربطي هم به ساعت گوشي من و يا فرستنده نداره از دوستان كسي مي دونه چي كار بايد بكنم؟
در ضمن تنظيمات ساعت رو هم بالا و پايين كردم فرقي نكرد!
با سپاس
این مشکل بارها عنوان شده و بارها هم جواب داده شده ....
.
این مشکل مربوط به اپراتور هست و ربطی به گوشی , نوع سیم کارت و ... نداره .
.
منم همچین مشکلی رو داشتم ولی از وقتی اپراتور گووشیم از TCI به MCI تغییر پیدا کرد مشکل حل شد ....
آقا يه نرم افزار واسه اس ام اس مس خوام.گوشيم N 85هستش و نرم افزار خودش بسيار ضعيفه، شكلكارو نمي گيره، آخرين شماره هاي ارسال مسج رو ليست نمسكنه، ساعت و تارخ دريافت مسجو درست نشون نميده و...لطفا بهم كمك كنيد ممنون ميشم
دوست عزيز من مهندس مخابراتمو مدتي در مخابرات بخش موبايل سپرست بود. اين ربطي به اپراتور نداره، مشكل از نرم افزار گوشيه. منم دقيقا با n85همين مشكلو دارمنقل قول:
نقل قول:
من هم مثل دوستمون فكر نمي كنم به اپراتور مربوط باشه چون اين مشكل فقط تو بعضي از گوشيها پيش مياد.
در ضمن اپراتور كنوني من هم MCI اما مشكل داره
از دوستان اگه كسي با اين مشكل برخورد كرده و راه حلي براش پيدا كرده لطفا راهنمايي كنه چون مثل اينكه يه عده با اين مشكل روبرو هستند!!! :13:
سلام دوستان يه مشكل داشتم
چطور ميشه وقتي گوشي با يو اس بي به كامپيوتر وصله sharj نكنه؟اعصابمو خورد كرده:37:
ممنون ميشم جوابمو بدين
نمیشه جلوش رو گرفت ...نقل قول:
سلام دوستان يه مشكل داشتم
چطور ميشه وقتي گوشي با يو اس بي به كامپيوتر وصله sharj نكنه؟اعصابمو خورد كرده:37:
ممنون ميشم جوابمو بدين
عیبی نداره آخه ، شما چیش ناراحتت میکنه ؟!
آخه باتريرو خراب ميكنه
من هميشه ميذارم sharjam تقريبا خاليشه بعد sharj ميكنم
اون مشکل حل شده. حالا هر وقت دلت خواست شارژ کننقل قول:
چجوري حل شده؟؟؟عمر باطري رو كم ميكنه خبنقل قول:
ميشه توضيح بدي؟فقط ان 85 اينجوريه؟
سلام دوستان عزیز خواهشی دارم که سریع بهم بگین چرا وقتی میخوام بلوتوث گوشی ان 85 رو باز کنم این اختار رو میده unable to perform bluetooth operation فقط سریع بهم بگین چون تا فردا بیشتر فرصت ندارم ممنون
و میشه یگین چطور میتونم درستش بکنم ممنون میشم اگه یکی خیلی زود بهم بگعه
کسی جواب نداد
5700 من اینطوری شده بود بردم موبایلی گفت قطعه ش ترک برداشته البته قبلش یه زمین حسابی خورده بود
نقل قول:
اگه با master reset درست نشه احتمالا ایراد سخت افزاریه یعنی ضربه خورده.
کد مستر ریست: *#7370#
(با مستر ریست فون مموری پاک میشه)
سلام
یه سوال ؟
کانتکت هام رو رو سیم کارت کذاشتم و شمارهای جدید رو سیو می کنم ولی با یه ری استارت اون شماره حذف میشه . به چه دلیل/
ممنون
nدوست عزيز گوشي هاي جديد كلا ساختارشون با قديميا فرق كرده، تو بايد قبل از اونكه گوشيت شارژ تموم كنه، شارژ مجددو انجام بدي فقط تنها كاري كه بايد انجام بدي اينه كه حتما گوشيتو خاموش كني. چون اگه روشن باشه ميبيني كه پشت گوشيت داغ مي كنه. پيروز باشينقل قول:
سلام دوستان...من گوشیمو با wi-fi دیروز داشتم اپدیت میکردم....اول یه پیغام داد که از سایت نوکیا یه فایل اومده باید بگیرید منم گرفتمش یه 5 دقیقه طول کشید پر شد...بعد وقتی که خواست update اصلی انجام بشه...صفحه سفید شد گزینه updating اومد.ولی تا یه ذره پر کرد قطع شد....گوشی که بالا اومد پیغام داد که:the file is not packed to your phone...call your service provider متن درست یاذم نیست ولی یه چیز تو این مایه ها بود....چی کار باید بکنم
سلام دوستان لطفا كمكككككككك كنيييييييييييد
گوشي من چند روزه كه هر از گاهي خود بخود خااااموش ميشه:41:
چيكار كنم؟؟؟:19:
سلام.گوشی رو تازه خریدی؟برنامه ی خاص که نصب نکردی؟نقل قول:
این ریست شدن هم معضلیه واسه نوکیا.اگه فریم ور آپگرید کنی درست میشه ایشالا.
احتمالا از باتری هستنقل قول:
شاید لق باشه
با یه تیکه کاغذ محکمش کن
نقل قول:
سلام دوستان لطفا كمكككككككك كنيييييييييييد
گوشي من چند روزه كه هر از گاهي خود بخود خااااموش ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيكار كنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خاموش میشد دادمش گارانتی دو هفته بعد یکی دیگه واسم فرستادن
به نظر خودم از باطری بود
اين رمزو زدم: #7780#* بعد يه خورده با شياراي باتريم بازي كردم- از ديروز تا حالا كه خاموش نشده.خدا كنه ديگه هم خاموش نشه.
ممنون از دوستان
سلام،
دوستان اگر دقت كرده باشيد زمانيكه يك Wallpaper تعيين ميكنيد ، عكس مورد نظرتون در تمام طول صفحه نمايش داده نميشه و قسمت بالايي و پايين صفحه از تصوير پيش فرض Theme تبعيت ميكنه، حتي اگر سايز تصوير مورد نظرتون 320*240 باشه.
آيا راهي وجود داره كه Wallpaper انتخابي ما تمام طول صفحه رو بپوشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلهنقل قول:
اینطوری
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=371559
پس تو خود گوشي هيچ گزينه اي براي تنظيم اين كار وجود نداره ،درسته؟
نهنقل قول:
برنامه FreeFSWP هم هست که رو گوشی شما کار نمیکنه:41:
یه مشکل بزرگ دارم خواهشا سریع کمک کنید.البته مشکلم خیلی عجیبه.:19:
وقتی کسی به گوشیم زنگ میزنه وقتی دکمه call رو میزنم گوشیم خاموش میشه.همینطور وقتی به کسی با گوشیم میزنگم بازم گوشی خاموش میشه.
خیلی عجیبه این مشکل برای منم پیش اومده،فعلا دادم تعمیر.فکر کنم مشکل PF باشه
دوستان یعنی هیچکس نمیدونه جریان چیه؟؟؟چرا با wi-fi اپدیت نمیشه؟؟؟؟نقل قول:
سلام به دوستان گل
ميخواستم بدونم مشكل گوشيم چي ميتونه باشه
اصلا سايت باز نميكنه.gprsش كار ميكنه ولي سايت باز نميشه.حتي با نيمبوزم كار ميكنم اما عكسايي كه واسم ميادو نميتونم دانلود كنمو ببينم.راستش تا حالا سايتي باز نكرده:41:
الان که GPRS قطع هستش ( ایــرانسل)... با Opera و مرورگرای دیگه تست کنیــد !نقل قول:
سلام به دوستان گلميخواستم بدونم مشكل گوشيم چي ميتونه باشهاصلا سايت باز نميكنه.gprsش كار ميكنه ولي سايت باز نميشه.حتي با نيمبوزم كار ميكنم اما عكسايي كه واسم ميادو نميتونم دانلود كنمو ببينم.راستش تا حالا سايتي باز نكرده
موقعي كه درستم بود باز نميكرد.مثلا گوشيهاي دوستام حد اقل ديگه عكسايي كه از نيمبوز براشون ميومدو ميتونستن باز كنن.ولي مال من باز نميكنهنقل قول:
سلام
دوستان من یه مشکل اعصاب خورد کن با گوشی دارم
وقتی فیلم با گوشی میگیرم یا عکس یه مدت بعد دیگه اجراش نمیکنه یا آهنگهایی که دارم بعضی وقتا دیگه اجرا نمیشن یا یه فایلی خود به خود از گوشیم پاک میشه کسی میدونه مشکل از کجاست؟
مشکل از مموری کارت هست دوست عزیز
سلام بجه ها
من به تازگی گوشی n85 گرفتم. قبل از این فقط با جاوا کار کردم برای همین راه دستم نیست و نمیدونم چی به چی... .:31:
من قبلا سونی اریکسون داشتم و میتونستم اطلاعات تماس هام رو تو کامپیوتر و با کیبورد وارد کنم و توسط نرم افزار مخصوص رو گوشی بریزم. الان نزدیک 100 تا تماس رو باید وارد کنم که هر کدومشون چند تا شماره تلفن و ایمیل و آدرس خونه و .... دارن. عزا گرفتم. خواهشا کمک کنین. نرم افزاری نیست بتونه این کارو بکنه؟؟؟؟ من کل ovi pc suit رو زیر و رو کردم. انگار نوکیا همچین امکانی تو نرم افزار نذاشته.
کمک کنین تو رو خدا.
مرسی