سلامنقل قول:
این یعنی خوش به حال شما شده و شما در حال استفاده از نسل 3 تلفن همراه هستید و لذتشو ببرید
در مورد حجم اضافه ممکنه گوشیتون یا نرم افزاری خودشو بروزرسانی کرده
سلامنقل قول:
شانس اوردید اعتباری بوده
مورد داشتیم 200 تومان قبض انداخته.
Printable View
سلامنقل قول:
این یعنی خوش به حال شما شده و شما در حال استفاده از نسل 3 تلفن همراه هستید و لذتشو ببرید
در مورد حجم اضافه ممکنه گوشیتون یا نرم افزاری خودشو بروزرسانی کرده
سلامنقل قول:
شانس اوردید اعتباری بوده
مورد داشتیم 200 تومان قبض انداخته.
دوستان عزیز - من مدام ار اینترنت گوشیم استفاده میکردم ( همراه اول) و هیچ مشکلی هم نداشت - الان چند ماهی هست که اینترنت گوشیم قطع شده -
گفتن چون سیم کارتت 912 هست وقدیمی هست و تا حالا عوض نکردی مال اون هست - رفتم عوض کردم بازم درست نشد - به گوشیهای دیگه میندازم بازم کار نمیکنه - چندین و چند بار تنظیمات جدید دریافت کردم بازم درست نشد - گوشیمم چندان قدیمی نیست xperia neo هست
حالا کسی میدونه چه باید کرد ؟:n13:
کسی جواب این سوال بالا رو نمیدونه :n18:
سلام دوستان
اگه حجم بسته ماهانه تموم شه نمیشه دوباره بسته خرید ؟
تو سایت همراه اول گفته امکان حذف بسته نیست باید بعد از نموم شدن اعتبار بسته جدید خریداری بشه
خیلی مسخرس ک
راهی نیست؟
من باید 15 روز صبر کنم ؟؟
دوستان من بسته یک ماهه دو و نیم گیگ همراه اول 10 دی گرفتم 10 هزار تومان اما 5 گیگ بهم داده اولش گفتم شاید اشتباه شده اما تا امروز 2.6 گیگ استفاده کردم 0 رو به 8080 میفرستم میگه 2.4 گیگ دیگه داری نمیدونم از خوشحالی چیکار کنم:n31: الان که دارم پست میذارم اشک از چشام جاری شده :n19::n19:
سیم کارتم اعتباریه احتمال داره بعدا ازم کم کنه اصلا اگر بخواد کم کنه از یه سیم کارت اعتباری به نظرتون چطوری کم میکنه؟
همراه اول 4G نمیاره؟
فعلا خیــرنقل قول:
توی 3g هنوز سرعت واقعی اش رو ندادند دیگه چه برســه به 4g :n29:
سلام من با تری جی همراه اول نمیتونم با مرورگرم کار کنم
داره دیوونم میکنه دو بار ریست فکتوری کردم گوشی رو ولی بازم مشکل داره
و بعضی وقتی از تری جی خارج میشه دو باره باید برم جست و جوی دستی شبکه رو بزنم و ای ار ای سی ام تری جی رو بزنم
مدل گوشیم honor 3C هستش را حلش چیه میتونید کمکی کنید؟
:n16:
سلام ودرود
من ال 80 ال جی دارم برام پیامک میاد ولی نمیتونم بفرستم جی پی آر اسم هم فعال نیست و قتی کدش رو میزنم میگه قبلا فعال شده منظورش گوشی قبلیمه...
از طریق سایت زیر اقدام کنید ببینید میشه یا نهنقل قول:
کد:http://www.mci.ir/web/guest/gprs-and-mms-settings
شاید تر جی فعال شده باشه ولی هنوز پهنای باند به اون دکل تعلق نگرفته باشه :n01:نقل قول:
نقل قول:
ممنون ولی بازم جواب نداد اینترنت خطم به راهه اما پیامک ارسال نمیکنه ....
مشکل شاید از گوشی باشه ، با گوشی دیگه ای تست کردید؟نقل قول:
ممنون مشکل حل شد
تنظمات پیام رو به 500 تغییر دادیم
سلام. من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . تازه بعد از اینکه رفتم و سیم نانو خریدم باز هم حل نشد .انگار به پوچ وصله . روی گوشی اندروید جدید هم حتی اون علامت E رو هم نشون نمی ده ولی ایرانسل مثل بنز کار میکنه . زنگ زدم مخابرات گفت باید بری به یکی از شرکت های مخابراتی سیم رو نشون بدی که بررسی کنند . گیر کردم .نقل قول:
تازه مدل دانگل 3g دو تا دارم که ایرانسل روی هر دو کار می کنه ولی این مخابرات رو که می شناسه هم وصل نمی شه .
سلام دوست عزیز - ببخشید من الان پست شما رو دیدمنقل قول:
من مشکلم حل شد - بخ اینصورت که رفتم یه بسته اینترنتی همراه اول خریداری کردم - با حجم خیلی کم - یه سه روزی کار کرد - وبعد چیغام اومد حجم خریداری شده شما به اتمام رسیده - میخواید دوباره حجم جدید خریداری کنید - منم زدم خیر - ولی اینترنت کار میکنه و چولشم رو قبض میاد دیگه مثل قبلا
در حقیقت باید اول یه پولی بدی یه حجمی خریداری کنی بعد دیگه خودش راه اندازی میشه و حجمتم که تمومو شه پولش رو قبض میاد دیگه
آقا ممنون . من هم یه امکتحان می کنم . امیدوارم کار بیفته . رفتیم 1400 پول موبایل دادیم اینترنت نداره ! باعث آبروریزی شده . حالا بیا توجیه کن مشکل از خطه :n13: . الان تست می کنم . ممنون .نقل قول:
الان تست کردم ولی نه درست نشد . گوشی رو که ریست که می کنم اولش فعال میشه ولی سریع از کار می فته .نقل قول:
تنظیماتش رو دریافت کردی ؟ من اول تنظیمات رو دریافت کردم - بعد دیدم کار نیافتاد - رفتم سیم کارتم رو عوض کردم - اخه سیم کارتمم خیلی قدیمی بود مال 10 سال پیش بود - بعد دیدم باز کار نیافتاد - برادرم گفت برو بسته اینترنتی مخابرات رو بخر - اونو که خریدم کار افتاد دیگه -نقل قول:
من شماره 2 ش رو خریدم -
دقت کن که برای راه اندازی بسته ای که خریدی توضیحاتش رو درست انجام بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . در واقع برای گوشی من تنظیمات درستی وجود نداره -مخابرات پشتیبانی نمی کنه فعلا- برای همین دستی درست می کنم . سیم کارت رو هم چون فقط نانو می خوره رفتم 4g نانو گرفتم . البته مخابرات تماس گرفتم گفت به یکی از مراکز مخابراتی بروم و اون ها بررسی کنند . با این حال یکبار دیگه هم تست می کنم شاید نتیجه بگیرم . ممنون .نقل قول:
سلام.الان از مخابرات بر میگردم و توی اتوبوس هستم.متصدی گفت شما خطت نسل دوم هست باید یک ماهه بگیری تا فعال بشه . من هم فعال کردم و نشد ولی یه ریست کردم.بعدشهم سریع ۴g اومد اون بالای گوشی . الان هم با گوشی وصلم . از اینترنت یک مگ خونه سریعتره :)
سلام
من سیم همراه اول دارم که تا به حال نتونستم از 3g اون استفاده کنم
برای اتصال به اینترنتش مشکل دارم و هرگز بالاتر از E نتونستم باهاش بگیرم حتی همون جی پی ار اس عادی هم همیشه قطع میشه اکثر نقاط تهران تست شده
چند نفر گفتند مشکل از سیم کارته. باید چکار کنم؟
سلامنقل قول:
از یک سیم کارت دیگه که بدون مشکل هست استفاده کنین ببینین مشکل حل میشه ؟
اگر شد پس سیم کارتتون مشکل داره
اگر حل نش پس گوشی مشکل داره
آیا گوشی آپشن 3G داره ؟
اگر نداره پس فقط با 2G میتونه به نت وصل بشه
حدود سه هفته پیش اینترنت روزانه بستم تموم شد و نوشت که ۱کیلوبایت مونده! هر چقدر مصرف کردم این ۱کیلوبایت تموم نشد. بسته رزرو فعال کردم و گذاشتم شبانه دانلود بشه تا شاید با تموم شدن شبانه بستم، بسته جدید فعال بشه. ولی فعال نشد و ۱۸هزار تومن شارژم رو خورد(یعنی بسته فعال نشد).
زنگ زدم و تیکت تشکیل دادند. ولی الآن چند دفعه زنگ زدم و گفتند در حال پیگیریه.
کسی ایدهای نداره؟
سلام من بسته زده بودم ۲۰ تومن هم تو خطم شارژ داشتم که تموم شه فعال بشه.
بسته فعال نشده و ۲۰ تومنم مصرف آزاد رفته. فعال سازی خودکار هم روشن بوده.
الان من چیکار کنم ؟:n35:
سلام دوستان.
من همیشه از cellular data خود گوشی برای وصل شدن به اینترنت استفاده می کنم . می خوام از این بسته های حجمی نه روزانه بخرم. ایا این بسته ها ارزون تر از داده نت خود موبایل هست ؟ ( فکر کنم اینجوری باشه درسته ؟ ) و این که تو سایت mci کلی نوشته در مورد حجمی روزانه نوشته نمی دونم کدومو بگیرم و تنظیماتشو هم نمی دونم . برای اولین باره میخوام بگیرم ( درباره سرعت فرقی هم دارن نت موبایل با این بسته ها یا نه ؟ )
خواهشا یه راهنمایی در این مورد بکنید ممنونم از همگی
سلام
بچه ها دیتای همراه اول توی مترو خوب کار میکنه؟؟
+
بعد چرا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نهایتا تا سی روزه نوشته؟
بسته های ۶ ماهه و یک ساله نداره؟..
سلام دوستان من
بسنه شبانه 1شب تا 11صبح یک ماهه میگیرم
بعدش وقتی روزانه هر گیگی میگیرم .شبانه شروع میشه 1شب بعد صبح 11 اینترنتش قطع میشه بسته روزانه هم تموم میشه چندبار اینجوری شده
چیکار کنم ؟:sad: