زد 2 جان من همچین مشکلی رو ندارمنقل قول:
فیس بوک که کلا قیلترهنقل قول:
حتی دانشگاه ها هم قیلتر کردن
فکر نمیکنم راهی برای اینکه شما میگی باشه
چون خود سایتا اینجوری مجبور میکنن کاربراشونو که به اکانتشون دسترسی داشته باشن
Printable View
زد 2 جان من همچین مشکلی رو ندارمنقل قول:
فیس بوک که کلا قیلترهنقل قول:
حتی دانشگاه ها هم قیلتر کردن
فکر نمیکنم راهی برای اینکه شما میگی باشه
چون خود سایتا اینجوری مجبور میکنن کاربراشونو که به اکانتشون دسترسی داشته باشن
سلام
من هم به جمع داتک پیوستم
محدود - 3 گیگ در ماه ( تهران - مخابرات پیام نور )
اینا معمولا چند روزه وصل میکنن ؟
پسورد مودم با پسورد سایت فرق داره ؟
نمی دونم جواب گرفتی یا نه ولی باست می زارم:نقل قول:
معمولا همون اول کار تو یکی از فیش ها یوزر پس سایت رو می زارن .اگر تو برگه هات نبود زنگ بزن پشتیبانی یوزر پس رو بگیر
امروز وصل شد
اما یوزر پس پشتیبانی رو میزنم جواب نمیده
ایسوس 602 دارم
تنظیم خاصی که نداره ؟ ip ؟
ویمدوز 7 دارم
میشه یه نفر یه لطفی کته به من بگه فرق این 1به 10 و 1 به 4 توی چیه که انقدر قیمتشون متفاوته.
بعد هم اگه کسی سرویس 256 نامحدود داره به من بگه سرعتش چجوریه. نه اینکه من ناراضی باشما! کلا خواستم بدونم
من از تورنت با 24-25 (نهایت تا 27) دانلود میکنم.مستقیم هم با 30تا. این پایینم مال تستیه که الان گرفتم البته نسبت به همیشه عددهاش بالاتره (معمولا روی 21 و 13 و پینگ 650-700 هستش) حالا شما که متخصصید بگید باید خوشحال باشم و کلاهمو بندازم بالا یا یه قکر سرویس دیگه ای باشم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اون 1 به 4 و 1 به 1- بحث کاملا تخصصی میطلبه که جاش اینجا نیست! ولی اگر خیلی واجبه بگید توضیح بدم ! ولی تقریبا حرف اضافه است. چون اونقدر تقاضا پایین هست که با 1 به 10 هم مشکل پیش نمیاد.
سرعتتون تقریبا عالیه ! من مستقیم 31.7 کیلو بایت در ثانیه میگیرم که این اغیده آلترین وضعیته برای من ! تورنت را امتحان نرکدم ولی قاعدتا نباید مشکلی باشه و بستگی به سید و پیر و لیچ داره !
پس کلاهتونو بندازید بالا مخصوصا اگر که از مشترکان قدیمی هستید و قیمت قدیم را میپردازید !
سرعت تورنتت خوبه پینگ هم بد نیست اما جالب هم نیست ماله من هم بالا پایین زیاد داره
خب رفقا ما بعد از 15 ماه کوچ کردیم به شاتل، IPW را دادیم یه بنده خدایی بره حالش رو ببره
من که تو این مدت ازش راضی بودم
نقل قول:
اگر نمی تونی وارد سایت بشی به پشتیبانی زنگ بزن مشکل رو بگو که بررسی کنن( پسورد سایت ربطی به روتر ADSL نداره )
دوست ندارم :19:منو تو IPW دار ها تنها گذاشتی رفتی بی وفا:41:این است رسم رفاقت...نقل قول:
حالا کدوم سرویس شاتل رو گرفتی؟
ART4 روگرفتم
توی این پرداخت الکترونیکی ، تاریخ انقضای کارت رو چی باید بزنیم ؟
روی خود کارتت حک شده مثلا 90/05نقل قول:
----------------------------------------
امروز رفتم IPW رو پس دادم و خلاص.
بله ولی روی خیلی از کارتهای بانکها حک نشده. مثل کارتهای بانک ملی و ...نقل قول:
دراین صورت ماه را 01 و سال را 99 درج کنید.
سلام
من 1 سال و چندماهی هست که از این داتک سرویس دارم ..... میخام نامحدود رو بکنم حجمی ! کسی خبر داره میکنن یا نه ؟
منطقه کلانتری 8878
شدنش با بخش فروش زنگ می زنی و انجام می دن ولی یادت باشه اگر بخوای بعدا برگردی با قیمت های جدید احتمال داره بدون محدودیت حجمی رو بهت بدن ها......نقل قول:
خوب این سرعتها مال چه ساعتیه؟ من که از 8 صبح تورنتم می ره روی 3و 4 تا 7 شب که دوباره می شه همین 27 و 28.نقل قول:
این حالت طبعیه تو روز های عادی چون نمی خوان ترافیک زیاد باشه تو ساعات معمولی محدود می کنننقل قول:
پ ن
ساعت رو به gmt نوشته .
آقا ممنون .....نقل قول:
مگه قیمتها میخاد تغییر کنه !؟
قیمتها خیلی وقته تغییر کرده. من دارم برای 256 نامحدود ماهی 26 تومن می دم ولی جدیدا مثل اینکه 50 تومن میدن!:18:نقل قول:
سلام
میشه مقدار رسیو کلی رو از جایی دید ؟ منظورم اینکه مثلا میخام بدونم من تو این 1 سال که از این داتک سرویس گرفتم تا حالا چقدر رسیو داشتم ؟!
ممنون
در این مورد نمی دونم برای adsl در سایت امکانی فراهم کردن یا نه ولی برای ipw می دونم که به طور عادی نمی دن ( البته شاید پشتیبانی بده ) برای این موارد باید از نرم افزار های مدیریت ترافیک استفاده کنن ipw دار هانقل قول:
خود تاپیک داتک هم منتقل شد مبارکه
البته تو موقعیتی که من الان هر نیم ساعت نمی تونم دیگر به اینترنت وصل شم و ضد حال می زنه
حالا چرا نمی دونم.....
باز مسائل جدید مودم ipw برای من شروع شد
معلوم نیست چشه هر چند ساعت یک بار ( زمانش متغیر یکدفعه هر 2 ساعت یک دفعه هر 8 ساعت ) کانکشن وصله ولی دریغ از انتقال یک بسته تا الان تو شبا همش بهم ضرر زده....چه مرگش شده خدا می دونه.راحت هم قطع نمی شه ارتباط تا وقتی کامل از برق بکشم و بزور خاموشش کنم ....
کسی قبلا مشابه این مشکل رو داشته؟
ديسکانکت شدن هاى متوالى و گرفتن ارور 676
--------------------------------------------------------------
سلام
آيا اينجا کسى هست که از داتک در منطقه ى مخابراتي شيخ فضل الله (ونک، ملاصدرا، شيخ بهايى) سرويس ADSL داشته باشه؟
اگر بله آيا شما هم مشکل قطع شدن سند و ريسيو و ديسکانکت شدن هاى پشت سرهم و گرفتن ارور 676 (اشغال بودن خط تلفن!) موقع کانک شدن مجدد رو داريد؟
آخه من الان فردا که بياد (19 آذر) دقيقا يک ماهه که اين مشکل برام پيش اومده و واقعا اينترنت برام بى استفاده شده، بويژه روزهاى تعطيل که هر 2 دقيقه، 5 دقيقه، يا 10 دقيقه سند و ريسيوم قطع ميشه، بعد ديسکانکت ميشم، بعد موقع ريکانکتينگ همينجور يه 30 ثانيه اى روى Connecting Through WAN Mini Port مى مونه و بعد ارور 676 ميده که The Phone Line is Busy ( و در طول اون روز شايد 50-60 بار اين مورد پيش مياد) :sad:
چندين نوبت زنگ زدم پشتيبانى، تا ميگفتم ارور 676، فکر ميکردند دايل آپم و اشتباهى تماس گرفتم! تا ارجاع دادند بخش فنى، اونجا يه آقايى اول گفتند مشکل از سمت داتکه و غير از من يکى ديگه هم همين مشکل رو داره، بعد که درست نشد و دوباره زنگ زدم، يه آقاى ديگه گفتند نه، ما مشکل نداريم و مشکل از مودمتونه. دفعه ى بعد که به همين آقاى دومى زنگ زدم که بگم اگه مشکل از مودم منه پس چرا هميشه مشکل نداره که اينبار گفتند بله مشکل از سمت ماست و ان شالله به زودى حل ميشه، صبح تا بعد از ظهر مشکلى نبود و من تا اومدم نفس راحت بکشم که لابد درست شده دوباره ديسکانکت شدم و ارور 676. فرداش که زنگ زدم، گفتند خوب راستش يه 4-5 نفر ديگه هم اين مشکل رو داشتند ولى الان مشکلشون برطرف شده پس حتما اشکال از مودم شماست. قرار شد امروز يه مودم براى تست بفرستند و قبلش هم باهام تماس بگيرند و هماهنگ کنند. تا ساعت 11 صبر کردم ديدم خبرى نشد از تماس، خودم زنگ زدم. آقاى دومى نبود وصلم کردند به آقاى اولى. گفتم اين بوده داستان و قرار بوده مودم براى تست بفرستند و ايشون گفتند اصلا ربطى به مودم نداره و اين مشکل از سمت ماست و خودشون هم مى دونند و فقط هم تو اون منطقه اين مشکل رو داريم، پرسيدم پس مودم براى تست نميخواد و فرمودند که نه نميخواد.
من راستش ديگه نمى دونم چکار بايد بکنم براى همين جدا" ممنون ميشم اگه کاربر داتکى از منطقه ى مخابراتى شيخ فضل الله هست بهم بگه که وضعيت اوشون چجوريه. بسيار زياد مرسى.
مرورگر ie ام هم قات زد مجبور شدم به 8 اپگرید کنم....معلوم نیست مشکل چیه
مجبور شدم بجای نرم افزار مودم از خود کانکشن دستی که ساخته بودم قبلا استفاده کنم تا این مشکل پیش نیاد
تنها راه اینکه همینجور از پشتیبانی گیر بدی تا رفع کنن و راه دیگری نداری.(اگر خیلی جدی بودی می تونی ارور ها و لوگ های مودم و تمام مسائلی که ان موقع پیش میاد رو پرینت اسکرین بگیری بریزی رو فلش با خودت ببری نمایندگی و نشونشون بدی شاید یک دردی دوا کنه:13:)نقل قول:
و یک توصیه دیگر:
حرص نخور چون فایده نداره در این مواقع
من در اون منطقه نیستم ولی مشکل مشابه شما را دارم؛ روز ی چند بار (شاید 5، 6 بار) سند و ریسیو قطع می شه، غیر از اون چراغ Status روی مودم (بسته به مودمتون ممکنه اسمش ADSL یا Link باشه) قطع می شه. ولی بعد از چند دقیقه خودش دوباره ارتباطشو پیدا می کنه (یعنی من بطور دستی نمی زنم دوباره کانکت بشه). واضحه که مشکل از ISP هست که ارتباط مودم باهاش قطع شده. (یا به احتمال کم از مخابرات)نقل قول:
کسایی که شاتل دارن پینگشون چجوریه !؟
داداش زنگو اشتباه زدی ... پلاک رو چک کن شاید اشتباه باشه :دینقل قول:
عزیزان داتکی این سایت براتون باز میشه :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=1319
؟کد:www.battlefieldheroes.com
با پراکس باز میشه ولی عادی باز نمیشه ... نمی دونم باز چیکار کردن
نه برای من باز نمی شهنقل قول:
این صفحه داتک چه قدر تغییر کرده ....دارم نیم ساعت وقتم صرف بخش مدیریت حساب کاربرا بود.....
[quote=SIMON137;4478538]داداش زنگو اشتباه زدی ... پلاک رو چک کن شاید اشتباه باشه :دی
ببخشید منظورم همون داتک هست میخواستم بپرسم پینگتون چجوریاست!؟
سلام
داتک تو سایتش ( جدیدش) یه آزمایش سرعت هم گذاشته ، یه تست زدم اینم نتیجش :
256 نامحدود
این صفحه تستش کجاست؟نقل قول:
اول باید بری تو ورود مشترکین بعد سمت راست صفحه تو منو ابزارهای من یکیش هست آزمایش سرعت.نقل قول:
سایت جدید داتک چه سوسولیه:31:
[quote=Hamed 360;4487774]پینگمون طبق معمول افتضاحه در حد 200و 300. البته این روزا افتضاح تره چون شبکه اختلال هم داره..نقل قول:
eeee
چه باحال دکوراسیون رو تغییر دادن ، همش زیر سر این کریسمسه :دی
اومدن آی پی یک سایتو بستن هرچی میگیم چی شد میگن هیچی ...
سرکارمون گذاشتن کلا :دی
ببینید اینو می تونید باز کنید ؟ با وی پی اون و پراوکاسی باز میشه :دی
اینم از تست ما :کد:www.battlefieldheroes.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بینیم بابا بزار باد بیاد ، پول مفت میگیرن سرویس های بیخود میدن طلبکارم هستن !!! :27:نقل قول:
شرکت این حق را برای خود محفوظ میدارد تا چنانچه متوجه شود که برخی از کاربران با استفاده از ترفندهای نرمافزاری حق افراد دیگر گروه را ضایع میکنند، دسترسی آنها به پهنای باند اینترنتی را محدود نماید، تا به این ترتیب دیگران هم بتوانند متناسب با نسبت اشتراک از پهنای باند اینترنتی استفاده نمایند.
۵- فعالیتهای غیرقانونی
استفاده کاربران از خدمات گروه شرکتهای داتک باید مطابق با قوانین و مقررات کشور باشد و چنانچه محرز شود که کاربری این قوانین و مقررات را رعایت نکرده است، باید پاسخگوی فعالیتهای غیر قانونی خود باشد. دراین رابط توجه کاربرانی که از سرویسهای اینترنت داتک تلکام استفاده میکنند را به موارد زیر جلب میکنیم:
■ مسئولیت ورود به وب سایتهای غیر مجاز با کاربر است. شما نگران نباش اون با من :21:
■ مسئولیت استفاده از اینترنت برای تخریب افراد وافکار جامعه، ورود به حریم خصوصی افراد و سازمانها، دسترسی به اطلاعات غیر قانونی و … با کاربر است. آخ آخ چه سرعتی ارائه میدید ... هر موقع سرعتم خوب شد ، بعضی شرکت هارو هم به موقع تخریب می کنیم :27:
■ مسئولیت دانلود غیرقانونی اطلاعاتی که تحت حمایت قانون کپی رایت هستند با کاربراست. زرشک ، من فتوشاپمم اصله ، به جون صاب شرکت
■ مسئولیت حمله به کامپیوترها، شبکهها و … با کاربر است. مراجعه شود به دو بند بالاتر
■ مسئولیت جبران خسارتهای احتمالی که از طرف ارتباط مشتری به شبکه شرکت وارد میشود با کاربراست و مسئولیت عواقب قانونی این امر برعهده مشترک خواهد بود. ببخشید ما خسارت وارد می کنیم ؟ شما هر موقع دلت می خواد ssl و فک و فامیل رو می بندی ، اون موقع ما ضرر نمی کنیم دیگه ؟!!!
■ مشترک نمیتواند خدمات اینترنتی خود را بدون هماهنگی با گروه شرکتهای داتک، به دیگری واگذار نماید. عمرا به دیگری واگذار کند ،آقارو باش ، توصیه می کنیم دیگری هم تا یک کیلومتری این مکان ظاهر نشود ولی به زور :دی !!! ،
■ شرکت مجاز است هر آینه جلوی خدمات کاربرانی را که از سرویس اینترنت خود سوء استفاده میکند را بگیرد. شما که همینجوریش می گیرید وای به حال اون روز
۸- سایر موارد
■ کاربران داتک تلکام برای تهیه خدمات اینترنتی باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند. آره حتما ، تو گفتی و ما هم باور کردیم محدودیت بالای 60 سال نداره ؟ :31:
■ دسترسی به خدمات اینترنت با سرعت بیش از 128Kbps تنها برای میکند و سازمانها و اعضای هیئت علمی دانشگاهها با ارائه مدارک معتبر امکان پذیر است. (وقف بخشنامه صادره از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) بله بله ، خوراکش یه نامه و یه مهره :27:
■ گروه شرکتهای داتک مجاز است تا بر اساس توافقنامه مورد تایید مشتری، در مواقع نیاز به منظور ارائه خدمات بهتر و پشتیبانی از تجهیزات، با اعلام قبلی خدمات اینترنتی را برای مدت محدودی متوقف نماید. تصبره : ولی پولشو پای مشتری حساب بنماید.
اینا هم از ترس ایرانسل یکمی خودشونو جمع و جور کردن ، هی وایمکس وایمکس می کنن !!!
[QUOTE=ChaoticHead;4491014]این که خوبه پینگ معمول من بالای 500 است.نقل قول:
اره وایمکس بیاد داستان های جالبی رو خواهیم دید.
اره فكر كنم ايرانسل بياد كل همرو بخوابونه ..شايد گرون باشه ولي از شركتاي ديگه با انصاف تره...نمونش
اگه همين ايرانسل GPRS رو نمياور عمرا اين هراه اول GPRS رو راه مينداخت...تازه اينم به زور راه انداخته همش قط و وصل ميشه...من موندم چند وقته ديگه كه ايرانسل 3G رو راه بندازه اين شركتا مي خوان چي مار كنن؟:27:
اره فكر كنم ايرانسل بياد كل همرو بخوابونه ..شايد گرون باشه ولي از شركتاي ديگه با انصاف تره...نمونش
اگه همين ايرانسل GPRS رو نمياور عمرا اين هراه اول GPRS رو راه مينداخت...تازه اينم به زور راه انداخته همش قط و وصل ميشه...من موندم چند وقته ديگه كه ايرانسل 3G رو راه بندازه اين شركتا مي خوان چي كار كنن؟:27:
سرعت داتک پایین اومده و یوزرها شیر شدن (برای اکانت نامحدود) و اصلا نمی شه روی سرعت بالا حساب کرد. فکر کنین همون دایال
آپ رو دارین استفاده می کنین منتها شیر شده...(بطور مشترک بین چند کاربر که سرعت را پایین می آورد و غیر قابل حساب و کتاب)