پس یک چند ماه صبر کن تا کوون w2 وارد بازار ایران بشهنقل قول:
Printable View
پس یک چند ماه صبر کن تا کوون w2 وارد بازار ایران بشهنقل قول:
حوصله صبر کردن ندارم احتمالا این مدلی که شما میگی 3 4 ماه دیگه میاد یه مدل دیگه که موجوده معرفی کنید لطفانقل قول:
سلام
بچه ها من یک ایپاد تاچ دارم تو سایت اپل قیمت سنسور نایک رو زده 29 دلار.می خواستم بدونم قیمت واقعیش چنده و باید از کفش مخصوص استفاده بشه؟
پس archos بگیر مدل 5میتونه جوابگوی نیاز شما باشهنقل قول:
1-قیمت 2- کجا میتونم بخرم ؟ 3- برنامه میشه روش نصب کرد؟ (مثل PDF Reader)نقل قول:
4-هدفونش مناسبه ؟ اگه نیست چه هدفونی براش بگیرم که خفنتر باشه؟ 5- میشه یه مقایسه ای بین این مدل و
COWON / O2 برام بکنید از همه لحاظ
خیلی سوال شد شرمنده :46:
archos 5نقل قول:
فروشگاه نظریان بیرون علائدین واقع در خیابان جمهوریکد:http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/09/archos-5-review.php
66719085-66715354
فروشگاه دیجیتال واقع در مجتمع پایتخت
شمارش رو گم کردم
کوون O2:
فروشگاه آرتین طبقه اول پایتخت واحد 120 شماره:کد:http://www.anythingbutipod.com/archives/2009/01/cowon-o2-review.php
88790599
فروشگاه نظریان بیرون علائدین واقع در خیابان جمهوری و کلی جای دیگه
66719085-66715354
meizu M6SL اگه گیر بیاد ... از cowon هم D2 و A3 اگه گیر بیان ... flac رو پلیرهای بیشتری پشتیبانی می کنن که قبلاً هم صحبتش شده و میتونی یه جستجویی بکنی اما ape خیلی برای پلیرها مناسب نیست .. اولاً که بحث کپی رایت داره و ثانیاً پردازش بیشتری می طلبه که یعنی دستگاه باتری بیشتر و قدرت بیشتری نیاز داره .نقل قول:
قیمت واقعی اش؟ .. یا قیمت ایران؟ ... قیمت واقعی اش خب همونه که توی وب می بینی... در مورد این محصول هم قبلاً صحبت کرده ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دو صفحه قبل و بعدش رو ببین.نقل قول:
سلام من یه mp3 player یا flash player میخوام که حتما ویژگی های زیر رو داشته باشه: 1. کوچک و سبک 2. ظرفیت از 1 گیگا بایت کمتر نباشه 3. کیفیت صدا عالی!(یعنی هر چی بالاتر بهتر) 4. کنترل راحت روی موسیقی، انتخاب پخش دلخواه، استفاده راحت از منوها، دسته بندی فایل ها و ... 5. قابلیت ضبط ( اگه خیلی عالی ضبط کنه یعنی از گوشیم بهتر، وگرنه مهم نیست) 6. با Windows XP سازگار باشه 7. قیمت دور بر های 30 هزار تومن! (نمیخوام واسش خیلی هزینه کنم اگه مورد خاص و خوبی بود یه کم بیشتر اشکال نداره) 8. و .... یه سری ویژگی دیگه که کار باهاش رو خیلی راحت کنه از کاربر های با تجربه خواهش میکنم که سریع کمکم کنند تا وقت تلف نشده برم بخرم مرسی
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم - ممنون میشم جواب بدین
SanDisk Sansa Clip فولدررو میتونه نشون بده یا برای انتخاب آهنگ مورد نظر باید دونه دونه آهنگا رو بزنیم بره جلو
کسی میدونه دقیقا کجا میفروشن؟
4گیگ داره؟ وقیمتش چنده؟
یکی از دلایل محبوبیت sansa مدیریت فایل بسیار عالی پشتیبانی tag ها با همه جزئییات در همه فرمت ها بدونه نقص و error حتی فرمت هایی مثل ogg یا flacنقل قول:
چه برسه به کار ساده ایی مثل نشون دادن داخل پوشه خیالت راحت انجام میده
خیلی ممنون peaceful1 عزیز که جواب دادین
فقط اگه میشه آدرس جایی که میفروشن رو لطف کنین
هم طبقه اول پایتخت بین برج A و B(اگه طبقه رو اشتباه نگفته باشم) و یکی دو مغازه تو خیبان جمهوری راسته جنوبی خیابون یک 500 متر از طرف علائدین به سمت غرب خیابون بری پشت یکی دو تا ویترین میبینینقل قول:
sony,marshall
من خودم سونی دارم راضی هستم
پلیری که بتونه flac رو پخش کنه ایا کیفیت اصلیش رو میتونه بده ؟؟ منظورم اینه که با مثلا mp3 320 k تفاوتی داری ؟؟ یا فقط میتونه پخش بکنه و کیفیت هیچ فرقی نمیکنه ؟؟ تست کردین ببینین چجوریه ؟؟نقل قول:
شما این امپلی فایر کوچیک ها که اندازه همون ام پی تری پلیر هستن رو جایی دیدی ؟؟ من توی یه فروم خارجی اینارو دیدم که همه به پلیر هاشون وصل کرده بودن
ممنون
30 تومن بودجه کمیه ، اما بهرحال اگه بیشتر از این نمیخوای هزینه کنی قابل درکه .. برو سراغ کارهای ترانسند و زولتریکس رو بگیر از پاساژهای کامپیوتری .. فرقی نمی کنه چه مدلی ... خیلی امیدوار نباش کیفیت ضبطش فوق العاده باشه، کارت رو راه میندازه اما عالی نیست ... ضمناً به حافظه 1 گیگ راضی نشو و سعی کن حداقل 2 گیگ بگیری.نقل قول:
در مورد بحث flac و mp3 های 320 قبلاً بحث شده .. اساساً تفاوت کیفیت بین این دو برای 90% کاربرها از نظر من محسوس نیست.نقل قول:
//
آمپلی فایرهای جمع و جور برای پلیرها رو من تو جمهوری دیده ام ... پاساژ پایتخت هم ضرر نداره یه گشتی بزنی .. مثلاً اون نمایندگی سن هایزر (طبقه 1 - واحد 13)
[QUOTE=seymour;4926894]30 تومن بودجه کمیه ، اما بهرحال اگه بیشتر از این نمیخوای هزینه کنی قابل درکه .. برو سراغ کارهای ترانسند و زولتریکس رو بگیر از پاساژهای کامپیوتری .. فرقی نمی کنه چه مدلی ... خیلی امیدوار نباش کیفیت ضبطش فوق العاده باشه، کارت رو راه میندازه اما عالی نیست ... ضمناً به حافظه 1 گیگ راضی نشو و سعی کن حداقل 2 گیگ بگیری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مرسی بابت راهنماییتون
Transcend رو تو سایت RayanSaba سرچ کردم، از ظاهر Transcend - MP330 - 2GB و Transcend - MP320 - 2GB و Transcend - MP630 - 2GB و البته قیمتشون خوشم اومد (اگه قیمت پایین تر بود بهتر بود)
کیفیت صداشون چه جوریه؟ میخوام واسه زبان (listening) استفاده کنم بخاطر همین کیفیت صدا خیلی برام مهمه اینکه حرف ها کاملا مفهوم باشه، مورد بهتر دیگه ای تا این قیمت هست؟
یه مشکل دیگه ای دارم اینکه گزینه تشکر رو پیدا نمیکنم چرااا؟!
آقایون من مدتیه که میخوام یه MP3 جدید بخرم (تا الان Zcyber Zling) داشتم و حدود 4 سال ازش استفاده کردم و خیلی عالیه فقط باتریش ضعیف شده و هنوز خراب نشده ، حالا میخوام یه پلیر جدید بخرم که لمسی باشه ، بلوتوس داشته باشه ، باتریش زیاد دوام داشته باشه و احیانا اگر دوربین هم داشته باشه بد نیست! تو فکر گوشی موبایل بودم که دیدم خیلی گرون در میارید. فکر کنم بهترین گزینه ،Apple Ipod Touch هست ، درسته ؟ گزینه ی بهتر و ارزونتری سراغ دارید ؟
از بین ، Ipod Touch ، Sony NWZ-A826 , SAMSUNG YP-T10 ، Samsung YP-P2Aکدومش به نظرتون بهتره ؟
Samsung YP-P3 تو ایران هست ؟
شما یک نگاهی هم به Cowon S9هم بندازنقل قول:
قیمتش چنده ؟نقل قول:
نقل قول:فکر نکنم تغیری کرده باشه 32gb هم داره که قیمتش سی صد و خورده ایی هست دقیق یادم نیستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4207641&postcount=855
با سلام دوستان با عرض شرمندگی یه سوال داشتم
راستیتش من بین این چندتا تا پلیر شک دارم لطفا اینا رو از لحاظ دوام: باطری وصدا بررسی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --sony NWZ-B142F/B --sansa clip+-- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن صفحه نمایش برا دیدن فیلم برام مهم نیست - هرچی پلیر کوچکتر بهتر
peaceful1 عزیز نظر شما برام مهمه(اگه شما بودی کدوم رو انتخاب میکردی-اگه پیشنهاد دیگه هی داری بگو)
اسم پلیر هارو از سایت دیگه کپی کردم خراب شد
sansa clip+-sony NWZ-B142F/B-iriver E30-Creative ZEN MOZAIC EZ300
شرمنده
نقل قول:با اجازه من هم نظر میدم:نقل قول:
سانسا کلیپ ، بعدش سونی B140 و بعدش موزائیکEZ300
اگه شما بیشتر برای صحبت و کلام میخوای این پلیر شما رو راضی می کنه ... پلیرهای گرونتر و باکیفیت تر اغلب در زمینه موسیقی هست که تفاوتشون حس میشه.به نظر من از بین اون دوتا یکی رو بگیر.نقل قول:
پیدا نشدن دکمه تشکر و یه سری محدودیت های دیگه، احتمالاً بخاطر اینه که شما هنوز عضو جدید محسوب میشی و بعد از اینکه مدتی گذشت و پست هات بیشتر شد حل میشه.
سلام با عرض خسته نباشید به همه دوستان. مطالب دوستان راجع به هدفون ها خوندم خیلی استفاده کردیم دمه همه گرم. نتیجه اونم اینکه گفتم به یکی از فامیل برام یه Sennheiser IE 8 بیاره. همون اولا هم که zen m 60 اومده بود خریدم و دوسری هدفون EP 630 داشتم آخرین هدفونم EP 830 بوده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون اولاش که اومد داشتم. الانم می خوام همه اینهارو عوض کنم. چونکه وقت استفاده از سیتم صوتی ندارم و اونم بدون mp3 نمی تونم بفروش چون داکش هست. همه این حرفارو زدم که بپرسم نظر شما راجع به یه mp3 عالی با بالاترین کیفیت چیه ؟ خودم که نیگاه کردم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه mp3 حرفه ای به تمام معناست. اما تکنولوژی x-fi وسوسه کنندست و به راحتی هام نیمشه از کنارش گذشت من هم با این داکی که داشتم صدای x-fi رو تجربه کردم و واقعا عالیه. خلاصه اینکه لطف کنید راهنمایی بفرمایید خوشحال میشم. قبولم کنید که 150 صفحه نظر خوندم هم خیلی حوصله میخواد شرمنده اگر سوالم تکراریه. مرسی
اگه الان میخواهی S9 اگه عجله نداری یک 3 چند ماه صبر کن از همین ایران J3 بگیرنقل قول:
سلام، از جواب سریعت خیلی ممنون. ُُS9 الان چنده ؟ آیا پایتخت داره یا جای خاصی پیشنهاد میدی ؟ درضمن تو سایتها J3 به عنوان PMP معرفی شده، چه تفاوتهایی با S9 داره ، به نظرت طراحی S9 برای MP3 حرفه ای تر نیست به خصوص کلید های بالا و پایینش ؟نقل قول:
در مورد J3 خیلی زوده که بشه نظر داد در مورد S9 بله چندتایی از مغازه های پایتخت دارند ولی قیمتشون را بخاطر نمیاورمنقل قول:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
کد:http://www.anythingbutipod.com/archives/2010/03/cowon-j3-like-the-s9-in-differnt-clothes.php
کد:http://www.itechdiary.com/cowon-j3-a-pmp-like-the-microsoft-zune-hd.html
سلام دوستان من می خواستم پلیر cowon بخرم مدل e2 حدود قیمتش رو می خواستم و اینکه الان تولید می شه ؟و ایا ارزش خریدنش رو داره یا نه؟
سلام دوستان ،
من 5 سال بود از یک پلیر کره ای ( که حتی سونی به گرد پای کیفیتش نمیرسید ) داشتم !
خیلی هم بهش علاقه داشتم ، الان چند روزه که پلیرم به همراه ایر فون فیلیبپسم خراب شده ، قاطی کرده تا نکوبمش به دیوار درست نمیشه :دی ، نمایندگیشم چند وقته که جمع شده و دیگه وارد بازار نمیشه .
اون موقع 125.000 خریدمش 1گیگشو ! اسمشو نپرسین .
من فقط به یه پلیر ، تصویری نباشه ، رادیوش مهم نیست ! میخام ،
و نمیخام هم بیشتر از 50.000 تومن هم خرج کنم ،
کیفیت و بلندی صدا هم خیلی خیلی خیلی برام مهمه و خصوصا" حافظش !
چند مدل هم دیدم مثل سن دیسک و فیلیپس ، اینا چطورن ؟
جنس های آشغال مثل مارشال ترنسند و ... نمیخام !
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ، ایشالا اومدید توی بخش موبایل بتونم جبران کنم ... :دی !
ممنون .
یک نگاه بندازنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4928099&postcount=6
ممنون ، سانسا خیلی بهتره !نقل قول:
مدل دیگه ای هم سراغ دارید ؟
قیمت این دو تا چنده ؟
باید حداقل تا60 بیای بالانقل قول:
clip دو گیگابایت 55 هزار تومن هست
کریتیو موزاییک هم میتونی بگیری
E2cowon میکشه تا 75 هزار تومن......
دوگیگش 39 نوشته !نقل قول:
+clip منظورته ؟کد:http://www.kharidinterneti.com/index.php?productID=378
کوون هم نه ! زیاده !
موزاییک چنده ؟ تصویریه ؟ فیلیپس چی ؟
يه چنتا سوال راجع به S9 :
حافظه S9 داخلیه ( internal ) یا Flash memory ؟
با گارانتی امرتات بخرم یا گارانتی دیگه ای هست ؟
پس از مشورت با دوستان تصمیم دارم 32 شو بخرم کسی امری نداره ؟ :20:
این سایت مطمئن هست اگه هست خودم ازش بخرمنقل قول:
موزاییک تصویری ولی صفحه اش با کیفیت نیست
فیلیپس هم go gear mix/vibe/raga/spark ولی کیفیت صدای هیچ کدوم از این فیلیپس ها به خوبی این دو مارک نیست
مشکل پولی حل شد : د ینقل قول:
به نظرتون الان من ایرویر 150 بگیرم یا کوون u5 یا I9 ؟
کدومشون کیفیتش و صداش بیشتره ؟
یک سری توضیحات ؟
ایریور اسپیکر و پخش فیلم داره ولی کوون u5نه !
u5 خیلی قدیمی هست بی خیلش شونقل قول:
اگه منظور شما iriever هست کدوم مدل مد نظرتون هست؟
i9 گزینه خوبی هست
خوش دست
وزن کم
رابط کابری قابل قبول
خروجی قوی
و آخرین ورژن jeteffect که ورژن 3 هستش
سلامنقل قول:
حافظه S9 از نوع فلش مموری هست
تنها با گارانتی امرتات موجود هست و اگر بدون گارانتی بود حتما از خریدش منصرف بشید
Iriver E150 - 8GBنقل قول:
این قیمتش از آی نه پایین تره ؟ کدومشون بهتره و کیفیت و بلندی صداش بیشتره ؟
قیمت این چنده ؟
این i9 قیمتش چنده ؟ چطوری میتونم سفارشش بدم اینترنتی ؟
کلا" یکم توضیح در موردش بدید ...
راستی این مدل چی ؟
Trekstor i.Beat Move S 8GB
به تازگی توسط دیجی کالا معرفی شده ؟ قیمتشم مناسبه !
کیفیتش خوبه ؟
این چیزی که شما میخواهی فقط کوون داره اصلا بی خیال بقیه برند ها بشونقل قول:
حجم صدای خروجی /کیفیت پخش/...