نقل قول:
اگه مودمت USB باشه بعد از تنظیمات ثابت مبشه ولی Lan و Wireless نه
Printable View
نقل قول:
اگه مودمت USB باشه بعد از تنظیمات ثابت مبشه ولی Lan و Wireless نه
نقل قول:اون مودم فكر كنم حدود 50 تومن باشهنقل قول:
سلام
نظر دوستان در مورد usrobotics 819108a چیه؟ قیمتش در پایتخت یا بازار رضا چنده؟ چه شرکتی گارانتیش میکنه و گارانتیش معتبره؟
توی این رنج قیمت بهتر از این چیزی هست؟
این مودم یا مودمهای دیگر ، برقشون را از پاور می گیرند یا برق مستقیم دارند؟
با قطع و وصل شدن برق احتیاج به راه اندازی دوباره یا روشن کردن کامپیوتر دارند یا خودبخود روشن و وصل می شوند.
به این خاطر می پرسم که می خواهم از طریق موبایل و wifi و مودم وایرلس به اینترنت وصل بشم.
برای وصل شدن آیا لازمه که کامپیوتر روشن بشه و یا اصلا لازمه که مودم در دسترس باشه.
پیشاپیش تشکر!
مودم هر ماركي بگيري فرقي نداره
خيلي نمي خواد سخت بگيري
برقشون هم مسلما از آدابتور مي گيرن
خوب اگر دكمه خاموش را نزني خود به خود روشن مي شه
يوزرنيم و پسورد را مي توني روي خودش هم ذخيره كني
سلام دوستان ،
منم ميخوام ADSL بگيرم . چه مدلي بگيرم؟ با چه قيمتي؟
چندتا پورت Usb داشته باشه چه فرقي ميکنه؟
نويز گير قضيش چيه؟
با تشکر
من اکو 512، سه ماهه گرفتم. ولی موقع دانلود هم تو رپیدشر هم جاهای دیگه سرعت 10 تا 17 بیشتر نیست. موقع دیتا ترانسفر چراغ adsl چشمک
میزنه. تو speedtest هم میگه سرعت 170 تاست (از سرور کویت). یکی از دوستان تو فروم گفت احتمالا خط نویز داره. دلیل نویز چی میتونه
باشه؟
اگه مستقیم از دم در یه سیم تلفن روکار بکشم حل میشه؟ یا نویز از مخابرات و این حرفاست؟
مودمم billion هست.
مودم هر چي خواستي بگير فرقي ندارهنقل قول:
نويز گير هم توي بسته بندي مودم هست
پورت هم بسته به نيازت
يك يا دو پورت براي يك كامپيوتر كافيه
درباره سوال آخر : خط من هم نویز شدیدی داشت به طوری که مودم آپ نمیشد ولی من از جلوی در تست کردم دیدم مودم آپ شد و از همون جا مستقیم سیم کشیدم داخل منزل (به صورت سیم کشی روکار) شما هم اینکارو بکن شاید بهتر شد و در ضمن چراغ دیتا باید چشمک بزنه :46:نقل قول:
نقل قول:سلام.نقل قول:
سوال: حتما که تمام تلفن هاتون به نویز گیر وصل هست دیگه.....؟!؟!؟
مطالبی از همین تاپیک در باره ی نویز:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3180891&postcount=1456
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3030523&postcount=956
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2937394&postcount=597
من خط تلفنم از توی خرطومی برق رد شده :41: و فعلا که با این موضوع هیچ مشکلی نداشتم :27::27:و ارتباطم هم قطع نمیشه:27: و چراغ Status هم همیشه ثابته :27:حتی تلفن هم بدون اسپیلیتر وصل کردم:27: و خش خش خیلی کمی روش هست
دوست خوبم؛نقل قول:
شما الان نمیتونید بگید که هیچ مشکلی ندارید. :46:
به هیچ وجه نمیتونید.
اون زمان میتونید در این مورد قضاوت کنید که تمام عوامل رو برطرف کنید. بعد یه تست بگیرید ببینید تفاوت رو. :27:
موفق باشید :11:
من داخل خونه دوتا خط دارم. وقتی اومد مودم رو وصل کنه به این خطی که رانژه شده یه اسپلیتر هم وصل کرد.نقل قول:
پس میشه امید داشت انشاالله بعد سیم کشی روکار مشکل حل شه .
نکته ای نیست که تو سیم کشی مهم باشه؟ مثلا سیم از زیر فرش رد نشه و از این حرفا؟
راستی این ping تو speedtest چیه؟ زیاد باشه خوبه یا کم؟ چند ساعت پیش امتحان کردم 50-60 بود، الان نزدیک 200 هست!
(اکو 512 - قم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون
نه!نقل قول:
فقط سیم برق، رطوبت، و از اینجور چیزا که در پستهایی که آدرسش رو دادم، توضیح داده شده.
مودم عالییه و یکی از بهترین مودمای بازاره و همچنین مودم پرطرفداریه و خود USRobotics یه شرکت آمریکایی الاصل متخصص تجهیزات شبکه هستش...نقل قول:
در مورد گارانتیش همینو بگم که شرکتی که گارانتیش میکنه "انفورماتیک گستر" هستش... یه اسمیه که واقعا معتبره و توی بازار ایران یکی از بهترین گارانتی هاس که تمام محصولات OCZ هم که توی کشوره این شرکت میاره و گارانتی میکنه... البته متاسفانه محصولات OCZ و USRobotics و تمام محصولات معروف و پرفروش دیگه مثل محصولات Linksys و D-Link و حتی Nokia و Sony Ericsson توی بازار مدل های تقلبی و ریمارک شده شون زیاد شدن... به همین دلیل شدیدا پیشنهاد میشه محصولات شرکت های معتبر که متقلب ها دنبال کپی از روشون هستن رو فقط با گارانتی های معتبر و اصلیشون بخرید (البته این قضییه مختص بازار ایرانه :27:)... محصولات USRobotics رو در ایران فقط از فروشندگان معتبر و فقط با گارانتی "انفورماتیک گستر" خریداری کنید...
فروشگاه مرکزی انفورماتیک گستر توی بازار کامپیتر ایران هستش که تامین کننده محصولات USRobotics, OCZ, BioStar برای بازار کامپیوتر ایران (معروف به پاساژ ایران) هست... آدرس: ضلع غربی خیابان ولیعصر بین طالقانی و میدان ولیعصر - طبقه سوم - فروشگاه انفورماتیک گستر (فکر کمنم تابلوشو میخواد عوض کنه به همین خاطر تابلوش نیست... در هر حال تو یکی از گوشه ها دنبالش بگرد)...
همچنین اگه جای دیگه ای هستید و نمیتونید به بازار ایران برید میتونید از طریق شماره تلفن هایی که توی آدرس زیر نوشته از خودشون بپرسید تا به شما بگن که از کجا بخرید :
همچنین شما میتونید از فروشگاه های زنجیره ای لاوان که اکثرشون مودمای USRobotics رو دارن بخرید...کد:http://www.infogostar.com/contact.asp
و در آخر: مودم USRobotics 9108 با شماره مدل USR819108 مودم خوب و خوش ساختیه که از امکانات داخلی و خارجی کاملی برخورداره... برای اطلاعات بیشتر به صفحه این مودم برید :
و همچنین امکانات و قابلیت های این مودم در لینک زیر:کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9108&loc=mest
در مورد اینکه شاتل باهاش مشکل داره یا نه زنگ بزن شاتل و بگو "من یه مودم ای دی اس ال USRobotics دارم و میخوام از شما سرویس بگیرم... این مودم به سیستم شما میخوره...؟؟؟"... فکر نکنم اذیت کنه... فقط پارس آنلاینه که هیچ مودمی غیر از مودمای خودش رو شبکه ش کار نمیکنن و صبانتم به بعضی ها گفته USRobotics و Linksys و D-Link (یهو بگو همه :23:) با شبکه ش مشکل دارن که این فقط باسه فروش مودمای آشغال خودشونه ولی تا حالا نشنیدم شاتل اذیت کنه...کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9108&page=specs&loc=mest
اکثر (تقریبا تمام) مودمای ADSL برق مستقیم از برق به وسیله یه آداپتور میگیرن و هیچ وابستگی به کامپیوتر و برق اون ندارن...
در مورد قطع و وصل شدن برق: یه قضییه کلی هست که میگم که این قضییه هم جزوشه:
دو راه کلی برای اتصال مودم به اینترنت هست:
1- تعریف Username و Password و دیگر تنظیمات در داخل حافظه و سیستم مودم برای اینکه مودم خودش اتوماتیک همیشه کانکت باشه... مزیت: مودم شما همیشه کانکته و کافیه کامپیوتر و یا هر وسیله دیگه شبکه ش با مودم برقرار باشه تا بتونه از اینترنت استفاده کنه... معایب: اگه شرکتی که ازش سرویس میگیرید ساعات رایگان (مثلا شبانه رایگان بدون محدودیت و یا روزهای بدون محدودیت) داشته باشه معمولا باید از طریق یه Username و Password دیگه کانکت بشید... در اینصورت باید واسه مودم چند کانکشن تعیین کنید ولی مودم نمیتونه سر ساعت معین یکی رو قطع کنه و اون یکی رو وصل به همین دلیل باید مثلا ساعت 3 نصفه شب برید تو تنظیمات مودمتون و اون یکی رو از کار بندازید و این یکی رو اجرا کنید... و همچنین نمیتونید از ابزارهای مختلف ویندوز و برنامه های جانبی برای مدیریت کانکشن استفاده کنید...
2- تنظیم مودم برای اینکه bridge (پل) باشه... این یعنی اینکه مودم مثل یه پل، تمام دستگاه هایی که داخل شبکه ش باشن رو به شبکه ADSL وصل میکنه و اون دستگاه ها باید مثل یه اتصال Dial-up یه کانکشن بسازن و Username و Password رو توش بگذارن و کانکت بشن... کانکت شدن 1 ثانیه هم طول نمیکشه... مزیت: داشتن کنترل بیشتر روی کانکشن مخصوصا در مورد سرویس هایی که از اکانت های رایگان هم استفاده میکنن که شما میتونید چند کانکشن بسازید و در هر ساعت با کانکشن مربوطه وصل بشید... معایب: همیشه کانکت نیستید و باید دستی کانکت بشید (البته راه های آسونی برای اتوماتیک کردن کانکشن هست)... و همچنین فکر کنم با موبایل های دارای WiFi اگه بخواید از اینترنت استفاده کنید چون توی موبایل قابلیتی برای ساخت کانکشن و وارد کردن Username و Password نیست نمیشه از اینترنت استفاده کرد... (در این روش مودم همیشه به ADSL وصله ولی به اینترنت وصل نیست)...
برای سوالتون در مورد موبایل دارای WiFi اگه بخواید از روش اول استفاده کنید که مشکلی نیست ولی اگه بخواید از روش دوم استفاده کنید و فکر کنم اگه اون کامپیوتری که میگید مودم وایرلس داره رو به اینترنت وصل کنید و اینترنت رو به اشتراک بگذارید بتونید با موبایلتون به اون کامپیوتر وصل بشید و از اینترنت اون استفاده کنید...
سوال آخر: اگه از روش اول استفاده کنید نه ولی اگه از روش دوم استفاده کنید هر کامپیوتری که به مودم وصل بشه (چه با سیم و چه بی سیم) باید کانکت بشه... منظورتون از در دسترس بودن مودم چیه...؟؟؟
:11:
چراغ pppoe ديگه چيه؟
برای اتصال به اینترنت دو حالت داریمنقل قول:
1. حالت بریج
2. حالت pppoe
حالت اول یعنی اینکه شما طوری مودم رو تنظیم میکنی بعدش باید برای اتصال به اینترنت میبایست یک عدد کانکشن(همونطور که برای دایال آپ میسازی) ایجاد کنی وبعد کانکت بشی.
حالت دوم حالتی هست که شما مودم را تنظیم میکنی و کانکشن را روی خود مودم تنظیم میکنی در نتیجه هر وقت کامپیوتر را روشن کنی خود به خود به اینترنت متصل هستی.... در نتیجه دیگه نیازی به ساخت کانکشن نیست
چراغ pppoe وقتی روشن میشه که شما مودم را در حالت دوم تنظیم کرده باشی و یوزر نیم و پسورد را به صورت صحیح وارد کرده باشید.
اقا يه نرم افزار مديريت حجم دانلود ميخوام؟
چون اينترنتم محدوديت داره ميخوام حساب كار دستم باشه
سلام دوستان مودم وایرلس چی خوبه؟
از مودم وایرلس می شه واسه کامپیوتر هم استفاده کرد؟ بدون نصب تجهیزات خاصی روی پی سی؟
ممنون
DU Meter 4.0.1 تو اینترنت سرچ کن ولینک همراه با کرکش رو گیر بیار.نقل قول:
ASUSنقل قول:
USR
Linksys
Dlink
البته شاتل با linksys گویا ! مشکل داره.
من امروز ایسوز وایرلس رو 98 قیمت گرفتم (تو مجتمع ایران)ولی الان مدلش رو یادم نیست:20:
اینجا مطرح کننقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
همونطور که دوستمون گفت لینک سیس خوبهنقل قول:
ولی باید رو سیستمت گیرنده وایرلس داشته باشی
از دوستان کسی هست دقیق تر راهنمایی کنه؟نقل قول:
خواهشا دوستان ببینن دلیلی واسه مسئله پایین دارن.. من هرچی فکر کردم جور در نیمومد!
چراغ ای دی اس ال مودم خاموشه! حتی چشمک هم نمیزنه
یه تلفن بی سیم هم سر خط وصله
تا تلفن Talk بی سیم رو میزنم چراغ ای دی اس ال روشن میشه و Off تا میزنم خاموش!
تا حالا به اینطور مشکلی برخوردید ?
اگر منظورتون مودم ADSL Wireless هست بله میشه / چرا که نشه !نقل قول:
روندترین مارکهای بازار :
Asus
Dlink
Planet
Usrobotics
لینکسیز هم هست اما گرونه به نسبته بقیه ..... به شما asus & Planet توصیه میشه چون پروتوکلهاش با تمام ISP ها جواب میده .
asus چه مدل هایی داره؟ منظورم وایرلسش هست!نقل قول:
تک مدله یا اینکه نه مدل های مختلف داره؟
من d-link پرسیدم 80
asus چنده؟
وایرلس این مدلها هست :نقل قول:
ASUS AM604g دارای 4 پورت LAN قیمت 105 تومن .
ASUS AM200G
ADSL + VoIP + Wireless 802.11g
به شما USRobotics 9108 Wireless MAXg ADSL2+ Gateway با قیمت حدود 100 هزار تومن رو پیشنهاد میکنم... یه دید کلی، از ویژگی های این محصول:نقل قول:
صفحه اصلی:کد:Easy ADSL wireless networking for home or business
Five products in one
ADSL2+ Modem, MAXg Access Point, 4-Port Router, Firewall and USB Print Server
Integrated Print Server
Integrated print server turns a supported USB printer into a network printer which can be shared among all network users
Support for Virtual Private Networks
Establish secure connections over the Internet for access to corporate network resources (i.e. servers, databases, email, etc.)
Support for Virtual Private Networks (---) pass-through (PPTP, IPSec and L2TP)
Upgradable to support --- (IPSec) termination
MAXg Technology
MAXimum Range – 50% greater than standard 802.11g
MAXimum Speed – 125 Mbps performance
MAXimum Security – Industry leading security protects your network from hackers and unauthorized access from the Internet and from wireless interlopers
MAXimum Simplicity – Simple 1-2-3 configuration will have you up and running in minutes and the Web-based diagnostics and connection monitoring software sets a new standard for convenience and ease of use
Advanced ADSL Technology
Support for the latest ADSL standards including ADSL2 and ADSL2+, for advanced speeds
ATM QoS support for high quality Video over DSL (Bind ATM traffic to any Ethernet port)
Complete Suite of Security Measures
Advanced firewall (Stateful Packet Inspection & Denial of Service)
Wi-Fi Protected Access 2 (WPA2)/802.11i, Wi-Fi Protected Access (WPA) and 802.1x Authentication
64/128-bit WEP encryption
Industry Compatibility
Meets or exceeds key industry standards for performance and compatibility. Supports TR-48, UR-2, and other performance standards for DSLAM interoperability
Complete compatibility with standard 802.11b, 802.11g and accelerated wireless technologies
ویژگی ها:کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9108&page=overview&loc=mest
امکانات:کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9108&page=features&loc=mest
User Interface Demo :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9108&page=specs&loc=mest
اینم دو تا عکس:کد:http://www.usr.com/support/9108/9108-ui/index.html
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
USRobotics اصل، فقط با گارانتی "انفورماتیک گستر":
:8:کد:http://www.infogostar.com/
مودم من billion هست. وقتی به پریز تلفن میزنم چراغ کاملا ثابته، کانکتم میشم چراغ ثابته، ولی تا یه صفحه باز میکنم یا چیزی دانلود
میکنم شروع به چشمک زدن میکنه. میدونم چراغ LAN باید چشمک بزنه ولی چراع adsl نباید بزنه!
خود کسی که مودم رو وصل کرد گفت چراغ adsl (که فکر کنم معادلstatus تو مودمهای دیگست،) باید ثابت باشه.
اکو 512 دارم(شاتل) ولی سرعتم تو روز 12-18 (و بعضی اوقات 25-30) و تو شب 5 هست.
1. چرا سرعتم اینقدر کمه؟
2. چرا تو شب اینقدر افت میکنه؟
3. آیا سیم کشی تلفن مشکل داره؟ با توجه به اینکه وقتی مودم رو به پریز میزنم چراغ کاملا ثابته؟
ممنون
دوستان شرکت لایزر این مودم را میفروشه smartax mt 882 خواستم بدونم مودم خوبیه اگر نه خودم برای خونه چی بگیرم
ممنون
سلام
من چراغ adsl ام ثابته و status و lan ام همیشه چشمک میزنه
می خواستم ببینم همیشه باید اینجوری باشه؟
یعنی چه موقع دانلود چه وبگردی؟
یله ... چراغ USB باید چشمگ زن باشه و چراغ نشانگر ADSL یا همون Status باید ثابت باشه .....نقل قول:
همینطور چراغ ACT که مربوط به سند و رسیو هست باید چشمک زن باشه موقع دانلود و وبگیری .
خودت جواب خودت رو دادی :نقل قول:
چراغ adsl ( معادلstatus ) باید ثابت باشه.
چراغ Status فقط چند ثانیه ی اولی که مودم رو روشن میکنی چشمک میزنه و به محض اینکه به ISP کانکت بشه همواره ثابت میمونه :5:
(وگرنه کانکشن شما مشکل داره یا به دلیل سیم کشی تلفن و نویز خط و یا به هر دلیل دیگه ای...)
یعنی اینکه موقع وصل شدن به پریز تلفن چراغ ثابته دلیل بدون نویز بودن خط تلفن نیست؟ پس چرا میگن واسه اینکهنقل قول:
بفهمی سیم کشی مشکل داره یا نه مودمو ببر دم در خونه امتحان کن؟
چراغ adsl مودم من فقط موقع ترانسفر دیتا چشمک میزنه! حتی وقتی کانکت هستم ولی کاری انجام نمیدم چراغ
adsl ثابته. دقیقا وقتی LAN چشمک میزنه adsl چند صدم ثانیه بعدش چشمک میزنه! چشمکشم پشت سر هم هست، یعنی
موقع ترانسفر دیتا هی چشمک میزنه. چقدر چشمک تو چشمک شد:31: :41:
دوستان، من دو روز پيش مودم asus am602 رو خريدم 47.000 تومن. مودمش خوبه؟ قيمتش چنده؟
هنوز که اشتراک نخريدم، ولي:
براي وصل کردن adsl ، تلفن رو فقط بايد به اسپليتر وصل کنم؟؟ منظورم اينه که توي اتاقهاي ديگه نميتونم مستقيم تلفن رو به پريز وصل کنم؟ اگه وصل کنم چي ميشه؟سرعت پايين مياد؟
سلام
من میخواستم یه مودم وایرلس بگیرم تو این مودمها کدومش با صبا نت سازگارتر ویا با بقیه شرکتها
یکیش linksys wag200g یا d-link 2640 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:مارمک مودمت چیه ؟ سرویست رو از چه شرکتی گرفتی ؟ خودت راه اندازی کردی ؟ مودم رو از خود شرکت گرفتی؟نقل قول:
بله اگه لپ تاپ داری برو جلوی در از سر خط تست کن ببین باز همینجوری هست یا نه. یا اینکه اگر لپ نداری قبل از اینکه سیمکشی مجدد بکنی یه چند متر سیم بگیر ومستقیم وصل کن به مودم اونموقع ببین چی میشه. از طرفی زنگ بزن شرکت اونجا مشکلت رو بگو فکر کنم مخابرات تجهیزاتی داره که میتونه نویز خط رو اندازه گیری کنه و بگه آیاخطتت نویز داره یا نه. راستی تمام تلفنهای توی خونه رو از پریز جدا کن و دوباره تست کن (البته حتما اینکار رو تا الان کردی)
درباره سوال شما : من مودمم رو یکماه پیش 46 خریدم (am602) و فعلا که خوب بوده !
هم میتونی مودم رو مستقیم وصل کنی به خط تلفن و هم اینکه اول خط رو به اسپلیتر وصل کنی و بعد مودم رو به اسپیلیتر (تفاوت چندانی نداره) فقط اگه خواستی تلفن هم استفاده کنی حتما باید تلفن رو به اسپلیتر وصل کنی وگرنه خش خش میوفته رو خط.
من حتی وقتی مودم مستقیم به خط وصل بود و کانکت هم بودم تلفن رو هم مستقیم به خط وصل کردم و تماس هم گرفتم و صحبت هم کردم فقط تو این حالت یکم خش خش میکرد.
سلام
من مودم الفکس دارم از اینترنت صبا هم استفاده می کنم
صبا شبا نش پسورد ویوزر دیگری می خواد
ایاراهی دارد مثل dail up 2تا کانکشن درست کنم که نخوادپسورد ویوزر را تغییر بدم
چون وقتی پسورد ویوزر را تغییر می دم بعد 2دیقیه حتما با ید pc ریست کنم وگرنه نمی توانم وصل شود
از بچه ها اگر راهی هست به طور دقیق بگوید
لپ تاپ الان ندارم، ولی دارم تا آخر هفته ی آینده یه لپ تاپ میخرم. قبل از اون چند متر سیم میگیرم ببینم چی میشه.نقل قول:
من تو خونه 3تا خط دارم. یکی میره پایین، 2تا میاد بالا. تلفن دیگه ای به این خط وصل نیست، فقط مودمم و تلفنم با اسپلیتر به یکی از این 2تا خط وصلن.
فقط دوستان، سیم تلفن خاصی نداریم که قوی باشه؟
نقل قول:این برند مودم رو من نشنیده بودم .نقل قول:
برای کانفیگ مودم از روش Bridge استفاده کن و قسمت یوزر و پس رو خالی بگذار و یه کانکشن Broadband تو ویندوزدرست کن و یوزر و پس رو اونجا بده (بجای روش PPPOE)
برو تو مغازه های برق کار بگو سیم تلفن میخوام چند رقم برات رو میکنه :27:
کسي حوصله نداره جواب مارو بده؟؟!!!نقل قول:
---- توي اتاقهاي ديگه تلفن رو ميخوام به پريز وصل کنم بايد اسپليتر (نويز گير) بذارم؟ نذارم چي ميشه؟؟
---- اصلاً اسپليتر چيکار ميکنه؟؟
---- اگه يک کامپيوتر رو با usb يکي ديگه رو با lan وصل کنم به مودم، هردوتا همزمان ميتونن از adsl استفاده کنن؟ آخه تو دفترچش چيزي ننوشته.
---- ميشه با مودم adsl دو تا کامپيوتر رو با هم شبکه کرد؟
من که خوابم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله.نقل قول:
اول اینکه به شدت به خط تون نویز میافته.
دوم هم هنگام برداشتن تلفن، دیسکانکت میشید. و بعضی وقتها هنگام زنگ خوردنش.....
اشکال دیس شدن، زمانی معلوم میشه که از سایتهایی در حال دانلود باشید که ریزیوم رو پشتیبانی نمیکنن. :27:
حتی اگه در حال دانلود نباشید، بازم دیس شدن، اعصاب خورد کن هست.
اسپلیتر چیست و چرا باید از آن استفاده کرد؟نقل قول:
اسپلیتر ابزاریست برای جدا کردن voiceو data از یکدیگر. از نظر فیزیکی قطعهایست کوچک با یک ورودی برای خط تلفن و دو خروجی برای گوشی تلفن ومودم ADSL.
همانطور که میدانید یکی از مزایای سرویس ADSL استفاده همزمان از اینترنت و تلفن است. برای جلوگیری از اختلال در دو سرویس (اینترنت و تلفن) نباید دستگاههای جانبی (تلفن، فکس و ...) به صورت مستقیم بر روی خط تلفن قرار گیرند. (این بدان معناست که برای استفاده از هر دستگاهی که قرار است به صورت مستقیم بر روی خط وصل باشد، یک اسپیلیتر نیاز است.)
اسپلیتر میتواند از اختلالات جانبی مانند نویز و قطع و وصلی تلفن و اینترنت جلوگیری کند.
بله خوبم میشه. اگه همزمان استفاده کنند، سرعتشون Share میشه.نقل قول:
فکر نکنم بشه.نقل قول:
شبکه کردن دو تا سیستم، کار خیلی آسونیه. یه کابل میخواد فقط.