سلام. من نمي دونستم اوبينتو live cd هست. وقتي كه من بوت مي كنم . سيسيتم قفل ميكنه ؟نقل قول:
مشكل از كجا است ؟
Printable View
سلام. من نمي دونستم اوبينتو live cd هست. وقتي كه من بوت مي كنم . سيسيتم قفل ميكنه ؟نقل قول:
مشكل از كجا است ؟
دوست عزیز نسخه ی ۶.۰۶ خیلی قدیمی هست - تقریبا از ۲ سال هم بیشتر شده الآن و ۴ نسخه بعد از اون هم اومده، مخصوصا اگر سیستم شما جدید هست و دارای قطعات جدیدی هست مشکلات فراوانی خواهید داشت که گرچه حل شدنی هستند ولی اگر تازه کارید کمی برایتان دردسر ساز خواهند بود، مانند همین هنگی که می گید.نقل قول:
البته شما نیاز دارید که BIOS سیستمتون رو هم آپدیت کنید (که حتما توصیه می شه)
پس به نظرم اگر قصد شروع کار با اوبونتو رو دارید نسخه ی جدید اوونرو یعنی ۸.۰۴ یا حداقل ۷.۱۰ رو تهیه کنید تا به مشکلی بر نخورید.
کافی هست به فایل زیر دسترسی پیدا کنید و قسمت مربوط به بوت ویندوز ویستا رو کامل حذف کنید.نقل قول:
1-من بر روی سیستمم ویندوز اکس پی و ویندوز ویستا و ابونتو نصب کرده بودم
هارددیسکم که ویندوز ویستا نصب کرده بودم سوخت و الان گراب ارور میده ... چه کار کنم که گراب راه بیفته ؟
2- آیا برنامه ای هست که بتونم هارددیسک اکسترنالم رو که با پورتusb به سیستمم کانکته رو از Ntfs به Ext3 فرمت کنم ؟
/boot/grub/menu.ls
۲. بله برنامه ی gparted که می تونید با دستور زیر نصب کنید (کار باهاش خیلی ساده هست)
sudo aptitude install gparted
و یا در synaptic اون رو علامت بگذارید و نصبش کنید.
سلام .من اوبونتو 7.10 روی سیستمم نصبه.الان cd 8.4 رو گرفتم .چطوری میشه قبله رو از رو سی دی upgrade كنم.اگه میشه لطفا راهنمایی کنید؟ :6:
شما cd رو هنگامی که در اوبونتو هستید بگذارید در درایو صفحه ای که اومد به شما پیشنهاد upgrade می ده اون رو دنبال کنید.
اگر صفحه ای نیومد دستور زیر رو بزنید:
کد:gksu "sh /cdrom/cdromupgrade"
والا cd رو گذاشتم صفحه ای نیومد و دستوری هم که شما گفتید زدم اما بدون هیچ پیغامی دوباره همون command prompt اومد فقط یه پسورد خواست.اما کار خاصی نکرد. :6:نقل قول:
دو موضوع هست یکی اینکه تا جایی که من می دونم شما برای upgrade از روی سی دی نیاز به alternate سی دی دارید،فکر نکنم بتونید از روی سی دی معمولی اینکار رو بکنید، ولی انجام کار زیر هم شاید جواب بده:نقل قول:
به مسیر زیر برید:
System -> Admin -> Software sources
و سپس به قسمت third-party sw برید و روی گزینه ی Add cd-rom کلیک کنید، (سی دی ۸.۰۴ داخل درایو باشه)
و بعد بگزارید که یکبار سیستم update کنه ببینید آیا گزینه ی upgrade به update manager اضافه می شه؟
یک موضوعی دیگه هم الآن به خاطرم اومد، اگر ۸.۰۴ رو بوت کنید در منوی اولیه آیا گزینه ای برای upgrade نیست؟
در کل روی تجربه ی شخصی upgrade رو به هیچ عنوان مناسب ندیدم، هر موقع upgrade کردم ( چه از ۶.۰۶ به ۶.۱۰ و یا چه از ۶.۱۰ به ۷.۰۴ و یا ۷.۰۴ به ۷.۱۰) مجبور شدم نهایتا سیستم رو از ابتدا نصب کنم - به همین خاطر برای ۸.۰۴ به یکباره عمل کردم - اگر نگاران دیتاهاتون هم هستید کافی هست از کل home یک بکآپ بگیرید.
بچه ها حقيقته اين سيستم عامل رايگان ارسال ميشه؟
بله-از این آدرس بگیر حداکثر 1 ملهه برات می فرستن.نقل قول:
از این آدرس
[HTML]https://shipit.ubuntu.com[/HTML] :6:
taia جان ممنون كه راهنمايي کردی.منم ترجیح دادم که از اول نصب کنم.فقط می خواستم این upgrade کردن رو یاد بگیرم که پشیمون شدم.
ولی عجب افتضاحیه گرافیک اوبونتو 8.4.نمی دونم شما این رو نصب کردید یا نه ولی آخر افتضاحه.می خوام ببینم از دوستان کسی هست که اینو نصب کرده باشه.حتی پنجره ها رو ماکسیمایز می کنم و کوچیک می کنم تمام تصویر پشتش به هم می ریزه.چند مورد هم در مورد resize کردن پنجره ها دیدم.اگه کسی نصب کرده لطفا بگه ببینم شاید فقط مال من خراب از آب در اومده. :6:
سلام...نقل قول:
من نصب دارم روی سیستمم، و مشکلی نداره، به احتمال زیاد شما کارت گرافیکتون رو نصب نکردید، یک چک یکنید.
نمی دونم چرا ولی بعد یه shut down كردن خیلی بهتر شد ولی یه مشکل هست شما هم امتحان کن توی screen saver ها matrix view رو انتخاب كن که تو همون پنجره نمایش بده بعد روی دکمه power management كليك كن .پنجره ای که نمایش داده می شه پشت پیش نمایش screen saver مي ياد. :6:
دوستان کمک.
من به یکی از دوستانم سی دی اوبونتو 8.4 رو دادم و نصب کرده روی سیستمش اما می گه موس سیستمش رو نشناخته:18:.موسش هم ps2 است.من که زیاد در این مورد چیزی نمی دونستم گفتم از شما بپرسم بینم چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد.سیستمش هم خیلی قدیمی نیست پارسال ارتقا کامل داده.لطفا کمک.من کلی تبلیغ کردم روی اوبونتو. :6:
درایو ntfs رو در اوبونتو میدیدم. اما دو روزه نیست!
من تمام دروایو های ویندوز رو میدیدم و باز میکردم و فایل اضافه و پاک میکردم و ...
اما حالا درایو ntfs ام غیب شده. جاش تو دسکتاپ خالیه و هیچ جا معلوم نیست. چیکارش کنم؟
ممنون
سلام
یه مشکل دیگه هم دارم:
الان من تنها 4 گیگ خالی در درایو اوبونتو دارم. چه جوری زیادش کنم؟(مثلا از همون درایو ntfs بگیرم یا fat32 که چند تا دارم)
مهم نیست از کجا. بالاخره از یه دونه از درایو هام میگیرم ولی چه جوری؟
ممنون میشم کمکم کنید
برای دیدن درایوهاتون به places برید و روشون کلیک کنید تا mount بشن، بعد روی دسکتاپ هم می آیند، اگر هم نمی شه احتمالا شما ویندوز رو shutdown نکردید یا hibernate کردید... برید و از اونطرف درست کنید. اگر هم نشد در چند صفحه پیش توضیح هست چطور از دستور force استفاده کنید(البته با مسئولیت خودتون).نقل قول:
در مورد این کاری که می گید، اگر /home جدا ساختید که براحتی برید و و در یک پارتیشن منیجر مانند gparted اون دو رو با هم مرج کنید ولی اگر کلا یک / ساختید به نظرم راهی نباشه! حتی اگه در داخل یک سیستم عامل دیگه بکنید مانند ویندوز شانس خراب شدن پارتیشن هست! اصولا نمی شه به پارتیشنی که سیستم عامل روش نصب هست دست زد.
گرچه این باگ بارها و بارها گزارش شده و نتیجه ها هم از فرد به فرد متفاوت بود!! ولی به هر جهت کارهای عجیبی که می شه کرد disable کردن usb ها در BIOS هست و بعد از اینکه موس به کار افتاد دوباره enable کردن اونها!نقل قول:
ولی در کل شما دستور dmesg رو اجرا کنید و فقط قسمت مربوط به usb ها و PS/2 Controller رو اینجا بزارید شاید تونستیم با هم کاری کنیم.:46:
البته بودن این مسله در ۸.۰۴ کمی عجیب هست! ولی یک راه ساده تر هم داره! اونم خریدن یک تبدیل هست که قیمتش فکر نکم از ۳۰۰۰ یا ۴۰۰۰ تومان بیشتر باشه!
یعنی هیچ راهی نیس؟ آخه من که خوستم نصب کنم همه جا تو اینترنت میگفتن یه سواپ بساز با یه / همه چی تمومه!
چه کلاهی رفت سرم
بله کلا همینطور هست شما برای اجرا به حتی / هم می تونید اکتفا کنید ولی برای برخی کارها swap نیاز هست ( مانند کار با DBMS ها مانند oracle یا DB2) داشتن home یکسری محاسن داره که البته جای بحثش نیست، ولی مثلا من خودم هم ۲ تا پارتیشن دارم / و swap .نقل قول:
ابتدا یک بکآپ کامل بگیرید از اطلاعاتتون فکر کنم فولدر home کافی باشه، بعد با live cd بوت کنید و در اونجا با استفاده از gparte این کار رو انجام بدید)resize کردن /)، اگر واقعا به فضا نیاز دارید.
ممنون آقای taia(طاحا؟)
اگه بخوام میتونم یه /home بسازم؟ چون میخوام بسازم. اگه نمیشه مشکلی نیس. دوباره نصب میکنم.
باز هم تشکر
۱. :31: نیک نیم من taia هست ولی اسم واقعی ایم بله طاها هست.نقل قول:
۲. چرا که نمی شه! مراحل زیر رو به ترتیب طی کنید:
اول پارتیشنی رو که می خواهید home کنید بسازید با فرمت ترجیحا ex3 بقیه فرمتهای لینوکس هم می شود.
بعد اون رو mount کنید به طریق زیر:
توجه کنید که hda5 رو با توجه به آدرس پارتیشنی که ساختید عوض کنید.کد:mkdir /mnt/newhome
sudo mount -t ext3 /dev/hda5 /mnt/newhome
حالا همه چیز رو در home کپی کنید
/کد:cd /home/
find . -depth -print0 | cpio –null –sparse -pvd /mnt/newhome
حالا وقت جابجایی می رسه
برای اینکار ابتدا پارتیشن جدید رو unmount کنید
یک مسیر موقتی برای home بسازید(در واقعا همه ی home رو به آدرس جدید منتقل کنید)کد:sudo umount /mnt/newhome
حالا مسیر home رو بسازید:کد:sudo mv /home /old_home
حالا پارتیشن خودتون رو روی home جدید mount کنید:کد:sudo mkdir /home
که اینجا دوباره متذکر می شم hda5 رو با آدرس پارتیشنتون جایگزین کنید.کد:sudo mount /dev/hda5 /home
حالا برای اینکه سیستم به طور خودکار پارتیشن رو mount کنه به فایل /etc/fstab خط زیر رو اضافه کنید:
بعد از اینکه سیستم رو مجددا بوت کردید و اگر همه چیز خوب کار کرد مسیر موقتی رو هم پاک کنید:کد:/dev/hda5 /home ext3 nodev,nosuid 0 2
و تمام :46:کد:sudo rm -r /old_home
موفق باشید:11:
سلام دوستان
من صدا دارم ولی باید کافیگش کنم (مجبورم)
خروجی alsa conf:
[PHP]Usage: /sbin/alsa {unload|reload|force-unload|force-reload|suspend|resume}[/PHP]چطوری کانفیگش کنم؟
ممنون:11:
از بچگی همیشه یه سوال تو ذهنم بود : ما چرا باید از لینوکس استفاده کنیم و حامی اون باشیم ؟ :blink:
چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ :blink::24:
سلام مگه اون موقع میدونستین لینوکس چیه!!!!!نقل قول:
بنظره من سوالتو رو بهتره با یه سوال جواب بدم:
چرا ما باید از ویندوز استفاده کنیم ؟
شما میتونید از هر سیستم عاملی که دوست دارید استفاده کنید
اینی که میگید باید!!بایدی در کار نیست
هر جور که دوست دارید عمل کنید کسی در اینجا به شما نمیگه که نصب کنید ولی اطاعاتی در مورد لینوکس به شما میدن....
یکی از دلایلش هم آزادی هست که فکر کنم همه جا در مورد این میتونید مطلب بیابید
موفق باشید
سلام
ممنون taia اینکارو میکنم و بعد resize
ولی یه مشکل دیگه هم دارم:
میخوام اوبونتو 7.10 رو به 8.04 تبدیل کنم ولی بلد نیستم(سی دی شو دارم)
در مورد upgrade در
کمی مختصر ولی کافی بحث شد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=135357&page=149
-----------------------------------------------------------
یک کتاب هم برای دوستانی که کار با اوبونتو سرور رو دوست دارند و هدف بیشتری از فقط یک نسخه ی دسکتاپ دارند. کتاب خوبی است.
کد:http://rapidshare.com/files/83360302/ABUSAFNTP.rar.html
سلام دوستان لطفا جواب بدید:41:نقل قول:
سلام...نقل قول:
منظورتون از اینکه گانفیگش کنید چی هست؟
می خواهید چه کار کنید؟
دوباره از اول کانفیگرش کنید یا نصبش کنید یا که چه؟
کمی دقیقتر بگی شاید کمی راحتر بشه در موردش بحث کرد.
نقل قول:سلام به پست majrix نگاه کنیدنقل قول:
ببینید من تا کاتفیگش نکنم(نمیدونم چیه ولی مجبورم)
نمیتونم مودمم رو نصب کنم چون موقع نصب مودم به این مورد گیر میده
rootnt هم در تاپیک مودم در پی پست من گفتن که باید کارت صدات درست بشه تا بتونی نصب کنی (اصلا من هیچ فایل deb رو هم رو نمیتونم نصب کنم)
به پست های 718 و 719 این صفحه نگاه کن
ممنون:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=68508&page=72
سلام از دوستان اگه برنامه برای نصب لینوکس توی ویندوز ،مثل Vmware میشناسه لطفا راهنمایی کنه .
اگه لینک دانلود هم بزارید ممنون میشم .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2439006&postcount=6
درود بر شما دوستان ...
میگمکه یه روش ساده تر و آپدیت تری برای فارسی نویسی توی لینوکس وجود نداره ؟! آخه تمام روشهای یاد شده قدیمیه و مال دوره 6x هستش نه دوره 8x
سلام
دوستان من تازه 8.04 نصب کردم و این مشکلارو دارم:
برا هر کاری پسورد میخواد(این نشکلو در 7.10 داشتم ولی بنده خدایی برام رفع کرد)
با root نمیتونم لاگ این کنم(پسوردشو از قسمتی که برا همه عوض میشه کرد عوض میکنم. راه دیگه ای هست؟ مثلا از ترمینال)
خیلی ممنون
توی وبلاگم ترجمه ی آموزش نصب اوبونتو روی فلش رو نوشتم. ببینید:
کد:http://saarblog.wordpress.com/2008/05/27/ubuntu_on_flash_drive/#more-102
دو تا پست شد!
نقل قول:
دوست عزیز اگر شما صدا دارید و مشکلی نداره یعنی کارت صدای شما مشکلی نداره، مشکل مربوط به درایوری هست که در حال نصب برای مودم هستید سعی کنید یک درایور جایگزین پیدا کنید، یا اینکه از alsa ورژن جدید استفاده کنید.
------
یک خبر جالب هم بدم، امروز در دانشگاهی که تازه مشغول به کار شدم درش یک تست دانلود کردم! سرعت به قدری عجیب بود که اول فکر کردم فایل رو از روی شبکه ی داخلی دانلود کرده! ( سرعت از سایت سان جاوا 4.5mbps) بود ! بعد به speedtest.net رفتم و تست کردم! به قدری خوشحال شدم وقتی نتیجه رو دیدم :31: یک فایل 180mb که خونه یک ربع طول می کشید دانلودش اینجا!! در یک دقیقه و نیم تموم میشه!
من در این دانشگاه چهار ماه کار خواهم کرد! انقدر ناراحتم برای ماهی که باید برم بیرون :41
کسی کمک من نمیکنه؟ taia امیدم الان که rootnt نیست به تو بودنقل قول:
ببینید کلا کل امنیت به همون پسورد خواستن هست!نقل قول:
ولی اگر در ترمینال می خواهید فقط کار کنید(چون گفتید در ترمینال راهی هست) دستور su شما رو به root تغییر میده.
ولی هیچوقت با root به سیستم وارد نشید از نظر امنیت زیر خط فقر هست! تمام فولدرهای شما اجازه دسترسی و تغییر خواهند داشت! پرتهای شما باز خواهد بود و...
حالا این su باز هم بد نیست، ببینید بدرد می خوره
برای تغییر پسورد برای root هم از دستور sudo passwd استفاده کنید.
سلامنقل قول:
نمیشه
یعنی چی که از درایور جایگزین استفاده کنم مگه چند تا درایور مشابه این وجود داره (مطمئنم که درایور رو درست گرفتم:41:)
بعدش من میگم نه تنها مودم بلکه هیچ برنامه ای هم با فرمت deb که میخوام نصب کنم همین گیر رو میده
بعدش من فلسفه ی این alsa رو نفهمیدم که برای صدا هست یا نه ؟:13:
چون همین چند صفحه قبل بود که rootnt عزیز گفتن اصلا alsa ربطی به این موضوع نداره؟؟؟
خیلی ممنون از جوابتون
اول: alsa مربوط به صدا هست rootnt در اونجا گفته بود که مودم ربطی به alsa نداره، که به نظر من هم نداره! البته من تا به حال فقط یکبار مودم نصب کردم اونم روی 6.06 dapper بود که خوب کار کرد! برای همین زیاد در بحث مودم نمی تونم کمک کنم، ولی در مورد ینکه هیچ بسته ای نصب نمی شه،
تمام terminal ها رو ببندید و بعد در یک ترمینال دستور زیر رو اجرا کنید:
sudo apt-get install -f
شاید نیاز به انجام چندین باره ی این کار باشه!
بعد که سیستم از بسته های مورد دار خلاص شد دوباره برید سر نصب مودم.
موفق باشید
آخرین پست تاپیک مودم رو ببینید
ظاهرا ورژن ۸.۰۴ با درایور های کانکسانت مشکل پیدا کرده
مودم شما هم که hsf هست از درایور dell استفاده کن:
کد:http://linux.dell.com/wiki/index.php/Ubuntu_8.04/Issues/Modem_Does_Not_Work