سلام دوستان
dvd فیلم رو با چه نرم افزاری و با چه فرمت و مشخصاتی بایستی تبدیل کرد که بشته تو 8510 دید.
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
dvd فیلم رو با چه نرم افزاری و با چه فرمت و مشخصاتی بایستی تبدیل کرد که بشته تو 8510 دید.
با تشکر
من قبلاً گفتم wmv نميخونه آخه تو گوشيم wmv نداشتم اومدم يه فايل sis و كردم wmv :27:از تو فايل منجر نميشناختش بعد رفتم تو گالري ديدم هستش بعد يه فايل wmv درست ريختم روش اجراش كرد
شما ميتوني فرمتشو هر چي ميخاي بزاري wmv يا mp4 يا avi يا 3gp ولي رزولوشنش بزار رو 320x240 بيت ريتشم بالا بزار كه كيفيتش خوب باشهنقل قول:
اگه از من میشنوی گوشیتو هک نکن چون هک کردن آخر عاقبت نداره و بعدش مجبور میشی گوشیتو مثل من مستر میرت کنی.:8:نقل قول:
منظورت از برنامه های مخصوص این گوشی چیه؟اسم برنامه؟
symbian s60 v3
واسه چي هك نكنه؟نقل قول:
من هك كردم هيچيشم نشده
آقا هك كن خيالت راحت
دوستان عزیز
خیلی وقت بود تو فکر این بودم یه انجمن مستقل برای درخواست و ارسال برنامه های تست شده روی گوشی 8510 داشته باشیم تا بالاخره امروز این انجمن رو تاسیس کردم.
از همه میخوام کمک کنند تا به کمک هم اونجا راه بیفته و بتونیم از کارایی های بیشتر این گوشی استفاده کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
من که تا قبل از هک گوشم مشکل هنگ کردن نداشت از وقتی که هکش کردم گوشیم روزی 2-3بار هنگ میکرد تا بالاخره مجبور شدم مستر ریستش کنم.:18:نقل قول:
آقاي يزدان خاه باتري گوشيت خوبه؟
از دیروز که خریدم حدود 3 ساعت شارژ اولیش طول کشید و تا همین حالا یعنی حدود 30 ساعت استفاده کردم و هنوز خط هاش کم نکردند.نقل قول:
نباید مشکل خاصی داشته باشه.
البته خود دوستان استادند اما میزان مصرف باطری به بعضی تنظیمات و برنامه ها هم مربوط میشه که با تنظیم اونها میشه تو مصرفش صرفه جویی کرد.
سلام
خوب خدا رو شکر ملت از دو دلی در اومدن
قابل توجه دوستانی که از باتریهای سامسونگ ایراد میگیرن
1. من قبلا نوکیا N82 داشتم و در حالت Screen Saver میشد روی تاریخ و ساعت تنظیم کرد.
آیا روی این گوشی هم میشه این کارو کرد که در حالت Screen Saver بشه تاریخ و ساعت رو دید؟
2. چطور میتونم sms هامو از نوکیا به این گوشی منتقل کنم؟
3. وقتی miss call یا sms جدیدی میاد آیا روی صفحه نمایش در حالت screen saver پیغامی نشون داده میشه؟
با تشکر
آقايون يكي پيدا نشد لينك هك رو بزاره ؟ :-(
این هم لینک آموزش هک این گوشی::31:نقل قول:
ولی اشتباه میکنی اگه هک کنی!:2:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
قیمت جدید چند ؟؟ ماکروتل 16 یا 8 گیگ ؟؟
قیمت جفتش رو بدین ! بدون گارانتی هم بگین :دی
کلآ میشه 4 تا قیمت دیگه :دی
با گارانتی ماکروتل 8گیگ:480نقل قول:
با گارانتی ماکروتل 16 گیگ:515
نقل قول:
27/1/88 با گارانتی اصلی ماکروتل 8 گیگ رو خریدم 515!!!!!!!!!
در ضمن 16 گیگ با گارانتی نیست.
همونی هم که خریدم کارت گارانتیش شروعش از 11/87 بود که ضمن تحقیقات بعمل امده و تماس با خود ماکروتل معلوم شد شرکت محترم از بهمن 87 تا حالا جنس وارد نفرمودند و اینها ته انباریهایی هستند که به قیمت گرون تر میفروشند. الان حتما قیمت جهانیش اومده پائین.
بدون گارانتی 8 گیگ 488 میتونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.
موید باشی
چرا 16 گیگش هم گارانتی اصلی داره!:21:نقل قول:
در ضمن به قیمت های shop.ir زیاد اعتماد نکنید:13:
یه تحقیق دیگه بکن. 16 گیگ با گارانتی اصلی نیست.نقل قول:
در ضمن چه 8 و چه 16 با گارانتی اصلی در بازار نیست فعلا.:5:
من پنجشنبه 27 فروردین خریدم. یعنی کلی تحقیق کردم پس اطلاعاتم تقریبا قابل اعتمادند.:46:
نقل قول:
هیچ کدوم از دوستان نظری ندارند؟
مبارك باشه. شيريني يادت نره. دي
مورد سه مگه ميشه پيغامي نشون نده؟!!! يعني الان چيزي نشون نميده؟؟؟؟؟
من تو 1 کی از کافی نت های 021 به راحتی با wi_fi به اینترنت وصل شدم و کمترین کاری که کردم نقشه های google map رو search کردم و در حالت offline ازش استفاده میکنم!!!!!!نقل قول:
احتمالاً اون كافي نته ناشي بوده كه پسورد نزاشتهنقل قول:
google map وقتي يه بار باهاش وصل ميشي نقشه هارو دانلود ميكنه ولي دفعه بعد اولش نقشه رو نشون ميده بعد از 2 ثانيه دوباره ميگه بايد به اينترنت وصل بشي
مرسینقل قول:
مشکل من با این گوشی اینه که چون نوکیا N82 قبلیم در حالت استندبای هم ساعت و تقویم نشون میداد و هم SMS و Miss Call ها رو پیغام میداد اما این گوشی هیچ کدوم از اینها رو نداره.
یعنی شما می بایستی کشویی رو باز کنی و تازه متوجه بشه آیا sms یا miss call داری یا نه.
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
آره متوجه كه شدم و براي همون خيلي تعجب كردم.
خب ظاهرا مثل اينكه عادي هم هست! چون هيچكس چيزي هم نميگه.
من تا حالا دقت نکرده بودم این اصلا screen saver نداره. ولی فکر کنم نرم افزارش باشه
نه حسن جون راست می گه منم دیدم گوشیشو (اخه رفیقه خودمه..!!!)نقل قول:
google map وقتي يه بار باهاش وصل ميشي نقشه هارو دانلود ميكنه ولي دفعه بعد اولش نقشه رو نشون ميده بعد از 2 ثانيه دوباره ميگه بايد به اينترنت وصل بشي
با سلام خدمت دوستان.من قصد دارم این گوشی سامسونگ رو تا چند روز دیگه خریداری کنم.می خواستم بدونم با 500 تا 600 هزار تومان بودجه این گوشی بهترین انتخاب هست یا از اون بهتر از هم هست.
یه چند تا سوال هم داشتم که اگه جواب بدید مممنون میشم.
1.اگه به امید خدا من این گوشی رو خریدم آیا بازی های n-gage 2 مثل one روی اون اجرا میشه یا نه؟آیا باید کار خاصی برای اجرا شدنشون انجام بدهم.
2.آیا باید حتما گوشی رو هک کنم.هک کردن گوشی ضرر نداره؟اگه ممکنه بهترین روش و مطمئن ترین روش رو برام بزارید.آیا حتما باید گوشی رو هک کرد.اگه هک نکنیم چی میشه
بازم ممنونم.اگه ممکنه راهنماییم کنید.
با سلام
من می خوام تا چند روز دیگه این گوشی رو خریداری کنم.می خواستم با حدود 500 یا 600 هزار تومان آیا این گوشی بهترین انتخابه یا انتخاب های بهتری هم هست.معایب این گوشی چیست؟
اگه به امید خدا این گوشی رو خریدم می خواستم به چند تا سوالم جواب بدید.
1.آیا بازی های n-gage 2 مثل one روی این گوشی اجرا میشه؟آیا باید کار خاصی کرد تا اجرا بشن.
2.آیا باید حتما گوشی را هک کرد.؟اگه هک نشه چی میشه؟هک گوشی به گوشی صدمه میزنه یا نه؟اگه میشه مطمئن ترین و بهترین روش هک گوشی رو برام بزارید.
3.آیا این گوشی با گوشی های نوکیایی که همین نسخه سیمبین رو دارند در اجرای برنامه ها و... فرقی دارد؟
4.هر چی لازمه یا بهتره که الان انجام بدم(منظورم وقتی که گوشی رو خریدم!) رو لطفا بگید
با این حدود قیمت بهترین انتخاب همین i8510 هست.نقل قول:
هیچ عیبی نداره:27:
بهترین انتخاب تو این رنج 100 در 100 همینه ولی اگه از پاکت پیسی خوشت بیاد امنیا هم هستنقل قول:
معایب گوشی:
1- دیر شارژ میشه
2-تو وبش نمیشه چندتا پنجره رو هم زمان باز کرد شایدم من بلد نیستم
3-شارژ با یو اس بی رو نمیشه قطع کرد
کمبودهای گوشی
1-دکمه مخصوص موزیک نداره
2-فرستنده اف ام نداره
1-بازیهای ngage روش اجرا میشه ولی باید کلاینتو روش نصب کنی که باید گوشی رو هک کنی آموزشش هست ولی کلاً راحته اما بازی one که روی همه گوشیها نیاز به key داره
2-همه گوشیهای s60 رو باید هک کنی اگه نکنی خیلی از برنامه ها رو نمیشه نصب کنی یا باید ساین کنی که حوصله میخاد یعنی هی باید هر برنامه جدیدی که میخای روش نصب کنی ساینش کنی ولی اگه هک کنی راحت میشی. من هک کردم هیچ مشکلی پیش نیومده
3-یه ذره با نوکیا تو گالری و این چیزا فرق داره ولی خیلی جزیی. تو نصب برنامه هم تقریبا 99 درصدو نصب میکنه فقط برنامه هایی مثل نوکیا مپ رو نصب نمیکنه که اونم با دستکاری شاید درست بشه مثل کلاینت انگیج کلاً از نظر نصب برنامه هیچ مشکلی نداره
4-وقتی خریدی بزار شارژ گوشیت کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد روشنش نکن بزار شارژ بشه بعد وقتی شارژش پر شد که حدود 2.5 طول میکشه درش بیار اگه هم فروشنده گفت 8 ساعت بزارش گوش نکن
دوستانی که تم جالب برای 8510 دارند لطف کنند و لینک دانلود رو اینجا قرار بدند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال:
1-از لحاظ سرعت و قدرت سخت افزاری توی پخش فیلمهای با کیفیت و بازیها نسبت به ان95 هشت گیگ چطوره؟
2-بازیهای ان گیج رو واقعا مثل نوکیا هشت گیگ خوب و عالی پخش میکنه؟ و مشکلی نداره؟
3-دوربینش نسبت به سی 905 و پیکسون و رنوآر چطوره؟میگن که بهترین دوربین رنوآر هست.میشه چند تا عکس ازش بذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4-فیلمبرداریش نسبت به ان95 هشت گیگ چطوره؟>vga 30 فریم هستش؟یا vga 22 frame?
5-صداش در مقایسه با ان95 هشت گیگ چطوره؟اسپیکر و هدفون؟
6-میشه از جی پی اس اون استفاده کرد؟رایگان؟سرعتش نسبت به ان82 چطوره؟
1-از لحاظ سرعت از N95 8gb بهتره.توی پخش فیلم های با کیفیت هم خیلی عالیه.نقل قول:
2-من بازی ngage روش امتحان نکردم.
3-دوربینش خیلی عالیه نسبت به c905 و پسکسون بهتره ولی یه خورده از رنوار ضعیف تره
برای دیدن عکساش میتونید به اینجا برید:
4-فیلم برداریش از N95 8gb خیلی بهتره.30 fps vgaکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313417
5-صداش توی اسپیکر از N95 8gb بهتره ولی توی هدفون رو امتحان نکردم ولی فکر نمی کنم بهتر باشه.
6-من از gps استفاده نکردم.
:8:
1-چون تو این گوشی از چیپست 2430 استفاده شده قدرت خیلی بالایی داره از نظر قدرت پردازنده از n95 8gig بالاتره ولی چیپست گرافیکیش ضعیفتره.نقل قول:
2-دوستان میگن مشکلی نداره ولی من فقط بازی solitare رو تونستم اجرا کنم
3-دوربینش از همشون بهتره از رنوار هم بهتره غکساشم تو یه تاپیک به اسم مقایسه دوربین i8510 هست
4-فیلم برداریش مثل n95 8gig هست و دقیقا 30 فریمه ولی میکروفونش قویتره البته بدرد مجالس نمیخوره
5-اسپیکرای n95 8gig دو طرف گوشی هستن واسه همین صدا رو بیشتر سه بعدی میکنه ولی صدای i8510 هم بلندتره و هم تفکیک صداش بهتره تو هدفون هم بلندتره هم بیسش بیشتره
6-با نصب برنامه اسمارت کام راحت میشه ازش استفاده کرد رایگانم هست
ولی توی مقایسه 8 مگاپیکسلی ها رنوار بود که بالا ترین نمره رو گرفت:20:نقل قول:
تو مقایسه gsmarena اون مواردی که تو کیفیت عکس تاثیر دارن 63 به 61 به نفع i8510 تموم شدنقل قول:
پس اینا چیه؟:31:نقل قول:
معایب گوشی:
1- دیر شارژ میشه
2-تو وبش نمیشه چندتا پنجره رو هم زمان باز کرد شایدم من بلد نیستم
3-شارژ با یو اس بی رو نمیشه قطع کرد
کمبودهای گوشی
1-دکمه مخصوص موزیک نداره
2-فرستنده اف ام نداره
نه از پاکت پی سی خوشم نمی یاد.آدم میره لپ تاب می گیره به صرفه تره:5:نقل قول:
1.یعنی همون 2.5 ساعت که گفتی یا بیشتر؟اگه زیاد بزارم تو شارژ مشکلی پیش می یاد.مثلا از شب بزارم تو شارژ تا صبح.حالا چقدر نگه میداره شارژ رو این مهمهنقل قول:
2.مهم نیست:12:
3.این یعنی چی؟:14:
کمبود هاشم به خوبیاش می بخشم:27:
1.من همه فایل ها رو الان دانلود کردم(حتما میگید چه دیوونه ایه ولی آدم یه قدم جلوتر باشه بهتره:38:)هر موقع خواستم این کار رو بکنم و مشکلی پیش اومد دست به دامنتون میشم(شایدم شلوارتون).به نظر میاد کار سختی باشه:47:نقل قول:
2.شما از کدوم روش هک کردی؟روش Hellox؟آموزش بهترین روش رو میشه برام بزاری لطفا؟
3.ایرانی می تواند:7:
4.بعد از اون روال عادی رو بگذرونم یا باید تا چند وقت کار خاصی بکنم.باید بزارم باتری کامل خالی بشه بعد بزارم تو شارژ
سوال متفرقه
چرا من دکمه تشکر رو نمی بینم.باید تا چند وقت تو دوره آزمایشی بمونم.
بازم تشکر که به پست من توجه کردی و جوابم رو با حوصله دادی:11::40:
بخش اول:نقل قول:
1-آره همون 2.5 ساعت. شب تا صبح بزارش مشکلی پیش نمیاد فقط دفعه اول 2.5 بزارش
2-مهم نیست
3-یعنی وقتی میزنیش تو usb شارژ میشه و نمیشه کاری کنی که شارژ نشه
بخش دوم
1-کار سختی نیست هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
2- من با روش HELLOCX هک کردم با روش های دیگه نمیشه
3-ایرانی همیشه میتواند ایرانی میتواند 206 اس دی و هاچ بک را ترکیب کند و خودرویی با نام رانا تولید کند به همین راحتی:27:
4-یه چند بار بزار کامل خالی بشه بعد شارژش کن اگه باتریش خیلی خوب نبود با jbaktaskman یه چیزی هست به اسم svpopup ببندش خودش یه چیز دیگه رو هم میبنده که آیکنش با بقیه فرق داره بعد باتریش دیگه عالی میشه. من دیروز از صبح تا شب با وایرلس یه سره تو اینترنت میچرخیدم تا شب که دیگه خاموش شد یعنی با استفاده مداوم 10 ساعت دووم میاره
خاهش میکنم
1 خبر جنجالی !!!!!!
امروز i8510 8Gb در بازار علائدین به قیمت 540000 تومان به فروش رسید!!!!! بدون گارانتی ماکروتل!!!!
emruz ba 8800 PIXON kar kardam bavaretun nemishe cheghad mozakhrafe Harki yo mikhain nefrin konin begin PIXON bekhare bazam Durbin I 8510!!!!!!1 ki beman bege hadafe samsung az sakhtan pixon chi bud?:2::10::8:
دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید:5:نقل قول: