دوست عزیز تو ایران هر شهری یه گارانتی خودش داره ایرانه نه خارج:27:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز تو ایران هر شهری یه گارانتی خودش داره ایرانه نه خارج:27:نقل قول:
بهترین گارانتی پارس کامتل هست.نقل قول:
از راهنمايي هاتون ممنونم
من می خوام ظرف این یکی دو هفته یکی بخرم. چند تا نکته مبهم هست فقط!
اول اینکه الان موقع خرید هست یا نه؟ واسه نوسان قیمت می گم.
با گارانتی با بدونش؟! با باتری و بقیه چیزا مشکل پیدا نکنم بعدا!
در کل هر نکته ای که موقع خرید برای تست جی900 باید بدونم یا نکاتی که تجربه دوستان بوده و باید مدنظر نظر داشته باشم
و درآخر هم:
محتویات داخل جعبه چیا باید باشه؟
یه قیمت هم لطف کنید بدید یا مغازه ای که می شناسید که با انصاف و قابل اعتماد باشه (علاءالدین)
پیش پیش تشکر! (و معذرت بابت تکراری بودن احتمالی سوال ها!)
دوست عزیز اگه میوای ارزنتر بخری بزار برای اردیبهشتنقل قول:
برای تست کامل گوشی از منوی مخفی گوشی استفاده کن و test services رو بزن تام ابزار گوشی ر میتونی تست کنی و مطمئن باشی چون خود فروشنده فقط اسپیکر رو تست میکنه ولی در منو مخفی همه چی رو میتونی تست کنی حتی ال سی دی که پیکسل سخوته نداشته باشه.
با گارانتی و بدون گاارنتی فرقی نداره چون گارانتی زی بار هیچی نمیره ولی از جای مطمئن بخر.
من اسفندماه از طبقه پنجم خریدم 260 هزار . لوازم داخلش هندزفری - باطری- یک عدد قلم اضافه- سی دی و دفترچه
مغازه هایی که در دید عموم نیستن خوبن مثلا طبقه 5- 6 میتونی از هر کسی بخری. علائدین اسم در کرده دزد بازارتر از اونجا هیج جا نیست. از پاساپ ایرانیان ولیعصر همبخری خوبه چون مشتریکم هست ارزونتر هست.
دوستان الان تو سایت سونی اریکسون بودم یه قسمت داره موبایل ها رو شبیه سازی کردن یعنی میتونی قبل از اینکه موبایل بخری از این قسمت میشه منوها و تنظیمات و .... دید خوب اینا مهم نیست:27:
مهم تر اینکه که وقتی من داشتم جی 900 رو استفاده میکردم تو فایل منیجر که میرفتی و بعد تو هر فلدری مثلا میوزیک . بعد از اینکه دکمه ی برگشت میزدم فقط یه فلدر بر می گشت نه کلا از فایل منیجر بیرون بیاد.:18: نمی دونم مهندسین سونی اریکسون درست شبیه سازی نکردن یا ما نمی دونیم از موبایلمون استفاده کنیم:blink:
ببینید این لینکه تست جی 900 هستش:worried:
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/trythephone/g900?lc=ar&cc=ae
والا من رفتم دیدم....جالب اینه که رفتم تو قسمت دوربینش...اومدم بیرون هنگ کرد:27:...به جای واپیپر همون قسمت کمرا بود...:27::27:دیگه وقتی اینجوری می شه نباید انتظار داشته باشیم فایل منیجرشونم درست باشه...شایدم قصدشون این بوده که اینطوری درستش کنن ولی رکب خوردن و کارخونه یه جور دیگه زده بیرون:27:....دیگه نمی دونم چی بگم...شاهکاره:13::31:
بعضی از عکس هایی که با جی 900 گرفته میشه،با عکس های قبلی گرفته شده ترکیب میشه.طوری که مثلا نصف عکس جدید و نصف عکس از قبل گرفته شده با هم ترکیب میشن.
مشکل از کجاست؟؟:41:
ممکنه روی حالت عکس پانوراما باشه.اگر اینطوری باشه نصف عکس قبلی رو به صورت کمرنگ روی صفحه میاره.نقل قول:
آقای RoYaYeEe_NiIiLi دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا
ی بازی اکشن
اینم ی بازی هواپیمایکد:http://www.4shared.com/file/93828672/89b8f178/Zombie_Infection_240x320.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/94211171/4b6a9ef5/Tom_Clancys_HAWX__240x320_.html?s=1
بچه ها یه سوال فنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سایت سونی اریکسن زبان پیشفرضش عربی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا عربی چرا زبان ها دیگه نزاشتن فقط عربی و انگلیشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان پیشفرضش عربی نیست بستگی داره شما سونی اریکسون رو از کدوم کشور سرچ کنینقل قول:
اگه از اورپا یا امریکا سرچ کنید عمرا عربی بیاد
موفق باشید
خب چطور این حالت پانوراما رو از بین ببرم.ولی فکر نکنم پانورامایی که شما میگید باشه...نقل قول:
دوربینت رو باز کن سه رو فشار بده اونو به حالت نورمال بزار normalنقل قول:
دوستانی که جی 900 دارن تست بکنن اینجا اعلام کنننقل قول:
توی جی 900 یک چندتایی پوشه که به شکل علامت سوال هست درست شده که پاک نمی شه.
چرا پاک نمی شه؟
ممکنه که ویروس باشه؟
راه حل چیه؟
ممنون
در جی 900 موقع دریافت بلوتوث پیغام می دهد کد عبور را وارد کنید.چه کدی باید داد؟
البته وقتی گوشی خاموش و مجددا روشن شود دیگر کدی نمی خواهد.
ممنونم
اگه توی مموری گوشی هست، وصلش کنین به کامپیوتر و با کامپیوتر پاکش کنین.نقل قول:
چرا پاک نمی شه؟
ممکنه که ویروس باشه؟
راه حل چیه؟
ممنون
چون احتمالاً اون فولدرا سیستمی شدن که پاک نمیشه!
باید یه کد انتخاب کنی که در هر 2 تا گوشی وارد کنی...نقل قول:
در جی 900 موقع دریافت بلوتوث پیغام می دهد کد عبور را وارد کنید.چه کدی باید داد؟
البته وقتی گوشی خاموش و مجددا روشن شود دیگر کدی نمی خواهد.
ممنونم
شما Enable Power Saving رو خاموش کن ببین دیگه کد نمیخواد؟
تو موسيقي به پاي 960 ميرسه ؟
سلام. حال میکنید با گوشیاتون؟ تاچش خراب نشده؟
آخی بمیرم....
تو هنوز با تاچ گوشیت مشکل داری؟:31:
همش به خاطر خالی کردن پشت بروبچ p990 ها.... :31: دچار نفرین اونا شدی:دی
بابا ایول به این فعالیت اونقد جواب ها زیاد بود نرسیدم همشو بخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا
ی بازی اکشن
کد:
اینم ی بازی هواپیمایکد:http://www.4shared.com/file/93828672/89b8f178/zombie_infection_240x320.html?s=1
کد:
دوستانی که جی 900 دارن تست بکنن اینجا اعلام کننکد:http://www.4shared.com/file/94211171/4b6a9ef5/tom_clancys_hawx__240x320_.html?s=1
:21:عمرا" که به پای w960 برسه:27:نقل قول:
البته آقایی از خودتونه:27:...بنده خانومم...االانم بازی ها رو ریختم....هر وقت چکش کردم خبر می دم بهتون:31:نقل قول:
آقای royayeee_niiili دو تا بازی با رزولوشن 240x320 گذاشتم شما لطف کن روی جی 900 امتحان کنن اینجا اعلام کن که کند یا خیلی رون اجرا می کنه مثل گوشی های جاوا
من بازی ها رو امتحان کردم....زامبی ها رو خیلی خوب اجرا می کنه:27:
ولی اون ماشین بازیه رو اصلا اجرا نمیکنه:41:...نمی دونم دلیلش چیه:13:
اقا من اس ام اس فارسی برام میاد مشکل نیستش و میفرستم هم مشکلی نیست کیبورد فارسی هم درم. ولی زبان فارسی رو داخل گوشی نصب نکردم از سایت سونی اریکسون گرفتم چون باعث مشکل قسمت unistall گوشی میشه. ولی با My phone explorer اس ام اس ارسی میدم درست میره ولی وقتی ذخیرهمیکنم داخل گوشی بهم ریخته میشهو زبان میخی میشه . چیکار کنم اس ام اس فارسی ذخیره مینم بعد بفرستم یا اونایی که میفرستم از قسمت sent بایگانی کنم درست باشه ؟؟؟
نمیخواد اینقدر به خودت زحمت بدینقل قول:
اس ام اسی که میخوای با فایل word ذخیره کن بعد بفرس بای گوشید
بعد از داخل فایل وردی که برای گوشیت فرستادی نوشته هارو کپی کن تو قسمت مسیج جدیدت همین :10:
سلام دوستان
یه راهنمایی
موندم g900 بگیرم یا c902?
میدونم خیلی چیزای g900 بهتره ولی دوربینش محافظ نداره فلاش هم.........
کمکم کنید
شما ببین چی برات مهم تره.دوربین یا برنامه خور بودن.نقل قول:
سلام دوستان
یه راهنمایی
موندم g900 بگیرم یا c902?
میدونم خیلی چیزای g900 بهتره ولی دوربینش محافظ نداره فلاش هم.........
کمکم کنید
به نظره من سيستم عامل امروزه نقش مهمي را در گوشي ايفا ميکنه البته بعضي ها هم که لازم ندارن ميتونند قيد سيستم عامل را به علت پيچيدگيش بزنن.
ولي من اگه جاي شما بودم و بين جي900 و سي905 مونده بودم جي900 را به دليل سيستم عامل خوب انتخاب ميکردم البته بازم بگم اگه سيستم عامل مد نظره شما نيست سي905 يکي از بهترين گزينه ها ميباشد ولي سيستم عامل هم گزينه ي مهمي ميباشد.
سلام به همگی.
بابت همه نقد و بررسی ها ممنون.
من میخوام بگیرم ایشالا این گوشیو برای کسی فقط میخوام بدونم گارانتی اصلی سونی اریکسون چیه و قیمتش الان چنده یعنی تو فروردین؟
کسایی که داشتن مشکل نداره گوشی راضین یا !
ممنون میشم جواب بدین.
من یکی که راضیم....از نظر محکمی که اصلا کم نیاورده....تاچشم که مشکلی نداره و خیلی راحت کار میکنه...دوربینش که نسبت به اینکه کمرا فون نیست خوب کار می کنه...همونطور هم که انتظار میره امکانات دوربینش بعتر از p1 هست...و اینکه کلا گوشی زیباییه...ولی اینم میگم برای اینکه بعد گرفتید پشیمون نشید و نگید که ما اغفالتون کردیم:27: باید بدونید توی گوشیتون دنبال چی می گردید و انتظار بیش از حر از هیچ گوشی ای نباید داشته باشیمنقل قول:
کسایی که داشتن مشکل نداره گوشی راضین یا !
ممنون:11:
يه سوال:
كيفيت عكس برداري g900 بعد از آپديت بهتر ميشه؟
فيلم برداري چطور؟
كلا آديت چه تاثيري بر دوربينش ميزاره؟
ممنون.
آقا من الان ساعت تعریف میکنم که صبح بیدار بشم workday رو انتخاب میکنم تو تمام گوشی های میتونی روزهاش رو انتخاب کنی و تیک بزنی ولی داخل G900 نمیشه برای همین شنبه و 1شنبه زنگ نمیزنه بر عکس 5شنبه و جمعه زنگ میزنه. برنامه my Alarm client رو هم نصب کردم باز هم همینطور هست . اگه راه حلی یا نرم افزاری در این زمینه هست ممنون میشم راهنمایی کنید. من موندم با این همه امکانات چرا مدیریت آلارم گوشی اینجوری هست با اونکه UIQ هست گوشی های جاوا خود سونی اریکسون هم این امکان هست که روزهاش رو انتخاب کنی خودت.
برای تعیین انتخاب روز، به Time & Date بروید و روی More بزنین بعدش بزنین Set Workdays
محمد جان دمت گرم خیلی حال دادی نمیدونم چرا ندیدم. البته اینو باید قسمت time & alarms میزاشت . در کل ممنونم ازت :11:نقل قول:
نقل قول:
چرا پاک نمی شه؟
ممکنه که ویروس باشه؟
راه حل چیه؟
ممنون
اگه توی مموری گوشی هست، وصلش کنین به کامپیوتر و با کامپیوتر پاکش کنین.
چون احتمالاً اون فولدرا سیستمی شدن که پاک نمیشه!
آقا توی مموری گوشی هست، وصلش میکنم به کامپیوتر.اما وقتی انتخاب می کنمشون و دیلیت رو می زنم پیام خطا میده که پاک نمی شه.:41::37:
پسوند فایلها چیه؟
شما اگه از X-plore یا swiss manager استفاده کنی راحت میتونی این فایل ها رو پاک کنی.
مگه اینکه یه مشکل اساسی داشته باشی مثلا یه ویروس جدید و قوی.
موفق باشی.
سلام
من تمام تاپیک خوندم من انتظار زیادی از گوشی ندارم همین که تاچش روونه و سرعتش از پی 1 بهتره دوربینشم بعد آپدیت بهتر میشه و چیزای دیگش کافیه.بید قیمتشم در نظر بگیریم که انتظار زیادیم نداشته باشیم مو خودم از جی 900 خوشم اومده.
اینا مش مشکلی نیست فقط این خاک رفتن زیره ل سی دیش خیلی دلمو زد دوستان اگه ممکنه بگین چی کار باید کردکه خاکش برطرف بشه ؟ یا راه حلش؟
از RoYaYeEe_NiIiLi تشکر میکنم که جواب سوال منو داد
ممنون میشم جواب بدین.
سلام
الان قیمت کارکردش چنده g900 کسی برای فروش داره؟