این طور که معلومه فیلم جالبی بوده اما من نتونستم ببینم. حیف شد
این طور که معلومه فیلم جالبی بوده اما من نتونستم ببینم. حیف شد
نقل قول:
در مورد کارشناس هم باهاتون موافقم ... هیچ کادوم از کارشناسا مثل ایشون نیستن ... اینقدر خوب صحبت می کنه که دکتر عالمی (مجری برنامه ) جرات حرف زدن بین حرفهاش رو نداره و کمترین صحبتی که در برنامه کرد همین دیشب بود ..
موفق باشید
ولی من نمی دونم چرا ازش خوشم نمی یادنقل قول:
کلا هر نقدی که میهمانش دکتر سید محسن فاطمی
باشه ، عالیه ...
خداییش آدم از صحبت کردنش لذت میبره .
کلامش واقعا گیراست .
خوش به حال دانشجوهاش
احساس می کنم خیلی پیچش میخورم وقتی اون هست
من از یکی دیکه که اسمش یادم نیست خوشم میاد
اون که seven نقد کرد
خیلی کارش درسته
البته کاری با خودش ندارم با نقدش کار دارم
خوب هر کی یه نظری داره دیگه ...نقل قول:
بچه ها فردا ماورا چی داره ؟
سلام .
به خاطر ایام محرم این تاپیک این هفته سوت و کور بود ... در هر صورت سینما ماوراء این هفته :
تله فیلم تنهایی
فیلم داستان تنهایی آدمها ، کینه ها ، حسادت ها، سوء تفاهم ها و کج فهمی ها را به نمایش می گذارد.
خانواده ای بزرگ با مصیبتی روبرو می شوند و تمامی تنش های خانواده ،تمامی خاطرات تلخ و شیرین ، تمامی خوبیها و بدی ها را باهم تلافی می کند.
مجیدمظفری، شهاب حسینی،حسین محجوب، امیر حسین مدرس،لاله اسکندری،آفرین چیت ساز ،فرشته سرابندی،منوچهر علی پور و محمد حاج حسینی بازیگران تنهایی هستند.
عوامل و دست اندر کاران فیلم عبارتند از :
تهیه کننده : امیرحسین شریفی ،مدیرتصویر برداری : مسعود کرانی ، دستیار اول کارگردان : محمد حمزه ای ، طراح صحنه ولباس : داریوش پیرو ،صدابردار:مازیار شیخ محبوبی ، طراح گریم: بابک شعاعی ، منشی صحنه: سارا مطلق ، برنامه ریز: سپهر میکائیلیان ، عکاس: شهاب الدین مخبر
ممنون سعید جان ... موضوعش که خوبه ... حالا ببینیم کارگردانی و بازیگریش چطوره ...موفق باشید .
تنهايي رو ديشب ديدم . فيلم قشنگي بود هر چند لوكيشن هاي زيادي نداشت ولي بازي هاي خوبي داشت .
فیلم واقعا خوبی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... البته یه کم مشکل تو بعضی دیالوگ ها و کمی ضعف کارگردانی داشت اما در کل بخاطر فیلم نامه ی خوبی داشت این ضعف ها قابل چشم پوشیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازیگرهاش هم واقعا خوب نقش ایفا کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... و البته چون این یه فیلم نبود و یه چیزی بین تئاتر و فیلم بود ... به همین خاطر معمولا دوربین ثابت و لوکشین های کم و تکراری داشت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل من از دیدنش راضی بودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینما یک این هفته:
Michael Collins
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان: Neil Jordan
بازیگران: Liam Neeson ، Julia Roberts ، Ian Hart
محصول: 1996 - انگلیس ، ایرلند ، آمریکا
6.8 از IMDB
خلاصه: این فیلم مروری بر مبارزه و مرگ مایکل کالینز یکی از رهبران نهضت مقاومت ایرلند علیه استعمار انگلیس است.
کد:http://www.imdb.com/title/tt0117039/
نمی دونم چرا اسم نیل جردن که میاد یاد مصاحبه با خون آشام می افتم :2:. اما از هیچی که بهتره :10:
فكر كنيد اين فيلم رو با تكنيك هاي سينما و دوربين 35 و لوكيشن هاي متنوع ميساختن قطعا فيلم خيلي بهتري ميشد . هر چند كه تا اينجاي كارم خوب بود .نقل قول:
اونی که سون رو نقد کرد دکتر بلخاری بود . ایشون واسه ی کودک را دعا کنید هم نقد فوق العاده ای داشتن .نقل قول:
صد فیلم این هفته: Zodiac
کد:http://www.imdb.com/title/tt0443706/
فیلم سینمایی "زودیاک" روز جمعه پنج بهمن در قالب برنامه صد فیلم از شبکه سه روی آنتن میرود. این فیلم پرتعلیق به کارگردانی دیوید فینچر فیلمساز مطرح آمریکایی تولید سال 2007 بر مبنای مجموعه کتابهای غیرداستانی "زودیاک" نوشته رابرت گری اسمیت ساخته شده و در آن جیک جیلنهال، مارک روفالو و رابرت داونی جونیر. نقش آفرینی کردهاند.
فیلم درباره قاتل زنجیرهای معروف به "زودیاک" است که اواخر دهه 1960 در منطقه سانفرانسسیکو با قتلهای پی در پی شهر را در وحشت فروبرد. او با ارسال نامههایی رمزی به روزنامهها و رسانهها به این وحشت بیشتر دامن زد. "زودیاک" داستان مردان و زنانی است که برای دستگیر کردن این قاتل معروف وارد عمل شدند. این قضیه تا به امروز حل نشده و پرونده همچنان باز است.
این فیلم دو ساعت و 36 دقیقهای با بودجهای 65 میلیون دلار ساخته شد، در حالی که در آمریکا 33 میلیون دلار فروخت و فروش جهانی آن به 51 میلیون دلار رسید. فینچر متولد سال 1962 و سازنده فیلمهای مطرحی ماننده "هفت" و "باشگاه مشتزنی" است.
منبع: خبرگزاری مهر
-----------------------
البته فکر نکنم 2 ساعت و 38 دقیقه فیلم رو پخش کنند ولی با این وجود بازم دیدنش به شدت توصیه می شه که مثل بقیه ی کارای دیوید عالیه
اینا تو بوق و کرنا میکنن که ما از این فیلمها هم داریم!!! این تاریخ و این روز و این پست رو یادتون باشه ، و اینکه من چی گفتم. تا وقتی این صدا و سیما سرپاست شما و بنده 400 بار دیگه این فیلم رو خواهیم دید از تلویزیون.
من که دفعه اول با چه ذوق و شوقی نشستم نگاه کردم ، از زندگی ناامید شدم. فیلم رو زدن دل و رودش رو درآوردن. اگه فینچر میدونست فیلماش رو چه کار میکن یا خودکشی میکرد یا دیگه فیلم نمی ساخت.
دلیل پخش چندباره ی این فیلم ها اینه که از دیدن شاهکارهایی که خودشون خلق می کنن لذت میرن ! البته به دور از شوخی براشون نمی صرفه که یه فیلم رو فقط یک بار پخش کنن . کاش حداقل میزاشتن یه مدت می گذشت بعد تکرارش می کردن !نقل قول:
اینا تو بوق و کرنا میکنن که ما از این فیلمها هم داریم!!! این تاریخ و این روز و این پست رو یادتون باشه ، و اینکه من چی گفتم. تا وقتی این صدا و سیما سرپاست شما و بنده 400 بار دیگه این فیلم رو خواهیم دید از تلویزیون.
من که دفعه اول با چه ذوق و شوقی نشستم نگاه کردم ، از زندگی ناامید شدم. فیلم رو زدن دل و رودش رو درآوردن. اگه فینچر میدونست فیلماش رو چه کار میکن یا خودکشی میکرد یا دیگه فیلم نمی ساخت.
سینما چهار این هفته :
در انتظار خوشبختی " Waiting for Happiness "
کارگردان
Abderrahmane Sissako
محصول 2006 " فرانسه و موریتانی "
IMDB Rating: 6.8/10
کوتاه درباره ی فیلم :
«در انتظار خوشبختي» موفق به دريافت 8 جايزه از جشنوارههاي بينالمللي شده است كه از جملهي آنها به دريافت جايزهي كن ميتوان اشاره كرد. اين فيلم روايتگر تحولاتي است كه بر اثر آمدن برق به يك روستا آفريقايي در زندگي ساكنان آن رخ ميدهد ...
به نظر من seven & bless this child از مسخره ترین فیلمایی بودن که پخش شدهنقل قول:
ولی در عوض مسیر سبز یکی از بهتزین ها بوده
من که دفعه ی اول ندیدم. چون هنوز فیلم اصلی! رو ندیده بودم و گفتم حروم می شهنقل قول:
اما این دفعه می خوام ببینم تا شاهکار عزیزانمون رو از دست نداده باشم!
نقل قول:
یه در جست و جوی خوشبختی هم بود که ویل اسمیت بازی می کرد یا اون اسمش چیز دیگه ای بود و من اشتباه می کنم؟
کلا هر فیلم درست و حسابی که از تلویزیون پخش میشه فقط آدم رو نا امید می کنه ، حالا کاش فقط قیچی می کردن موسیقی متن و دیالوگ ها رو هم گند میزنن.هیچ وقت این سرگیجه ی هیچکاک رو که از صد فیلم پخش شد یادم نمی ره ، نامردا سلاخیش کرده بودن.
زودیاک هم تا جایی که یادمه هیچ صحنه ی خاصی نداره حالا دیگه چرا اینقدر این فیلم رو تیکه پاره می کنن نمی دونم ، اصن یکی نیست بگه فیلمی رو که نمیشه پخش کرد اینا چه اصراری دارند پخشش کنن؟
سلام.نقل قول:
خود فیلم رو فرمودین مسخره بوده ؟
اولی رو ندیدم اما se7en مسخره بوده ؟؟؟:18::18::18::18::18:
مهدی-هیرو کجایی :27::27:؟
من که از تعجب هیچی نمیتونم بگم :18:
آقا منم یه پست داده بودم که !!! درباره ی این که این فیلما چرا مسخره بودن از نظر ایشون. اون فیلم دیگه ، خدا بچه رو نگه داره هم فیلم خوبی بود. سون که دیگه دیوانه بود.
نقل قول:
من نميدونم دوستان با خودشون چی فکر کردن به يگانه فيلمه هفت ميگن مسخره
نميدونم امين جون چی بگم
خيلي جالب بود
باز هم که سینما یک برنامه اش رو عوض کرد و یک فیلم تکراری پخش کرد
در حالیکه به خبرگزاریها فیلم دیگری رو اعلام کرده بودند
تاکی باید ارزش مخاطب برای این ها صفر باشه
تا کی .........:41:
خود شبکه ی یک هم چند بار تیزرشو پخش کرد ! کاش همون میشل کالینز پخش میشد ... :41:نقل قول:
باز هم که سینما یک برنامه اش رو عوض کرد و یک فیلم تکراری پخش کرد
در حالیکه به خبرگزاریها فیلم دیگری رو اعلام کرده بودند
تاکی باید ارزش مخاطب برای این ها صفر باشه
تا کی .........
پ . ن : فیلم مرد عنکبوتی 3 داره پخش میشه ...
نظر هر كس محترم ولي خيلي دوست دارم دليل ايشون رو در مورد فيلم بدونم كه چه چيزي موجب شده كه لقب " مسخره " بگيره ! اونم فيلمي شاهكار مثل Sevenنقل قول:
آره موسيقي متن رو هم خيلي بد تيكه تيكه مي كنن و معلوم نميشه چي داري گوش ميدي !نقل قول:
سرگيجه ( Vertigo ) رو هم يادمه .. واژه خوبي به كار بردي : سلاخي !
فيلم رو نمايش ندن خيلي بهتره چون سانسور فيلم باعث ميشه برخي فيلمها مثل Seven اينگونه مورد لطف قرار گيرند !
من هم در حال تعجب هستم :18:نقل قول:
" كودك را دعا كنيد " هم زيبا بود ولي Seven شاهكار .. من هم مايلم دليل اينكه فيلم هفت ( Seven ) مسخره ناميده شده است رو بدونم ...نقل قول:
موافقمنقل قول:
دوستان کسی برنامه سینما چهار رو دید؟
به نظر من که برنامه فرم جالبی پیدا کرده و مهموناشون هم بحث های جالبی می کردند
امیدوارم تلویزیون ما تحمل همین میزان کوچولو صحبتهای تا حدی انتقادی رو داشته باشه و به حمیدی مقدم گیر ندهند
فیلم نصفه نیمه دیدم ولی بحث رو کامل. از یه جایی هم که دیگه بررسی فیلم به حاشیه رفت و بحث سینمای کشور و ... مسائل شد خیلی جالب بود.نقل قول:
خوشمان آمد:27:
سینما ماوراء این هفته :
رنسانس " Renaissance "
کارگردان
Christian Volckman
با بازی
Daniel Craig ، Catherine McCormack ، Patrick Floersheim
محصول 2006 " فرانسه ، انگلیس ، لوکزامبورگ "
مدت زمان : 105 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.9 /10
خلاصه ی فیلم :
پاریس سال 2045، "ایلونا تاسیف " دانشمند جوان 22 ساله در راه انجام تحقیقاتی در حوزه مباحث ژنتیک ربوده می شود . او برای شرکتی چند ملیتی با نام "آوالون" کار می کند که تسلط فوق العاده ای برتبلیغات و سلیقه مردم دارد . " کاپیتان کاراس " مسوول رسیدگی به این آدم ربایی است ، او متوجه می شود "ایلونا" به راز جاودانگی دست یافته و به همین دلیل ربوده شده اما . . .
فیلم این هفته کمی فرق فوکوله در واقع انیمیشن هست ...
چند سکانس از فیلم :
چه جالب ، انیمیشن میخوان پخش کنن .
ديشب بعد از مدت ها خونه يكي از دوستام بودم و نه ماهواره داشت و نه كامپيوتر اينه كه شب از زور پيسي زديم شبكه 3 زودياك را داشت نشون مي داد.حالم بهم خورد از اين دوبله.صدا ها به شخصيت ها نمي يومد و موسيقي متني هم نشنيديم!!!صداي راوي منو ياد راه ابريشم انداخت!
من که دیدمش . خیلی قشنک بود مخصوصا 20 دقیق آخرش . تکرارش کیّه . میخوام دوباره ببینمشنقل قول:
"صد فیلم" تکرار نداره جیگر !!!نقل قول:
من که دیدمش . خیلی قشنک بود مخصوصا 20 دقیق آخرش . تکرارش کیّه . میخوام دوباره ببینمش
بله صدای راوی پرویز بهرام بود و به نظر من اصلا جالب نبود که مرتب صدای او رو بشنویم که میگه : 10 ساعت بعد ، 2 ماه بعد ... اگه یکم ذوق داشته باشن میتونن همونه به صورت زیر نویس فارسی بگن.نقل قول:
صداي راوي منو ياد راه ابريشم انداخت!
در مورد دوبله ، من قبلا هم در این تاپیک از دوبله این فیلم گله کردم.میدونید دوستان ، به نظر من یکی از خصوصیاتی که یه دوبلور باید داشته "وجدان" در کار ( مثل همه مشاغل) هست.یعنی وقتی دوبلور میبینه که واقعا صداش مناسبه شخصیت نیست خودش بکشه کنار،چون در غیر این صورت بیننده آزار میبیند.همون چیزی که در دوبله شخصیت اول فیلم "زودیاک" دیدیم.
آقای "چنگیز جلیلوند" (دوبلور) از وقتی دوباره به ایران بازگشته به جای بازیگران بزرگی حرف زده.صدای او رو به جای بازیگرانی مثل "دنیرو" ، "گیبسون" ،"بروس ویلیس" شنیدیم ( میشه گفت پاشو تو کفش بهرام زند گذاشته ) اما در بین همه این کارها صدای او تنها در دو فیلم منو راضی کرده.اولی انیمیشن "عصر یخی" برای صدای ماموته و دومی هم انیمیشن "شگفت انگیزها" به جای شخصیت اصلی.همین.
جالبه که در یه مصاحبه گفته بودن که :خیلی دوست داشتم بجای "راسل کرو" در فیلم گلادیاتور حرف بزنم.
اما من میگم با تمام احترام ، گلادیاتوری که جناب جلیلوند به جای "راسل کرو" حرف بزنه باید فاتحشو خوند.
دلم خیلی پر بود:31:
مثل اینکه به گفته ی دوستان ماوراء می خواد رنسانس پخش کنه. چند ماه پیش که رنسانس رو دیدم خیلی خوشم اومد هر چند یه ذره داستانش کلیشه میزد ولی خیلی جذاب و پرکشش بود. فکر کنم اگه فیلمش می کردند خیلی قشنگ تر می شد.
به هر حال ماوراء داره یه فیلم درست و حسابی پخش می کنه فقط امیدوارم زیاد قیچیش نکنن.
عجب انیمیشن فوق العاده ای !, واقعا زیبا بود ! :18:
با سروان کاروس کلی حال کردم ... دمش گرم . :21:
....
:20:
درباره رنسانس
یک شنبه شب چند دقیقه بیشتر نشد ببینم ولی حتماً تکرارش رو میبینم
تكرارش الان هست ها.
برو ببين. ديدم الان آنلايني گفتم بهت بگم بري نگاه كني.
سینما یک این هفته احتمالا :
فیلم سینمایی: تشریفات
کارگردان : مهدی فخیم زاده
بازیگران : مهدی فخیم زاده – مهوش پاک نیت – احمد قدکچیان
خلاصه:
رضا حسن مطرب به دلیل شباهت زیاد به یک مبارز سیاسی مذهبی به نام توحید دستگیر و زندانی می شود ساواک پس از پی بردن به اشتباه خود از او می خواهد که نقش توحید را بازی کند تا بدین وسیله به اطلاعاتی دست یابد رضا ابتدا می پذیرد اما ضمن اجرای این نقشه در برخورد با واقعیت های پیش آمده متحول می شود و.........
ایول من این از این فیلم خوشم میاد
از معدود کارای فخیم زاده است که دوستش دارم
البته شاهکاره فخیم زاده نمکی ه!
واسه بار چندم می خوان پخشش کنن؟؟؟!!!؟؟؟:41:نقل قول:
خب میخوان شما بیننده عزیز خدای نکرده روحیه انقلابیتو از دست ندی !!!!نقل قول: