دوستان چجوری میشه کاری کرد که هنگام لوگین شدن این پیغام ایمیل جدید نیاد ؟؟
( یاهو مسنجر ورژن 8 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان چجوری میشه کاری کرد که هنگام لوگین شدن این پیغام ایمیل جدید نیاد ؟؟
( یاهو مسنجر ورژن 8 )
سوال عجیبی بید :31:نقل قول:
فکر نکنم چنین راهی باشه
ما که تا حالا ندیدیم
بزار بیاد مگه چی میشه؟ چند ثانیه میاد بعد میره این که خودش یه چیز خوبیه برای اینکه بفهمی ایمیل برات اومده یا نه :31:
ما که به ایمیل یاهو سر نمیزنیم یکسره میریم به مسنجرش :27:
نه .... اتفاقا" اون اگه بیاد و بره که مشکلی نیست .نقل قول:
منظورم اینه که این آیکون هم نیاد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا" این قسمت ایمیلش تعطیل بشه ..... :دي
دوست گلم دستای گلت درد نکنهنقل قول:
خدا هر چی می خوای بهت بده
یا علی
میشه کاری کرد این قسمت حرف فارسی رو هم درست نشون بده؟
سلام
من یاهو مسنجر ورژن 10 رو دانلود و نصب کردم البته 9 رو هم داشتم همین مشکل رو داشت اونم این که میکروفنم به هیچ وجه فعا ل نمیشه میکروفن روهم درست نصب کردم امتحان هم کردم ولی نه تو یاهو فعال میشه نه تو لایو وب کم هم همین مساله رو داره حتی اگه طرف انلاین هم باشه باز فعال نمیشه
در صورتی که میکروفون رو درست نصب کردم
رجوع شود به 2 صفحه قبل، پست 1469 به بعد.نقل قول:
اقا من یه چند روزیه هیچ رقمه نمیتونم login بشم!!!
فکر کنم بخاطر التراسرف باشه.چون هر وقت هم قبلا از این برنامه استفاده میکردم مسنجرم قاطی میکرد
کسی میتونه راهنمایی کنه
یک بار دیگه التراسرف رو اجرا کن و دوباره exit رو بزن اگه درست نشد برو تنظیمات اینترنت اکسپلوررنقل قول:
internet options> connections>>lan settings
اونجا تیک کنار use a proxy server for رو بردار، یعنی تیک نداشته باشه کنارش.
اگه درست نشد هم برو ببین تنظیمات مسنجر رو توی connections عوض نکردی اگه عوض کردی برگردون مثل اولش.
میری به Preferences؛ و طبق شکل زیر، گزینههایی رو که مشخّص شده، تیکشون رو بر میداری:نقل قول:
همه ی کارها رو کردم درست نشدنقل قول:
یک بار دیگه التراسرف رو اجرا کن و دوباره exit رو بزن اگه درست نشد برو تنظیمات اینترنت اکسپلورر
internet options> connections>>lan settings
اونجا تیک کنار use a proxy server for رو بردار، یعنی تیک نداشته باشه کنارش.
اگه درست نشد هم برو ببین تنظیمات مسنجر رو توی connections عوض نکردی اگه عوض کردی برگردون مثل اولش.
من الان رفتم با مسنجر سایت یاهو هم نتونستم لوگین شم
فکر کنم مشکل از اکانتم باشه(البته میتونم برم داخلش ولی...)
میتونی بری داخلش ولی لوگین نمیشه یعنی چی؟ :13:نقل قول:
خوب اگه پسوردت درست باشه و کلا در سایت یاهو میتونی لاگین بشی (حالا چه ایمیل چه سرویس های دیگه) پس در یاهو مسنجر هم مشکلی نخواهد بود...
میتونی وارد ایمیلت هم بشی اون گوشه کنار بالای صفحه ایمیلت، مسنجر رو هم میتونی از همونجا روشن کنی و استفاده کنی.
میتونم توی ایمیلم برم ولی از طریق این سایت نمیتونم لوگین شم
کد:http://webmessenger.yahoo.com
یعنی چی خطایی میده؟نقل قول:
این سایت فلش پلیر هست خیلی کند لوگین میکنه.
دوستان من پسورد ميلم رو يادم رفته چكاركنم؟ ايا درريجستري وينوزم جاي ذخيره نميشه بدش ميخواستم بدونم ايديهايي كه باهشون چت كردم با مسنجر دركجا ليستشون تو كامپوتر ميمونه قورژن هاي قديمي ياهو تو محل نصب ياهو يه فايل متني بود الان تو ياهو 9 نيست؟
دوستان سوال امينيتي ياهو رو چطور مي تونيم عوض كنيم
تو یاهو 9 هم اینجا پروفایل هست دیگه.نقل قول:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
اقا ارور 81003004 رو میده
یه سرچی کردم خیلی ها همین مشکل رو داشتن ولی کاری که اونا کرده بودن رو کردم نشد
شما تو اون سایت مشکل داری نه؟نقل قول:
عکس از صفحه بزار؟
از مرورگر دیگه هم استفاده کن
سلام
من با يه آي دي 1 سال پيش چت كردم / مدتيه اونو پاك كردم ولي الان ضروري لازم دارم كسي ميدونه چطوري آي دي پاك شده رو بازيابي كنم ممنون
سلامنقل قول:
اگه پاکش کردی بعد از 6 ماه میتونی دوباره درستش کنی. :31:
بعد از 90 روز ميشه ساخت :46:نقل قول:
سلام خسته نباشید دوستان
من دچار یه مشکل بزرگ شدم و نمی دونم چطوری باید حلش کنم بارها ویندوز نصب کردم حتی اف دیسک کردم(قابل توجه بعضیا که شاید بگن ویندوز عوض کن و یا کلاً هارد سیستم رو پاک کن)و بارها هم خود مسنجر رو ریمو و آنیستال کردم اما هنوز مشکلم حل نشده.
و مشکل ازین قرار هستش.
اولاً وقتی یاهو مسنجر که هر ورژنی هم که بگید تا حالا دانلود و نصب کردم از 7 تا 10 رو وقتی وارد میشم و آفی برام اومده باشه نمیتونم اون آف رو باز کنم و وقتی هم روی آیدی های لیستم کلیک میکنم یه ارور عجیب غریب میاد که توضیحش رو در آخر میزارم.جالب اینکه بعضی وقتا هم بعد از 10 دقیقه کمتر یا بیشتر استفاده از یاهو مسنجر ارور دونت سند رو میده و مجبور میکنه که از یاهو بیرون بیام.یا هنگ میکنه و مجبورم که با کنترل آلت دلیت و خارج کردن اون از صفحه مجبور بشم بازم ساین این کنم.
یه مشکل دیگم دارم و اونم اینه که تو بخش کال هیستوری یاهو مسنجرم که وارد میشم مواجه میشم با کلی پیام صوتی که میخوام گوش بدم ولی تو اونجا کلیک راست که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و کلیک چپ هم که میکنم بالا اونجا نواری میاد که یکیش برای اد کردن اون آیدی هستش یکی برای اگنور کردن و یکی برای حذف کردن اون پیام صوتی هستش ولی نه سمت چپ محل کال هستوری نه اون بالا که گفتم نه داخلش هیچی برای پلی کردن و باز کردن اون فایل صوتی نیست چطوری میتونم فایل هایی صوتی که برام اومده رو چه قدیمی ها و چه جدید ها رو گوش کنم.بگم که از وقتی که این مشکل اولی که بالا گفتم بوجود اومد نمیتونم حتی صفحه عادی کال هیستوری رو ببینم.الانم ویندوزم اکس پی هستش بهترین نوعش سرویس پک 2 آبدیت 2009 و یاهو مسنجر 9 رو دانلود کردم.باید بگم که من از چندین سایت یاهو مسنجر رو دانلود کردم یکی سی نت دانلود یا همون دانلود دات کام مشهور و یکی هم فایل هیپو و سایت فری دانلود و دیگر سایت ها هم دانلود کردم.
و اما توضیح ارور اول:سر تیتر این ارور intenet explorer script eror
یک علامت مثلث زرد رنگ که علامت توجه داخلشه
و رو به روش نوشته شده: An eror has occurred in script on this page.
پایئن سمت چپ به ردیف نوشته شده:
Line: 7
Char: 2514
Eror: Library not registered
Code: 0
URL: file:///E:/program%20Files/Yahoo/messenger/SVULeBhQH51kr8qVgF2ZAg--
Do you want to continue running script on this page
yes no
یس یا نو رو بزنم بعضی وقتا فرق میکنه ولی هرچی بخوام برای فرد رو به رو که صفحه شو باز کردم بنویسم بصورت درشت میاد و امکان استفاده از خیلی از آیکن های داخل صفحه رو ندارم خط نوشتاری هم درشت تر میشه و همینطور زمان های تکست ها در کنارش نوشته میشه هر وقت BUZZ!!! رو بزنم همون ارور دوباره میاد.
خواهشاً کمک کنید.
ممنون.
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم برای ورود به چت روم ها اونم اینه که اصلا لیست ورودی اصلا برام نمیاد که مثلا انتخاب کنم تو کدو کشور و..............
به نظر شما مشکل از کجاست حتی از آخرین نسخه هم استفاده کردم نشد به نظر شما مشکل کجاشه
با تشکر
یاهو مسنجر دوباره مشکل پیدا کرده ؟
مال من از ظهر خراب شده
این ارور رو میده :
مال منم خراب شده؟نقل قول:
از کدوم شهرید؟
کرمان - پارس آنلایننقل قول:
خراب نشده... خرابش کردن...
امروز پس از بسی گاز اشک آور خوردن که برگشتم خونه اومدم پای اینترنت دیدم به به...
برادران تقبل اللهی گفتن و علاوه بر یاهو مسنجر و اینا و اونا، انواع و اقسام برنامه های کمر شکنم به نابودی کشوندن...
دهنمون سرویسه (همچنین دهنشون)... (زنده باد ایران و ایرانی... امروز جمعیتمونو دیدن...)
در ضمن منم صبانتم - تهران
میتونید از meebo.com یا webmessenger.yahoo.com برای الان استفاده کنید ولی مشکلشون اینه که توی این سرویسای آنلاین نمیتونید سند تو همه بزنید...
منم مشکل دارم.
شاتل تهران !
اخبار جدید:
یاهو قطع شد:دی
+
از اون بدتر YOUTOBE دور زده شده هم بستن!
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱کد:http://64.15.120.233
جوری بستن با پر وک سی خود یاهو هم نمی ره
ولی میبو همچنان فعال و آماده خدمت رسانی به استفاده کننده های یاهو مسنجر :دی
meebo.com
امروز همه اینطوری شدن نه از یاهو و نه مسنجر نمیشه لاگین کرد . ربطی به آی اس پی و سرعت اینترنت نداره ( چک کردم که می گم ) . فکر کنم یاهو هم داره سرور عوض می کنه :دی . کسی می دونه مشکل چیه و کی حل میشه ؟
سلام.نقل قول:
مشکل از مرکز ف ی ل ترینگ ایران هست. (احتمالا به خاطر امروز هست...)
من همین الان با شیلتر فکن (!) آنلاین هستم.
هر کی هم میخواد واسش آف بذارم....
موفق باشید :11:
نقل قول:
من که از میبو استفاده می کنم . تازه باهاش آشنا شدم خیلی خوبه .
چیکار کنیم دیگه از خدمات طلایی دولت خدمتگزار ایرانه دیگه
این سایت مطمین هست پسامون بر باد نره؟نقل قول:
پس من که به باد نرفته توی این 3 ماههنقل قول:
اینو بی بی سی توی اون بلوا ها معرفی کرده بود فک کنم !
والا من که ازش خوشم نمیاد ولی یکی دو سالی (و شاید هم بیشتر) هست که داره خدمت رسانی میکنه!نقل قول:
به نظر من یه نمه مشکوکهنقل قول: