من هم همین مسکل رو دارم تو ایکس پینقل قول:
چه طور رفع میشه
Printable View
من هم همین مسکل رو دارم تو ایکس پینقل قول:
چه طور رفع میشه
بازی با دو شخصیت بوداولی که تو چین بود حال نمیداد ولی دیمیتری یه چیز دیگه بود
مرحله اخر بازی هم به کل قسمت چین میرزید اونجام که میخواد بره پرچمو نصب کنه خیلی باحاله
در کل بسی حالیدیم بااین بازی
سلام:
من امروز يك كارت گرافيك 256 fx 6200 خريدم ولي وقتي ميخوام وترد بازي بشم ارور زير رو ميده:
[code]http://img.majidonline.com/pic/175260/untitled.jpg[/code
مشكل چييه اگه از كارت گرافيك هست زيد تر بگيد برم پس بدم
بله مشکل از کارتت هست چون حداقل واسه این بازی باید 6800 داشته باشی!نقل قول:
سلام:
من امروز يك كارت گرافيك 256 fx 6200 خريدم ولي وقتي ميخوام وترد بازي بشم ارور زير رو ميده:
[code]http://img.majidonline.com/pic/175260/untitled.jpg[/code
مشكل چييه اگه از كارت گرافيك هست زيد تر بگيد برم پس بدم
چرا اسمش قراره مدرن وارفار 2 باشه کاش جنگ 22 روزه غزه باشه خیلی حال میده:31:نقل قول:
Error during initialization: Unhandled exception caughtنقل قول:
برای حل این مشکل, وارد Control Panel و سپس System بشین.
وارد تب Hardware بشین و Device Manager رو انتخاب کنین.
بخش Sound, Video, Game Controllers رو باز کنید و Unimodem Half-Duplex Audio device رو در صورت وجود, Disable کنید.
در صورتیکه راه اول ممکن نباشه راه دوم رو عمل کنید یعنی هر گونه مودم رو حذف کنید.
شما این بازی رو تو چند ساعت رفتید؟
من این بازی رو ت 9 ساعت رفتم رو اخرین درجه سختی همون روزی که اومد یکسره رفتم.... شب شروع کردم تا صبح تموم شد
از نظر داستانی خیلی پیشرفت داشت و مخصوصا جاهایی که یه سری انتخابها باید تو بازی انجام میدادی و درنهایت اپیزود مربوط به نصب پرچم غوغا بود.
سلام. من بازی رو نصب میکنم که اجرا نمیشد ولی با همون Disable کردن Unimodem Half-Duplex Audio device تونستم وارد بازی بشم و تا پایان حرحله 2 هم هیچ مشکلی نداشتم ولی به محض اینکه لود مرحله 3 تموم میشه از بازی میپره بیرون و یه ارور(هر دفعه یه جور ارور) میده که بیشترشون مربوط به Direct3D هستن.
من میتونم وقتی که مرحله سوم(مرحله جنگل) لود میشه وسط لود Alt+Tab بزنم و وقتی که لود شدنش تموم شد دوباره وارد بازی شم و Click to Start... رو بزنم! و بازی هم اجرا میشه!
ولی بعضی جاها که با هم فرق هم میکنن از بازی خارج میشه و ارورهای مختلفی میده که بازم بیشترشون مربوط به Direct3D هستن و یه صفحه Console میاد که توش یه چیزایی نوشته که نمیدونم چین!
من آخرین نسخه کارت گرافیک و آخرین درایور کارت گرافیکی رو هم دانلود کردم.
هر چی هم بیشتر سرچ میکنم کمتر نتیجه میگیرم!
بیشتر اوقات هم وسط بازی از بازی خارج میشه و ارور زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعضی اوقات هم این ارور رو:
در ضمن اول هم که 2 بار روی بازی کلیک میکنم تا اجرا شه اول این پیغام رو میده:
چاره چیه؟!:40:
دوست عزیز متاسفانه موتور گرافیکی بازی نسبت به COD4 وحشتناک ضعیف هست و واقعا با دیدن این بازی آدم می فهمه اکتیویژن چه سنگ تمومی گذاشته بود با پایین ترین سیستم ها میشد روی کیفیت مناسب بازی کرد ولی این یکی واقعا از لحاظ گرافیکی End ملامته واقعا به لحاظ موتو گرافیکی عقب هست و مثل بازی توروک به لحاظ گرافیکی کم میاره نمیدونم تا حالا توروک رو بازی کردی یا نه ولی اونم با توجه به اینکه گرافیکش حتی در حد COD2 هم نیست با این حال می بینی بعضی وقتها مشکل رندر میده و از بازی شوت می کنه بیرون حالا اینم اینطوریه یا حالا رم کم میاره و یا مشکلاتی از قبیل درست کار نکردن درایور کارت گرافیک پیش میاد و یکیشون کافیه تا از بازی بیاد بیرون ولی بازی هایی که موتور گرافیکی قوی دارن این مشکلات واسشون پیش نمیاد مثل بازی PES2009 یا کریسیس وارهد که از موتور گرافیکی قدرتمند تری بهره می برن. در مورد پیغامی که موقع ورود به بازی میاد باید NO بزنی چون بصورت ناگهانی بیرون میاد بازیت موقع لود مجدد سیستم فکر می کنه تو می خوای تنظیمات رو به حالت دیفالت شده برگردونده و وارد بازی بشی ولی تو اگه NO بزنی به تنظیماتت دست نزنینقل قول:
سلام
پدرسوخته عجب بازی پرهیجانیه:دی
خیلی دارم حال میکنم باهاش:دی
یه سوال:
1. سیو های بازی کجا ذخیره میشه؟
2. این قضیه خراب شدن بازی وسط کار چیه؟ ربطی به کرک داره یا نه؟!! یا مشکل از گرافیکه؟
برای من
9500gt هستش... همچین مشکلی پیش نمیاد وسط بازی؟
اگه تا الان نیومده بعد اینم ایشالا نمیاد زیاد بهش فکر نکن یهو دیدی شیطونه پاچه گیر شدا:31:نقل قول:
بخصوص اون روسیه فجیع حال میده حال و هواش بدجوری 3فاز میده
من بازیو تازه شروع کردمنقل قول:
مرحله2 رسیدم تازه:دی
اگه یه دفعه بخوات اذیت کنه من داغون میشم
اون سوال اولم رو هم جواب ندادین
save های بازی کجا ذخیره میشه؟
توی همون درایو ویندوز ذخیره میشه اگه اشتباه نکنم توی این مسیر:نقل قول:
C:\Documents and Settings\Armin\Application Data
نه!
اینجا نبودش..
حداقل من پیداش نکردم!!! :(
من هم آخر این مرحله گیر کردم.منظورت از اتاقک هک چیه؟همون اتاقکهائی که با تیر بار میزدند؟نقل قول:
کسی save کامل 15 مرحله رو داره؟
"هم" بوده احتمالا :دی
سه تا اتاق بزرگه خیلی تابلوه کنارشون هم همون کیسه هاست باید از بین نرده هاش بندازی داخل و ....
والا من بعد تموم کردن یه بازی بلافاصله حذفش میکنم (هاردم 40 هست اگه نصب بود نگاه میکردم چند صفحه قبل یکی پرسیده بود جواب هم داده بودند بهش جستجو کن ببین میتونی پیدا کنی )نقل قول:
سلام... ممنون... ولی همون طور که گفتم در مرحله یک و دو به هیچ وجه کوچکترین ایرادی نداره و تمام اشکالات مال مرحله سه هست!... و فکرنکنم به گرافیک ربطی داشته باشه!...در ضمن سیستم من هم اونقدرا ضعبف نیست (;نقل قول:
حالا هم سعی میکنم سیو های بازیو گیر بیارم و بریزو و بعد از طریق Mission Select مرحله سه به بعد رو انتخاب کنم و ببینم اونا هم ایراد دارن یا نه!
در ضمن من شماره چهار این بازی رو هم نخریدم... یعنی رفتم که شماره چهار رو بخریم که گفت پنجش هم اومده و جدیده و اینطوری انداختش بهمون!...حالا قشنگ هست شماره چهارش؟!
با ید هیدن ها و سیستمی ها تو شو کنینقل قول:
خدای گیم هست Call of Duty Modern War Far حتما بگیر دیوانه میکنه آدم رو بهترین بازی جنگی اول شخص هست شک نکن فعلا روی COD4 بازی جنگی اول شخص نداریم نه کریسیس وارهد و نه COD5 به گرد COD4 نمیرسن حتی گرافیکش هم از هر دو بالاترهنقل قول:
سلام
چیزه
تموم شد : دی
پرچمو کاشتیمو بازی رو تموم کردیم
خو حالا چی بازی کنیم !
خوب حالا میتونی بری مراحل Zombie رو بازی کنی !نقل قول:
برو قسمت Select mission یه مرحله اضافه شده .
برو ببینم رکورد چند میزنی . :21:
c:\Documents and Settings\<your Windows username>\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\نقل قول:
------------------
دوستان کلی سرچ کردم ولی سیو هاشو گیر نیوردم! اونایی که یکم رفتن جلو لطف کنن سیو رو یه جا آپ کنن. زیاد لازم نیست جلو باشه...مرحله 4 به بعد هم کافیه!ممنون:40:
چرا تو بازی بعضی مواقع مخصوصا جنگلها بازی کند میشه
طبیعی هست که رندر شدن فضاهای بازتر سخت از فضاهای کوچیک و کم آبجکت صورت می پذیره هرچی آبجکت محیط بیشتر باشه ضعیف تر رندر میشه البته سیستمهای غول براشون اینجور مسایل بی معنی هستنقل قول:
سلام چی شد پس! لطفا یه نفر Save مرحله چهار رو بزاره...منتظرم!:40:نقل قول:
من ميخوام cod انلاين بازي كنم . ولي هيچ سروري پيدا نميكنه ... كسي نميدونه چرا؟
مرحله دوم یه جا هست که از بالای یه ساختمون یه سره تیراندازی میکننن
چطوری میشه نابودشون کرد...
چون هرچی میزنمشون باز یکی دیگه میاد جاشو میگیره و دوباره شلیکا ادامه پیدا میکنه!!!
تکنیک خاصی داره یا نه؟!
شما نباید مستقیم به سمت اون ساختمان برید! باید دور بزنید و از پشت حمله کنید, وقتی از سمت چپ اون محوطه واردش شدید مستقیم برید!یعنی برید طرف راست همون کامیون. بعد می بینید یک راه زیرزمینی وجود داره. یک نفر هم بیشتر همراه شما نمی آد (داداشِ روباک!)
شب بخیر
خب منم بالاخره تموم کردم.
بابا این زامبی ها آدمو میترسونن!:18:فعلا خستم تا بعد ببینم چقدر امتیاز میارم.:21:
اون اصلا تموم نمیشه اونقدر ادامه پیدا می کنه آدم میمیره ولی حال میده :دینقل قول:
من مرحله 4 گیر کردم
همون جایی که باید با یکی از یارام بریم همراهش
میره داخل یک ساختمون طبقه بالا
دیگه نمیدونم باید چه کنم؟؟
ماموریت اینه
defeat enemy sniper
هیچی هم نمیاد تا بکشمش!!
این قضیه زامبیها چیه؟:دینقل قول:
حیف برای من نصب نشد ! میدونم که ماله ویندوزمه ! چون سرویس پک 2 ! این بازی روی سرویس پک 2 میاد ؟ یا فقط روی پک 3 میاد ؟ برای من روی آیکونش که کلیک میکردم dont send میداد !
اجرای این بازی فکر نکنم به ویندوز ربطی داشته باشه .نقل قول:
شما چه مشکلی داری با اجرای این بازی ؟
من بازی رو که نصب می کنم بعد از نصب موقع اجرا میگه
call of duty:world at war are stopped working
مشکلش چشه؟
یه عکس از error توی این تاپیک بده تا بهتر مشکلت حل بشه:نقل قول:
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448&page=1
آقا شرمنده ارور رو اشتباه نوشته بودم حالا ویرایشش کردمنقل قول:
ارورش همون که تو ویندوز ویستا همین جوری به همه چی گیر میده و هی مینویسه فلان برنامه has stopped working
ممنون