تاپیک Phonet Info :نقل قول:
پس 120 درسته . حالا اين نرم افزاري كه معرفي كرديد ، از كجا بايد دانلود كنم . اگه آدرسش رو بديد ممنون ميشم .
باتشكر
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=341482
Printable View
تاپیک Phonet Info :نقل قول:
پس 120 درسته . حالا اين نرم افزاري كه معرفي كرديد ، از كجا بايد دانلود كنم . اگه آدرسش رو بديد ممنون ميشم .
باتشكر
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=341482
رم های sandisk که روشون توی دایره ریز نوشته 4، کلاس چهارن؟ بعد باید رو خود اون رم کوچیکه هم نوشته باشه sandisk یا رو خشابش نوشته باشه کفایت میکنه؟
زیاد با Sandisk کار نکردم ولی باید خودش باشهنقل قول:
رم های sandisk که روشون توی دایره ریز نوشته 4، کلاس چهارن؟ بعد باید رو خود اون رم کوچیکه هم نوشته باشه sandisk یا رو خشابش نوشته باشه کفایت میکنه؟
سلامنقل قول:
اول از همه ، آقا دستت درد نكنه خلاصه با اين نرم افزار كار ما راه افتاد .
دوم ، خيالم از بابت سرعت سنسور راحت شد .
PhoNetInfo v2.3.0 ميگه سرعت سنسورت 369 MHz هستش . يعني اطلاعات سخت افزاري درسته
و نرم افزار قبلي اطلاعات غلط داده بود . (ميگفت 192 مگا هرتز )
سلام دوستان عزیز
من برنامه smartcomGPSرو حدود 2 ماهه رو گوشیم(نوکیا 6220) دارم وخیلی خوب هم جواب می داد ولی حدود یه هفته می شه که دیگه کانکت نمی شه در ضمن اصلا از gps data هم دیگه کانکت نمی شه
اگه میتونید راهنماییم کنید. آیا مشکل از گوشیه یا از برنامه؟
پیشاپیش تشکر
منم برای یه مدت همچین مشکلی داشتم که فکر میکردم بخاطر فریمور 5.15 هستش .با اینکه علتش رو نفهمیدم ولی با مستر ریست درست شد.
یه بکاپ از گوشیت بگیر وبا *#7370# فرمت کن.
بهتره اول به تنظیمات کارخونه برگردونی شاید نیازی به مسترریست نباشه.
دوستان الان قیمت این گوشی با گارانتی اصل و فرعی تو بازار علاالدین چنده؟
میشه توضیح بدید که wifi و شتاب سنج چه کار میکنه که این گوشی ندارتش و آیا عیب بزرگی برای اونه؟
هفته ی قبل یکی از بچه ها خریده بود 215 ...نقل قول:
دوستان الان قیمت این گوشی با گارانتی اصل و فرعی تو بازار علاالدین چنده؟
میشه توضیح بدید که wifi و شتاب سنج چه کار میکنه که این گوشی ندارتش و آیا عیب بزرگی برای اونه؟
WiFi یه راه برای دستیابی به اینترنت هست که در بعضی جاهای تهران مجانی موجوده ...
شتاب سنج هم برای دوران خودکار صفحه هستش ...!
منظورش منم ...:31:نقل قول:
مثل : مصلی امام , فرودگاههای مهرآباد و امام , مجتمع پایتخت و ....نقل قول:
و اجرای برنامه ها و بازیهایی که تحت این قابلیت اجرا میشن .....نقل قول:
نقل قول:
با گارانتی یا بی گارانتی. و اگر گارانتی داره نوعش چیه؟ چون الان تو شهریار با 200 تومن میشه گیرش اورد:11:
[quote=Saman-tci;4161912]منظورش منم ...:31:
ببخشید دوست عزیز متوجه نشدم شما خرید کردید.
برای خرید به چه نکاتی توجه کنم تا تقلبیش رو بهم نندازن و قیمت شما با گارانتی یا نه؟ چینی یا مجاره؟ باطریش رو از کجا فهمیدی اصله؟
ببین دوست من , من این گوشی رو از فروشگاه اتصالات از نمایندگی نوکیا در خیابون بهشتی با قیمت 215 خریدم ....
از نظر ظاهر شما هیچ چیزی رو متوجه نمیشی که گوشیت ممکنه فرعی باشه ...
.
در ضمن بازم میگم دیگه شما گوشی پیدا نمیکنی که فنلاند اصل باشه و لیبل نخورده باشه ... گذشت اون زمان ...
همین گوش یکه من خریدم و به اصطلاح با گارانتی اصلی خریدم روی لیبلش نوشته شده Made In China دیگه از این تابلوتر میخوای ..
حالا بعضیا هستند از ترسشون میان همین لیبل رو میکنن و دوباره روش لیبل مجار یا فنلاند میزنن ولی بازم هیچ فرقی نداره همشون لیبل چین خوردن ...
بازم میگم اگه شما واقعاً گوشی اصل و غیرچینی میخوای باید تشریف ببرید خود کشور فنلاند و از خود کارخونه نوکیا تهیه کنید وگرنه باید قید گوشی اصل رو بزنید ....
دوست من نگرفته میخوای عوض کنی؟نقل قول:
.: تعویض 6220 در حد آک با 5700 :.
البته اگه شما اجازه بدین ... !!!!
دوستان من هم این گوشی رو گرفتم ولی از همون لحظه اول پیغام مسیج تو بالای گوشی هی چشمک میزنه. مسیج ها رو هم همه پاک کردم ولی باز هست. به نظرتون چه وکنم
نقل قول:با این کار درست میشه...:46:نقل قول:
من هم اوایل همین مسئله برام پیش اومده بود که یکی از دوستان عزیز در همین جا راهنمایی کردند.
برو به قسمت messaging و گزینه option>sim message را بزن و پیغام های روی سیمکارت را یا پاک کن یا به گوشی منتقل کن.موفق باشی.
دوستمون بالا جوابتونو دادن ....!
دمت گرم دوست عزیز. درست شد. از صبح که خریده بودمش اعصابم خورد شده بود.نقل قول:
دوستان سلام/من دیروز این یه 6220 خریدم و 8 ساعت گذاشتم شارژ بشه/و یه خورده هم باهاش ور رفتم و حدود 45 دقیقه هم موزیک گوش دادم/امروز صبح هم که یه چند دقیقه ای فیلم برداری کردم که شارژش تموم شد/به شارژ که زدم بعد از 1 ساعت شارژ کامل شد/به نظر دوستان ایا گوشی من مشکلی داره؟
دوستان عزیز برای نصب یه سری نرم افزار باید بوسیله دیتا کانکشن به کامپیوتر وصل شی ولی چرا گوشی من دیتا کانکشن نمیشه
نه بابا ... طبیعیه... :31:نقل قول:
N82 من - که فکر کنم ده روزه خریدمش - در طول روز نخست خوب ازش کار کشیدم و کاری کردم که 9 شب شارژ تموم کرد. شب نخست 10 ساعت 7 دقیقه ( :31: ) زدم به شارژ. برای سحری که بلند شدم از شارژ در آوردمش... ولی باورت نمیشه؛ شارژش 5 ساعت هم دووم نیاورد!!! :13:
برای بار دوم که به شارژ زدم دووم شارژ شد 6 ساعت. برای سوم شد 7 ساعت و... الآن به گونه ای شده که ظرف 1 ساعت 15 دقیق شارژ می شه و شارژش تقریبا یک روز کامل دوام میاره! :46::10:
ولی دوست من با این اوصاف فکر کنم باتریتون مشکل داره .مگراینکه ییکم اغراق کرده باشد...:31:نقل قول:
دوستان این که موقعی که زنگ ساعت گوشی زنگ میزنه، lcd خاموش روشن میشه، بهش آسیبی نمیرسه؟
والا من یه جا خوندم ( فکر کنم سایت موبایلستان بود :14: ) که سری تازه باطری های LI-Ion به گونه ای هستن که دیگه به اون آب بندی اولیه که حداقل 8 ساعت بگذاری به شارژ نیازی ندارن. بلکه به مرور زمان و با چندین بار شارژ و دی شارژ شدن خودشون آب بندی می شن و...نقل قول:
در مورد باطری من اون آب بندی رو محض احتیاط انجام دادم ( چون سر 3250 اصلا خاطره خوبی از آب بندی نداشتم!!! :13:) و این مورد شارژ و دی شارژ شدن که به افزایش طول عمر شارژ باطری کمک می کنه هم که تاکنون برای گوشی من صدق کرده... :31:
:18::18::18:نقل قول:
چه ربطی داره... والا اگر همه گوشی ها رو هم روی سایلنت بگذاری، به محض زنگ خوردن صفحه نمایش چشمک می زنه... چه برسه به زنگ هشدار!
نترس رفیق! :10: مطمئن باش اگه قرار بود آسیب بزنه نوکیا روی گوشی قرار نمی داد! :46:
ماشالله این گوشی کلی چیز داره که زیباترش می کنه... :31: تم افکت... افکت نوری...
دوستان تو یه قسمت تو این تاپیک که بچه ها زحمت کشیده بودن روش آپدیت کردن رو بصورت فیلم آموزش داده بودن، در آخرش روش آفلاین آپدیت کردن رو یه توضیحی میده ولی مشخص نمی کنه که فایل آپدیت پروداکت کد فارسی رو از کجا آورده بوده.
از دوستان کسی میدونه که چه جوری میشه پروداکت کد 0564781 برای 6220 رو از کجا گیر بیارم تا آفلاین آپدیت کنم؟
بفرمائید اینم فایلهای آپدیت 6220 فریمور 5.015 برا یپروداکت کد 0564781 :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/269998357/rm-328_-_Farsi_-_0564781_.rar
نقل قول:
من رفتم و باطری رو عوض کردم/حالا منتظرم تا شارژ بشه
انشالله درست فکر کرده باشی؛ وگرنه یه خرج بیهوده افتادی... :13:نقل قول:
خیلی محبت کردی دوست عزیز. فقط یه سوال من آپدیت آنلاین که خواستم بکنم 150 میگ بود ولی فایل شما 100 میگه. این اختلاف از چیه؟:10:نقل قول:
و اینکه این فایل رو از کجا دانلود کردی و من با همون nsu نصبش کنم؟:11:
ویرایش شد ...
دوست من این فایل فشرده شده و در حالت زیپ هست .. از حالت زیپ خارجش کنی حجمش بیشتر میشه ..
.
منم گوشیمو با همین لینک آپدیت کردم ... این فایل رو توی یه سایت ایرانی دیدم ..
.
میدونی این فایل رو باید کجای سیستمت بریزی ..؟
.
نه میلاد جان Jaf نیست ...!!! آپدیت آفلاین هست ...از طریق Nsu ... خودت که بهتر میدونی ...!!
سلام خدمت دوستان دو روزه این کوچولوی بزرگ رو گرفتمواقعا عالیه از همه نظر(مثلا دوربین یا این سنسور نوری که لامپ صفحه کلید رو روزا خاموش می کنه ویا....)اما دوتا مشکل دارم که امیدوارم به کمک شما حل شه1 با نگه داشتن# حالت سای لنت فعال نمیشه2 من هنوز نتوستم هکش کنم فک کنم فریمورش 4.13 باشهنرم افزار هیلوکس2 هم که ......(دو تا فایل رو ندارم آموزش سایت زیادی قدیمیه انگاری)نرم افزار HelloCarbide روش نصب میشه اما گزینه منو1 نرم افزار رو می بنده(کار نمیکنه)نرم افزارsecMAN اجرا نمیشه(نصب میشه)خواهشن در مورد هک یه راهنمایی کنید
دوست من اولاً بهت تبریک میگم ایشالا چرخش برات 1000000 سال بچرخه ...
.
دوست من لازمه هر کاری اول از همه دریافت فایلهای Cer و Key گوشیتون هست که با اون بتونید گوشیتون رو هک کنید ...
تا وقتی اون فایلهای رو نداشته باشید که نمیتونید گوشیتون رو هک کنید ...
خیلی ممنون من الان فایل ها رو گرفتم میرم تست کنمنقل قول:
وست من اولاً بهت تبریک میگم ایشالا چرخش برات 1000000 سال بچرخه ...
.
دوست من لازمه هر کاری اول از همه دریافت فایلهای Cer و Key گوشیتون هست که با اون بتونید گوشیتون رو هک کنید ...
تا وقتی اون فایلهای رو نداشته باشید که نمیتونید گوشیتون رو هک کنید ...
راستی از سایت
گرفتمشنقل قول:
کد:www.dreamstrikes.com
راستی مشکل محل فلاش چی بوددددددددددددددددددددددد
من که مشکلی نمیبینم
من معتقدم تا زمانی که نور فلاش مستقیما وارد لنز نشه مشکلی پیش نمیاد
ممکنه بعضیا دستشون رو زیادی به فلاش نزدیک می کنن ممکنه باعث انعکاس شدید نور تو لنز شه
در ضمن اکثر دوربینا تو شب خوب فکوس نمیکنن
در تکمیل حرف سامان جان بگم که :
فایل cert رو اینجا درخواست بده ...:
و بعد گوشیتو طبق این آموزش هک کن :کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
سلام خوبی آقا .نقل قول:
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
دوستان اگه اینو یه پاسخ کوچولو بدید ممنون میشم!نقل قول:
دوستان این که موقعی که زنگ ساعت گوشی زنگ میزنه، lcd خاموش روشن میشه، بهش آسیبی نمیرسه؟
نه واسه چی اسیب برسه؟؟؟؟
این گوشیها اونقدر خوب هستن و دووم دارن که با یه خاموش و روشن شدن خراب نشن...
مطمئن باش نوکیا فکر اینجاهاشو کرده دیگه...