ممنوننقل قول:
من زبانم زیاد خوب نیست میشه خودتون توضیح بدید؟
ممنوننقل قول:
من زبانم زیاد خوب نیست میشه خودتون توضیح بدید؟
به طور خلاصه نوشته که بعضی از شرکت های آنتی ویروس تصمیم گرفته اند در این تست شرکت نکنند از نظر آنها تمامی قابلیت های محصولاتشان مثل کلود اسکنر یا ارتباط با سرور در این تست استفاده نمیشه و تست ها در حالت افلاین انجام میشه و آنها هم تصمیم گرفتن در این تست شرکت نکنندنقل قول:
اگر تست های صفحه ی اول همین تاپیک رو ببینید رو ببینید مک آفی در حالت اتصال به اینترنت 98 درصد شناسایی داشته در حالی که در حالت افلاین فقط 92 درصد شناسایی داشته
نورتون نیز در حالت انلاین شناسایی بهتری دارد همچنین ترند میکرو با کلود اسکنش شناسایی بیشتری دارد تا بدون آن و بقیه نیز به همین ترتیب.
در آخر متن هم گفته اگر چه کلود و بقیه تکنولوژی ها جز لایه های حفاظتی اضافی محسوب میشوند ولی نمیتوانند جایگزین فن آوری پایه شوند
امیدوارم درست متوجه شده باشم
سلام دوستان
یه آنتی ویروس خوب میخاستم مخصوص 7 ،32 و 64 بیتی که هم شناسایی و قدرت بالایی داشته باشه.
الان Nod32 v4 نصبه.
خودم نظرم کاسپره!!
لطفا راهنمایی کنید کدوم ورژنش رو دانلود کنم(کدوم از همه بهتره)
میگن ورژن های جدیدش سرعت کامپیوتر رو خیلی پایین میاره!!!!
کاسپر خوبهنقل قول:
من نورتون و بیت دفندر رو پیشنهاد میکنم
ترند میکرو هم سبک و قدرتمند و عالیه
منم نورتون دارم ولی بهتر از اینم هست
اقا کسپر پیشنهاد میشه با آواست.
کسپر خیلی عالیه.حتی کوچکترین عملیات هارو اسکن میکند.
الان نسخه نهایی 2012 هم اومده.به نظر من این رو نصب کنید دیگه مشکلی با ویروس نخواهید داشت.
فقط باید از CPU و RAM مایه بزارید.
بچه ها
اینترنت سکوریتی نود32 سبک تر و سریع تره یا نورتون؟؟؟
رو سیستم ضعیف کدوم پیشنهاد میشه؟
نورتون روی سیستمی با رم 512 به بالا جواب میده توی کمتر از 1دقیقه نصب میشه سرعتشم در بعضی مواقع مثل موقع شناسایی مخرب حتی از نود هم بیشتره ضمنا قدرتش و گاردش از نود بالاتره هر کدوم رو به مدت یک ماه تست کن تا متوجه بشی ضمنا نود رو زیاد توصیه نمیکنم به بخشاورژانسسیستم های آلوده سر بزنی میبینی که 80 تا95% الودگی کاربرا مال اونهایی هست که نود 32 داشتن و بروز هم بودن :11:نقل قول:
حالا دیگه با خودته من که چند ساله استفاده میکنم واقعا راضی هستم چه از عملکرد چه از ساپورت
اینترنت سکوریتیش خوبه؟؟؟میخوام نصب کنم...
لایسنس پیدا میشه براش؟؟؟
پاندا هم قوی بود آنتی ویروسش ولی خود خرس سنگین بود...
نود هم میدونم آشغاله!!به نظرم در بین آنتی ویروس های مشهور چرت ترین کارایی رو داره ولی خب چون شنیده بودم سبکه گفتم
آواست چطوره اینترنت سکوریتیش؟؟؟
سلام.
دوستان Avira AntiVir Personal - Free Antivirus چطوره؟ چون رایگان کیفیت پایینی نداره؟
جواب اولی:حرف نداره نصبش کننقل قول:
جواب دومی:هم لایسنس و هم ریستر توی تایپیک سایمنتک براش گذاشته میشه و اگر از ریستر استفاده کنی دیگه نمیخواد دنبال لایسنس بگردی
پاندا خوبه اما یکم سنگینه که توی نسخه 2012 احتمالا سبکتر و قوی تر شده
نود که درسته فقط بخاطر سبک بودن و اپدیت شدن همه براش تبلیغ میکنن اما جزیه شوخی امنیتی چیز دیگه ای نمیتونم در موردش بگم
اواست هم حرف نداره البته اول نورتون
اواست سبکه جذابه کلود داره دیتکشن خوبی داره هوش مصنوعی قابل قبولی رو داره -راحت اپدیت میشه.
اما اونم باید تست کنی که ببینی با نورتون راحت تری یا اواست
دوستان سلام
من رو سیستمم avg اورژینال دارم یه سیستم دیگه دارم میبندم میخوام از انتی ویروس رایگان استفاده کنم دوستان چی پیشنهاد میدید که خوب باشه و بشه ابدیتش کرد
اواست-پاندا کلود-مکافی ویروس اسکننقل قول:
سایمنتک نصب کردم
شدیدا من رو غافل گیر کرد
خیلی خوشحالم که الان سایمنتک دارم.مرسی الکس جان
ممنون منم خیلی خوشحالم که شما یکی از قدرتمند ترین برند هارو برای حفاظت از خودتون توی دنیای مجازی انتخاب کردید:7:نقل قول:
حالا قدرت شناساییش هم بالا هست؟؟؟
فایروالش رو که اصلا حس نمیکنم وجودش رو
آنتی ویروسشم که بی سروصداست!!!
از سونارم که خبری نیس...
جریان چیه؟؟
چرا اینقدر ساکته؟؟
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
راستی
این pulse update چیه؟؟
ببخشید میشه تاپیک -- کردن یاهو رو بزاین
ببخشید میشه تاپیک -- کردن یاهو مسنجر رو بزاین
سلام
من نمیدونم چرا خیلی ها فکر میکند چون نود32 سبک هست پس حتما" انتی ویروس ضعیفیه ولی من مدت هاست از نود32 استفاده میکنم و پشیمونم اصلا" نیستم
قدرت شناسایی در حالت افلاین 90 و انلاین با سونار 100% میشهنقل قول:
فایروالش به صورت هوشمند از روی دیتابیس مخصوص فایروالش برنامه ها و دسترسی هارو چک میکنه و در صورت بروز حمله در کادر کوچی بالای ساعت بهتون هشدار میده و زمانی که هشدار رو باز کرده و بخونید ای پیکامپیوتر حمله کننده رو هم بهتون نشون میده از بابت قدرت فایروال خیالت راحت تاحالا من مشکلیبرام پیش نیومده
بعد ازاپدیت و فول اسکن اگر ویروسی پیدا بشه مطمئن باش با یه اخطار ساده ویروس رو نابود میکنه بازم اسوده خیالباش چون مشکلی نداره
سونا هم شما زمانی که انلاین هستی اگر فایل مشکوکی رو پیدا کنه توییه چشم به هم زدن اون رو شناسایی میکنه و بعد دخل اون ویروس اومده سونار نورتون با سیستم سونار توی زیردریایی های نظامی یکی هست کارشون
نورتون همون جور که قبل از نصب گفتم کاری باهات نداره زمانی که مشکلی به وجود بیاد یه اخطار بهت میده و خودش اون مشکل رو توی یه چشم به هم زدن بر طرف میکنه
پالس اپدیت قابلیت دوم اپدیت نورتونه که هر 5تا 15 دقیقه اپدیت های مهم رو سریع دانلود میکنه که همون ویروسهای تازه شناسایی شده هستند برعکس لایو اپدیت که اپدیت های کل بخش هارو دانلود میکنه
Yahoo_Password_Hacker رو از کجا میتونم گیر بیارم
اینجا تایپیک مقایسه انتی ویروس ها هست لطفا درخواست خودتون رو توی تایپیک درخواست نرم افزار بیان کنید:نقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17[/PHP]
سلام
من چند سالی هست از نود استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی برام پیش نیومده..یعنی یک بار ویروسی شدم اون هم نود رو غیر فعال کرده بودم...چند روز پیش یه مقاله دیدم مقایسه بود که نود رو توی ردیف 6 و 7 گذاشته بود...میخواستم ببینم نظرتون چیه؟عوضش کنم؟چی رو بنصبم راحت ترم...هم سبک باشه هم قوی...و مطمئن..از نظر اپدیت هم نخواد زیاد اذیت کنه...
مرسسسسسسسی
حتما عوض کن چون زیاد نرم افزار جالبی نیست همیشه بجای انتخاب نام نرم افزار مناسب رو انتخاب کننقل قول:
پیشنهاد من بر اساس تجربه و تست هایی که انجام دادم:
نورتون اینترنت سیکیوریتی
اواست
ترندمیکرو
اف سیکیور
پاندا
اینترنت سیکیوریتی BullGuard
نظرتون درباره microsoft security essentials چیه ؟ من نصبش کرد و خیلی خوبه
من الان روی سیستمم ترکیب microsoft security essentials و فایروال کمودو رو دارم که خیلی سبک هستن
نظر دوستان حرفه ای چی هستش ؟
دوست من ترکیب خوبی شده اما اگر بجای انتیویروس ماکرو سافت از پاندا کلود یا اواست استفاده میکردی یکم قویتر میشد این ترکیبنقل قول:
دوستان سلام
چرا تعدادی از انتی ویروسها حجمشون زیاده وتعدادی حجمشون کمه فرق تو چیه؟
بهترین آنتی ویروسهای رایگان
Avast Free Antivirus 5
Avira AntiVir Personal Free AntiVirus 10
Microsoft Security Essentials 1.0
Panda Cloud Antivirus 1.0
Comodo Internet Security Premium 5.0
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
بهترین آنتی ویروس های پرداخت شده (paid)
1.Symantec Norton AntiVirus 2011
2.BitDefender Antivirus Pro 2011
3.G-Data AntiVirus 2011
4.Kaspersky Lab Anti-Virus 2011
5.Trend Micro Titanium Antivirus Plus 2011
بهترین سوئیتهای اینترنت سکیوریتی
Symantec Norton Internet Security 2011
2.Kaspersky Lab Internet Security 2011
3.BitDefender Internet Security 2011
4.PC Tools Internet Security 2011
5.G-Data Internet Security 2011
از pc world
*برای سال 2011 ... بعضی از آنتی ویروسها ورژن 2012 اشون هم اومده
دلیل این کم و زیاد بودن حجم توی امکانات و نوع امکانتش هست مثلا یه انتی ویروس فقط موتور شناسایی ویروس و تروجان و اسپایور رو داره و اینترفیس متوسطی رو داره با حجم60 مگابایتنقل قول:
اما یک انتی ویروس دیگه علاوه امکانات بالا موتور انتی اسپم و موتور انتی فیشینگ هم داره با یه دیتابیس اولیه که حجمش میشه 75 تا 90 مگابایت:11:
مرسی الکس جاننقل قول:
میگم یه سوال..من میخوام نورتون رو بنصبم ..فایروال و ... که داره؟اخرین نسخه اون چنده؟میشه یه دونه کامل به همراه فایروال ..کلا سوییتش رو بهم معرفی کنی؟:40:
نظرت در این مورد چیه؟
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=293&Title=Symantec-Endpoint-Protection-Small-Business-Edition-12.1.601.4699-x64
سلام دوست مننقل قول:
فایروال-کلود-محافظت کوکی-هوش مصنوعی-محافظت دانلود-انتی فیشینگ-و....
این ها رو داره نسخه اینترنت سیکیوریتی و نسخه 360 هم بکاپ و تون اپ رو داره
اخرین ورژنی که الان توی سایتا هست اینه:Norton Internet Security 2012 19.0.0.128
این نسخه ای رو که در بالا گفتید بیشتر برای کافی نت ها و مشاغل کوچک کاربرد داره و بیشتر برای مصارف خانگی از انتی ویروس -اینترنت سیکیوریتی و نورتون360 استفاده میشه و پیشنهاد من اینترنت سیکیوریتی نورتون هست
این لینک اخرین ورژنش هست:
کد:http://dl.----------/virus/Norton.Internet.Security.2012.19.0.0.128.Final.rar
اقا من دانلودش گردم و نصب
فقط یه چیز اپدیت زده اون وسط زدمش دیدم 66 مگ داره میگیره..این اپدیتها کجا ذخیره میشه من بعدا نخوام دوباره 66 مگ بدانلودم...طریقه اپدیتش چطوریه؟رایگانه؟فعلا تریال هستش روشهای کرکش چیه؟سریالیه چطوریه؟
راستش تایپیک سیمانتیک اینها رو توضیح نذاذه بود
روش کرکنقل قول:
1.سریال
2.ریست کننده
J2VMBGPB74QYWWJ989DMVR8GW
JQTM23KF4MXGPR3DMTXCTVH8C
J7G8QV2F66YMRV94KK6DK3MQD
این سه تارو چک کن نشد از ریستر هایبخش سایمنک استفاده کن
اینم مسیرذخیره اپدیت:
C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_18.5.0.125
بسته به نسخه نصب شده ورژن اخر ادرس تغییر میکنه.
شما برای ذخیره اپدیت به ادرس بالا برید و تنها پوشه Defination رو کپی و ذخیره کنید
تستهای جدید مربوط به مجله پی سی مگ که در مورد انواع نرم افزارهای ویروس یاب انجام گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه كه AVIRA در اين تست شركت داده نشده . نه ؟
تست های سایت PC Magazine بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و بسیاری از کاربران حرفه ای اون رو رد میکنند (بالاخص تست جدیدش رو)
PC Magazine دو تست انجام داده :
1- مقابله با مخرب ها (که بیشتر بر پایه HIPS هستش)
http://www.pcmag.com/image_popup/0,1871,iid=303596,00.asp
2- پاکسازی مخرب ها
http://www.pcmag.com/image_popup/0,1871,iid=302621,00.asp
البته وقت میگیره بخواهیم تمام ایراداتی که به این تست های تبلیغاتی صورت گرفته بررسی کنیم
بطور نمونه چند وقت پیش بهترین سویت امنیتی در سال 2011 رو تست و بررسی کرده و Norton رو انتخاب کرده
http://www.pcmag.com/image_popup/0,1871,iid=289190,00.asp
مثلا در بخش فایروال به نورتون نمره کامل و بالاتر از فایروال های قوی مثل اتپوست ، کسپرکسی و Pc tools معرفی کنه
فایروال نورتون در سطح اتپوست نیست چه برسه به اینکه سرتر باشه ... حال بر چه اساسی چنین نمره ای داده اصلا مشخص نیست
در سایر بخش ها چنین مسئله ای صورت گرفته (فقط خواستم یک مثال عمومی و ساده بزنم که نحوه نمره دهی مشخص یشه)
این رویه در سایر تست های سایت لحاظ میشه و به نوعی در تستها مساوات رعایت نمیشه
پس استناد به این تست ها از لحاظ علمی بی ارزش هستش
موفق باشید
درسته.به غیر از جنبه تبلیغاتی داشتن خود بد افزارهایی هم که مورد آزمایش قرار میگیرن شاید قابلیتهای اون برنامه رو به طور کامل نشون ندن.نقل قول:
یعنی مثلا از قضا ویروسهای مورد آزمایش شاید تو دیتا بیس یکی از همین ضد ویروسها نباشه و در اصلاح اون ضد ویروس تو شناسایی ناموفق باشه.در صورتی که تو بقیه موارد شاید قضیه برعکس باشه.
مگر اینکه ملاک انتخاب هوش مصنوعی و بقول معروف رفتار شناسی باشه.
البته قرار دادن این تستها تو انجمن میتونه مفید باشه .یعنی عملکردی رو که ما از برنامه بدست میاریم رو میتونیم با عملکردی که سایر اشخاص یا سایتها و ... بدست میارن بسنجیم.
با تشکر از شما
سلام من میخوام Norton internet security رو دانلود کنم
کرکش چجوریه راحته دردسر نداره؟
آپدیتش چجوریه آفلاین هم داره حجماش چجوریه زود به زود باید آپدیتش کرد مثل kaspersky ؟
دوست عزیز شما سوالتان را تاپیک نورتون بیان کنیدنقل قول:
تاپیک اختصاصی محصولات Symantec ← ابتدا پست اول و دوم را مطالعه كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258184
تستهای pc world چی؟نقل قول:
چرا اسمی از Trend Micro Titanium Internet Security 2011تو تستها نیست؟