نقل قول:
دلم می خواد نقل قول بگیرم جوون ندارم - افطاری هیچی جز چای و خرما نخوردم
نماز روزه ها قبول
نقل قول:
مشکل اینجاست که همسیاه با موتور ور می ره . حالا همه کوچه می دونند این موتور مال منه و جز چند ساعت در هر دو هفته یکبار ، هیچ وقت از جاش تکون نمی خوره . اما امان از آدم بی فرهنگ .
من باشم یه دفعه سوئیچ رو می دهم دستش می گم برو یه دور بزن. بهش می گم "چیز خاصی نیست. موتوره ! دیدن نداره ! سیر شدی بیا پایین"
نقل قول:
اوایل روی موتور پلاستیک می کشیدم . یبار اومده بودن موتور رو جابجا کنند . دسته ی موتور رو پیدا نکرده بودن ، آینه موتور رو بجاش گرفته بودن
در مورد عادل فردوسی پور می گفتند که وقتی تو کلاس می ره به دخترا می گه: "این توپه، توپ ، می دونید چیه؟ یه چیز گردیه و ..."
باید به اینها هم در مورد موتور این را گفت!!
نقل قول:
عزیزم شمیران نو و شیان جفتشون یه محله آشغالند . هر چی دهاتیه بد - دور از جون دهاتیای خوب - ریخته تو این محلات .
من :37: دیگه :37:اینجا 45:پست:37:نمی دم:29::45:
نقل قول:
از کجا بخرم . از هرکی پرسیدم می گه باید بدی برات سفارشی بدوزن . چنین چیزی نیست !
من خودم نخریدم. در هر صورت دوتا حالت داره.
یا این افرادی که روکش زین می دوزند و تعمیر می کنند بدهید براتون بسازند
یا یه مغازه می شناسم که از شیر مرغ تا جون مرغ را داره. فردا می پرسم خبر می دهم.
نقل قول:
بالاخره از بی خوابی تشت رو برداشتم و کمی پودر و پارچه و فرچه و شیلنگ آب ، رفتم به جنگ پلیدی ها هر چند رمق نداشتم - پیرمردم دیگه - ولی خب کلی تمیزش کردم . طفلکی کلی ذوق کرده بود آب تنی و کف صابون و ... خلاصه با رنج زیاد رینگ های موتور رو هم برق انداختم ولی سمت زنجیر و ... آب نگرفتم .
اللهم صل علی محمد و آل محمد
نقل قول:
درب باک کماکان مشکل احمقانه ریزش بنزین رو داره . نمی دونم چطوری براش واشر پلاستیکی بسازم .
شما از قسمت بالای درب ریزش دارید دیگه؟ نه؟ حین تکان خوردن موتور؟
من درب باک اونجر را ندیده ام. اما خودم هم همین مشکل را داشتم.
درب باک سی جی دوتا خار داره که زیر قسمت درب قرار می گیره و با چرخش محکم میشه.
یه همچین حالتی داره
فعلا راه کاری برای افزایش قطر واشر به ذهنم نمی رسه
نقل قول:
تو اتوبان بهشت زهرا داشتم 120 تا می رفتم - تمام طول جاده رو - به آخر که رسیدم بدون دنده معکوس ترمز عقب رو گرفتم سرعت مجاز با دوربین ناظر 80 کیلومتر . کاملا ترافیک چسبیده ای سر در بهشت زهرا بود . فاصله من با ماشین جلویی حدود 40 متر بود . بزور موتور تونست توقف کنه . مجبور شدم از ترمز جلو بعد از سرعت 50 کمک بگیرم و موتورو سمت چپ کنار گارد - تو لاین آخر بودم - بکشم که به جلویی برخورد نکنه .
داشتم می اومدم یجا کنار گلفروشان کنار جاده ای ، آب پاشیده بودن . اول جاده بود . منم سریع موتورو یه تکون دادم که نرم تو رطوبت . بعد آینه رو نگاه نکرده بودم تو اون لحظه ی کوتاه . پشت سرم B.M.Wگشت پلیس بود به فاسله نیم متر نزدیک بود بزنم هر دومونو بکشما . وقتی رسیدم سر در بهشت زهرا او چون لایی می کشید و آژیر داشت زودتر رسیده بود . کنار جاده ایستاد و یه نگاه عمیقی بمن کرد . دید که موتورم شبیه مال خودشه لابد گفته که از بچه های همکاره .
جاتون خالی. ما الان رفتیم مرغ بخریم کم مونده بود بزنیم به یک پالسی. ازم سبقت گرفت تو 50 سانتی ام پیچید جلویم!:4: طرف عاشق بود!
ویرایش:
یادم رفت بگم.
من گفتم که لامپ سوزوندم و کاسه اش آب شده بود.
رفتم کاسه خریدیم 2200 و لامپ خریدیم 250 تومن!!!
بعد حین بستن کاسه و متعلقات متوجه شدم سیمی درون کاسه به هیچ جا وصل نیست. همینجوری رو هوا هست! قبلا داخل کاسه یه موتور دیگر رو هم دیده بودم ولی همچو چیزی نبود. کسی از این سیمهای ول تو موتورش داره بیاد به هم بچسبونیم شاید فرجی شد موتورمون !!!