این تکمیل ظرفیت چقد جواب میده؟ یعنی ما که الان قبول نشدیم تو تکمیل ظرفیت چقد احتمال داره پذیرفته شیم؟نقل قول:
Printable View
این تکمیل ظرفیت چقد جواب میده؟ یعنی ما که الان قبول نشدیم تو تکمیل ظرفیت چقد احتمال داره پذیرفته شیم؟نقل قول:
ممنون از لطفتوننقل قول:
فقط من شماره پرونده دانشگاه ازادمو میخواسم اما تودرخواستی که ارسال میکنی نزده ازاد یا دولتی!
با سلام
من دانشگاه آزاد شیراز قبول شدم
اما متاسفانه این ترم چندتا درس افتادم و باید این ترم پاسشون کنم...
آیا دانشگاه آزاد شیراز این ترم به من مرخصی میده و من از ترم آینده شروع کنم به تحصیل در مقطع ارشد؟
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم
بله، میتونید رزرو کنید اما باید شهریه ثابت ترم رو تمام و کمال بپردازید..نقل قول:
نقل قول:
دیگه دنبال پرتغال فروش نباش حالا :n02:
درهم باید باشه ! درهم امارات که 873 تومان هستش .
نقل قول:
جواب میده.
شانست بستگی به کارنامت داره . کارنامت رو بذار تا بهتر بتونم بگم .
مشکلی نیست..نقل قول:
من باید شهریورماه برای ثبت نام اقدام کنم یا بهمن ماه که زمان ثبت نام برای ترم بعد هست؟
کارنامه ی من اسفناکه.اصلا هیچی برا کنکور نخونده بودم :نقل قول:
جواب میده.
شانست بستگی به کارنامت داره . کارنامت رو بذار تا بهتر بتونم بگم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی قبول شدم,برای ثبت نام باید چی کار کنم,تاریخ ثبت نام کیه؟
آقا payam به نظرت تراز من الان 4916 هست آخرین تراز قبولی واحدم هم 5400 تو تکمیل ظرفیت اول همین واحد میتونم قبول بشم ؟ یا باید صبر کنم برا تکمیل دوم ؟
فکر نکنم حساب کردم اینجوری 5 میلیون و... این فقط شهریه ثابتش میشه :n29: اینجوری باشه که میرم استرالیا یا مالزی بدون کنکور... من نمرم با اخرین نفر قبولی فقط 4 عدد فاصلشه :n02:نقل قول:
مجموعه عمران ظرفیت خوبی داره .نقل قول:
ترازت پایینه ، اما بازم شانس قبولی داری !
مثلا انتخاب 6 که فاصلت تا آخرین فرد قبولی کمه .
شهر های بزرگ و شناخته شده رو نزن توی تکمیل ظرفیت .
تکمیل ظرفیت دوم رو روش حساب کن
چند روز صبر کنید ، شرایط و نحوه ی ثبت نام روی سایت قرار میگیره .نقل قول:
برق بودی دیگه محمد ؟نقل قول:
والا توی اولی که بعید میدونم ، اما توی دومی شانس بیشتری داری .
پس به نظرت ریال خودمونه؟ تومان؟ یا دلار ؟ :n02:نقل قول:
سایت دانشگاهش که واقعا افتضاح بود !
اینو کسی نمیدونه؟ :biggrin:نقل قول:
نقل قول:
اگر از خودشون سوال کنید ، که میگن همین شهریور بیا شهریه ثابت رو بریز و رزرو کن..
واسه محکم کاری و اینکه خیالت راحت باشه تماس داشته باش با واحد قبولیت .
واقعا رشته شما هر چی هست خیلی قبولیش رو اسون گرفتن عملا تو کارنامتون نشون میده هیچی نخوندید و هیچی نزدید اونایی هم که زدید منفی زدید. یکم تعجب اوره وقتی با کارنامه خودم مقایسه میکنم من رشتم مدرسی زبان انگلیسی هست من حدود 10 درصد عمومی زدم 20 درصد دروس تخصصیم رو زدم . واقعا درصد بدی نیست ولی مردود شدم.نقل قول:
نمره من 4580 شده! نمره اخرین نفر قبولی 6247 تو دانشگاه خراسگان اصفهان!
ممنون رفیقنقل قول:
مجموعه عمران ظرفیت خوبی داره .
ترازت پایینه ، اما بازم شانس قبولی داری !
مثلا انتخاب 6 که فاصلت تا آخرین فرد قبولی کمه .
شهر های بزرگ و شناخته شده رو نزن توی تکمیل ظرفیت .
تکمیل ظرفیت دوم رو روش حساب کن
حالا به نظرت تو تکمیل ظرفیت همین 6 رو بزنم؟
هزینه ی تکمیل ظرفیت چقدره و کی زمانشه؟
سلام دوستان
دوستان من ارشد دانشگاه آزاد نرم افزار مشهد قبول شدم!با مشهد 4 ساعت فاصله داریم...
نمی دونم چطور شده قبول شدم!خودم فکرشو نمی کردم قبول شم!!! یعنی اصلا چیزی نخونده بودم و نمی دونم چطور شد قبول شدم! (البته با اطلاعات قبلی رفتم)
خلاصه اینکه الان نمی دونم چیکار کنم؟برم ثبت نام کنم؟دو دل موندم عجیب! از یه طرف آزمون های استخدامی رو دارم شرکت می کنم که یه کار پیدا کنم بعد برم ارشد بخونم!از یه طرف خودم دستم خالیه و هزینه دانشگاه رو ندارم.انصافا می گن ترمی حدودا 1600 تا 2تومن می افته!
خبر ندارین دانشگاه ارشد مشهد قبول شدن سخته یا نه؟
خودم نظرم اینه الان فعلا دنبال یه کار باشم!یعنی یکم سرمایه بدست بیارم...(کار دولتی باشه که بهتر).آدم فکر کنه می گه این بهتره و آدم در کنار که یه منبع درآمد داره راحت می تونه درس بدون استرس بخونه...حالا بیای بشینی 2 سال وقتتو بذاری و ارشد رو تموم کنی و حالا گیرم که در همین بین سر کار هم بری و بتونی پول ترماتو جمع کنی پرداخت کنی! حالا اگه ارشد بگیری که چی؟! دارن ارشدا با ما می یان آزمون استخدامی! یا شنیدم تو دانشگاه های غیر انتفاعی ساعتی 10 تومان درس می دن! (شنیدم 8 تومن هم درس می دن!)
حالا موندم چی کار کنم؟برم ثبت نام کنم یا باشه فعلا به فکر کار باشم و تو همین یکی دوسال آینده دوباره کننکور شرکت کنم!
ممنون می شم دوستان مشاوره بدن چی صلاحه!
از دوستای مشهدی هم اگه کسی اینجاست ممنون می شم در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات بده!
ببخشید یکم زیاد شد حرفام!
ممنونم:n12:
رفیق میانگین کل هر سال ، هر رشته ، با هم فرق داره . مثلا شاید با همین درصد ها توی رشته ی صنایع ، ترازشون میشد 5200 ، یا شاید توی رشته ی طراحی فضای سبز 4000 میشد .نقل قول:
بستگی داره که بقیه ی افراد دروس تخصصی رو چطور زده باشن و شرکت کننده ها چقدر باشن .
مثلا کسی که توی رشته ی باغبانی ، از مجموع 700 نفر رتبش بشه 300 ، با کسی که توی رشته ی مهندسی 300 شده فرق داره !
پس اینطوری که شما فکر میکنی نیست.
خوب نمیدونم انتخاب 6 رو دوست داری یا نه ! امثال فکر میکنم چند تا انتخاب داشته باشیم واسه تکمیل ظرفیت .نقل قول:
چند روز دیگه میاد خبرش ، 12 هزار تومن هستش .
تقریبا توی انتخاب های 2-4-6-8-10 -11 شانس بیشتری داری .
البته اگر مثل پارسال توی تکمیل ظرفیت دوم یه دفعه ای تراز 1000 تا بکشه پایین ، همه جا بجز انتخاب اولت شانس قبولی داری !
نقل قول:
سلام رفیق
این که تو پرسیدی کسی نمیتونه نظر قطعی بده ، نظر شخصی من :
اگر از لحاظ اقتصادی واست سخته ، ثبت نام نکنی بهتره..
چون وقتی بخوای سر کار بری لیسانس و ارشد تفاوت زیادی نداره ، مهم اینه که چی بلدی..
دانشگاه خوراسگان از اون دانشگاه های تاپه.هم نزدیکه اصفهان هم از لحاظ استاد و ... حرفی واسه گفتن داره((اما حراست کفتی داره که نگو)) واسه همینه که ترازش بالاس اما اگه مثلا شهرهای دیگه میزدید امکان قبولیش بیشتر بودنقل قول:
ســلام....اگه تکمیل ظرفیت اول شرکت نکنم...میشه توی دومی شرکت کرد..؟؟البته خودم بعید میدونم بشه.....
ثبت نام تکمیل ظرفیت شروع شده..؟؟
==========
ببخشید...Переклад не عزیز...
اگه دوست داشتی ممنون میشم..گرایش و شهر های انتخابی کد های8-6 رو بگی....البته حدس میزنم اطراف خودتون تبریز باشه...///
ای بابا داداش از ما گذشت 28 سالمونه واقعا عصابم خرابه یک سال باید تو این سن پشت کنکور بمونم.....با تراز 4580 به نظرتون دانشگاه شهرضا که 5466 اخرین نفر قبولشه تو تکمیل ظرفیت قبول میشم؟؟؟ احتمالش چقدره چند درصده ؟؟ دوستان هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه :n16:نقل قول:
payam جان دانشگاه های دیگه هم زدم متاسفانه تزار همشون تو این گرایش بالاست ...خوبه واسه این رشته اصلا کار نیست و وضعش اینه :n21:
یه جعبه کبریت رو بنداز بچرخه ، اگر سرپا وایساد ، قبولی ، اگر خوابید رو زمین ، قبول نیستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باور کن واسه خنده و بیکاری تو فروم سوال نمیپرسم :n04:نقل قول:
نقل قول:
من هم واسه خنده جواب ندادم .
حقیقت رو بهت گفتم . خواستم متوجهت کنم شانست کمه و شاید یک خوش شانسی محض باعث قبولیت بشه .
دوستان مارو دریابید دیگه!فقط یک نفر جواب داد!:n15:نقل قول:
این رشته کامپیوتر از هر طرف نگاه کنی.بدبخت هست
تراز های خیلی بالا میخواد برای قبولی :n03:
سلامنقل قول:
به نظرم اینکه میگن علاقه خیلی مهم هست . حرف درستی هست.
ببنید نمیشه نظر قطعی داد که شما چی کار کنید بهتره.
یکی میبینید با علاقه ای که به درس و دانشگاه داره یا اصلا علاقه ای نداره !!! دوست داره 2 سال تو محیط دانشگاهی باشه :n02:
یا اصلا اینها هم نه..دوست داره یک مدرک فوق لیسانس فقط داشته باشه. هر طوری هست پول دانشگاه رو جور میکنه . همزمان میره سرکار.
و از این کارا تا همزمان درس هم تمام کنه
یکی می بینی آدم فنی هست.دوست داره مثلا در رشته کامپیوتر شبکه کار کنه..یا برنامه و پروژه بگیره بنویسه...
و تحصیلات در مقطع فوق دیپلم یا لیسانس براش کافی هست و فکر کار و (یا سربازی) و اینها هست.
من به نظرم قدیم خیلی مهم بود آدم مدرک داشته باشه. الان در محیط خارج از کار دولتی خیلی مهم نیست مدرک چی داری و چه کاره هستی.
برعکس چند وقت پیش برای یک کار شبکه رفتیم یک جایی.طرف اصلا مهم نبود من سواد خوندن و نوشتن دارم یا نه.
فقط کار رو انجام بدم و برم.
یکی میبینی تدریس دوست داره...
بستگی به شرایط روحی و مالی فرد داره از نظر من.
با این حال من خودم اگر بودم میرفتم. :n16:
تراز قبولیش مگه چنده؟؟نقل قول:
تو دانشگاه ما خیلی ها از رشته کامپیوتر اومده بودن تو رشته ما .
دیروز تو اینتنرت مطلبی دیدم نشون میداد تو امریکا بهترین بازار کار برای رشته های معلمی هست!! و بدترین برای معماری ...تو مملکت ما برعکسه
ممنون پس شانسی ندارم...:n03:نقل قول:
1-دوستان هزینه پیش ثبت نام برا ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد الان چنده؟
2-امکان قسط بندی چطور هست؟
ممنونم
حداقل 6200 میخواد.اخرین نفرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بچه ها این رفیقه ما با این شرایط احتمالش هست انتخاب اولشو تو تکمیل ظریفیت قبول شه؟
شیرینیشو بگو از الان آماده کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودش که امیدی نداره!!!نقل قول:
آخه واقعا دانشگاه آزادو نمیشه روش حساب کرد:n02:
خب کسی نگفت ثبت نام تکمیل ظرفیت کیه
باید اول یه جماعتی برن ثبت نام بعد تکمیل ظرفیت اعلام بشه.تا یکی دو هفته دیگه میاد.واسه اطمینان هرروز به سایت مرکز آزمون سر بزنید.ضرری نداره.نقل قول:
سلام دوستان...
کسی اینجا با واحد علوم و تحقیقات آشنایی داره ؟ یا دانشجو این مرکز هست یه راهنمایی به ما بده ؟
دوستان ثبت نام کنکور ارشد معمولا توی چه ماهی هست؟
خود کنکور توی چه ماهی هست؟
لطفا هم برای سراسری رو بگید هم ازاد
دانشگاه سراسری حدودا اوایل آبان ماه ثبت نامش هست و اواخر بهمن ماه آزموننقل قول:
دانشگاه آزاد هم بهمن ماه ثبت نامش هست و فکر میکنم خرداد ماه آزمونش
((تا جایی که حافظم یاری کرده باشه و اشتباه نگفته باشم البته :دی)):n16:
واحد خیلی خوبیه .امکاناتش اوکیه و استاداشم استادای به نام ای هستن.توی خودشم بزرگترین کتابخونه خاورمیانه رو دارن احداث میکنند .امکانات تکمیله.:n02:نقل قول:
چی میخواین بدونین بگین من بپرسم از دانشجوش: )