سلام
دوتاسئوال دارم:
1-اون نسخه ای که توفروشگاه بود وکتابشم همراهش بوداسمش چیه؟
2-چه جوری میشه آنلاین پروازکرد؟
Printable View
سلام
دوتاسئوال دارم:
1-اون نسخه ای که توفروشگاه بود وکتابشم همراهش بوداسمش چیه؟
2-چه جوری میشه آنلاین پروازکرد؟
1- نسخه فارسی نوین پندار هست.نقل قول:
2- برای پرواز آنلاین هم می تونید از Game Spy که در داخل خود Flight Simulator هست استفاده کنید هم از سایت ها و نرم افزار های دیگه برای پرواز آنلاین مثل ivao یا Vatsim.
من که منظور شما رو نفهمیدم. منظورتون از بازی هوایی و خلبانی free flight چیه؟ اگه منظورتون Flight Simulator هست که خوب اسمش روش هست شبیه ساز پرواز. توی این شبیه ساز یک قسمتی به اسم Free Flight وجود داره که به عنوان پرواز آزاد تلقی می شه. یعنی شما مختارید از هر جا به هر جای دیگه ای که دوست دارید پرواز کنید. اصلا دور بزنید و بگردید هیچ فرقی نداره. ولی قسمت های دیگه مثل مالتی پلیر و ماموریت ها و آموزش و غیره تقریبا تفاوت دارن ولی جزئی از این نرم افزار آموزشی تمرینی هستن. قسمت مالتی پلیر که اسمش روشه. همون پرواز آنلاین هست. قسمت ماموریت ها هم مشخصه. یک سری ماموریت به شما داده می شه و از شما چیز هایی درخواست می شه. مثلا شما رو در موقعیتی قرار می ده که بتونید توان خودتون رو در هدایت هواپیما بسنجید. مثل آتش سوزی در موتور سوم بوئینگ در ارتفاع 20 هزار پایی با سرعت 260 نات . قسمت آموزش هم برای یادگیری آموزش های اولیه و ابتدایی هست.نقل قول:
سلام بر دوستان.ببخشید خودمونی شدم ها ولی دیگه اشکالی که نداره؟ حالا بگذریم میخواستم ببینم شما عشق پرواز ها یک بازی هوایی و خلبانی خوب بجز free flight ندارین البته شاید سوالم بجا نباشه و یک سری از شما ها بگین چه سوال مسخره ای و بگین اصلا به این گفتگو ها ربطی نداره ولی دیگه سواله در رابطه با همین هم هست دیگه معذرت که وقت شماهارو گرفتم.منظورم برای موبایه ها.کسی اشتباه نگیره.در ضمن وب سایت دان لودشم بگین.
تنها شباهت این نرم افزار به بازی گرافیکی بودن اون هست و الا سعی شده نزدیک ترین شکل رو به واقعیت داشته باشه. هر چند که پرواز با این نرم افزار بسیار لذت بخشه البته برای کسی که به خلبانی و هوانوردی علاقه داشته باشه. . توجه داشته باشید که خلبان ها برای تمرین از این نرم افزار استفاده می کنن.
فکر کنم منظورتون موبایل بوده که یک حرفش جا افتاده.نقل قول:
لی دیگه سواله در رابطه با همین هم هست دیگه معذرت که وقت شماهارو گرفتم.منظورم برای موبایه ها.کسی اشتباه نگیره.
همونطور که گفتم این نرم افزار شبیه ساز پرواز هست و به عنوان بازی قلمداد نمی شه. البته هر کسی می تونه با این نرم افزار بازی کنه ولی من نسخه این شبیه ساز رو برای مبایل با این کیفیت ندیدم...
سلاممنظور همان پنجره ی تنظیمات خود Flight Simulator هست. یعنی همون پنجره ای که دوستمون تصویرش رو گذاشته بود.اما در اون پنجره گزینه ی 800*600 وجود نداره و به خاطر همین هم گفتم امیدوارم که Flight Simulator کارت گرافیک و مانیتورتون رو بشناسه تا شاید 800*600 رو براتون فعال کنه. هروقت دیدید این گزینه براتون فعال شده انتخابش کنید و OK کنید.به همین راحتی. اگه باز هم به مشکل خوردید بگید...یک نکته هم در مورد نرم افزار تورنت : من از uTorrent v1.8.3 استفاده میکنم که واقعا بهترین دانلودر برای فایلهای Torrent هست.خوب دوستان مشکل منم با 747-400 PMDG با کمک آقا بهرام حل شد.هرکس در زمینه ی کرک 747-400 PMDG v2.10 مشکل داره به این آدرس مراجعه کنه...http://iransimulation.ir/forum/f18/%D9%83%D8%B1%D9%83-pmdg-747-400x-2-10-a-51.html#post109
من هم از همون برنامه ای که معین خان استفاده میکنه استفاده میکنم و هیچوقت هم مشکلی نداشتم.
من که منظور شما رو نفهمیدم. منظورتون از بازی هوایی و خلبانی free flight چیه؟ اگه منظورتون Flight Simulator هست که خوب اسمش روش هست شبیه ساز پرواز. توی این شبیه ساز یک قسمتی به اسم Free Flight وجود داره که به عنوان پرواز آزاد تلقی می شه. یعنی شما مختارید از هر جا به هر جای دیگه ای که دوست دارید پرواز کنید. اصلا دور بزنید و بگردید هیچ فرقی نداره. ولی قسمت های دیگه مثل مالتی پلیر و ماموریت ها و آموزش و غیره تقریبا تفاوت دارن ولی جزئی از این نرم افزار آموزشی تمرینی هستن. قسمت مالتی پلیر که اسمش روشه. همون پرواز آنلاین هست. قسمت ماموریت ها هم مشخصه. یک سری ماموریت به شما داده می شه و از شما چیز هایی درخواست می شه. مثلا شما رو در موقعیتی قرار می ده که بتونید توان خودتون رو در هدایت هواپیما بسنجید. مثل آتش سوزی در موتور سوم بوئینگ در ارتفاع 20 هزار پایی با سرعت 260 نات . قسمت آموزش هم برای یادگیری آموزش های اولیه و ابتدایی هست.
تنها شباهت این نرم افزار به بازی گرافیکی بودن اون هست و الا سعی شده نزدیک ترین شکل رو به واقعیت داشته باشه. هر چند که پرواز با این نرم افزار بسیار لذت بخشه البته برای کسی که به خلبانی و هوانوردی علاقه داشته باشه. . توجه داشته باشید که خلبان ها برای تمرین از این نرم افزار استفاده می کنن.
فکر کنم منظورتون موبایل بوده که یک حرفش جا افتاده.
همونطور که گفتم این نرم افزار شبیه ساز پرواز هست و به عنوان بازی قلمداد نمی شه. البته هر کسی می تونه با این نرم افزار بازی کنه ولی من نسخه این شبیه ساز رو برای مبایل با این کیفیت ندیدم...[/quote]دقیقا منم مثل شما ها عشق پروازم و این برنام را بازی نمی خوانم برای منم این برنامه حکم بازی را نداره و احتمال داره بعد از اتمام درسم بطور خصوصی دوره هایش را ببینم.برای همینه که این برنامه رو خریده بودم.وگر نه که مریض نیستم 8000تومان پول به این برنامه بدم. من نسخه موبایلشو که free flightنام داره دارم و نسبت به موبایل بودنش خیلی خوبه فقط نسخه با کیفیتشو میخوام همین.حالا لینکی برای دانلود این برنامه با هر کیفیتی برای موبایل دارین؟
اقا جان من اصلا توی بازی نمیرم که بخوام پنجره رو باز کنم شما یگو من این پنجره را چه جوری باز کنم؟نقل قول:
لازم نیست وارد بازی شی روی دسکتاپ راست کلیک کن بعد برو تو پروپرتیس و بعدش ستینگ و رزولوشن رو ببر بالا.
سلام آقا جان !!!کات گرافیک من Geforce هست و از درایور Nvidia استفاده میکنم. اگه من مشکل شما رو داشتم اینطوری حل میکردم.بر روی دسکتاپ راست کلیک کن و Nvidia control panel رو بزن.در سمت چپ برروی Manage 3D settings کلیک و و وارد تب Program settings شو.حالا add رو بزن و Flight Simulator رو پیدا کن و Open رو بزن.خوب حالا با انتخاب Flight Simulator از لیست کشویی در قسمت Specify the settings for this program میتونید یک سری نتظیمات برای برنامه به دلخواه اعمال کنید از جمله Resolution .حتی اگه نتظیمات Resolution در این قسمت وجود نداشت خود درایور از این به بعد وظیفه داره که به زور هم که شده Flight Simulator رو اجرا کنه.* البته این مثال برای درایورهای Nvidia بود (و البته نسخه های به روز) من برای دیگر درایورها و کارتهای گرافیک رو نمیدونم.اگه بازم به مشکل قبل خوردید دیگه جدا به فکر یک مانیتور باش اگه میخوای وارد برنامه بشی.
سلا یه سر برو تو این سا یت مطمعنا یه چیزایی گیرت میادنقل قول:
کد:http://www.gsmarya.com
سلام من وقتی مولتی پلیر پرواز می کنم بعد از ده پانزده دقیقه وسط پرواز قطع می شود آیا شماهم این مشکل رو دارید علت چیست باید چکارکرد تابرطرف شود
والا من یه بار یه چیزی شبیه به بازی برای مبایل دیدم اما فکر نمی کنم اونقدر ارزشش رو داشته باشه. اگه روزی نیم ساعت تا یک ساعت در روز برای نسخه کامپیوتری وقت بذارید بهتره تا این که تمام روز رو برای نسخه مبایل وقت بذارید. البته نظر منه ها. جسارت نشه.نقل قول:
دقیقا منم مثل شما ها عشق پروازم و این برنام را بازی نمی خوانم برای منم این برنامه حکم بازی را نداره و احتمال داره بعد از اتمام درسم بطور خصوصی دوره هایش را ببینم.برای همینه که این برنامه رو خریده بودم.وگر نه که مریض نیستم 8000تومان پول به این برنامه بدم. من نسخه موبایلشو که free flightنام داره دارم و نسبت به موبایل بودنش خیلی خوبه فقط نسخه با کیفیتشو میخوام همین.حالا لینکی برای دانلود این برنامه با هر کیفیتی برای موبایل دارین؟
در ضمن یک توصیه.
این که به این آموزشگاه های خصوصی پرواز نرید. به 2 دلیل.
اول این که 3 تا از آشنا های من رفتن. راضی کننده نیست.
دوم این که در صفحات قبل یک بار گفته بودم که مسئول بخش آموزش سازمان هواپیمایی کشوری با پدرم صحبت کرد و گفت آموزشگاه های پرواز درسته که آموزش می دن و مدرک می دن اما اول از همه برای پرواز و ثبت نام جا نیست و دوم این که کلی پول هزینه کردید.
فکر کنم یه چیزی حدود 60 میلیون تومن فقط برای مدرک PPL باشه. الان دقیقش یادم نیست. فقط می دونم که ساعتی 165 هزار تومن هزینه پروازه که باید 200 ساعت برای دوره PPL هزینه بشه.
این بنده خدا حتی به بابام گفت که اگه نمی تونید راضیش کنید بیاریدش پیش من براش توضیح بدم که وضعیت به چه شکل هست...
اما!
اما اگه واسه بورسیه شدن توی ایرلاینر های ایران تونستید اقدامی انجام بدید که عالیه در غیر این صورت...
این توصیه من بود. البته اگر مطمئن هستید که می تونید از طریق آموزشگاه های خصوصی در یکی از ایرلاینر های ایران کار کنید که خوب خیلی خوبه...
به هر حال تصمیم با خودتونه. این نظر شخصی منه که توی آموزشگاه آموزش دیدن فقط پول هدر دادنه.
امیدوارم موفق باشید.
یعنی واقا 60 تومان بابا ایول من شنیده بودم که 30تومان تمام هزینه اش لست. در ضمن دستت درد نکنه راهنمایی به جایی بود چون قصد داشتم برم بپرسم ولی دیگه فکر کنم دیگه پامو اونجا نذارم.در ضمن برای مطلب موبایل نه اگه مثلا مری مسافرتی،میمانی،حالا هرجا که حوصلت سر بره بدرد میخوره.نقل قول:
بخاطر مطلب مفیدتم ممنونم.برای بورسیه باید چیکارکنی.لینک دانلود بازی موبایلو بده.
راستی این بازی جدیده X plane که رقیب microsoft flight simulator کسی میدونه که چجور بازی ای هست توی فروشگاه آنلاینه.:20:
اين بستگي مستقيم به اين داره كه آموزش پرواز رو براي چي ميخوايد. اگر منضور CPL و IR و ... باشه بله هزينه ها سرسام آوره و هيچ تضميني هم براي برگشتش نيست. من اين توصيه رو قبلا به چند تا از دوستان كردم كه اگر قصد گذروندن دوره هاي خلبان تجاري رو داريد اول تحقيق كنيد كه تا چه حد احتمال استخدامتون بعد ار پايان دوره هست.
و اگر اين درصد به نظرتون كمه ميتونيد تقريبان(تاكيد ميكنم تقريبا) با همون هزينه تو آموزش گاه هاي خارج از ايران خصوصا حوزه خليج پارس آمزوش ببينيد اما با همون شرايط داخلي (تضمين استخدام)
ولي اگر صرفا قصد تفريح داريد (دست راستتون زير سر ما) خوب ديگه چندان فرقي نميكنه چطور آموزش ببينيد :31: مهم اينكه مدرك رو كه به قول اينكاره ها الان هلو شده بگيريد تا حق پرواز داشته باشيد. (براي ماهم يه دستمال تكون بديد اون بالا)
اما بنده ترجبح ميدم به جاي هزينه آموزش يه چيزي شبيه به همين اير كريشن شبيه ساز خودمون بخرم و يه جائي يواشكي باهاش بپرم ... كي به كيه ؟ دو دو تا 16 تا !!
پاينده باشيد
اما بنده ترجبح ميدم به جاي هزينه آموزش يه چيزي شبيه به همين اير كريشن شبيه ساز خودمون بخرم و يه جائي يواشكي باهاش بپرم ... كي به كيه ؟ دو دو تا 16 تا !!
پاينده باشيد[/quote]
منم کاملا با اقا بهرا موافقم اکگه فقط قصدت لذت پروازه میتونی با هزینه حدود 300 هزار تومان اونم قسطی:31:
اموزش کامل پرواز با بال ( منظور از بال همون پارا گللایدره) رو زیر نظر یه مربی یاد بگیری تا یاد نگیری هم ولت نمیکنن در ضمن تو مدت اموزش مربی موظفه بال رو خودش تامین کنه یه سری کلاسهای آموزشی زمینی و باد وهوا و.......... داره که بعد از اموزش با مبلغی حدود1200000 هراز تومان یه بال توپ بخری بری پرواز خوشبختانه توایران هرینه ای برای سایت پرواز(محل پرواز ) ازت نمیگیرن بعد که برای خودت اوستا شدی میتونی بزنی تو کار پارا موتور از روی پشت بوم خونتون شروع به پرواز کنی بری سر کارت:31:
البته بعد از گذروندن مرحله اموزشی بهت مجوز پرواز میدن
بعد از پارا موتور هم میشه یه پرنده شبیه aircreationپرواز کرد
فکر نکنم لذتش کم از هواپیما باشه کما این که تو پاراگلایدر پرواز و هوا وارتفاع رو با تموم وجودت میتونی حس کنی:8:
سلام دوستان من یه 727 کاپیتان سیم دانلود کردم ولی نمی دونم چرا کابین 2بعدی نداره:18: لطف میکنید واسم اپلود کنید 727-200 و 727-100 ممنون میشم
لطف ميكني اون 2تا فايلي كه اونجا هست رو برام آپ كني چون منم همين مشكل رو دارم.نقل قول:
میگم منم کمی فکر کردم فهمیدم که با هم شما هم عقیده باشم به سودمه.اینه دیگه.نقل قول:
بله . هزینه ثبت نام و کلاس های آموزشی 30 تومان (همون 30 میلیون تومان) هست که می شه قسطی هم پرداخت کرد. اما هزینه هزینه های پرواز هم بهش اضافه کنید اون هم چیزی حدود 30 میلیون تومن یا بیشتر می شه که مجموعا حدود 60 میلیون تومن خرج داره. البته فکر کنم من اشتباه گفتم که آقا بهرام عزیز تصحیحش کردن. فکر کنم برای دوره CPL دویست ساعت پرواز باید بگذرونیم. به هر حال علاوه بر گرونی جایی برای کار کردن نیست.نقل قول:
یعنی واقا 60 تومان بابا ایول من شنیده بودم که 30تومان تمام هزینه اش لست.
اون دوست بابام که مسئول گزینش (تصحیح شد) سازمان هواپیمایی کشوری بود گفت حتی یکی از بچه های خلبان ها که رفیقشه به خاطر این که با کلی امید و آرزو رفته ثبت نام کرده و کلی دوره دیده و هزینه کرده و الان بیکاره افسرده شده و توی خونه نشسته.... خدا سر آدم نیاره واقعا.
---------------
آره. به خصوص وقتی که استال بشه... چه حالی می ده :دی . به نظر من توی هواپیماهای تجاری از 3 چیز لذت می بریم. اول پرواز در ارتفاع بالا . دوم کار با دستگاه های داخل هواپیما و سوم هدایت هواپیماهای به اون بزرگی به خصوص تیک آف و لندینگ. البته هدایت هواپیماهایی مثل Learjet هم لذت بخشه ولی ....نقل قول:
فکر نکنم لذتش کم از هواپیما باشه کما این که تو پاراگلایدر پرواز و هوا وارتفاع رو با تموم وجودت میتونی حس کنی
نظر شما چیه؟
------------
راستی دنی جان . گفتی برای تو هم مشکل داره؟ این همونه که به من لینکشو دادی دیگه .پس چرا برای من مشکلی نداره؟
------------
تا یادم نرفته امشب قرار پرواز آنلاین بذاریم؟
اگه هستید بگید ساعت چند و از کجا به کجا.
دنی جان اگه خودت میای زحمت سرور هم پای خودت ... دستت درد نکنه.
باشه من هستم .ساعتش هم هرچه زودتر بهتر البته بقيه دوستان دير تر ميتونن بيان پس اگه دير هم شد اشكال نداره " تبريز به تهران چطوره؟نقل قول:
آره. خوبه. دستت درد نکنه.
پس بی زحمت خودت سرور رو ردیفش کن.
ممنون.
باشه مشكلي نيست پس ساعت 10:30 تبريز به تهران .نقل قول:
اديت:::10:30 ببخشيد يكم دير تر ميام...
سلام حسام جان نسخه X 727 كاپيتان متاسفانه كاپكيت 2 بعدي نداره ولي به نظرم واقعا هواپيما خوبي هست :8: من كه اين هوا پيما رو از محصولات خوب كاپيتان سيم مي دونم و اقعا اين شركت تكه.:5:نقل قول:
موفق باشيد.
سلام كسي 767 كامل كاپيتان سيم دراه اگه دارين ليسنكش بهم بدين.
ممنون...
خوب منم اومدم.
فقط خواهشا زود...:دی . می خوام برم جایی. اگه ممکنه پرواز با تامکت باشه. :دی.
سلام دوستان من می خواستم وارد سرور بشم ولی میگه ورژن شما با سرور مچ نیست رمز روهم درست وارد کردم 12345 مشکل چیه ادرس سرور IRAN.SIMOLATION
سلام.
عکسها قشنگ بود. ولی ای کاش توضیح هم می دادی.
ممنون.
آقا حسام. اگه لطف کنی برام C17 رو لینکش رو بذاری ممنون می شم.
دستت درد نکنه.
سلام کسی میدونه مشکل ffsx من چیه دمار از روزگارم در اورده دیشبم که ترکیدیم ببه خاطر همین ایراد بود
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: fsx.exe
Application Version: 10.0.61472.0
Application Timestamp: 475e17d3
Fault Module Name: atiumdag.dll
Fault Module Version: 7.14.10.496
Fault Module Timestamp: 462eb2c3
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00002612
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
LCID: 1033
Read our privacy statement:
اگه کسی میدونه خواهشا کمکم منهکد:http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409
:42:
تو این صفحه سه تا c-17 نمیدونم همونیه که من دارم یا نه ولی هیچ کدوم پنل 3بعدی نداره ( من حدود 1 سال پیش دانلود کردم)
سلام این تکسچر 737 ایران ایر روی 737 خو د سیمولاتور :31:کد:http://www.flightsim.com/file.php
کد:http://www.wizzsim-simulations.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&cid=65&lid=4459&ttitle=FSX_Iranair_Boeing_737#dldetails
حسام جان دستت درد نکنه.
راستی اگه تونستی اون بالگردی که گفتی رو بی زحمت لینکش رو بده. دستت درد نکنه.
ممنون.
شما از چه ورژني استفاده ميكنيد؟ احتمالا به خاطر سرويس پك ها هست شما سرويس پك 1 و2 رو نصب كرديد؟نقل قول:
سلام به همه من تازه به جمع شما اضافه شدم
دیروز fs pasenger رو نصب کردم ولی دیگه صدای برج مراقبت هم در نمیاد کلا صدای بازی مشکل پیدا کرده باید چیکار کنم؟
برای Uninstal باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه: وقتی pasenger رو نصب کردم باز هم free flight از روی باند شروع میشه چیکار کنم که بتونم مسافر یا بار سوار کنم؟
اگه جواب بدید ممنون می شم.
من سرویس پک یک رونصب کردم آیا بایددوروهم نصب کنم یا همون یک رو هم پاک کنم وقتی هم که وارد اتاقها می شوم بعد از 20 دقیقه یک پیغام می اد کهارتباط شما قطع شده آیا مایلید به تنهایی ادامه بدید این قطع شدن مال چیه آیا شماهم همین مشکل رو دارید
شما برای این که از روی باند شروع نکنید لازمه که موقع انتخاب فرودگاهی که هواپیما درش قرار داره ( Current Location ) پارکینگ ، گیت و یا ران وی ای رو که می خواید رو انتخاب کنید. بعد هواپیما از اونجا شروع به هدایتش می کنید.نقل قول:
سلام به همه من تازه به جمع شما اضافه شدم
دیروز fs pasenger رو نصب کردم ولی دیگه صدای برج مراقبت هم در نمیاد کلا صدای بازی مشکل پیدا کرده باید چیکار کنم؟
برای Uninstal باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه: وقتی pasenger رو نصب کردم باز هم free flight از روی باند شروع میشه چیکار کنم که بتونم مسافر یا بار سوار کنم؟
اگه جواب بدید ممنون می شم.
برای استفاده از FSPanssenger X هم لازمه که ابتدا یکی از هواپیما هایی که شرکت شما داره رو از قسمت Free Flight انتخاب کنید. بعد روی زمین ترمز های پارکینگ رو بزنید. در قسمت نوار بالا با فشار دادن دکمه Alt روی گزینFsPassengers کلیک کنید و بعد هم روی FsPassengers Flight کلیک کنید. بعد گزینه Start Flight رو بزنید. به همین سادگی.
اگه بازم سوالی بود در خدمتم.
اگه اوني كه سرور شده باشه سرويس پك 2 رو نصب كرده باشه "در اون صورت شما هم بايد نصب كنيد.نقل قول:
مشكل DC شدن هم يك جور مشكل رايج هست كه اگه تو ساعتهاي خلوت كانكت بشيد احتمال DC شدن كمتره(فكر نكنم ساعت خلوتي وجود داشته باشه).در كل اگه ADSL داشته باشيد بهتره...
آقا اینجا کسی voice مهماندار ایرلاینهای داخلی رو نداره ؟؟
یادم باشه این دفعه که سوار هواپیما شدم صداشونو ضبط کنم :دی.نقل قول:
آقا اینجا کسی voice مهماندار ایرلاینهای داخلی رو نداره ؟؟
نه والا.
امروز رفته بودم نمایشگاه رسانه های دیجیتال. نسبت به پارسال هم منظم تر بود هم بهتر.
اتفاقا نوین پندار هم FSX رو اونجا تبلیغ کرده بود و می فروخت . ولی دیگه وقت نشد سر بزنم. احتمالا فردا یه سر بزنم.
حالا قصدم این بود که بگم روی تبلیغش نوشته بود با صدای گویندگان رادیو و تلویزیون. نمی دونم آموزشش اینطوریه یا کلا همش فارسیه.
البته من نسخش رو دارم ولی استفاده نمی کنم.
آره منم يادم باشه كل پرواز رو فيلم بگيرم:27:.متاسفانه منم ندارم.نقل قول:
درسته يه آقاي خوش صدا فقط تو آموزش عمليش صحبت ميكنه (حالا گوينده راديو هست يا نه رو نميدونم).
ممنونم که جواب دادید
اینایی که گفتید چک می کنم .
در مورد صدای بازی چی؟
برج مراقبت دیگه اصلا حرف نمیزنه یا اینکه تا میاد حرف بزنه صداش قطع میشه مثل زمانی که بازی هنگ میکنه یه کلمه رو چند بار تکرار میکنه و بعد صدا قطع می شه!
بازم ممنونم
ای بابا. چرا باز چند روزه کسی نمیاد مطلب بده؟ مردیم از تنهایی.
یه سوال بپرسم که لا اقل اسپم نداده باشم.
بهترین سرعت برای فرود 737 با مسافر و بار زیاد چقدره؟ حدودی.
ممنون.
سلام
این لینکشه ولی تورنته:31:[URL="javascript:;"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]کد:http://www.gpirate.com/torrent/429844/FSX_-_ALPHASIM_MH-53J_Pavelow_III
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که کارت گرافیکATI استفاده میکنن میتونن این فایل رو برام اپلود کنن ممنون میشم جاش تو windos sys32 اسمشم atiumdag.dll این فایل ایراد داره همش باعث میشه بازی هنگ کنه نمیتونم بازی کننم
حسام جان دستت درد نکنه. فقط چرا تورنت؟؟؟ به غیر از این که بدم میاد نمی شه هم استفاده کرد. با همه چیز هم امتحان کردم. بیت ترونت یو تورنت می تورنت هی تورنت اصلا همه تورنت. :دی هیچ فایده ای نداره. استارت نمی خوره. دانلود نمی کنه.
اگه می شه یه لطفی کن یه میرور درست و حسابی به ما بده. دستت درد نکنه.