بدک نیست.. سرعت رو 40 هست یا کمتر میشه تازگی دیگه 45 یا 46 هم نمیشه ! سرویس من 512 هست.
Printable View
بدک نیست.. سرعت رو 40 هست یا کمتر میشه تازگی دیگه 45 یا 46 هم نمیشه ! سرویس من 512 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من این طوری هست . سرعتم 128 کیلو ماهیانه 1 گیگ هست . :10:
jamy_khoshtip جون شما با 350 پست هنوز نمیدونی چجوری عکس بزاری؟
با این عکسی که تو گذاشتی تمام حجم ما پرید که :D
راستی اون GOOGLE CHROME از کجا update میکنی؟
به نظرتون این سرعت خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تو نمیری الاناس که قطع بشه:31::27:نقل قول:
از چه نوعی استفاده میکنید؟نقل قول:
همیشه اینجوریه یا فقط یه مرتبه این بوده؟
راستی چطوری باید بفهمم چقدر از حجمم مونده؟؟(آسیاتک)
از داتک بیخود 512نقل قول:
از چه نوعی استفاده میکنید؟
همیشه اینجوریه یا فقط یه مرتبه این بوده؟
نمی دونم چشه ، یک مدتی هست چند روزی هست اینجوریه ...
دوست عزیز اینجا تاپیک آسیاتکه. چرا بیخودی ملتو هیجانی میکنی؟
کجا هیجانی می کنم ، خودم میخوام بیام آسیاتک بگیرمنقل قول:
دوست عزیز اینجا تاپیک آسیاتکه. چرا بیخودی ملتو هیجانی میکنی؟
می خوام بگم آقا گول این داتک رو نخورید ، یکماه سرعتتون مزخرفه ، 512 دانلود در حد 6 ، یک روز مونده به شارژ یهو اینجوری میشه.
بعدش دوباره وضع خراب میشه.
می خواستم ببینم دلیل اینکه یهو اینجوری میشه چیه ؟
دوست عزیز داتک کلا دزد چند سال پیش سایتی درست شد و شکایاتی در اون مطرح شد ولی زیاد به جایی نرسید.
یهترین راه اینکه به آسیاتک نقل مکان کنی
میگن پرت خالی ندارن ، باید چیکار کنیم ؟ باید صبر کنیم تا باز بشه ؟ یعنی باید ثبت نام کنیم بعد خبر میدن یا ... ؟
بله ثبت نام کنید تا انشاالله پورت خالی گیر بیاد
من عکس رو در جایی دیگر آپلود کرده ام .نقل قول:
2. حجم کل عکس 164 کیلو بایت هست . خیلی ؟!!؟؟!!؟!؟؟!؟!؟!؟!
3. این جا جاش نست چه جوری آپدیت می کنم . :27:
پیغام خصوصی بده گلم . :11:
من به بخش فروش شرکت زنگ زدم و قراردادم رو که 5 روز ازش مونده بود لغو کردم و قرارداد جدید رو یعنی 6 ماهه 128 محدود با 13 گیگ حجم رو گفتم برام فاکتورش رو باز کردن و اوکی شد.
جالبه 6 ماهه 128 محدود که روش 13 گیگ حجم میدن حدود 61 تومن میشه
6 ماهه 512 که فقط اسما با 128فرق داره و 6 گیگ حجم بیشتر میدن روش رو با 18 تومن گرونتر. به خاطر 6 تا 3 هزار تومن حجم بیشتر.
در حالی که اگه یه 5 گیگ حجم (بالک) جدا بخرین میشه 13500 باز 1500 تومن تخفیف داره ! ولی اون 6 گیگ 512 تخفیف جدا نداره !
جالبه !
فکر میکنم 6 ماهه 128 محدود از همش به صرفه تر باشه
دلیلش رو نمیدونم ولی با آسیاتک هم چنین روزهایی رو میبینی...نقل قول:
به نظر شما آسیاتک دزد نیست؟ میتونی ثابت کنی؟ من 2 گیگ حجم دارم ولی با چنتا نرم افزار اندازه گرفتم. راحت 400مگ میدزدن. این اواخر با پشتیبانیش که صحبت میکردم، میگفتن چون آنتی ویروس شما nod32 هست و چون دارید از نسخه کرکیش استفاده میکنید در نتیجه دائما سیستم شما رو آپدیت میکنه. چشم بسته چرت میگفت.نقل قول:
ولی از نظر حجم من فکر نمیکنم دزدی صورت بگیره.نقل قول:
مخصوصا این اواخر من 100 مگ حجم داشتم. تا قطره آخرش رو حواسم بود چجوری مصرف میشه و درست بود.
شاید برنامه ای توی ویندوزتون خودش رو آپدیت میکنه. به جز نود32 .
لعنت به این آسیا تک... دوباره این چراغ link act ADSL خاموش شد! قبلا هم شد گفتن تجهیزات خود اسیا تک ایراد داره و دیگه اتفاق نمی افته... اه اه اه
نقل قول:
دوست عزیز دزدی صورت نمیگیره من چنیدن و چند بار تست کردم و کنتور دقیق بوده است.
یکی از دوستانم که مشکل داشت وقتی سیستم چک کردیم دیدیم ویروس داره و ویروس پدر اینترنت در آورده
500 مگ از حجم مونده.. فردا سرویسم انقضا میشه! 500 مگ حروم شده یعنی ! اگر نامه بزنم توجه میکنن ؟؟؟
نقل قول:
در مورد این معادله ای که شما میفرمایید فقط 1800 تومان فرق 128 با 512 می باشد
نقل قول:
دوست عزیز حجم باقی مانده میسوزه
اخه الان قطعی از طرف شرکته... مطمئنم... چند با میشه هر 2 یا 3 روز یک بار!! الان حق با منه و بد بختی هم اسیا تک اصلا توجه نمیکنه!
همشو مصرف کننقل قول:
فیلمی
یا چند تا آلبوم صوتی
کار سختی نیست دوست عزیز
نذار حجمت حروم بشه.
نقل قول:نقل قول:
من تا حالا با سه تا نرم افزار تست کردم. از اول امسال اینجوری شده.
اگه شماها راه بهتری برای اندازه گیریش بلدید به منم بگید شاید الکی بهشون انگ زده باشم!!!
دوست عزیز شما آپلودی رو هم که میشه حساب میکنید یا نه؟
100% دوست عزیزنقل قول:
به نظر منم دقیقه
این برنامه ها که میگید شما باید بهش اجازه بدید همه چیزو کنترل کنه
برنامه از شما سوال میکنه مثلا فلان چیز رو هم جزو حجم حساب کنم شما میگید بله یا خیر
به نظرم برنامه Netlimiter برنامه ی خوبیه
من خودم ازش استفاده میکنم
میتونید برنامه ها هم محدود کنید
مثلا بهش اجازه بدید فقط 20 مگابایت مصرف کنه
نقل قول:
من کلا میگم چراغ adsl خاموش شده بود اگر صفحه قبل رو نگاه کنی متوجه میشی.. حالا که دیگه گذشته.. حرومشون :31:
پس باید گفت: غصه نخور فدای سرتنقل قول:
اقا یه سوال تا حالا شده برای 2 ماه محدود بگیرید بعد یکی دو روز مونده به آخر ماه اول 300...400 مگ زیاد بیارید اینارو که تموم میکنید ولی از ماه بعد برمیداره!؟ یعنی بد سوییچ میشه بارها این اتفاق برام افتاده وقتی سوییچ میشن به ماه بعد میبینم 200 تا 300 مگ میپره
و یه سوال دیگه هر ماه هم یه روز کم میکنند مثلا از 20 اردیبهشت تا 19 خرداد از 19 خرداد تا 18 ماه بعد چرا آخه؟ در حالیکه هر ماه 29 روزست باید یه روزم زیاد کنند کم میکنند
سلام به همگی
آقا من دیروز برای خرید 5 گیگ حجم رفتم 13 هزار و پونصد تومن ریختم به حساب آسیاتک تو بانک پارسیان و حواله اش رو تو وبسایت 1844 ثبت کردم ولی هنوز این پنج گیگ به حسابم اضافه نشده ..!! سایت بانک پارسیان هم باز نمیشه ..!! اپراتور آسیاتک هم جواب نمیده !!
یعنی ممکنه از باز نشدن سایت بانک پارسیان باشه که پنج گیگ به حساب من اضافه نشده ؟؟
چیکار باید بکنم ؟؟ خودشون که میگفتن 24 ساعته درست میشه:41:
آقا اين اينترنت با اين وضع حال نميده؟؟ آسياتك خسارت ما رو ميده؟؟؟؟ شايد اين تظاهرات حالا حالاها تموم نشد
همه شرکت ها همینجوری هست ! شما بری اونجا هم میگه به ما گفتن این کار رو انجام بدین آسیاتک حتما میگه برین از خود همون هایی که گفتن بگیرین !نقل قول:
یک سوال که شاید بار ها و بارها اینجا پرسیده شده باشه (اما من ندیدم) اینکه سرعت دانلود آسیاتک چنده؟؟ (در شرایط معمولی و دمای 20 درجه .....)
128 محدود 57 هست. که 512 هم همینه !نقل قول:
128 نامحدود 16 تا 18هست !
من الان 128 محدود دارم . متغیر است از 63 پایین تر نیومده است . چندباری هم به 79 رسید --- 128 نامحدود هم همسایه بقلی داره میره رو 40 - بعضی وقت ها هم رو 18
قیمت ها رو کجا می تونم ببینم؟ asiatech.ir که خرابه !
نقل قول:کد:www.1844.ir
کسی کمک نمیکنه؟؟:41:نقل قول:
سلام . شما باید با پشتیبانی 1844 تماس بگیری. در ضمن جمعه است کمی دیرجواب می دهند .
تازه شما رسید هم داری خیالت راحت ولی اینترنتی شارژ کن