[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتیه نمیتونم دانلود کنم و این صحفه میاد:41:
ورژنش هم اینه: Internet Download Manager 6.05 Build 10 Retail
مدتیه نمیتونم دانلود کنم و این صحفه میاد:41:
ورژنش هم اینه: Internet Download Manager 6.05 Build 10 Retail
این صفحه نشون میده که برنامه شما کرک نشده و مدت استفاده از اون تموم شده
میتونی از این نسخه استفاده کنی
در قسمت نظرات هم برای کرک کردن برنامه راهنمایی کردندکد:http://www.sibdownload.com/internet-download-manager
نسخه قبلی رو کاملا پاک کن و برای اطمینان سیستم رو رستارت کن ، بعد این نسخه رو نصب و کرک کن
بازم اگر مشکلی بود ، بگو
چطوری اینترنت دانلود منیجر رو تنظیم کنم که بعد از اینکه دانلودهام تمام شد سیستم رو خاموش کنه؟
سلام ؛نقل قول:
از نوار ابزار بالای برنامه گزینه ی scheduler (زمان بندی) رو انتخاب کنید ، آخرین گزینه ای که توی صفحه ی باز شده میبینید برای این کاره ( خودم امتحان نکردم البته )
موفّق باشید
نقل قول:
اینترنت دانلود منیجربازکنید رو اون آیکن عکس ساعت کلیک کنیدازصفحه باز شده تیک گزینه Turen of computer when done بزنیدبعدش Apply کنید:20:
چند تا فایلو میشه همزمان دانلود کرد؟ من همشونو انتخاب میکنم اما فقط پنج تاشون شروع به دانلود میکنن بقیشون بعد از اینکه این پنج تا دانلود شدن خود بخود شروع به دانلود میکنن یا نه؟
تواین قسمت انجمن مطرح کنیدبهترمیشه کمک کردنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202495&page=147
سلام ؛نقل قول:
دوست عزیز فایل هایی که پشت سرهم واسه دانلود میذارید ، به اصطلاح میرن تو "صف دانلود" یا همون queue
از منوی درختی سمت راست برنامه روی " صفها " کلیک کنید تا زیردرختش باز شه ، بعد ببینید فایلاتون تو کدوم یکی از زیر درخت ها هستش ، تو هرکدوم بود روش 2بار کلیک کنید ، تو صفحه ای که باز میشه ، در تب دوم ، شما میتونی هم تعداد فایلهایی که همزمان دانلود میشن و هم ترتیب دانلودهاتون رو مشخص کنید.
به انگلیسی بگو نفهمیدمنقل قول:
سلام ؛نقل قول:
رو همون گزینه ی Scheduler بالای صفحه کلیک کن تا وا شه.
بالای صفحه ای که وا میشه یه تب هست با عنوان " Files in the queue "
روش بزن ، بعد از قسمت سمت چپ همین صفحه ( Queues ) ، چندتا گزینه میبینی.
رو هر کدوم بزن تا پیدا کنی که فایل های مورد نظرت واسه دانلود تو کدوم قرار داره.( تو قسمت سمت راست لیست فایلهات رو باید نشون بده )
حالا میتونی با فلش های زرد رنگ پایین صفحه ترتیب دانلود رو مشخّص کنی.
از بالای صفحه با تغییر اون عدد هم میتونی تعیین کنی چندتا فایل همزمان دانلود بشن.( منظورم اونجاست که نوشته : Download --- files at the same time )
سلام خسته نباشید! :11:
من اینترنت دانلود منیجر رو گرفتم، چنتا مشکل دارم :
1 - بعضی وقتا برای نصب error میده
2 - وقتی نصب میکنم آخرش ازم پسورد میخواد
3 - وقتی این پسورد و () میزنم بازم error میده ....کد:www.p30world.com
4 - بعضی وقتا میخوام چیزی دانلود کنم یه کادر باز میشه به این مضمون که :
اینترنت دانلود منیجر 15 روز است که ثبت نام نشده است. در حال بستن idm ....
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که چیکار کنم تا این مشکل بر طرف شه.
به سايت زير مراجعه كنيد و آخرين نسخه از اين برنامه رو دانلود كنيد.نقل قول:
بعد از نصب برنامه با استفاده از فايلهاي Patch اون رو به صورت اورجينال دربياوريد.کد:http://www.------------.com/archives/internet/download_manager/download_internet_download_manager_full/
هر موقع هم دانلود منيجر اخطاري مبني بر آپديت شدن داد اون رو Cancel كنيد.
شاد باشيد:40:
سلام
idm کرک شده به خاطر آپدیت ارور میداد پاک کردم حالا دیگه اجازه نمیده نصب بشه میگه سریال جعلی داشتید ...؟
ویندوز شما چیه ؟نقل قول:
میشه از اروری که میگید یک عکس بگیرید ببینم چطوریه ؟ ، چون تا حالا همچین موردی نبوده
این هم مشکل من برای اینترنت اکسپلوره ؟
نقل قول:
شما نرم افزار رو از یک لینک معتبر بگیرید و نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نرم افزاری که نصب میکنید دچار مشکل هست و یکسری از فایل هاش بدرستی هنگام نصب کپی نمیشه
امکان داره سیستم ویروسی باشه
آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید و نرم افزار رو نصب کنید
لطفا ورژنی از idm رو معرفی کنید قابلیت اتصال به اینترنت در اکانتهای شبانه برای دانلود بصورت اتوامتیک داشته باشه نسخه های جدید مثل اینکه باگ دارن.
اگه کسی نسخه های قدیمی داره و مشکلی نداره لطفا معرفی کنه
دوستان الان بهترین نرم افزار واسه مدیریت دانلود چیه؟!
من از اول از دانلود منیجر استفاده کردم بخاطر همین تا به حال هیچوقت سراغ هیچ برنامه دیگه ای نرفتم!!!
الان واسم سوال پیش اومده واقعا دانلود منیجر بهترین نرم افزار واسه دانلوده؟!
برنامه بهتر از دانلود منیجر هست؟!
من از وقتی firefox4 نصب کردم به جورایی با IDM مشکل پیدا کردم
دیگه تو کلیک راست گزینه دانلود با IDM ندارم
برا فیلمهای یوتوب 'گزینه دانلود با IDM رو هم ندارم
چیکار کنم ؟
ورژن IDM هم 5.18 هست
idm و dap فک کنم ولی idm بیشتر بهترین هست مثل اینکه :31:نقل قول:
برنامه بهتر از دانلود منیجر هم مگه داریم؟!! نه دانلود منیجر خودش بهتره.
یه درخواست از مدیریت اینجا دارم که اگه میشه اجازه بدید یک تاپیک مجزا یرای IDM ایجاد بشه با توجه به مشکلات زیادی که در این رابطه وجود داره اینطوری بهتره
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
من میخوام ورژن جدید IDM رو نصب کنم اما AVG کرکش رو به عنوان تروجان میشناسه و نمیذاره کرک رو نصب کنم چه کار کنم؟
مشکل من با نصب ورژن جدید بر طرف شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
پیشنهاد شما بررسی میشه و درصورت صلاحدید تیم مدیریت به اجرا در میاد
این نکته رو باید در نظر داشت که :
تاپیک جامع هست و همه نرم افزارهای مدیریت دانلود رو در برمیگیره
چون اکثریت افراد از IDM استفاده میکنند خیلی کم پیش میاد که در مورد سایر نرم افزارها بحث و سوال بشه
پس اگر تاپیک سایر نرم افزارها رو هم بخواهیم ججدا کنیم یکم وجهه خوبی نداره ( یکی مبحث دغ داغ و دیگری به نسبت خلوت تر)
==
برای کرک کردن اگر از صحت کرک مطمئن هستید که ویروسی نیست ، نرم افزار انتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید و سپس اقدام به نصب کرک کنید
به فارسی این ارور رو میده:نقل قول:
نرم افزار شما با سریال جعلی ثبت شده در حال بستنidm ...
بعد صفحه ای باز میشه که سریال درست را وارد کنیم
شما این پچ رو دانلود کن ( تست شده ) و بعد کلا اینترنت دانلود منیجر رو ببند و پچ رو در دایرکتوری IDM کپی کن و اجراش کن ...نقل قول:
در ضمن توسط فایروال از ارتباط برنامه با وب جلوگیری کن تا دوباره این مشکل برایتان اتفاق نیافتد !
کد:http://uploadfa.com/n56yo14y2xnq
نقل قول:
سلام دادا
باید IDM 6.05 را نصب کنی.از اینجا دانلودش کن. کرک هم داره
التماس دعاکد:http://idehnegar.ir/wp-content/uploads/2011/05/Internet-Download-Manager-6.05-Build-14-Retail.zip
IDM ورژن جدید رو نصب کردم ولی ارور میده که سریال نامبر فیک هست . کدوم کرک ها رو استفاده کنم؟
هر دو پچ موجود در فایل زیر رو انجام بدین :نقل قول:
http://f.cl.ly/items/1D2N1u2C270j2Z1q0o2e/Patch.rar
نقل قول:
patch اول را اجرا کن.
با این pdf پیش برو
کد:http://idehnegar.ir/wp-content/uploads/2011/02/IDM-setup.pdf
30u:20:کد:http://idehnegar.ir/wp-content/uploads/2011/02/IDM-description.pdf
من آخرین ورژن های idm و ff رو نصب دارم
اما یه مشکل کوچیک دارم
تو ورژن های قبلی یادمه فرضا وقتی داشتیم یه ویدئو از یوتیوب میدیدیم، وقتی بطور کامل از اول تا آخرش لود میشد اگه روی آیکون idm کلیک میکردیم برای دانلود از همون cache مرورگر استفاده میکرد و دیگه دوباره از سرور شروع به دانلود نمیکرد، اما الان اینطور نیست!
تنها تنطیمی هم که توی idm واسش وجود داره:
Don't capture downloads from web-players automaticaly هست که اونم تیک نخورده
پس مشکل از کجاست!؟
من ویندوزم دیروز پرید
کلیه فایلهای درایو سی رو برداشتم
حالا میخوام لینک هایی رو که تو idm بود رو پیدا کنم
برام اصلا مهم نیست چقدر دانلود شده فقط لینک ها رو میخوام چیکار باید بکنم؟
توی مسیر زیر هستن :نقل قول:
C:\Users\"User Name"\AppData\Roaming\IDM
ممنون دوست مننقل قول:
میدونم تو این مسیرهست ولی این فایلها رو چطوری بیارم تو دانلود منیجر
آخه نمیدونم فایلها رو از کجا دانلود میکردم
برین به همون مسیر برای هر لینک دانلود یه فلدر هست که داخل هر فلدر، یه فایل txt هست اون رو باز کنین و از توش لینک رو در بیارین :نقل قول:
دانلود نمیشه خطا میده ممنون میشم لینک جدید بزارین یا داخل سایت قرار بدین.نقل قول:
لینک سالمه !نقل قول:
این مشکل idm چیه؟؟؟ جدیدا فارسی رو میگیره حروف بهم ریخته هستش یعنی ناشناخته هستش البته داخل ویندوز 7 هم تو کامپیوتر خودم هم لپ تاپ بهم ریخته هستش. چیکار باید کرد؟؟
سلامنقل قول:
Control Panel\Clock, Language, and Region\Change keyboard or input methods
برید به تب Administartive بعد Change system locate منوی کشویی رو باز کنید و Persian رو انتخاب کنید و OK.
ای دی ام نسخه 5.10 را نصب کردم سه تا مشکل باهاش دارم:
1- وقتی با فایرفاکس وارد نت می شم اگه یه فایل مثلا زیپ یا رار رو بخوام دانلود کنم بصورت اتوماتیک ای دی ام عمل نمی کنه بلکه صفحه دانلود خود فایرفاکس وارد عمل میشه و این خیلی زمان بر میشه در مقایسه با دانلودی که ای دی ام انجام میده. الگفته نمانه فقط با فایر فاکس این مشکل رو دارم و اگر با اینترنت اکسپلورر وارد نت بشم این مشکل رو ندارم.
2- وقتی با فایرفاکس وارد سایت یوتیوب میشم ای دی ام اون پیفام مربوط به دانلود فایل FLV میشه رو نمی ده و در نتیجه تو محیط فایرفاکس نمی تونم عملا از این قابلیت ای دی ام استفاده کنم.
3- وقتی با اینترنت اکسپلورر وارد سایت یوتیوب میشم و قصد دانبود فایل flv رو دارم این پیغام نشون داده میشه :
چه راهکاری به نظرتون میرسه از دست این مشکلات خلاص شم!
با تشکر
سلام ؛نقل قول:
1) از نوار بالای صفحه options را انتخاب کنید ، تو صفحه ی باز شده ، وسط صفحه اسم firefox رو تیک بزنید ، قاعدتاً باید مشکلتون حل بشه.
2) تو همون تب general ، پایین صفحه 4تا دکمه هست ، از پایین دومی (customize IDM menu items in context menu of berowser) رو انتخاب کنید . تو صفحه ی باز شده به تب مخصوص فایرفاکس برید و تمام گزینه ها رو تیک بزنید ، این مشکلتون هم باید حل بشه.
3) نمیدونم :31:
موفّق باشید