يه سوال
ميشه Kaspersky Internet Security 6.0.2.614
رو با ناد32 باهم نصب كرد مشكلي پيش نمياد؟
Printable View
يه سوال
ميشه Kaspersky Internet Security 6.0.2.614
رو با ناد32 باهم نصب كرد مشكلي پيش نمياد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تجربه ی من این بوده که حتی 3 آنتی ویروس هم با هم نصی کنی مشکلی نیست فقط اینکه سرعت سیستم پایین میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه 2 فایروال با هم نصب کنی مشکل خواهی داشت و فایروال ها با هم گلاویز میشن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در جواب شما نه مشکلی پیش نمی آد اما توصیه من اینکه :
فایروال: کومودو
آنتی ویروس:کسپرسکی همراه با Avira Antivir
آنتی اسپای ور:Spy Sweeper
عالی میشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر منظورتان نسخه 614 است خودش نسخه نهایی است ولی احتمالا به زودی نسخه 618 منتشر می شود که در آن چندنقل قول:
ایراد نسخه 614 برطرف شده است البته همانطور که قبلا خدمتتان عرض کرده ام نیازی به داونلود مجدد آن نیست و
تغییرات داده شده از طریق آپدیتهای معمولی نیز قابل دریافت است.
یعنی VTN جان تو About برنامه اسم و ورژن جدید کسپر رو می نویسه!!!
خیر دوست عزیز ولی نام HotFix مربوطه را می توانی زیر نام نسخه ببینی .نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نسخه ی جدید (ولی بتا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Lab Products Build 6.0.2.675کد:Beta Activation Code: FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:Beta Activation Code : DDQY2-NAFMK-1Q8JY-1H8JH
کد:Beta Activation Code: W6MYU-MEHAZ-B61T9-2VVAM
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Beta Activation Code: T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
آقا این کاسپر که اکتیو کد میخواد؟ چه کار کنم؟نقل قول:
RegKey رو گذاشتم خب .اول رگ کی رو از رار در بیار. بعد وقتی رسید به اون جایی که نوشته Active using the avtivayion code اونو از تیک در بیار و روی َApply existing license key کلیک کن تا انتخاب بشه بعد next رو بزن و رگ کی رو که گذاشتم بهش بدید.نقل قول:
تمام.:)
چجوریه من پاندا را نصب کردم تو درایو C خودم بالای 148 هزار فایل رو اسکن کرد ولی کاسپرسکی نصب کردم 60
هزار فایل رو اسکن کرد یعنی این میتونه یک نقطه ضعف باشد.
باسلام
دوستان من يكدفعه متوجه شدم حجم زيادي از درايو دي اشغال شده ووقتي كنترل كردم متوجه شدم ازچندوقت پيش فايل Report كاسپراسكاي كه نسخه 411 است حجمش به حدود 5گيگابايت رسيده البته درsafe mode اين پوشه را تااندازه اي خالي كردم ولي دوباره كه به اينترنت وصل شدم درهمان روزاول حجمش به حدود100 مگابايت رسيد البته من ازچندوقت پيش ازجي باكس براي ريسيوراستفاده ميكنم وبخاطرهمين موقع استفاده ازجي باكس كاسپر را غيرفعال ميكنم ممكن است بخاطر باشد يادليل ديگري دارد لطفااگركسي اطلاعاتي دراينمورد دارد بنده راكمك كند.
متشكرم
دوست عزیز آنتی ویروسهای مختلف روشهای متفاوتی برای شمارش فایلهای اسکن شده دارند البته تعداد فایلهاینقل قول:
اسکن شده بستگی به Setting اسکن نیز دارد شما در کاسپرسکی Setting اسکن را روی حداکثر بگذار و دوباره اسکن
کن مطمئن هستم تعداد فایلهای اسکن شده از پاندا هم بیشتر خواهد شد .
سلام دوست عزیزنقل قول:
در قسمت Setting همانطور که در شکل زیر می بینی به قسمت Data Files برو و در سه گزینه ای که مشخص شده اند
تیک گزینه اول را بردار , گزینه دوم را تیک بزن و عدد مقابل گزینه سوم را به کمتر از 30 تغییر بده ( مثلا به 10 روز ).
ممنون دوست عزیز میشه بگید این قسمت دقیقا کجا قرار دارد;)نقل قول:
مطابق شکل زیر در قسمت Setting به Scan My Computer برو و دستگیره نشان داده شده را تا حداکثر بالا بکش ودرنقل قول:
پنجره Custemize هر چهار گزینه نشان داده شده را تیک بزن.
دوستان سلام ...
من از کسپراسکی اینترنت سکیورتی ورژن 6.0.2.614 استفاده می کنم .... دوستان من سوالی در رابطه انتی هکش دارم .. چجوری می شه 1 برنامه رو به عنوان برنامه سالم به انتی هکش معرفی کرد که اون رو بلوک نکنه ؟ تو قسمت Setting اون برنامه رو من Add کردم ولی متاسفانه باز هم بلوک می شه ....
ممنون می شوم در رابطه با تنظیمات انتی هک کسپراسکی توضیح مختصری بدید ...
با تشکر
الان هنوز مشکل رجیستر کردن کاسپر وجو داره یا نه ؟ من هرچی دنلود افلاین میکنم (اپدیت ) بعدمیزنم رویه اپلای ... ارر میده ... یکی کدی که واقعا رجیستر میکنه ... یا حداقل لیست اپدیتاشو بدون دردسر بهم بده از 1/1/2007 چیزی اپدیت نتونستم بکنم ...
تا وقتی که bitdefender هست دیگه چرا از kaspersky استفاده مکنین!
اگه قبول ندارین به لینک زیر که ماله Top ten reviews هستش یه سر بزنین.
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولا عرض شود به خدمت شما که اصلا مکان مناسبی رو برای دادن این پست انتخاب نکردی عزیز دل(چن دقیقه واستید می فهمید چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما که دلیلش رو از کسانی بپرسید که این نظرسنجی رو ساختن . این یه چیز طبیعی هست و همه باهاش کم و بیش کنار اومدن که بهترین نرم افزار امنیتی همین کاسپر هست(حالا ممکنه بعضیها بگن در رده ی دوم هست ولی دیگه نه دهم) . به نظرم یا می خوان تلقین کنن که کاسپرو ول کنین بچسبین به محصولات ما . می شه گفت به قول بچه ها گفتنی رو مخ تازه کارا راه می رن ! ولی خب برای دوستان مهندس این نظرسنجی خنده داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوما شما برای این بحثتون بهتر بود که یه بحث جدا می زدید چون حتی یک حرف از این پستتون قانونی نیست و بعضی از دوستان گلم می تونن به شدت روی این موضوع حساس باشن که چرا اینجا زدید چرا تو تاپیک نورتون نزدید یه سری بحث هایی راه می یفته که نباید راه بیفته . تنها مشکلی که می تونه اینجا به وجود بیاد اینه که طرفداران آنتی ویروس ها به هم بیفتن واسه ی همین هم هستش که هر آنتی ویروسی تاپیک خاص خودش رو داره و طرفداری حق نداره به تاپیک مخالفش بیاد.
من از دوستان گلم که طرفدار کاسپراسکای هستن می خوام دیگه این بحث رو ادامه ندن و زیاد به این نظر سنجی اهمیتی ندن
ممنونم - علی
سلام دوست عزیزنقل قول:
انتخاب یک آنتی ویروس توسط یک فرد بستگی به نوع نیاز وی ,سطح معلومات او , سلیقه آن فرد و البته توجه به کیفیت
محصول انتخاب شده دارد.بیت دفندر آنتی ویروس بسیار خوبی است و استفاده درست از آن امنیت سیستم شما را تامین
خواهد کرد ولی در شرایط فعلی و با توجه نتایج تستهای معتبری که منتشر شده است کاسپرسکی یک سر وگردن از نظر
تامین امنیت سیستم از بیت دفندر بالاتر است .متاسفانه سایتی که شما از آن به عنوان شاهد نام برده اید به طور کامل
فاقد اعتبار است چون به گرفتن پول برای تبلیغ یک محصول خاص شهرت دارد همانطور که در شکل زیر می بینید این
سایت توسط سایت معتبر Spywarewarrior در لیست سایتهای فریبکار قرار گرفته است :
ولی تاسف بیشتر در این است که شما حتی مطالب منبعی را که خودتان معرفی کرده اید نخوانده اید :blink:
میدانید تنها چیزی که باعث شده است بیت دفندر جلوتر از کاسپرسکی قرار گیرد قیمت بالاتر کاسپرسکی است :cool:
همانطور که قبلا گفتم انتخاب یک نرم افزار بستگی به سلیقه و نیازهای هر کسی دارد بنابراین توصیه یک آنتی ویروس به عنوان
بهترین برای همه به نظر من درست نیست.:biggrin:
دوستان عزیز سلام ....نقل قول:
یعنی تو این فروم به این بزرگی و با این همه پروفشنال کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟ :sad:
اسم برنامه تو بگو ببینم میتونم واست کاری بکنم یا نه...نقل قول:
هر برنامه ای واسه خودش تنطیمات خودش رو داره. از لحاظ اتصالشون به اینترنت میگم.
منم به جمع کاسپر پیوستم
ولی یه کمی سرعت سیستم رو آورده پایین اومیدوارم بتونه مثل بیت دفیندر منو راضی کنه
با سلام خدمت دوستان محترم
من این آنتی ویروس رو نصب کردم اعصابم رو ریخته به هم هر 2 دقیقه یک پیغام میدهد یک مربع زرد رنگ از کنار ساعت میاد بیرون و یک چیز هایی میگه و بعضی هاش توش نوشه Allow all و ... .
کسی از دوستان راه حلی داره تا دیگه از شر این پیغام های لعنتی راحت بشم.
با تشکر
دوست عزیز سلام ... ممنون بابت توجهت ... یکی 2 تا برنامه که نیست ... ولی یکیشون مثلا برنامه GBOX .... توی جی باکس هم سند هست هم رسیو ....نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
راه حل که دارد ولی این پیغامهایی که به نظر شما مزاحمند قسمت مهمی از دیواره دفاعی کاسپرسکی هستند و من فکر
می کنم اگر نمی توانید با آنها کار کنید عوض غیر فعال کردن آنها کلا از یک آنتی ویروس دیگر استفاده کنید.ولی برای غیر
فعال کردن آنها به طور کامل در قسمت Setting\Protection\Proactive Defence تیک گزینه Enable Proactive Defence را بردارید.
سلام
من از سایت سافت پدیا برنامه آپدیت کاسپر اسکی میگیرم گزینه های مختلفی داره من همیشه گزینه کامپلت9 رو انتخاب میکنم و کامل آپدیت میکنم ولی سوال دارم مثلا آپدیت دیروز یا سه روز پیش -یک هفته-دو ماه یا سه ماه پیش رو دارم بازم باید 10 مگ کامل دانلود کنم؟
اگر بيش از يك هفته وقفه بيفته مجبوري ولي اگر به اندازه يك هفته يا كمتر باشه كافيه فقط واسه هفته قبل و روزانه رو دانلود كني در ضمن اين نكته رو بدون كه اگر يك بار آپديت كلي رو دانلود كني براي دفعات بعد آپديت هاي هفته اي كه دانلود كردي رو طوري شماره گذاري كن كه ترتيب زماني برات مشخص باشه مثلا اگر هفته اول رو 1 بذاري هفته هاي بعدي به ترتيب شماره گذاري مي شن2و3و...حسن اين كار اينه كه موقعي كه به هر نحوي مجبور به نصب دوباره بشي با حفظ ترتيب قادر به آپديت نرم افزاري بدون اينكه خطايي دال بر نبود فايل مورد جايگزيني قرار گرفته باشي.
با سلام
Anti-Banner در کاسپرسکی یعنی چه؟ کی میتونه یه توضیح مختصری بده؟
نقل قول:
باسلام
دوست عزيزمن هم ازجي باكس استفاده ميكنم كاسپراسكاي اينترنت سكيوريتي ورژن411 دارم ومشكلي ندارم البته من ازهاماچي استفاده ميكنم ولي اگرقبل ازبازكردن هاماچي توقف مراقبت ازويندوز رافعال كنم وبعدازبازكردن هاماچي بخواهم دوباره مراقبت رافعال كنم كاسپراجازه نميدهدپس بايد كاسپركاملافعال باشدوهاماچي رابازكرد بعدكاسپريك پيغام ميدهدكه 3گزينه دارد 1-اينترنت 2-شبكه داخلي 3-شبكه مورداعتماد كه بايد گزينه سوم راتيك بزنيم يعني شبكه مورداعتماد.
با سلام خدمت شما.می خواستم ببینم که آیا می شود مسیر فایلهای در حال Update را در Kaspersky Antivirus 6 تعیین کرد؟الان دوستانی که می دانند مسیر فایلهای Update در Documents & Setting\All Users\Application Data\Kaspersky Lab می باشد.آیا می شود این مسیر را به مسیر دلخواه خودمان تغییر دهیم.دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند من را راهنمایی کنند.منتظر راهنمایی و پیشنهادات شما هستم.
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز بابت توجهتان ...نقل قول:
دوست عزیز هنگاه استفاده از جی باکس هم هاماچی فعال هست هم خود پلاگین حی باکس ... درست است انتی ویروس در رابطه با باز شدن یا نشدن هاماچی می پرسد ولی در رابطه با جی باکس هیچ سوالی پرسیده نمی شود و اوتو بلوک می شود ...
در ورژن 614 متاسفانه اینطور است ... نمی دانم چجوری می تونم تو انتی هکر این برنامه رو طوری ADD کنم که از هر نظر برای انتی ویروس قابل اعتماد باشد ...
تنظیمات کاسپرو از کجا میشه گیر آورد؟
سلام
setting>protection>proactive difence>
هر کدوم از تیکهای زده شده رو بردار
من خودم سه تای اول روبرداشته بودم اما الان دوباره فعالش کردم حداقل میفهمم تو سیستمم چی میگذره
سلام
ببخشید من وقتی میخوام سکیوریتیمو اپدیت کنم بعد از یکمی اپدیت فیلت میشه میشه کمکم کنید:ohno:
نقل قول:
باسلام
دوستان من كاري كه دربالا يكي ازدوستان گفت انجام دادم ولي بازهم همانطوراست مثلا درsafe mode حجم اين فايل را تاحدود 100كيلوبايت پاك كردم ولي بعدازيكي دوبار وصل شدن به اينترنت حجم اين فايل به 110 مگابايت افزايش پيداكرد كسي ميداند چرا وچه كارديگري ميتوانم انجام دهم كه اينقدر فايل گزارش حجمش زيادنشود.
متشكرم
شاید ایراد تو آپدیت از سرعت اینترنتت باشه. تو یه زمان کم ترافیک بازم امتحانش کن.نقل قول:
اصلا این کی رو قبول میکنه ؟ اگه قبول کنه محدودیت 30 روزش برداشته میشه.
من همین امروز هم آپدیتش کردم و به راحتی انجام شد و تا 2008/4/7 هم اعتبار داره.
من اينترنت ADSL دارم. مشكل اينكه كه كي رو قبول مي كنه و تا همين تاريخي((2008/4/7)) كه شما مي گيد اعتبار داره اما هر چي آپديت مي كنم هنوز پيام مي ده كه آپديت مي خواد.نقل قول:
نمي دونم چي كار كنم.
دوستان یه سوال :
چطور از این آپدیت ها استفاده کنم ؟
من یه آپدیت رو دانلود کردم اما نمی دونم چطور نذم افزار رو باهاش آپدیت کنم !!!
می شه توضیح بدید
How To Active Kaspersky
How To Active Kaspersky با این برنامه آنتی ویروس کاسپر اسکای را بدون هیچ کلید و یا شماره سریالی استفاده نموده و به آسانی آن را به روز نمایید.
حجم در حدود ۱.۳۶۶ مگابایت - لینک دانلود از rapidshare
کد:http://rapidshare.com/files/20701619/KAVtutorial.rar
به لينك ي كه برات گذاشتم سر بزن جوابتو مي گيري. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]