من یک فایل ورد که حدود 70صفحه داشت رو باز کردم
اشتباها یک صفه رو جایگزین این 70صفحه کردم و ذخیره کردم...
و ورد رو بستم وقتی باز کردم متوجه اشتباهم شدم..آیا راهی برای باز گردوندن این 70صفحه ام دارم؟
Printable View
من یک فایل ورد که حدود 70صفحه داشت رو باز کردم
اشتباها یک صفه رو جایگزین این 70صفحه کردم و ذخیره کردم...
و ورد رو بستم وقتی باز کردم متوجه اشتباهم شدم..آیا راهی برای باز گردوندن این 70صفحه ام دارم؟
اگر تازه اين كار رو كرده باشين ممكنه بتونيد يعني اگه دوباره فايل باز كرده باشين و سيو كرده باشين يا مثلا فايلهاي ديگهتون رو باز كرده باشين احتمالش كمتره ولي امكانش وجود داره. اما مسيرش رو دقيقا خاطرم نيست اگه يادم باشه فردا از دوستان سؤال ميكنم مسيرش رو بهتون ميگم البته اگه دوستانمون توي همين سايت مسيرش رو بدونن راهنماييتون ميكنن چيزي كه الان خاطرم هست شما بايد توي فايلهاي با پسوند tmp نگاه كنيد يعني فعلا ميتونيد سرچ كنيد و فايلهاي با اين پسوند رو پيدا كنيد و بر اساس تاريخ مرتبشون كنيد و بعد اين فايلها رو باز كنيد اگه فايلتون موجود بود يه saveas با پسوند داك ازش بگيريد.نقل قول:
ممنون..یعنی امیدی هست؟نقل قول:
این پسوندهای tmp رو با چی باز کنم...ناشناخته هستند ..وقتی هم با ورد باز کردم اصلا ریخته بود بهم فونتشون
دوست عزیز سوال خود را در جای نامناسب مطرح کردید تایپیکی هست به نام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای طرح چنین مشکلاتی در نظر گرفته شده است در ضمن لطفا برای تایپک های خود از عنوان مناسبی استفاده کنید این مورد در قوانین بخش هست می توانید به آن مراجعه کنید لینک در امضای من هست شما به این تصویر دقت کنید مواردی که با شماره ی 1 و 2 مشخص شده اند را در نظر بگیرید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همون ورد بايد بازشون كني هر كدوم كه به هم ريخته هست رو ولش كن بقيه رو باز كن ببين چطوره البته فكر ميكنم تعداد زيادي فايل تمپ داشته باشي كه يه مقدار وقتت رو ميگيرهنقل قول:
عجب مصيبتي! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتي ميگم از فايل هاي آفيس، زود به زود پشتيبان بگيريد به خاطر همينه ديگه.
من راهي براي برگردوندنش سراغ ندارم. ولي اگه جايي، نسخه پشتيبان، ذخيره شده باشه، به همون روشي كه علي گفت ميشه پيدا كرد. يعني برو توي Start> Search> All files and Folders و داخل قسمت A word or phrase in the file يه كلمه يا عبارتي رو كه مطمئني داخل اون فايل وجود داشته، مثلاً كلمه «فرم ارزيابي» بنويس و سرچ كن شايد پيدا بشه. ولي خيلي بعيده.
خیلی خیلی خوش اومدی اگه میخوای بافور جواب سدوالاتت رو بگیری اگه تو جای خودش مطرح کنی سریع به جواب میرسی حداقل در انجمن آفیس و واسه سدوالت هم که جوابت رو تصویری همکار انجمن داد.بازم سدوال داشتی بپرس من که نیستم همکارا جواب میدن(شوخی)
با سلام
مشکلی که دارم اینه که بعد از یه مدتی که از نصب ویندوز میگذره فونتهای Times New Roman و Arial ویندوز خزاب میشه به طوری که چه تو Word و چه تو اینترنت هر جا کلمه دارای حرف ی رو تایپ میکنم اون رو به صورت ( ی) نشون میده مثلاً
اگر کلمه "این " رو تایپ کنم، به صورت "این" نشون میده
لطفاً اگه این دو فونت رو به صورت مجزا میشه دانلود کرد کمکم کنید یا هر کمک بهتری که خودتون صلاح میدونید
البته نمیخوام از کلیدهای ترکیبی استفاده کنم
یه سوال هم داشتم اگه لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم
سوالم اینه که برای ایجاد نیم فاصله شنیدم Alt+157 این کار رو انجام میده اگه ممکنه راهنماییم کنید چطور میتونم این کلید ترکیبی رو به یک کلید ترکیبی راحت تر مثل shift+space اختصاص بدم
با تشکر فراوان
بزای اینکه هر 2تا مشکلت هم زمان حل بشه از نرم افزار TrayLayout با حجم خیلی کم میتونی بهره ببری و یه ناریح فارسی هم بهت میده و هر کلیدی رو خواستی از توش عوض کن.نقل قول:
واسه هرکدوم هم داخل ورد راه داره اما من پیشنهادم اینه که حتماً این رو دانلود کنی.
دوست عزیز من این نرم افزار رو دانلود کردمنقل قول:
اینکه هر 2تا مشکلت هم زمان حل بشه از نرم افزار TrayLayout با حجم خیلی کم میتونی بهره ببری و یه ناریح فارسی هم بهت میده و هر کلیدی رو خواستی از توش عوض کن.
واسه هرکدوم هم داخل ورد راه داره اما من پیشنهادم اینه که حتماً این رو دانلود کنی.
اما کلیدهای کنترلی اون غیر فعاله و فقط کلیدهای حروفش فعاله
در ضمن من تو اینترنت هر سایتی که با فونت times new roman مطلب نوشته باشه رو ی های تو سایت رو به صورت ی (ی بزرگ) در وسط کلمه میبینم و فکر نکنم این نرم افزار بتونه این مشکل در مشاهده رو نیز رفع کنه
چون احتمالً ایراد از فونت نصب شده روی دستگاه هم است آیا میشه این فونت رو از جایی دانلود کرد؟
سلام. چه طوری میشه در word کلماتی مثل می شود را به هم پیوسته نوشت. یعنی می در عین جدا بودن از شود به آن نزدیک باشد. با تشکر
سلام من تو همین انجمن فهمیدم چطوری میشه این کار رو کرد دیدم یکی نوشته بود باید Alt+157 رو بزنینقل قول:
ولی من این کار برام وقتگیره من هم همرا شما میپرسم راه راحت تر چیه؟
سلامنقل قول:
شما باید از نیم فاصله استفاده کنی و از قسسمت SHORTCUT واسش کلید تعریف کنی اما من پیشنهاد میدم که هم شما و هم اون دوست عزیزمون از نرمافزار TrayLayout استفاده کنید که قابلیتهای زیادی رو بهتون میده.(درست کردن حرف ي به ی .ایجاد نیم فاصله .دادن کلیدهای مبدل. سازگاری با انواع نرمافزارها.خارج از دید کاربر.دادن تاریخ شمسی و انتخاب کلیدهای خاص برای کاراکنرهای خاص)
MR WORDIST اگه میشه تو اول این تایپیک نرمافزار TrayLayout رو بذار که دوستان دانلود کنن. اگه هست من ندیدم معذرت.
دوست عزیز من نرم افزار رو دانلود کردم اما نمیدونم همینجوری باید اجراش کنم یا باید محل خاصی اون استخراج کنم در ضمن برای تعریف میانبرها و کلیه امکانات دیگه کجاش باید رفتنقل قول:
دوستان عزيز با توجه به راهنماييهاي ديگر دوستان در
مورد مشكل برعكس نويسي هنوز من اين مشكل رو دارم
مثلا ابتداي جمله مينويسم با ولي space رو كه ميزنم ميشه:اب
يا يك كلمه رو كم و زياد كه ميكنم كل جمله به هم ميريزه
رفقا كسي چيزي به ذهنش ميرسه؟
عزیزان برای حل نیم فاصله و ... به اینجا مراجعه کنید
سلامنقل قول:
شما همه برنامه هان رو ببند و نصبش کن(به ریست فکز نکنم نیازی باشه)
یه بار میخوای ریست کن.
همه مشکلات حله شما کاری نمیخواد انجام بدی.
یه ایکن شبه کیبرد میشینه گوشه taskbar روش کیک کن
یه کیبر مجازی باز میشه
کلید مبادله رو کلیک بذاری همه حروفی رو که با shift نوشته میشه رو خواهی دید.
برای عوض کردن هر حرف روش کیلیک کن یه صفحه باز میشه شما از اونجا با انتخاب گزینه های زیاد میتونی تعریف کلیدها رو عوض کنی .
البنه نیازی نیست اما یه بار این کاری که گفتم رو انجام بده چیزای جالبی مییبنی!!!
رو آیکن هم نگه داری بهت تاریخ میده.
اصلا" این عکس:
تصحیح همه حروف (يبه ی)
تصحیح نیمفاصله(shift+space) خودکار یا هر کلیدی که شما مایلی با shift
مشاهده تمام اعرابها و... جهت تایپ بهنر.(میفهمی هر کلید کارش با شیفت چیه)
درج ناریخ به زبان فارسی با نگه داشتن موس در taskbar
امیدوارم دیگه کسی با این همه نوشته مشکلی در تایپ ندشنه باشه.
دوست عزیز نمیدونم چی شده حالا که اجراش میکنم میاد تو سیستم ترای بعد که روی اون کلیک میکنم فقط مینیمایز هستش و نمیتونم پنچره رو ببینمنقل قول:
چیکار کنم
اگه از ويندوز 98 يا ME استفاده مي كنيد طبيعي هست كه حرف ی در بعضي جاها غير چسبان باشه. ولي اگه اكس پي داريد طبيعي نيست و ممكنه ربط به ويروس يا نرم افزارهاي فارسي ساز معيوب داشته باشه. نمي دونم با تعويض فونت مشكل حل بشه يا نه، ولي فونت Times New Roman رو خيلي راحت مي تونيد دانلود كنيد:نقل قول:
کد:http://www.google.com/search?q=download+font+%22times+new+roman%22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
همونطور كه آقا رضا (علي علي) گفت، مي تونيد با نصب نرم افزار اصلاح صفحه كليد، كاري كنيد كه با زدن Shift+Space علامت نيم فاصله گذاشته بشه. مثل «ميشود». ضمناً علاوه بر اين برنامه TrayLayout يه برنامه هم ورديست معرفي كرده بود كه فكر مي كنم به محض نصب، همه مشكلات رو حل كنه، اميدوارم خانم ولايي يا خود ورديست لينكش رو توي فهرست بذارند تا ديگه مجبور نباشيم دنبال لينك بگريدم.نقل قول:
اين، خيلي غير طبيعي هست. ولي از 4 حالت خارج نيست:نقل قول:
1- از فونت نامناسبي استفاده مي كنيد
2- روي ويندوز، نرم افزار فارسي ساز معيوب نصب شده
3- ورد شما خراب هست (بايد آفيس از اول نصب بشه)
4- كلاً ويندوز شما خراب هست (بايد ويندوز عوض بشه)
حالا ببين كدوم حالته. اگه حل نشد، بگو تا يه فكر ديگه بكنيم ولي احتمالاً حل ميشه.
البته نظر من هم ، استفاده از نرمافزار خوب Persian Activator هست. (جهت حل نيم فاصله و ..... )نقل قول:
سلام. می خواستم بپرسم میشه رنگ حاشیه های ورد رو عوض کرد؟ اگه میشه از چه راهی ؟ ممنون.
سلامنقل قول:
بعضي از حاشيها فقط در ورد رنگ پذيري دارن و مشخصا اونايي كه اينطوري هستن رو ميشه از باكس Color بهش رنگ اعمال كرد
نقل قول:
تشکر از پاسختون ...
احتمالا یا خود نرمافزار رو که از جایی دانلود کردید مشکل داره یا بد نصب کردید.unistal کن2باره نصب کن.نقل قول:
یه چیزه مهم اینه که این نرمافزار جهت winxp طراحی شده وشاید تو ویندوزهای دیگه جواب نده من تست نکردم
شایدم بده اگه نداد اون نرم افزار وردیست جان رو نصب کن اما نمیدونم کارش چطوره من ندیدم.و برای کدام ویندوزها است.
جواب اون دوسنمون که میگفت حرف "ی" جدا میشه:
در مورد حرف ی" هم که جدا میشه بهخاطر استفاده از یه فونت که نرمافزارها نمشناسند شما اونجا از shift+v استفاه کن.
سلام دوستان
لطف کنید و هر چه سریعتر به این سوالم پاسخ بدید .
چه طوری می شه توی word اعداد فارسی تایپ کرد . توی خود وورد تنظیمات داره ؟
فارسی ساز ویندوز هم نصب هست .
ممنون می شم سریع پاسخ بدید .
سلام عزیز
1- از زدن تاپیک های متعدد خود داری کنید
2- جستجو یادتون نره
3- از کنترل پنل برین Regional and Language Options
و در ورد در آپشین
دوست عزيز مشكل از فونت نيست تفاوت اين دو تا حرف ي در كد پيج اونها هست كه با هم متفاوت هست. قبلا هم دوستان خيلي روي اين موضوع بحث كردن اگر مطالب قبلي رو توي تاپيك مطالعه كنيد اينگونه مشكلات قبلا بحث شده. من پيشنهاد ميكنم به جاي نرم افزار از فايل kbdfa.dll كه آماده هست استفاده كنيد تا اين مشكل حل بشه اگر نداريد بگيد من براتون بذارمنقل قول:
يه سر هم به اين پست در همين تاپيك بزنيد در مورد كد پيج حرف ك و ي هست.
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب وردیست لطفا یه تایپیک برای معرفی چیزهایی که مایکروسافت توی سایتش برای دانلود می ذاره بزنید مثل کلیپ ارت ها مطمئننا استقبال می شه حیف هست چنین تالاری این تایپیکو نداشته باشه در ضمن بابت زحماتی که می کشید واقعا به نوبه خودم ممنونم
با سلام
من وقتي يه متني كه شامل حروف فارسي و انگليسي در يه صفحه وب باشه رو كپي ميكنم و بخوام اونو تو يه صفحه word 2003 انتقال بدم(paste) نوشته هايي كه توي صفحه word اومده به صورت جابجا هسش . يعني اگه مثلا حرف انگليسي اول خط بوده رفته وسط و ترتيب خوندنش به هم ريخته.
ميخواستم ببينم مشكل كجاست و چگونه ميشه درستش كرد؟
سلام دوستان...
اومدم یکی از فایلهای مهم و حیاتی wordم رو باز کنم که این error رو داد:
word is unable to read this document,it may be corrupt
try one or more of following
open and repair the file*
open the file with text recovery converter*
حالا چکار کنم؟؟؟:41:
متن رو انتخاب کن و کنترل ، شیفت سمت راست رو بزن.نقل قول:
دكمه File> Open رو بزن و بعد از انتخاب فايل دلخواه، به جاي زدن Open دكمه Open and Repair رو بزن. حل نشد، ببين مي توني اون فايل رو با Wordpad باز كني يا نه؟ اگه تونستي، از Wordpad به ورد انتقال بده كه البته يه كم سخته ولي عمليه. اگه باز هم نشد، از برنامه Advanced Office Recovery استفاده كن.نقل قول:
از حالا به بعد هم اصل بكاپ گيري رو هيچ وقت فراموش نكن.
جناب آقای جواد 2625 من واقعا نمی دونم چه جوری از شما تشکر کنم؟؟؟؟حل شد...:20:نقل قول:
امیدوارم خداوند به شما سلامتی و توفیق بده...
بازم ممنون.
سلام
چگونه می توان نیم space در ورد 2003 زد یعنی به عنوان مثال کلمه "گل آقا" یا به صورت کامل در خط بالا بماند یا به خط پایین منتقل شود.( در حالت تراز راست و چپ متن)
متشکرم
آقا واقعا دمت گرم.خيل حال دادينقل قول:
جناب توت كركرنقل قول:
ضمن خوشامد گويي ورودتون به تالار
شما هزار و يكمين نفري هستيد كه اين سوال رو مي پرسه.
اگه صفحه قبل رو نگاه كني، مي بيني كه بحث سر همين موضوع بود و انواع راه حل ها هم ارائه شد.
با درود به تمامی عزیزان
برای تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در ورد 2003 یک منویی وجود داشت در قسمت
Tools>Option>Complex scrip که اینکارو انجام میداد ولی نمیدونم این منو در ورد 2007 کجا هست، در صورت امکان ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
با سپاس فراوان
سلام ببخشيد شما که انقدر زحمت مي کشيد ميتويند يه زحمت ديگه هم بکشيد و همه ي اينا رو بکنيد توي يه پي دي اف و بزاريد براي دانلود ( البته مستقيم باشه )
البته 2007 باشه بهتره
و ضمنا شما بلديد توي جدول افيس 2007 برون يابي بکنيد ؟ يعني يه جدولي رو بکشي (مثلا رشد سعودي کربن دي اکسيد در سال هاي مختلف ) از 1990 بدي تا 1999 بعد 2020 رو ازش بگيري ببيني کجاست !
اکي ؟